Хороскоп октомври 2018 за БлизнациГледай в youtubeХороскопът за октомври 2018 година съветва Близнаците да погледнат себе си и своето поведение от страни. Вие постоянно се дразните и се карате с близките си хора. Какво ви е? Агресията и гневът ви разкъсват на части. Може би е време добре да си починете, да отпътувате на някъде или в краен случай да посетите опитен психолог? Помислете си и решете сами, само не бездействайте!

Агресивността на Близнаците през октомври постепенно ще угасне, а каква е причината за това зверско състояние, дори и самите Близнаци няма да могат да си обяснят. Приятелите и роднините не могат да разберат защо ту избягвате отговорите на техните въпроси, ту ги нападате с гневно изражение.
Хороскопът за октомври 2018 година препоръчва на Близнаците добре да си починат, да релаксират и да се усамотят. Ако успеят да направят всичко това, то късметът ще бъде на тяхна страна. А и ще успеете да приведете в равновесие душевното си състояние. Макар че няма да бъде лесно да направите всичко това в личния си живот. Близнаците вече са нарушили толкова много правила, че сега е необходимо да ревизират плановете си. Важно е да не гълтате транквиланти, за да приведете в нормално състояние нервната си система.
Хороскопът за октомври 2018 година обещава на Близнаците не само спокойни, но и спорни моменти в личната сфера. Вие ще бъдете прекалено мнителни и чувствителни, затова няма да можете да оцените обективно ситуацията. Ще започнете нещо да доказвате, да обяснявате и дори да натрапвате своята гледна точка. Мястото на такива любители на правдата не е в колектива , а на барикадите. Понякога, през октомври ще ви се налага наистина да се стегнете, за да определите кой ви е приятел и кой не.
Хороскопът обещава на Близнаците доста обожатели, които ще започнат да ги „атакуват“ от всички страни. Те дори ще се посъветват с приятели кого/коя да изберат. На самотните предстои среща с човек, който ще ви обещава всичко, а след това ще се изниже безследно. Не съжалявайте, защото всичко това е за добро. Хороскопът за октомври 2018 година ще се постарае да предпази Близнаците от користни и лъжливи хора и ситуации, иначе, до края на годината, те ще затънат целите в това. В началото на месеца им предстоят чести командировки и излети сред природата.
Само с работата нещо няма да им се получи. През октомври на Близнаците ще им се наложи да отстояват своето „място под слънцето“, за да не се окажат без пари и перспективи. Трябва да избягвате конфликтите с колегите, иначе раздразнителността и гневът ще станат ваши верни спътници до края на месеца. Хороскопът за октомври 2018 година съветва Близнаците да си пазят здравето, да не се простудяват и да си лягат рано да спят. В края на месеца ще се появи възможност да смените не само работата, но и местожителството си.
Във финансов план, на Близнаците ще им помогнат пестеливостта и практичността, които не са характерни за тях качества. Предстои да похарчите голяма сума пари за нуждите на семейството, битови проблеми и ремонт на жилището. Това означава, че през октомври трябва да потърсите допълнителна работа.
Здравен хороскоп за октомври 2018 година за Близнаци
Енергичните и находчиви по природа Близнаци, през октомври дори няма да си спомнят, какво е това болест. В края на месеца внезапно може да усетите умора ,но вие вече знаете как да се борите с нея. Важно е да решите с „един замах“ да решите всичко, а също и да пиете таблетки без назначението на лекар. Стресови ситуации има при всички, затова без паника Близнаци! Ако намерите опитен психолог, то половината ви проблеми вече са решени.
Хороскопът за октомври 2018 година предсказва на Близнаците дребни проблеми в дейността на сърдечно-съдовата система. Ако често ви боли глава, скача кръвното и ви е завладяло безсънието, то без доктор няма да минете. Не си затваряйте очите пред очевидното, все пак лекарите не хапят. Намерете време да отидете до поликлиниката и да си направите необходимите изследвания. Ако се окаже, че имате здравословни проблеми, ще ви бъде лесно да ги решите в октомври.
Близнаците трябва непременно да спазват хранителен режим, защото могат да се появят гастрит или язва. И още един ценен съвет – лягайте си по-рано да спите. Тогава сутринта ще изглеждате свежи и отпочинали. Хороскопът съветва по-често да бъдете на чист въздух и да ходите пеша. Близнаците не трябва да забравят и за културните мероприятия, защото те природно са общителни и любознателни. За да се отървете от депресията не ви трябват хапчета, а емоции.
Хороскопът за октомври 2018 година препоръчва на Близнаците да си намерят някакво хоби, което да им е по душа. Каквото и да е, то ще ги разсейва от мрачните мисли и ще им придаде самоувереност. Масажи, разходки, козметик, зъболекар … - естествено, за това са нужни време и пари, но Близнаците са толкова находчиви, че ако поискат да запазят доброто си здраве, ще намерят всичко необходимо за това. Важно е да не се предават! През октомври може да откриете нещо ново за себе си, а също може и да започнете борба с вредните навици.
