Хороскоп октомври 2018 за ДеваГледай в youtubeПрез октомври Девите така силно ще драматизират всичко, което се случва, че сами ще повярват на това, което са си измислили. В това именно е и проблемът, от който близки приятели ще им помогнат да се избавят. Ако в колектива вие ще поемате отговорност за всички сътрудници, то след това няма да се оплаквате от лошо самочувствие и психическа умора. Хороскопът за октомври 2018 година препоръчва на Девите внимателно да анализират всичко, с което ще занимават в средата на есента.

През октомври Девите ще бъдат толкова чувствителни и уязвими, че дори близките им ще спрат да ги познават. От къде се е взело това при вас? А и защо драматизирате ситуациите, които не зависят от вас. Вашето прекалено желание да помагате на другите може да се превърне в разочарования и загуби. Хороскопът за октомври 2018 година не препоръчва на Девите да поемат отговорност за тези, които дори не разбират значението на тази дума. Постарайте се да анализирате своето поведение, за да не допускате за напред повече такива грешки.
Разбира се, на Девите ще им бъде трудно да се примирят с много моменти, защото те, повече от всички останали, се стремят към идеала, затова често се славят като педанти и максималисти. Помнете, че през октомври трябва да бъдете по-меки и отстъпчиви в общуването с хората, иначе добрите отношения ще останат в миналото. В любовта не трябва да бъдете прекалено прагматични. Ако не сте обвързани със сериозни отношения, то не се страхувайте да ходите по срещи и да се държите разкрепостено. Дори не пречи да завържете запознанство в социалните мрежи. Обратното, вие ще откриете в себе си много интересни неща. Девите не само могат, но е и задължително да се простят със своята скромност. Ако чувствате, че се влюбвате, не го крийте в себе си. През октомври всичко е възможно – от нежни признания до предложение за брак.
Хороскопът за октомври 2018 година съветва Девите да бъдат сдържани в колектива- вие така открито и остро критикувате по-малко опитните и грамотни колеги, че те вече ви ненавиждат. За какво са ви такива отношения, които само ще затруднят работния процес. Още повече, че съвместната дейност над проектите ще ви позволи да постигнете зашеметяващи успехи. А и финансовите ви приходи ще се подобрят неколкократно. Често Девите носят лошото си настроение от работата у дома, а и обратното. Постарайте се да контролирате поведението и мислите си.
Хороскопът за октомври 2018 година обещава на Девите неспокоен месец. На плещите ви ще седи всичко – дом, бит, ремонт, финанси. Между другото, дори с пренасянето и с продажбата на жилището ще се занимавате именно вие. Но не съжалявайте предварително, защото ще ви стигнат и времето, и силите за всичко. Особено, ако повикате на помощ роднини и приятели. Важно е през октомври Девите да не забравят за основната си работа, която ги храни и им дава възможност да се развиват.
В края на октомври 2018 година е възможно да попаднете на съкращения, затова е важно да ходите на време на работа и да не забравяте за преките си задължения. Търсете не само съмишленици, но и влиятелни в обществото хора. Хороскопът предсказва на Девите роман с началника или с колега. Ако човекът е семеен, то се пазете, защото работата може да завърши с развод.
Здравен хороскоп за октомври 2018 година за Дева
Хороскопът за октомври 2018 година съветва Девите да се обличат за есенното време. Ако вие продължите да ходите облечени в леки дрехи, то няма да избегнете простудите. Желателно е да не се преохлаждате и да правите профилактика на хроническите заболявания. Хремата и бронхита, Девите не трябва да лекуват с народни средства, особено, ако те вече не са им помагали. Резките промени на настроението не трябва да приписвате само на лошото време. През октомври Девите трябва да контролират своето психическо състояние, за да не се окажат на границата на нервния срив.
В началото на месеца при Девите могат да се появят проблеми със ставите и краката. Възможно е това да е от физическото натоварване или от неудобни обувки. Във всички случаи се обърнете към лекар специалист, ако сами не знаете точния проблем за притесненията ви. Не пречи да отидете на масаж, да си направите физио-процедури, а преди лягане да си вземете или топла вана за цялото тяло или само на стъпалата. Хороскопът не съветва Девите да пренебрегва дори и най-дребните симптоми на заболяване, иначе може да си докарате сериозни усложнения. Само лекар може да ви назначи ефективно лечение. На Пълнолуние (24 октомври) не трябва да се занимавате с лечение и да планирате операция.
Хороскопът за октомври 2018 година препоръчва на Девите да се разхождат често по улицата, независимо от времето. Чистият въздух и общуването с добри приятели ще ви заредят с бодрост и позитивизъм. Може да поседите в някое кафе, когато вали дъжд, да отидете на кино или на изложба. Девите не трябва да пропускат всичко, което е интересно. През октомври вашето финансово положение ще бъде на високо ниво, затова се поглезете с нещо новичко. Посетете козметик, направете си прическа и ярък маникюр. Всички цветове на есента трябва да присъстват в гардероба ви, за да ви придадат настроение и да ви предпазят от депресия. Чанта или модно палто? Дори и не мислете, взимайте всичко!
