Хороскоп ноември 2018 за СкорпионСкорпионите така отчаяно ще се стремят към промени, че ще забравят за саморазвитието си. За да се промени светът наоколо, самите те трябва да станат духовно чисти. Астрологичната прогноза за ноември 2018 година предсказва на Скорпионите морален натиск от страна на роднините и приятелите. Те така настойчиво ще доказват своето мнение, че вие ще се ядосате. Но, търпение и само търпение!
През ноември, Скорпионите така силно ще поискат промени в живота си, че ще бъдат готови да пожертват всичко заради това. Чужди съвети не са ви нужни, ако вие искате да направите всичко самостоятелно.

Хороскопът за ноември 2018 година препоръчва на Скорпионите първо да променят себе си, а след това света, който ги заобикаля.
Всички се стремят да ви критикуват, но за какво е това наказание? Възможно е вашата самоувереност и сила на волята да влияе така на хората. Защото до вас не са само верни приятели, но и завистници. Така е устроен животът, затова не се опитвайте да измените всички в един миг. Хороскопът не обещава на Скорпионите лек път, затова трябва да се въоръжат с търпение. Не търсете емоции в социалните мрежи, защото реалният жвот е много по-интересен и динамичен. Още повече, че вие се харесвате на много и те са готови цяла нощ да стоят под прозорците ви.
Хороскопът за ноември 2018 година препоръчва на Скорпионите временно да забравят за независимия си нрав. Трябва спешно да се промените! Ако не спрете да се „хвърляте в огъня“, ще попаднете в неприятни ситуации. И не се надявайте, че приятелите ще ви спасят. Ще се наложи сами да измъквате, а и дори да се извините на тези, които сте обидили. През ноември, Скорпионите ги очакват интриги, авантюри и романтични срещи. Вие така отдавна не сте живели така, че дори няма да знаете как правилно да постъпите в тези моменти. Какво пък, дръжте се прилично - това на първо място, а на второ – не се съгласявайте на среща с този/тази, които не ви харесват. Трето – иборът ще остане за вас!
Хороскопът за ноември 2018 година предсказва за Скорпионите оригинални проекти, които ще им позволят да се реализират и да получат доходи. Не отказвайте дори трудоемките задачи, иначе ще изпаднете в немилост от шефа. Скоро са новогодишните празници, затова ще са ви нужни пари за подаръци на близките. Скорпионите няма да имат проблеми със здравето, но трябва да се пазят от простуди и ще им се наложи да лекуват мигрена.
Хороскопът ви съветва да си почивате повече, а не да работите по 24 часа в денонощието. За какво са ви такива подвизи? Така или иначе няма да можете да се надскочите. А и можете да се ограничите само с тези задачи, които реално са ви интересни и изгодни. Когато са нервни и уморени, Скорпионите могат само грешки да направят.
Хороскопът за ноември 2018 година препоръчва на Скорпиони, в службата да бъдат внимателни и спокойни. Нали не искате да се скарате с всички и то напразно? По-добре мислете за личния си живот, а също укрепвайте имунитета преди зимата.
Здравен хороскоп за ноември 2018 година за Скорпион
По време на есенния период рядко някой успява да избегне простудите и грипа, затова и Скорпионите могат да попаднат в списъка със заболели. Това означава, че трябва да укрепвате организма си от рано, да пиете витамини, да се закалявате и да не забравяте за профилактичните мерки. Между другото, спортните упражнения и плуването в басейн също могат да ви помогнат да запазите бодро самочувствието си. А, ако ви налегне болест, то от начало опитайте да се излекувате с народни и проверени средства. Чай от лайка, мед, лимон и джинджифил – чували ли сте за тях?
Хороскопът за ноември 2018 година съветва Скорпионите бързо да отслабнат. Е, до скелетообразен вид, но трябва да свалят няколко килограма. Обожавате да хапвате банички и сладолед, нали? Е, какво пък, тогава ще ви се наложи да забравите временно за тях. Иначе, ще ви се наложи да си купувате нови дрехи. И така, съберете цялата си воля и отивайте в спортната зала. И непременно, преди това, се срещнете с диетолог. Искате да имате стройна фигура? Значи, трябва да си поставите цел и да вървите уверено към нея.
Хороскопът за ноември 2018 година е приготвил няколко нужни съвети за Скорпионите: хладен душ, гимнастика, добра закуска. Постарайте се да ставате рано, за да успеете във всичко. Не забравяйте за джогинга и подскоците. Не пренебрегвайте режима на хранене – плодовете, зеленчуците и салатите – те са и вкусни, и полезни.
