Хороскопи за октомври 2018Гледай в youtubeАко през септември ви се е налагало да работите постоянно, то през октомври 2018 година може малко да си починете. Смело планирайте отпуската и купувайте билетите. Дори и в намръщеното есенно време може да се разхождате по плажа и да показвате усмивката си на околните. Тога, в края на октомври, ще усетите повече сили за нови постижения и активна работа. Хороскопът за октомври 2018 година съветва в началото да довършите всичко започнато, за да не разочаровате началника. Вие не се нуждаете от допълнителни напомняния, че от енергичността ви зависят и кариерата, и финансовото положение.
Имате важна мисия в октомври? Тогава не си позволявайте да мързелувате, дори, ако на пътя ви се появят сериозни препятствия. Вие имате достатъчно сили и възможности, за да ги преодолеете. В началото на месеца очаквайте интересни срещи, някои от тях ще прераснат в стабилно приятелство. На любовния фронт могат да се появят както разочарования, така и настойчиви съперници. Ако харесвате някого, не му позволявайте да си отиде, правейки избор не във ваша полза.
Хороскопът за октомври 2018 година препоръчва да отделяте по-малко време на приятелите и приятелките си. Иначе няма да можете да организирате личния си живот. Много, през октомври, ще успеят да преосмислят не само духовните си приоритети, но и да се ограничат в общуването с нужните хора. Хороскопът съветва повече да мечтаете, да фантазирате и да не забравяте за романтиката. Още повече, че ще получите възможност за изпълнение на отдавнашно желание. На Новолуние (9 октомври) не е желателно да взимате решения, да тръгвате на път и да се карате с близките си.
Кой е казал, че депресията настъпва през есента? Тя може да ви „награби“ по всяко време на годината, ако се отпуснете и се оставите „в море“ от въображаеми проблеми. Хороскопът за октомври 2018 година препоръчва да се заобиколите с позитивни хора, да излизате често сред природата, на хижа и да забравите за дребните недоразумения. Дори и да не сте срещнали любимия си човек, това не е повод да тъгувате. В деловата сфера ще се появи възможност да направите перспективно запознанство. Особено, ако станете по-комуникативни и отстъпчиви.
Хороскопът обещава искрени отношения с човек, на когото не сте обръщали внимание по-рано. Относно финансите – трябва да изключите авантюрите и рисковете. Това в по-голяма степен се отнася за жените и творческите личности.

Хороскоп октомври 2018 за ОвенГледай в youtubeХороскопът за октомври 2018 година предсказва на Овните труден месец, когато и времето, а и личният ви живот ще се окажат в „сълзи“. Но, ако вие достойно преминете през всички изпитания, то съдбата няма да забрави да ви възнагради. Важното е да не изпаднете в депресия, а да се оправите с всичко, което се случва. Овните ще могат да вземат вярното решение чак в края на месеца. Да, и то, ако се вслушат в гласа на собствения си разум.
Ако през октомври Овните направят грешки, ще се наложи дълго да ги оправят.

Хороскоп октомври 2018 за ТелецГледай в youtubeПрез октомври 2018 година за Телците на първо място ще бъде семейството. А и роднините, и приятелите, на които вие напоследък забравяте да позвъните. Астрологичната прогноза за октомври съветва Телците бързо да оправят отношенията с тези, които наистина са им скъпи. Не се страхувайте да потърсите помирение първи, ако спорът доста се е разгорещил. Защото такава постъпка от ваша страна е достойна за уважение. А гордостта скрийте по-далече.

Хороскоп октомври 2018 за БлизнациГледай в youtubeХороскопът за октомври 2018 година съветва Близнаците да погледнат себе си и своето поведение от страни. Вие постоянно се дразните и се карате с близките си хора. Какво ви е? Агресията и гневът ви разкъсват на части. Може би е време добре да си починете, да отпътувате на някъде или в краен случай да посетите опитен психолог? Помислете си и решете сами, само не бездействайте!

Хороскоп октомври 2018 за РакГледай в youtubeПрез октомври Раците трябва да спрат да хленчат и да се самообвиняват за всичко, а уверено да се заемат с работата и личния си живот. Стига сте се ядосвали за минали грешки! Прекалено много изисквате от другите, а вие самите не предприемате нищо, за да заслужите любовта и доверието им. Астрологичната прогноза за октомври 2018 година съветва Раците да мотивират своите действия, за да постигнат желаната цел, иначе ще ви затрупат нови проблеми.