Ако на душата ви е спокойно, то и всичко наоколо ще се случва удачно, това трябва да бъде мотото на Девите през октомври. Опитайте да направите дребни корекции във външния си вид, за да се отдръпнете от вече поомръзналия ви стил. Това може да бъде грим в нови тонове, пилинг или свеж цвят на косата. Хороскопът съветва Девите да запазят природната си очарователност, но и да не забравят за модните тенденции. Особено през есента им се иска нещо необичайно, за да се почувстват по-привлекателни.
Финансов и кариерен хороскоп за октомври 2018 година за Дева
Кариерният и финансов хороскоп за октомври 2018 година е приготвил за Девите неочакван приход, който ще им помогне да укрепят материалното си положение. Направо ще „полудеете“ от радост, когато видите колко много пари са дошли в сметката ви. Но вие знаете, че без труд няма пари. По природа Девите са дейни и отговорни и са свикнали да се надяват не на късмета, а на собствените си ръце и ум, разбира се.
На Новолуние (9 октомври), хороскопът не препоръчва на Девите да се занимават с нови дела, да планират преговори и да подписват договори. Всичко това трябва да преместят за друг, по-благоприятен ден от месеца. За да направят кариера, Девите могат да сменят не само местоработата си, но и изобщо да напуснат града. За начало това може да бъде командировка, а чак след това сами да решите къде е по-добре да живеете и да работите, за да виждате перспектива. Още повече, че ако планирате собствен бизнес.
Хороскопът за октомври 2018 година съветва Девите да обърнат внимание на тези, с които си сътрудничат. Ако партньорите не ви внушават доверие, то трябва да се сбогувате с тях. Разбирате, че общото дело е свързано и с общи пари. Ако не искате нищо да загубите, то трябва да бъдете безкрайно внимателни при общуването и изграждането на връзки. За да работят парите за вас е необходимо не само да ги вложите удачно, но и да сключвате сделки с надеждни хора. Никакви импулсивни действия не трябва да правите през октомври 2018 година. Трябва постепенно да внедрявате идеите си в работата.
Хороскопът за октомври 2018 година обещава на Девите грандиозни планове, които ще разработят още в началото на месеца, като само мързелът и амбициите могат да им попречат. Но, за да се справят с това, на Девите ще им помогне човек, който вече многократно ги е наставлявал към правилни действия. През октомври трябва да действате бързо и светкавично да съобразявате. Вие имате комерсиална жилка, затова можете да разчитате на изкачване на кариерната стълбица и на прилични капитали.
Любовен хороскоп за октомври 2018 година за Дева
При Девите се очакват доста приключения и авантюри. Дори свят ще им се завие от многообразието от впечатления. Любовният хороскоп за октомври 2018 година обещава на Девите интересни срещи, както с нови, така и предишни партньори. Ако не забравите да се вслушвате в интуицията си, грешките и разочарованията в личния живот ще станат по-малко. На Девите не им е присъщо да живеят с илюзии, но през октомври, защо ли, те ще поискат да изменят на своите принципи и да започнат да гледат по различен начин на света. Ще им се иска повече флирт и лекота, и необвързващи отношения. Какво пък, играйте и се развличайте, но се си помисляйте да се влюбвате, защото гласът на разума ще отстъпи.
Любовният хороскоп за октомври 2018 година предсказва на Девите маса съперници, които открито ще им пречат. Вие изобщо не сте се и замисляли на кого ще пресечете пътя. Но помнете, че ако постъпите несправедливо и започнете да създавате интриги, то сами ще попаднете в тези мрежи. През октомври Девите трябва да избягват интимните връзки за една нощ, защото всичко може да завърши не само с радостни спомени за безумната страст, но и със здравословни проблеми. Още повече, тези, които имат любим човек, изобщо не трябва да се заглеждат по противоположния пол. Вие можете да попаднете в триъгълник от който да ви бъде много трудно да излезете. Ще ви се наложи и да обяснявате, и да се борите, а дори и на колене да искате извинения.
Трудно е да се избяга от съблазните, но Девите ще успеят да го направят. Особено, ако през октомври „включат“ своето благоразумие и реалистичност. Любовният хороскоп за октомври 2018 година препоръчва на Девите по-често да си спомнят мъдрите съвети на своите родители. Защото понякога досадните наставления могат да се окажат полезни. Тези, които вече имат семейство, ще имат желание да отпътуват от града и да си починат от суетата. Вие със съпруга/та ще си организирате невероятно пътешествие, което ще запомните за дълги години. Битовите проблеми ще ви тежат, но ще решите всички въпроси преди да тръгнете на път.