Хороскоп ноември 2018 за СтрелецХороскопът за ноември 2018 година препоръчва на Стрелците да се намиват повече със своята външност, а не да решават чужди проблеми. Вие сте така чаровни и привлекателни, че няма да се отървете от ухажори. А, отдавна ли не сте посещавали салон за красота и не сте си правили масаж? Значи е време за такива полезни процедури. Релаксацията и йогата ще помогнат на Стрелците да възстановят психическото си състояние. Не се ядосвайте напразно, гледайте оптимистично на света.
Невъзмутимите и непоколебими по натура Стрелци, през ноември ще поискат да станат абсолютно различни

- нежни, раними и гальовни. Разбира се, може да покажете вашите слаби страни, но какво ще ви донесе това? Може би е по-добре да използвате енергията и парите си за външното си преобразяване. Хороскопът за ноември 2018 година вече е намерил отличен салон за Стрелците, където работят истински професионалисти. Не пречи да помислите за масаж, спа-процедури и фитнес.
Стрелците ще им се иска, през ноември, да демонстрират на целия свят своите вродени и придобити таланти. Те ще се окажат толкова много, че хората ще се уморят от любуване. Тщеславието е не просто на показ, а просто прелива от самохвалковците – Стрелци. Хороскопът съветва повече да чете и да се саморазвивате, а не да цитирате съвременни, на никого неизвестни прозаици, когато сте с приятели.
Хороскопът за ноември 2018 година обещава на Стрелците чудесен личен живот. Да, всичко ще се случва като в приказките - влюбеност, срещи и романтика до сутринта. Ще се наложи да отбивате натрапчивите ухажори, които се възхищават на вашата красота и ум. Бъдете винаги в центъра на вниманието и на ярките събития! Още повече, че вие още от раждането си сте уверени в себе си и в космическото си очарование. Късметът няма да ви остави на мира през ноември, а вие само се усмихвайте, по-често.
В личната сфера, Стрелците трябва да търсят партньори не по външния вид, а по духовно единство. Не се спирайте на тези, които не могат да „влязат в обувките ви“. Дори, ако страшно много ви е доскучало и искате да флиртувате. Хороскопът за ноември 2018 година предсказва на Стрелците много общуване, срещи и дори официално предложение. Но ръката ще ви я поиска не този/тази, за които вие си мечтаете в хладните нощи. Затова, Стрелците трябва да бъдат много внимателни, за да не се окаже, че под напора на страстите са казали „да“ на човек, когото не обичат.
В работата всичко ще бъде наред, което ще сложи отпечатък както на настроението, така и на кариерата ви. През ноември може да получите не само желаната длъжност, но и внуштелна премия. Шефът е много доволен от вас и това е най-важното. Хороскопът не ви съветва да спорите с началството, което Стрелците обожават да правят. Стойте спокойно и мълчаливо изпълнявайте задачите си, а когато има събрание, тогава се изказвайте!
Хороскопът за ноември 2018 година препоръчва на Стрелците да се погрижат за състоянието на гръбначния стълб. Ако имате дискова херния или остеохондроза, то незабавно се обърнете към лекар - специалист. Повярвайте, тези проблеми няма да решите по друг начин. В края на ноември на Стрелците ще им се наложи да повишат квалификацията си, при това, спешно. Възможно е шефът да замисля съкращения, затова бъдете готови за всичко. Трябва временно да забравите за нощните купоните с приятели. Работете като обсебени, за да не се лишите от любимата си работа.
През ноември, Стрелците ще имат нужда от упоритост и издръжливост. Защото се очакват катаклизми в семейството, в службата и дори на улицата. Бъдете внимателни при общуването с непознати, защото сред може да има крадци и авантюристи. А преди да сключите сделка или сътрудничество, помислете много добре и проверете всичко, както ви съветва хороскопът.
Здравен хороскоп за ноември 2018 година за Стрелец
Имунитетът на Стрелците е такъв, че върху него могат да започнат да си правят опити светилата в медицината. Той не е просто добър, а перфектен. Значи, през ноември няма защо да се страхувате от простуди и грип. Вие можете да го хванете, разбира се, но ще е нужно доста да се постараете. Например, да ядете сладолед в студа, да ходите облечени с летни дрешки или да се обливате с ледена вода, направо на улицата. Стрелците трябва да си вземат следната забележка – да правят сутрин гимнастика, по-рано да си лягат да спят и да ходят повече пеша. Надяваме се, че това не е трудно за изпълнение, ако искате да запазите здравето си устойчиво.
Хороскопът за ноември 2018 година препоръчва на Стрелците да бъдат бодри, енергични и оптимистични. Защото психическото здраве поставя отпечатък върху физическото. Вие понякога се „самоизяждате“, което вреди и не води към нищо добро. Не се сравнявайте с моделите или с успешните бизнесмени. Всеки човек има свой път, оставете околните на спокойствие. Стрелците не са свикнали да тичат по доктори, а още по-малко при психолози. Вие сте в състояние сами да и помогнете, ако окончателно не се предадете. Иска ни се да вярваме, че няма да стигнете до такава ситуация.