Хороскоп октомври 2018 за ЛъвГледай в youtubeВластолюбивите Лъвове ще решат през октомври да демонстрират своите царски маниери в пълна степен. Вие непременно ще влезете в някаква ситуация, от която изходът ще бъде труден. Е, към каквото сте се стремили, такова сте получили. Хороскопът за октомври 2018 година препоръчва на Лъвовете по-малко да спорят и да отстояват мнението си. Ако са ви малко впечатленията и емоциите, търсете ги в любовната сфера. Така ще ви бъде по-спокойно.

Хороскоп октомври 2018 за ДеваГледай в youtubeПрез октомври Девите така силно ще драматизират всичко, което се случва, че сами ще повярват на това, което са си измислили. В това именно е и проблемът, от който близки приятели ще им помогнат да се избавят. Ако в колектива вие ще поемате отговорност за всички сътрудници, то след това няма да се оплаквате от лошо самочувствие и психическа умора. Хороскопът за октомври 2018 година препоръчва на Девите внимателно да анализират всичко, с което ще занимават в средата на есента.

Хороскоп октомври 2018 за ВезниГледай в youtubeХороскопът за октомври 2018 година обещава на Везните „бесен“ жизнен ритъм, море от енергия и емоционален подем. Странното е, че вие няма да се взривите или да излетите от такова колосално количество сила. На творческите Везни това ще им бъде само от полза. Вие ще успеете да направите такива открития и да откриете голямата истина, че всички ще ви завидят. Важно е да не се затваряте в себе си, иначе ще отблъснете надеждни приятели. А и избраникът/цата няма да бъдат щастливи, че ви виждат само веднъж в месеца.

Хороскоп октомври 2018 за СкорпионГледай в youtubeСкорпионите през октомври няма да направят нито крачка без предварително да обмислят всичко. Вие дори предишната си работа ще започнете да изпълнявате по-внимателно. А много ще се хвърлят в любовни авантюри, за да получат желаното. Хороскопът за октомври 2018 година съветва Скорпионите да прекратят лекомисленото си поведение, иначе може да останат сами. Ако вече имате любим човек, то трябва да забравите за предишните си увлечения и извънбрачните връзки.

Хороскоп октомври 2018 за СтрелецГледай в youtubeХороскопът за октомври 2018 година предсказва на Стрелците страхотен месец, когато нито времето, нито завистливите хора няма да успеят да им развалят настроението. Вие така уверено вървите по пътя си, че дори конкурентите ще се разбягат в страни. През октомври ще бъде добре да се погрижите за своята външност и за здравето си. Защото при Стрелците всичко трябва да бъде прекрасно – и душата, и тялото. А измислените проблеми оставете на някой друг.

Хороскоп октомври 2018 за КозирогГледай в youtubeПрез октомври, най-накрая, Козирозите ще решат сериозно да се заемат с личния си живот. Какво пък, това не е само похвално, а и необходимо. Защото вие вече сте забравили кога за последно сте ходили на среща и, още повече, сте се обяснявали в любов. Хороскопът за октомври 2018 година обещава на Козирозите страстни чувства към човек, с когото отдавна се познават. Съдбата е богата на сюрпризи, затова се гответе в средата на есента да събирате урожая.
През октомври 2018 година, Козирозите трябва да обърнат особено внимание на личния си живот.

Хороскоп октомври 2018 за ВодолейГледай в youtubeХороскопът за октомври 2018 година препоръчва на Водолеите да не бъдат прекалено настойчиви, особено в личния живот. Вие така усърдно ще започнете да се домогвате до благоразположението на даден човек, че той с ужас ще избяга. И така, Водолеите трябва да бъдат сдържани емоционално. Постарайте се в началото да установите приятелски отношения с хората, а след това да ги засипвате със своите чувствени признания. Да, и вече е време да се заемете със своите домашни и финансови дела.

Хороскоп октомври 2018 за РибиГледай в youtubeРибите, в облачния октомври 2018 г. ще се чувстват страхотно, което вече е изненадващо. В любовта, работата и с парите всичко ще бъде в ред, затова няма да имате повод да тъгувате. Ако ви се иска да си почете и да се развлечете, то и тук съдбата ще ви подари доста възможности за приятно изкарване на времето. Хороскопът за октомври съветва Рибите по-малко да си стоят у дома, а повече да общуват с приятели. Отдавна не сте танцували в дискотека или в ресторант.