Хороскоп ноември 2018 за РакЗа Раците през ноември ще има от всичко по много – изненади, стрес и запознанства. Вашата нервна система е на ръба, затова бъдете сдържани, общувайки с нови хора. Ако си поставите реални цели, то непременно ще постигнете успехи и приходи. Хороскопът за ноември 2018 година е приготвил за Раците доста изгодни предложения за сътрудничество. Разглеждайте всичко внимателно.
През ноември на Раците им предстои да преживеят от всичко по малко – и загуби, и успех, и малкоприятни изненади. Тези изпитания ще ви направят силни, затова не бързайте да унивате

. Важно е, да не се движите назад, по навик, а уверено да вървите към целите си. Тогава съдбата щедро ще ви възнагради и с успех в работата, и с взаимна любов.
Хороскопът за ноември 2018 година съветва Раците да бъдат наблюдатели, да не се включват в конфликти с околните хора. Старайте се да общувате повече с тези, които ви желаят доброто, а не ви провокират към разправии. А, ако настъпи „черен период“ в живота ви, то гледайте на всичко философски. Защото не може винаги всичко да бъде добре и благополучно, нали така? През ноември Раците трябва по-често да се доверяват на предишния си опит, за да не направят нови грешки. Мислете позитивно, тогава всички мечти ще се сбъднат, като с вълшебна пръчица. Трябва да бъдете не само разумни в действията, но и внимателно да анализирате всико това, което се случва наоколо.
Хороскопът за ноември 2018 година обещава на Раците среща с човек, който напълно ще съответства на техните стандарти. Възможно е това да бъде истинския идеал, за който вие дори не сте могли да си мечтаете. Самотните Раци трябва да бъдат много внимателни в избора си на любим/а, защото могат да се влюбят в „Дон Жуани“ и „принцеси“. Вие може да бъдете използвани с користни цели.
В службата всичко ще бъде по старому за Раците, затова спокойно и отговорно изпълнявайте своите задачи. Само не се ядосвайте за това, че проектите не се реализират в срок. Всичко ще се получи, дори по-добре отколкото сте си мислили. Хороскопът не съветва Раците да поемат и чужда дейност. Защото шефа всичко вижда и разбира. А бонусът може да отиде при друг, по-съобразителен сътрудник.
Хороскопът за ноември 2018 година е приготвил за Раците необходимите профилактични мерки. Те ще им бъдат нужни в момент, когато стари заболявания напомнят за себе си. Половината от месеца ще преживеете в напрегнато и нервно състояние. Вие, буквално, се намирате на кръстопът, на къде да направите крачка – към миналото или в бъдещето. Възможни са такива куриозни ситуации, от които Раците дълго няма да могат да се измъкнат. Ако не са верните ви приятели, то вие бихте си останали така, в разкрачено състояние.
През ноември, Раците ще подозират всички за всичко. Колегите постоянно ще ви лъжат, роднините не ви обичат, а любимия човек ви изневерява, с всички. Ако продължите така, ще се прославите като параноици. Хороскопът за ноември 2018 година препоръчва на Раците да бъдат миролюбиви и твърди в своите решения. Отхвърлете своята мнителност, за да не ви попречи при реализирането на плановете ви. С бизнес-партньорите всичко ще се получи благоприятно, затова може да разчитате на приходи и повишение в длъжност.
Здравен хороскоп за ноември 2018 година за Рак
През ноември, Раците трябва да поставят акцент върху състоянието на стомаха, червата и сърцето. Ако по-малко нервничите, а и се храните правилно, то няма да имате нужнда нито от доктори, нито от болници. Изобщо, вашето здраве е във вашите ръце! Спрете да прихапвате на крак. Ако си направите хранителен режим по часове, не само ще укрепите здравето, но и ще успеете да сваите излишните килограми.
Хороскопът за ноември 2018 година препоръчва на Раците да купуват само тези продукти, които са полезни и пълни с витамини. Адски много пари ви отиват за шоколади, пици, бургери и газирани напитки. Добавете в рациона си плодове и зеленчуци, за да повишите имунитета и да станете по-бодри. От храненето зависи много, особено при Раците. Хороскопът ви съветва, през ноември да забравите за мазната, пикантната и сладката храна. Ограничете употребата на тестено, ако чувствате, че вреди на фигурата ви и на общото ви здраве.
Раците ги мързи да се занимават със спорт и да ходят пеша. А през ноември, именно това ще им позволи да запалънят енергийните си дефицити. Ставайте по-рано, правете гимнастика и се обливайте с хладен душ. Не трябва да се отнасяте безхаберно към своето здраве, особено, ако сте около четиридесетте! Хороскопът съветва Раците да си купят нещо ново и стилно, за да се преобразят външно. За да станете стройни, посетете диетолог. Не е задължително да се сложте на строга диета, а може, просто, да преразгледате рациона си и повече да се движите. Бъдете самоуверени, тогава и хората, които ще привлечете, ще бъдат такива – ярки и интересни, и най-важното, поддържащи здравословен начин на живот.
