Хороскоп ноември 2018 за ВезниХороскопът за ноември 2018 година препоръчва на Везните да обърнат внимание на личната сфера. Не трябва да живеете единствено за работата и да мислите само за пари. Ако промените тактиката си на поведение и възгледите си, ще постигнете много. Везните трябва да сатнат по-самоуверени, за да завоюват благоразположението на достойни хора. Една ваша усмивка е способна да направи фурор.
Хороскопът за ноември 2018 година съветва Везните да преразгледат възгледите си за живота. Ако постоянно работите, то не трябва да разчитате, че ще срещнете своята половинка.

Трябва спешно да намерите време за любовни срещи, иначе ще се наложи, целият хладен период да тъгувате в самота.
Важното е, Везните през ноември да не преследват два заека едновременно. Такава перспектива е обречена на провал. Ако на близо има интересен и подходящ партньор за вас, отделете му цялото си внимание. Вие харесвате хората с чувство за хумор и симпатягите, нали? Значи, заглеждайте се по такива! Гонете съмненията си на далече, за да можете да завоювате сърцето на достойния човек. Само не бързайте да си правите изводи от първото си впечатление, защото може да е погрешно. Искреност, доброта и доверие – това трябва ви бъде като приоритет.
Хороскопът за ноември 2018 година препоръчва на Везните да сдържат емоциите си. Твърде много говорите, а правите малко действия по отношение на близките си. Везните трябва да бъдат отстъпчиви и нежни, когато се отнася до личния живот. В противен случай, вашата импулсивност и жаждата ви за неземни страсти, само могат да ви навредят. Вървете уверено към това, което сте намислили. През ноември трябва да се отдръпнете от своите желания и стремежи, и да се обърнете към тези, които са постигнали повече.
Хороскопът за ноември 2018 година е приготвил за Везните доста мотиви и енергия за осъществяване на целите. В домашна обстановка бъдете сдържани, за да ви повярват истински роднините. Игрите без правила не са за вас, особено, ако сте открити по натура. Везните са весели и жизнерадостни хора, затова е удоволствие да дружите с тях.
В работата ще бъдете така усърдни и активни, че началникът ще бъде в истински шок. Уважението от страна на колегите ви е гарантирано, само не ги настъпвайте по „мазола“. Везните окончателно за узреви за кариерен ръст, затова не трябва да се бавите! Хороскопът съветва да пазите нервната си система, за да не попаднете при психолог. Трябва да сложите ред във всичко – в любовта, в семейството и в професионалната сфера.
Хороскопът за ноември 2018 година съветва Везните да решат всички проблеми заедно с близките си хора. Сами няма да се справите, особено, ако „тичате пред локомотива“. При някои, в отношенията им със съпруга/та ще се появи недоверие и недоизказаност. За това трябва да се заемете не само с вътрешно развитие, но и да промените външния си вид, към по-добро. Експериментите ще бъдат от полза на Везните, затова не се страхувайте да си направите нова прическа или да се облечете модерно.
Важното е, през ноември да не изпаднете в депресивно състояние. Иначе, може да се лишите от местоработата си и да си останете сами с есенната меланхолия. Подкрепата на близките ви хора е много важна в този момент, не пренебрегвайте ценните им съвети.
Здравен хороскоп за ноември 2018 година за Везни
Ако през ноември, нерваната система на Везните се разклати, без помощта на специалисти няма да минете. Желателно е да водите разумен живот, а не да бързате с нещата. Вашата раздразнителност може да се отрази лошо на дейността на стомаха. По-малко си измисляйте проблеми и гледайте оптимистично на всичко. В началото на месеца, Везните трябва да си направят график на работа и хранене. Нека това е свързано, за да не навредите на здравето си.
Хороскопът за ноември 2018 година съветва Везните да пият по-малко силно кафе и да се хранят с полезни продукти. Вие прекалено се увличате по напитки, от които страда целият ви организъм. Ако искате да запазите нормално състоянието на сърцето и съдовете, трябва да спазвате мярка във всички. Иначе, промените в кръвното налягане ще доведат до по-сериозни последствия. Няма да бъде лошо, Везните да си направят изследвания, през този месец. Не се паникьосвайте предварително и не си поставяйте диагнози сами. Още повече, че особен повод за вълнение при вас няма.
На Везните им се иска всички техни желания да се сбъдват тук и сега, безапелационно. Но в живота така не става, затова се пригответе за дребни препятствия. Хороскопът за ноември 2018 година не препоръчва на Везните да гълтат успокоителни. Има много други методи за укрепване на психическото здраве. Животът ще бъде много по-ярък и наситен, ако сами му зададете правилното темпо. А, ако започнете да капризничите и да преследвате своята си линия, то се гответе за неприятни моменти.