Много е важна мотивацията за действия, затова Близнаците трябва да си поставят постижими цели.
Финансов и кариерен хороскоп за октомври 2018 година за Близнаци
Хороскопът за октомври 2018 година съветва Близнаците упорито да работят, за да могат в края на месеца да се почувстват като „царе“. Можете да очаквате не само добавка към заплатата, но и перспективна длъжност. Началството ще бъде доволно от вас, а това вече е първата крачка към нови перспективи. В началото на октомври на Близнаците ще им се наложи повече да мислят и да се занимават с умствена работа. Но това ще даде добри резултати не само през есента, но и през следващата година. Кариера не може да се гради без усилия, затова дайте темпо на работния процес.
Хороскопът обещава леко решение на финансовите проблеми, които тежат на Близнаците още от лятото. Сега всичко ще се нормализира, затова може да си купите нещо, което искате и да направите подаръци на близките си хора. Хороскопът за октомври 2018 година не препоръчва на Близнаците да се водят по емоциите си, защото ще рухнат много надежди и планове. Вие сте способни „от мухата да направите слон“, но в професионалната сфера, все пак, трябва да се опирате на фактите и здравия разум. Успех очаква тези Близнаци, които са планирали всичко от рано. Творческите замисли ще се претворят в живота само в случай, че те не разказват на никого за тях. Като награда, в края на октомври вие ще получите бонус, а и приятел ще ви върне дълг.
Кариерният и финансов хороскоп за октомври 2018 година е приготвил за Близнаците една приятна изненада. Вие ще получите бонус за всички свои старания и труд, ако намерите не просто надежден сътрудник, но и съмишленик в работата си. През октомври съвместният труд ще ви даде повече самоувереност, а също ще ви помогне да постигнете успех в новите проекти. За финансовото положение на Близнаците думата е една – напрегнато. Но, ако не забравите да пестите и да отделяте средства в сметката си, то ще можете да си позволите желаните покупки. Приятели, които вече имат опит в комерсиалните дела, ще ви помогнат да се развивате. Близнаците не трябва да влагат спестените си средства в проекти, защото рискът няма да бъде оправдан.
На Новолуние (9 октомври) трябва да се откажете от командировки, подписване на договори и парични вложения. Ако рискувате, ще загубите много. Затова пък в творческата сфера очаквайте значителен подем, който ще ви позволи да покажете талантите си и да се реализирате в нова област.
Любовен хороскоп за октомври 2018 година за Близнаци
На самотните Близнаци, през октомври 2018 година ще им се усмихне не само Купидон, но и човек, с когото те отдавна са искали да се запознаят. Вие дори и не сте си помисляли, че той/тя някога ще ви заговори. Нищо странно няма в това, защото през есента вашето очарование ще достигне своя апогей, затова няма да можете да се отървете от ухажори. Любовният хороскоп за октомври 2018 година предсказва на Близнаците многобройни срещи, признания и подаръци. Вие дори може да започнете роман с този/тази, които по-рано с нищо не ви е заинтригувал/а. Силата на привличане при Близнаците ще бъде много голяма, затова през октомври вие нито за миг няма да скучаете сами. Важно е да не бъдете лекомислени. Не обещавайте нищо на избраника/цата!
Усмивки, интриги, нежни обятия…През октомври на Близнаците им предстои да изпитат всички удоволствия и усетят искрени чувства. Макар че с някои партньори ще се наложи да се ограничите само до приятелство и редки телефонни обаждания. Близнаците се отличават с добро чувство за хумор, затова умеят да се веселят.
Любовният хороскоп за октомври 2018 година обещава на влюбените Близнаци страст и романтика. Как ще съчетавате това е ваша работа, но е важно всичко да бъде с мярка. Макар че, има ли мярка в любовта? Близнаците често градят образа на идеалния спътник в живота, затова няма да минат без разочарования. През октомври трябва да бъдете реалистични, за да не загубите любимия човек. Илюзиите са добри в началото на отношенията, но след това се превръщат в непрекъснати разправии и спорове.
При семейните Близнаци, през октомври ще се появи желание да спазват традициите и да се занимават с възпитанието на децата. Вие най-накрая ще намерите време да бъдете в обкръжението на близките си хора и да довършите ремонта на дома. Любовният хороскоп за октомври 2018 година обещава на Близнаците през почивните дни излизане сред природата, престой на хижа високо в планината или гостуване при роднини на село. Вие лесно ще се съгласявате и това ще зарадва онези, които са до вас.
На Пълнолуние (24 октомври) не е желателно да организирате семейни празници, пътувания и сключване на брак. Денят е тежък, затова са възможни скандали и конфликти с роднини.