Ако приятелите и роднините подкрепят Стрелците, то те ще бъдат в състояние да преобърнат света. В друг случай, те ще ходят намръщени и мълчаливи. Хороскопът за ноември 2018 година подсказва на Стрелците, че е нужно да се срещат по-често с близките си хора, да организират семейни празници и задушевни вечери. Самите вие дарявайте щедро любов и грижи, и ще усетите всичко това към себе си, на свой гръб. Още повече, че вие природно сте позитивни и неспокойни хора, а това означава, че имате всички шансове да превлечете в живота си щастието. През ноември, Стрелците трябва така здраво да се захванат със себе си, че направо костите им да пукат. Това се отнася както за фигурата, така и за моралния им облик. На първо място трябва да стоят възпитанието и пунктуалността в действията.
Кариерен и финансов хороскоп за ноември 2018 година за Стрелец
През ноември, Стрелците така силно ще се обидят на шефа си и на неговата абсолютна несправедливост, че ще напишат заявление за напускане. Помнете, че той може точно така стремително да го подпише. Няма ли да съжалявате? Макар че, ако вие сте набелязали конфротно и доходно място за себе си, то не трябва да се измъчвате. Хороскопът за ноември 2018 година съветва Стрелците да обмислят всичко внимателни, преди да взимат решения. Бързането още на никого не е помогнало. В средата на месеца бъдете готови за нови проекти, интересни предложения и финансови приходи. Дори, ако не сте готови за такъв обрат на съдбата, все пак се усмихнете широко. Животът обича позитивните личности!
Кариерният и финансов хороскоп за ноември 2018 година е приготвил за Стрелците много изненади. Особено в отношенията с колегите. Много от тях ще разкрият такава страна от себе си, че направо ще ахнете. Оказва се, че това са користни и нечестни хора, които мечтаят да ви „подредят“. В личния бизнес няма да пречи да бъдете по-внимателни. Ако решите да вложите всичките си пари, на веднъж, то може да им помахате за сбогом с ръка. Стрелците трябва да се съгласяват на сътрудничество само с тези, които отдавна познават. На Пълнолуние (23 ноември) не си помисляйте да подписвате документи, да сключвате договори ви да ходите на пазар.
Хороскопът за ноември 2018 година обещава на Стрелците голям приход в края на месеца. Това може да бъде както служебна премия, така и връщане на стар дълг, с лихва. Желателно е да приключите ремонта, който сте започнали още преди десетина години. Или са си купите нов дом, ако сте спестили достатъчно пари. Иначе, парите ще отидат за нещо друго, безполезно. Не забравяйте да си поставите цели и да вървите уверено към тяхното осъществяване.
Стрелците имат предостатъчно амбиции, но с увереността в собствените им сили често възникват проблеми. Отговорът на това е един – вие често мързелувате и преследвате призрачни желания. А, за да ви се получи всичко, и то добре, все пак трябва да станете от дивана.
Любовен хороскоп за ноември 2018 година за Стрелец
Стрелците, през ноември, окончателно ще разберат, че любовта не е измислена за тях. Но без паника. Да не би да се оплаквате от недостиг на внимание и ухажори? Ако някой ви е обидил или предал, то не означава, че всички наоколо са такива. Любовният хороскоп за ноември 2018 година вече е подготвил списък с ухажори за Стрелците. Остава само да го прегледате внимателно, а след това да изберете “единствените и неповторимите“. Помнете, че грешките тук са непростими.
И така, ако през ноември Стрелците бъдат отстъпчиви, но постоянстват в търсенето, ще намерят своя човек, дори в тъмното. Дори няма да ви се наложи да полагате усилия, за да уговорите избраниа/цата. Той/тя ще изпитат към вас такава искрена симпатия, че ще бъдат готови да отидат до края на света заради вас. Любовният хороскоп за ноември 2018 година съветва влюбените Стрелци по-често да бъдат заедно с партньора/ката си, а не да остават в компанията на приятелите. Вие и така постоянно сте заети с работа, затова си позволете да си починете в уютна обстановка.
На Новолуние (7 ноември), Стрелците трябва да се откажат от срещи, обяснения и сключване на брак. Този ден е крайно неблагоприятен за такива събития. Но, ако вие сами решите нещо, и то сериозно, то не отстъпвайте назад. От Стрелците ще зависи бъдещето не само на тях, но и на близкия им човек. Вие не сте свикнали да лоялничите, но тази есен ще ви се наложи да смените гнева с милост. Особено, заради любимия/та и единствения/та.
Любовният хороскоп за ноември 2018 година съветва Стрелците да укрепват отношенията с роднините. Особено, ако в последно време само се карате с тях и вдигате скандали. Взаимното разбирателство ще дойде тогава, когато всички ще бъдете мирно настроени едни към други, а не към вечно противоборство. Разхождайте се заедно, организирайте тържества и, най-важното, често сядайте на масата за преговори.
При семейните Стрелци отношенията ще бъда задушевни. Вие неотдавна сте искали да се разделите, а сега се целувате. Какво пък, време е да организирате още един меден месец, да обсипете любимия човек с подаръци и да отпътувате от града.