Хороскопът напомня на Везните, че не са в цирка и трябва да се отнасят към всичко адекватно. През ноември ще се окажете в такъв водовъртеж от събития, че няма да има връщане назад. И не се надявайте на психотерапевти, а сами станете по-здравомислещи и трезви личности. Всичко ще ви се получи, ако стъпите здраво на земята.
Финансов и кариерен хороскоп за ноември 2018 година за Везни
През ноември, Везните не трябва да бъдат много емоционални, защото това ще се отрази не само на тяхната работоспособност, но и на отношенията с колегите. Бъдете разумни и внимателни в изказванията, дори и понякога да ви се иска да постави шефа си на „трибуквието му“. Повярвайте, ситуацията ще се оправи с времето, а добрата репутация трудно се възстановява. Хороскопът за ноември 2018 година препоръчва на Везните да претеглят всяка своя дума и действие. Хващайте се само за тези проекти, за които ще ви стигнат силите. Защото не е случайно, че началството ви дава най-отговорните и перспективни задачи, именно на вас.
Още в средата на ноември, Везните може да приготвят големия портфейл за бонусите. Вие така упорито сте се трудили, че сега е време да получавате бонуси и поздравления. Само не си помисляйте да нощувате в офиса, за да можете да свършите повече, отколкото наистина е възможно. Шефът, разбира се, се радва за вас, но едва ли след това ще е щастлив, че трябва да ви плаща болнични. Хороскопът за ноември 2018 година е приготвил за Везните дребна, допълнителна работа, която ще им помогне да укрепят финансовата ситуация. Установявайте изгодни връзки, пътувайте в командировки и всичко ще бъде наред. Новите дела ще позволят на Везните да разкрият тези таланти, за които нито колегите, нито ръководството се досещат.
През ноември на творческите Везни ще им се усмихне късмета, затова ще могат да осъществят всичко замислено. Но, ако в плановете ви влиза стартиране на собствен бизнес, то тук ще ви трябва стартов капитал, в максимални размери. Възможни са интриги не само от страна на конкурентите, но и от мошенници. Ако не искате да останете без пари, премислете всички свои действия, до най-дребните детайли. По-добре е да проверите сто пъти, отколкото след това да съжалявате за нещо.
На Пълнолуние (23 ноември), Везните, изобщо, не трябва да се занимават с капиталовложения и да подписват договори. Иначе загубите ще бъдат глобални. Хороскопът за ноември 2018 година обещава на Везните осъществяване на стари планове, ако станете по-смели и по-решителни. Няма да се откажете от амбициите си, поради което материалният успех и високата кариера не са далеч.
Любовен хороскоп за ноември 2018 година за Везни
Любовният хороскоп за ноември 2018 година обещава на Везните удачен месец в личния живот. Ако сами не изпуснете шанса за съдбоносно запознанство, ще успеете да създадете устойчиви и искрени отношения с избраника/цата. Ище има много изненади и срещи. Везните се отличават с невероятна красота и ум, затова всички им обръщат внимание. Самотните не трябва да очакват принца/принцесата, а сами да действат, в свой интерес. Седите си у дома и скучаете? Е, тогава за каква любов можем да говорим? През ноември трбява да бъдете инициативни, защото у дома си можете да извикате само някакъв майстор, но е и своята половинка.
Хороскопът съветва Везните да се „завъртят“ в светските кръгове, да общуват с нови хора и да се веселят в дискотеките. Тогава ще могат да разчитат на ярко и незабравимо запознанство. Търсите емоции и впечатления? Тогава не си позволявайте да мързелувате и мислено да се връщате в миналото.
Любовният хороскоп за ноември 2018 година съветва влюбените Везни да пазят отношенията към партньора/ката си топли. Вие сте толкова сприхави и непостоянни в последно време, че едва ли това му/й харесва на избраника/цата. Важното е да не се страхувате да признаете чувствата си. Само няколко друми, а колко много значат! И колко много могат да променят! Хороскопът съветва Везните да обсипят с грижи любимия човек, да го дарят с нежност и да бъдат по-откровени в разговорите. А и за комплиментите не забравяйте, които действат по магичен начин.
Любовният хороскоп за ноември 2018 година не съветва семейните Везни да се карат и да спорят със съпруга/та си пред хората. Вие не можете да водите никого за носа, затова си дръжте езика зад зъбите. Още повече, че наоколо има доста завистници, които само чакат да започнете да се карате със съпруга/та и да започнат да клюкарстват. Везните трябва да се въоръжат с търпение и с мъдрост, за да запазят безоблачни и добри отношенията в семейството.
На Новолуние (7 ноември) не се препоръчва да ходите по срещи, да изяснявате отношнеията и да се конфронтнирате с роднините.