Хороскоп ноември 2018 за РибиТънката натура на Рибите им пречи, бързо да се адаптират към промените на времето. Настроението им постоянно се променя, затова трябва да контролират емоционалното си състояние. Очакват се доста изпитания, както предсказва астрологичната прогноза за ноември 2018 година за Риби. Но, ако вие преминете през всичко достойно, то животът ще ви се стори празник, дори и в хладния ноември. В личната сфера често ще поглеждате назад в миналото и ще тъгувате по отишлата си любов.

По натура Рибите са трепетни и чувствени. През ноември ще им бъде трудно да се адаптират към всичко, което ще им поднесе съдбата. Но трябва да го направят, за да избегнат многобройните разочарования и проблеми. Ако издържите с чест всички изпитания, очаквайте висока награда. Хороскопът за ноември 2018 година предсказва на Рибете затруднения в любовната сфера. Оказва се, че вие сте отчаяно влюбени в човека, който „и на малкия ви пръст не може да стъпи“.
Как да помогнем на бедните Риби да разлюбят недостойния избраник/недостойната избраница? Е, това е цяла наука, затова не трябва да бързате. Ако имате приятели или роднини, с които бихте могли да споделите болката си, то се обърнете към тях за съвет. В други случаи, Рибите могат да четат книги по психология, да съчиняват стихове или да си намерят хоби. А харесва ли ви да рисувате? Ако „да“, купете си боички и картон, за да можете да изразите тъгата си върху платното.
Хороскопът за ноември препоръчва на Рибите да се заровят до шията в работата си, за да се разсеят от спомените за старата любов. Насочете се към кариерата, тогава животът ще ви се стори динамичен и наситен. Старайте се да се реализирате в това, което ви е на душата и сърцето. Защото, ако Рибите поискат силно нещо, то тях малко ги интересуват препятствията по пътя към целта. През ноември ще проявите такава пламенност и отговорност, че дори началството ще се възмути, защото не е възможно да превъзхождате самия шеф в работата!
Хороскопът за ноември 2018 година е приготвил за Рибите нова, висока длъжност, а също костюм, портфейл и вратовръзка. И така, можете да се поздравите с назначението. Само не се бъдете арогантни, защото бързо ще ви свалят от почетния пиедестал. Не забравяйте да звъните на близките си, ако нямате време да се срещате на живо с тях. Рибите могат да вървят така уверено към успеха, че да забравят за всичко останало.
Хороскопът ви съветва да си почивате повече, иначе умората ще ви връхлети внезапно. Тя ще доведе до сериозни болести, снижение на имунитета и дори до апатия. А, между другото, вие нали искахте да вземете седмица отпуска и да отпътувате на някъде със семейството? Хайде, пишете заявление за отпуска и купете самолетните билети! Топлото море и пясъкът бързо ще приведат в отлично състояние уморените Риби. А самотните хора, по време на отпуската, ще могат да се запознаят с прекрасен човек. А през пролетта ще танцуват на сватбата си. Хороскопът за ноември 2018 година предсказва за Рибите не само любовна, но и делова среща. Вие ще се сприятелите с влиятелна личност, с която ще започнете да си сътрудничите още преди края на годината.
Здравен хороскоп за ноември 2018 за Риби
На Рибите, през ноември ще им пречи тяхната загадъчност и мистичност. Вие можете да вземете такова екстраваганнтно решение, че то да не се „връзва“ с нищо. Може би е време да пораснете и да помъдреете, за да не правите грешки? На вас, като че ли, ви харесва да си измисляте проблеми, а след това да страдата заради тях по цели нощи. Възможно е това да е параноя или симптом на по-сериозно психическо заболяване. Помнете, колкото по-бързо се вразумите, толкова по-оптимистично ще гледате към бъдещето.
Хороскопът за ноември 2018 година съветва Рибите да не се разхождат без топла дреха, дори и на улицата да е слънчево и топло. През ноември няма как времето да е горещо, а вие не сте до такава степен закалени, че да си позволите да ходите по риза, например. Не трябва да се преохлаждате, иначе, истински, ще ви завладее коварна простуда. През ноември Рибите трябва повече да четат, да ходят на театър и да се просвещават културно. Дори, ако изобщо нямате време, то четете полезната литература в метрото, докато пътувате. Всяка информация, която ще почерпите, ще ви помогне да се промените духовно и да решите всичките си проблеми без помощта на психолог.
Хороскопът препоръчва на Рибите да се изпълнят с нови и ярки впечатления. От къде да ги вземат? Например при общуването с интересни хора или като гледат комедии. Настроението се повишава дори след спа-процедури и масаж. А чували ли сте за терапия с ароманти масла? Тази терапия ще помогне на Рибите да се успокоят и да сложат в ред мислите си. През ноември е полезно да ходите както на басейн, така и на фитнес. Единствено, провеждайте заниманията под внимателното ръководство на инструктори, за да бъдете уверени в крайния резултат.