Кариерен и финансов хороскоп за ноември 2018 година за Скорпион
Хороскопът за ноември 2018 година препоръчва на Скорпионите да направят така, че никой от колегите да не се осмелява да им противоречи и да сплетчини зад гърба им. Ще се появи желание не само да смените местоработата си, но и професията. Какво ще кажете да тръгнете да учите или да се запишете за курсове? Хороскопът ви съветва да решавате самостоятелно всички възникващи проблеми в службата. Вие сте силни и целеустремени личности, затова не си позволявайте да мързелувате. Макар че, понякога е от полза малко да си починете. Особено, ако на хоризонта се задава отпуска и приятно пътешествие.
Кариерният и финансов хороскоп за ноември 2018 година не съветва Скорпионите да поемат прекалено много работа. Най-добре се заемете с довършване или поправяне на тези проекти, които отдавна „висят“ във въздуха. Шефът веднага ще забележи, кога се размотавате и кога с настървение се захващате за всичко ново и неординарно. Ако през ноември си изработите правилна тактика на поведение, то нищо няма да бъде в състояние да ви отклони от верния път. Скорпионите умеят да работят като „луди“, затова могат да се справят с всичко.
Творческите замисли с лекота ще се претворят в живота, ако ги превърнете в хоби, а не в основна дейност. А това ще ви помогне да заработите голяма сума. Как ли? Може, например, да продавате това, което правите – бродерии, оригами, гривни … Ако работите на Скорпионите привлекат вниманието на широката публика, то към края на ноември те ще станат известни и по-богати. Как ви се вижда тази перспектива за есента?
На Пълнолуние (23 ноември), Скорпионите нетрябва да организират пътувания по служба, съвещания и конференции. Прекарайте този ден в обкръжението на роднините и любимите ви хора.
Хороскопът за ноември 2018 година обещава на Скорпионите приятно прекарване на времето, а също и доста креативни предложения. Но всичко това ще изчезне само за миг, ако се заемете с глупости или снижите активността си. Финансовото положение ще бъде стабилно точно до момента, когато вие ще решите да изкупите всичко от близките магазини. Икономията, при това строга, ето това ви е нужно в ноември. Естественно, на Скорпионите ще им бъде трудно да спазват програмата „минимум“ при покупките, но ако не си намерят допълнителна работа или не получат наследство от американска баба, не трябва да излизат от нейните рамки.
Любовен хороскоп за ноември 2018 година за Скорпион
Скорпионите са толкова привлекателни и сексуални, че могат да оплетат в мрежите си всеки. През ноември също не се очаква отлив от ухажори, затова няма да ви се наложи да плачете сами. Важното е да се самоопределите в избора си, за да не се разочаровате по-късно от избраника/цата и да плачете вечер във възглавницата. Още повече, че бързането в любовта е непростимо. Любовният хороскоп за ноември 2018 година не съветва Скорпионите да бързат при взимането на решение. Особено, ако отдавна мислите за сериозни отношения и самостоятелен дом.
Скорпионите са безумно темпераментни и активни в интимната близост. Харесват ли ви интригите и различните сексуални игри? Хороскопът ще ви се притече на помощ, като ще ви покаже на картата къде в града се намират тези магазини, които можете да посетите заедно с партньора/ката си. Изобщо, през ноември използвайте всичко, което въображението ви рисува! Страстта и фантазията означават много в секса. А за това, Скорпионите знаят много полече, отколкото другите знаци на Зодиака.
Любовният хороскоп за ноември 2018 година препоръчва на Скорпионите, които имат партньор/ка, да посвещават повече време на него/нея, а не приятелите и работата. Експериментите в любовта се приветстват, но не излизайте от рамките на позволеното. Макар че, между двама влюбени всичко е прилично, ако и двамата го искат. Вниманието, нежността и чувствителността не са особено присъщи на Скорпионите, затова те не трябва да пренебрегват тези качества. И не се опитвайте да държите избраника/цата с ревност, това е измислено за глупаците. На Новолуние (7 ноември) трябва да контролирате емоциите и да не си уреждате срещи, а също и да не рискувате! Шансът да се скарате с близките си, в този ден, е много голям.
При семейните Скорпиони през ноември ще има всичко онова, което те поискат. Дори може да давате съвети на тези, които отдавна са семейни. Но, ако започнат претенции от страна на съпруа/та, то призовете на помощ здравия си разум, за да не развали отношенията. Любовният хороскоп за ноември 2018 година предсказва на Скорпионите изход и от най-трудните ситуации. Само не говорете това, което мислите, когато сте ядосани и зли. Защото така може да засегнете човека, който така силно обичате. Скорпионите са длъжни да подкрепят във всичко своята половинка, а не да се отдръпват обидени, с претенции и ревност. Най-добре е да седнете и спокойно да обсъдите всичко, за да не сътворите един цял куп грешки.
Неуспехи и проблеми има във всички семейни двойки, а те се преодоляват с внимание и разбиране, а и с вслушване в интуицията.