Хороскоп ноември 2018 за ТелецНа Телците им предстои да се оправят с проблеми е само в личната сфера, но и в битовата. Напрежението ще бъде голямо, но не се предавайте! Вие, по натура, сте пизитивни и грамотни личности. Хороскопът за ноември 2018 година препоръчва на Телците да се въоръжат не само с издръжливост и самообладание, но и със смелост. Тогава на хоризонта няма да остане нито един облак.
През ноември, в живота на Телците се очаква буря. Няма да чувствате стабилност в никои от делата, нито в любовта, затова се въоръжете с търпение и сивна воля.

Ако върху главата ви се изсипят битови и финансови проблеми, не се паникьосвайте. Веройтно ще се намерят тези, които ще ви протегнат ръка за помощ и ще ви подкрепят със съвети.
Хороскопът за ноември 2018 година не препоръчва на Телците да бездействат и мълчаливо да съзерцават това, което се случва наоколо. Така вие само ще задълбочите ситуацията и няма да успеете да се измъкнете. Разбира се, роднините и приятелите винаги са радостни да ви помогнат, но основната част от тревогите ще легнат на вашите рамене. Телците са прекалено горди и упорити, затова рядко молят някого за подкрепа. Но през ноември трябва да бъдат по-меки и по-приятни, за да не се окажат в плен на собствените си илюзии.
Хороскопът за ноември 2018 година не обещава на Телците среща с любим човек. Това означава, че не си заслужава се ровите в миналото и да се опитвате по някакъв начин да привличате в живота си нови чувства. Самотата също има своята прелест, но все пак се съгласявайте на срещи и интрижки без излишни съмнения. Вие сте очарователни и самоуверени, което означава, че няма да минете без ухажори през ноември. Но, единствено намеренията на Телците трябва да бъдат реалистични. Вие се заглеждате по симпатични хора, а трябва да отправите погледа си в душата на човека.
В службата, Телците ще имат възможност да изберат такъв път, който, непременно, ще ги отведе до успеха и благополучието. Вие работите за перспектива и това е важното. Създайте си своя тактикя на поведение, за да реализирате и старите, и новите си планове. Не трябва да се разсейвате по това, което е безполезно и не дава възможности за развитие. Хороскопът за ноември 2018 година препоръчва на Телците да си пазят нервите и силите, за да постигнат желаното. Защото без енергиен резерв вие на момента „ще се спихнете“, като балон.
На Телците им е присъщо да си поставят такива цели, които даже не са достъпни дори за „акулите“ в бизнеса. Очакват ви разочарования и обиди, ако започнете да преследвате това, което не си заслужава нито времето, нито вниманието ви. Затова пък, в любовните дела всичко ще бъде чудесно, както предсказва хороскопът за ноември 2018 година за Телец. Особено, ако сте семейни и задълбочени хора. Заедно със съпруга/та и децата ще организирате пътуване или излез сред природата. Ще намерите взаимно разбиране с децата, които са подрастващи, към което отдавна се стремите. Много, в средата на есента, сериозно ще се замислят за раждане на дете и разширяване на жилищната площ.
Здравен хороскоп за ноември 2018 година за Телец
През ноември, Телците трябва повече да се пазят не от простуди и грип, а от нервно претоварване. Вие толкова много се ядосвате за глупости, че можете да се докарате до депресия. Важното е да не приемате транквиланти и да не си назначавате сами лечение. Най-добре си запишете част за прием при психолог и се заемете с това, което ще ви помогне да се заредите с оптимизъм. Това може да бъде не само някакво хоби, но и абсолютно ново увлечение. Хороскопът за ноември 2018 година съветва Телците да се разхождат на вън, независимо от времето, но да се обличат топло. Простудата може да стане причина за тежко заболяване. Профилактичните мерки срещу грип ги знаят всички, затова и Телците не трябва да ги пренебрегват в разгара на есента.
За укрепване на имуните, през ноември, Телците трябва да пият витамини. Помнете, че дори най-обикновената хрема може да ви остави в леглото за дълго, ако се заемете сами да се лекувате. А, ако температурата ви се повиши, без таблетки и антибиотици няма да минете. Обадете се на личния си лекар и не разчитайте на своите медицински познания, които сте получили в интернет.
Хороскопът за ноември 2018 година е разработил цяла система за укрепване на организма на Телците, особено за стомаха. На първо място, спазвайте хранителен режим и се откажете от всичко „вредно“. Газираните напитки, хамбургерите и прихапванията на крак не са за Телците. Особено, ако имате гастрит, дуоденит или язва. А средството за борба с излишните килограми, както отдавна е известно, включва спорт, диета и здравословен начин на живот. Но само не се надявайте, че след две седмици ще станете стройни. Нужни са постоянстване и качествени тренировки, за да постигнете желаните резултати.