Хороскопът за ноември 2018 година предсказва за Рибите многобройни срещи, които ще ги заредят с енергия. Но не забравяйте за най-близките си хора. Защото за вас е важен душевния и домашния комфорт, както нищо друго. През ноември може да отделите време не само за стягане на фигурата и диета, но и за релаксация. Йогата е много подходяща за Рибите, които мечтаят да намерят хармония и да уравновесят своет вътрешно състояние.
Кариерен и финансов хороскоп за ноември 2018 за Риби
Успехи и изкачване очакват Рибите през ноември, ако положат усилия в деловата сфера. Не възприемайте своята работа като тежък кръст, който трябва да носите до края на живота си. Трябва да станете по-самоуверени, за да демонтрирате талантите си, особено в творчеството. Хороскопът за ноември 2018 година предсказва трудности с парите. От тази ситуация ще можете да излезете, ако намерите допълнителна работа. Ако не се уморявате прекалено много в службата, то може да работите и през почивните си дни. Важно е да имате цел и мотивация, и всичко останало ще се получи. Рибите, през ноември, могат да се запишат на курс за повишаване на квалификацията или да посетят някои полезни тренинги. Богатият потенциал и енергия ще ви помогнат да реализирате замисленото, лесно и бързо.
Дори любимото увлечение ще започне да ви носи добри доходи. Кариерният и финансов хороскоп за ноември 2018 година не съветва Рибите да се занимават с машинации и рискови начинания. Ако не искате да останете без пари, то включете уникалната си интуиция. Съставете си бюджет за целия месец, за да може покупките да ви носят радост и да не бъдат в ущърб на финансовото ви положение. Модните вещи привличат, разбира се, но всичко трябва да бъде с мярка. Особено, ако Рибите имат гардероб, пълен с рокли, дънки и всякакви ярки дрехи и аксесоари. Научете се да отделяте средства за по-съществени и полезни придобивки. Иначе така и ще си живеете, като върху вулкан.
На Пълнолуние (23 ноември), Рибите трябва да се откажат от важните срещи, конференциите и преговорите. Капиталовложенията през този ден ще бъдат само на загуба. Погрижете се за това, как да постигнете стабилност и да запазите спестените средства.
Хороскопът за ноември 2018 година е приготвил за Рибите няколко ценни съвета, относно това, как да подобрят отношенията си с деспотичния шеф. Ако искате да получите нова длъжност, то бъдете мъдри и хитри, а не се намесвайте във всичко. Точният план за действие ще ви помогне най-добре тук, а не разни, тайнствени тактики. Ако искате да спечелите, трябва да заложите, особено, ако работата наистина ви харесва. Ако не, оформяйте документите за предприемач и се заемете със собствен бизнес.
Любовен хороскоп за ноември 2018 година за Риби
През ноември Рибите ще бъдат в такова унило състояние на душата, че дори близките им няма да могат да ги извадят от депресията. Вие тъгувате за отишлата си любов, затова не можете да мечтаете за нов/а избраник/ца. Може би трябва да спрете да се тормозите, като се отдавате на спомени. Време е да погледнете на ситуацията от друга посока. Любовният хороскоп за ноември 2018 година съветва Рибите да се вгледат в симпатичните ухажори. Сред тях е този/тази, които идеално ви подхождат.
Страданията и „самоизяждането“ ще станат така обичайни за Рибите, че те дори от дома си няма да излизат. Между другото, възможно е да се запознаете с човек от интернет. Регистрирайте се в съответния сайт, общувайте и се изпълвайте с емоции. Не трябва постоянно да сравнявате бившия си любим/бившата си любима с новите избраници. Дори и авантюрите ще бъдат от полза на самотните Риби, които са готови да напрвавят крачка към промяна на личния си живот.
Любовният хороскоп за ноември 2018 година препоръчва на влюбените Риби да укрепват отношенията с партньор/ката си. Интимната сфера също означава много за влюбените. Страстта е силна, когато се стараете да внасяте разнообразие в леглото. Например: влезте в магазин за възрастни и купете нещо нестандартно, заемете се, най-накрая, с нещо, което ще донесе истинско удоволствие и на двамата. Консерватизмът на Рибите е неуместен, когато става дума за тези неща, особено, ако искат да създадат устойчиви и искренни отношения. Защото, за вас, чувствата не стоят на последно място.
При семейните Рибите, през ноември ще се появи желание да организират празник за роднините. Единствено на Новолуние (7 ноември) не трябва да се занимавате със семейни тържества и да сключвате брак. Това е труден в психологически план ден, затова останете в тиха и уютна атмосфера. Любовният хороскоп за ноември 2018 година съветва Рибите по-често да ходят на гости на приятелите си, да се веселят и да си почиват. Старайте се да не срещате тези хора, които ви влияят негативно