Хороскопът за ноември 2018 година съветва Раците да се отърват от проблемите, които сами са си измислили. Вие имате богата фантазия, затова я използвайте по предназначение. Намерете си занимание по душа, запознайте се с нови хора и направете живота си по-интересен и слънчев. Може би, вие ще се прославите и ще успеете да учудите света със своя талант?
Кариерен и финансов хороскоп за ноември 2018 година за Рак
Раците не са свикнали да „плуват по течението“ дори и в трудните моменти на своя живот. Ще успеят да се избавят от проблемите през ноември, ако не „скръстят“ ръце, а станат по-самоуверени. Ако не мързелувате и не завиждате на по-успешните, от вас, хора ще получите стабилност във всичко, непременно. Хороскопът за ноември 2018 година съветва Раците да премислят всяка своя крачка, дума и действие. Тогава ще се чувствате добре, а няма да сте затънали до ушите в проблеми. Доходите ще превишават разходите само в случай, че започнете да икономисвате. Иначе, парите хронично няма да ви стигат, а и постоянно ще взимате заеми, до следващата заплата. По-добре е Раците да не помислят за кредити, особено, ако неотдавна са се разплатили с дълговете си. Работете усърдно и мислете само добро, тогава, то непременно ще дойде в живота ви.
Кариерният и финансов хороскоп за ноември 2018 година е приготвил прилична сума за Раците, за да могат да си позволят не само дрехи и храна, но и по-големи придобивки. Например: кола, дом или нещо друго. Каквото искате повече, то и именно за това спестявайте! Между другото, по-добре е да се откажете от капиталния ремонт до следващата година. Тогава и средствата ще бъдат повече, и ще имате свободно време за това.
През ноември, Раците могат да имат спречквания с шефа, относно това, че той е решил да прехвърли всички задължения върху тях. Е, нека първоначално да ви увеличи заплатата, а след това да ви товари с работа. Ако имате желание и възможности е добре да потърсите допълнителна работа. Събирайте нужната информация и я използвайте в новите и изгодни проекти. Хороскопът за ноември 2018 година не препоръчва на Раците да взимат прибързани решения. Напуснете едва тогава, когато интуицията ви подскаже. Достойната работа няма да си отиде, затова първоначално всичко внимателно претеглете. На Пълнолуние (23 ноември) не е желателно Раците да влагат пари и да провеждат срещи с делови партньори.
Любовен хороскоп за ноември 2018 година за Рак
През ноември на Раците ще им се иска да преживеят нови емоции и искрени чувства. Вие винаги се стремите към любовта, което не е учудващо за такива изтънчени и чувствени натури. Запознанства и срещи ще имате много, но половината от тях ще бъдат краткотрайни и безинтересни. Любовният хороскоп за ноември 2018 година съветва Раците да бъдат сдържани и да не се обясняват на първия срещнат/първата срещната. И още – избягвайте секса с партньори, които познавате само от няколко дни. От начало ходете на кино, театър или просто се разхождайте в парка. Страстта и желанието за близост ще станат още по-силни, затова не бързайте със събитията. Между другото, добре е да помните поговорката, че „Пътят към сърцето на мъжа минава през стомаха“. Още повече, че вие по природа сте скромни и свити, и това е вашият голям плюс в любовта.
Раците, които вече имат избраник/ца, ще започнат да планират сериозни отношения. Вие ще направите предложение за брак, а също и ще купите всичко необходимо за сватбеното тържество. Любовният хороскоп за ноември 2018 година не препоръчва на Раците, предварително да планират целия семеен живот. ку не рекомендует заранее просчитывать всю семейную жизнь. Ако подходите един към друг, като ключ към катинар, няма да имате проблеми в отношенията. А спорове и разправии има във всяка двойка. Не си правете прибързани изводи, ако партньорът/партньорката стане твърде капризен/капризна или несговорчив/а. Раците предпочитат да видят инициативата в другия, а самите те, понякога, са излишно консервативни и затворени. През ноември, хороскопът съветва Раците да бъдат по-нежни и отстъпчиви, за да не развалят топлите отношения. Ако от вас струят искренност и откритост, това ще доведе до устойчива и дълготрайна връзка.
Любовният хороскоп за ноември 2018 година предсказва на семейните Раци почти идеални отношения със съпруга/та. Такава идилия не е имало отдавна, затова се наслаждавайте на живота. В средата на месеца могат внезапно да се изсипят гости от далече – приятели или роднини. Раците трябва да направят всичко възможно, за да създадат комфорт и уют у дома. Душевната обстановка ще направи семейството ви още по-щастливо, затова не обръщайте внимание на дребните недоразумения. На Новолуние (7 ноември), Раците трябва да избягват сериозните разговори с близки хора и семейните празници.