Хороскопът съветва Телците сутрин да тичат, през деня да правят гимнастика за гръбначния стълб, а вечер да не преяждат така, като че половин година напред няма да хапнат нито трохичка. Хладният душ ще ви помогне да се ободрите, а горещата вана, с лавандула, ще ви помогне да се отпуснете преди лягане. Само така ще имате и сили, и желание за работа. Важното е Телците, осъзнато, да не ровят в съзнанието си и по този начин да загубят здравето си. Вие имате склонност към вредните пристрастия, затова се старайте да не губите правилния пък и да се озовете в канавката. По-често се срещайте с роднините и с любимите си хора, тогава няма да тъгувате в дългите, есенни вечери и да си измисляте проблеми.
Финансов и кариерен хороскоп за ноември 2018 година за Телец
Хороскопът за ноември 2018 година предсказва на Телците не само много работа, но и нова сфера на дейност. Вие търсите ярки впечатления, перспективи и доходи, което не е чудно. Какво пък, ако Телците са решили, то непременно ще постигнат своето. Тръгвайте да учите, повишавайте квалификацията си и не обръщайте внимание на тези, които са по-успешни от вас, защото днес те са на върха на славата, а утре, вие ще заемете мястото им. Но за това са ви нужни здрави амбиции и максимална упоритост.
С финансите, през ноември, ще бъде „тегаво“, затова Телците трябва спешно да си намерят допълнителна работа. Ако си го поставите за цел, няма да останете без пари. Вие вероятно имате в запас нещо интересно и перспективно? Кариерният и финансов хороскоп за ноември 2018 година препоръчва на Телците да се захващат дори и с дребните дейности. А, ако шефът ви прати на конференция или в командировка, съгласете се. Много желания ще се изпълнят дори без вашето активно участие, ако се отнасят до кариерата. Дори и не си помисляйте да спорите и да се карате с началството, особено в края на месеца. Иначе, премията ще се окаже в ръцете на по-сдържаните и разумни сътрудници. На Пълнолуние (23 ноември), Телците трябва да се откажат от важните мероприятия, пътуванията и преговорите. Ако вложите пари в бизнес, то повече няма да ги видите.
Хороскопът за ноември 2018 година съветва Телците да довършат това, което са планирали в началото на есента. Понякога вие така бързате, че не забелязвате важното. За да запазите финансовата си стабилност, трябва да се откажете от заеми и кредити. Затова пък, месецът е изпълнен с делови запознанства и изгодни сътрудничества.
Любовен хороскоп за ноември 2018 година за Телец
През ноември, Телците трябва временно да забравят за това, че „любовта управлява света“. Ако нямате до себе си достоен човек, не се обвързвайте със сериозни взаимоотношения. На Новолуние (7 ноември) е забранено да ходите по срещи и да започвате нещо от нулата. Любовният хороскоп за ноември 2018 година не съветва Телците да рискуват и да взимат решения без предварително обмисляне. Лекият флирт ще помогне на Телците да се развлекат от тъжните си мисли. А що се оттнася до преживяванията за една нощ, то с тях бъдете внимателни. Това само по филмите е забавно и без последствия. В реалния живот можете да си докарате маса проблеми, включително и със здравето. Желателно е да намерите друг начин за разходване на енергията си, за да не се окажете в затруднено или в интересно полжение.
Любовнят хороскоп за ноември 2018 година съветва Телците, които имат избраник/ца, да пазят отношенията и да не строят химерни планове. Естествено, не трябва да търпят капризите и претенциите на партньора/партньорката, но понякога може и да премълчат, когато им се иска да крещят. Изход от ситуацията винаги се намира, важно е да я разгледат добре. Телците може да се обърнат за подкрепа към роднините, които вероятно ще им помогнат с някой и друг мъдър съвет.
За семейните Телци, през ноември, на първо място ще стоят децата и дома. Как ще съвместят това? Те си знаят. Но се старайте да направите всичко така, че да не навредите на своя, почти идеален, съпружески живот. Любовният хороскоп за ноември 2018 година е приготвил подарък за Телците, които ще празнуват златната си сватба, затова – никакви скандали и разправии! Но, ако страстта е угаснала, а любовта си е отишла, то погледнете на всичко философски. Защото и едното, и другото не могат да съществуват вечно, нали? Значи, Телците трябва да търсят нещо, с което да разнообразят отношенията и да освежат чувствата.
Вие често избягвате откровените разговори, а не трябва. Ако седнете на масата за преговори и обсъдите всичко с близкия си човек, то конфликтите ще се разрешат по-бързо, отколкото сте си мислели. През ноември, Телците трябва да избягват импулсивните избухвания, за да не разрушат топлите отношения.