Хороскоп ноември 2018 за ОвенХороскопът за ноември 2018 година предсказва за Овните дълъг път към личното щастие. Вие така тъгувате за истиска любов, че вече сте изгубили вяра в нея. Важното е, да не преследвате идела, който не съществува в природата. Еако наблизо има симпатичен и достоен човек, то проявете към него/нея неподправен интерес. Овните трябва да свалят „розовите си очила“, за да погледнат реалистично на нещата.
През ноември 2018 година, Овните ще живеят в тъга и копнежи, което с нищо няма да допринесе за оправяне на личния живот.

На вас ви се иска да намерите „своя“ човек – любим и надежден, а по пътя си срещате обсолютно чужди по дух хора. Вие мечтаете за идеалния партньор, но сами разбирате, че такива уникални индивиди не съществуват в природата. Хороскопът за ноември 2018 година съветва Овните да се абстрахират от любовните си търсения и да живеят спокойно, без претенции. Възможно е именно тогава да се появи онзи/онази, които са предназначени от съдбата, за вас.
Овните трудно се примиряват с действителността, макар че, също не са свикнали да живеят в илюзорно състояние. Може би, вие сте твърде самоуверени и амбициозни? Хороскопът препоръчва да гледате околните след като свалите „розовите си очила“. Поставете на първо място не външния вид, а вътрешните качества!
Хороскопът за ноември 2018 година е приготвил за Овните приятни изненади в работната сфера. В последно време вие така усърдно се трудите и подписвате документи, че това шефът непременно ще забележи. Сега можете да очаквате не само бонус и поздравления, но и по-висока длъжност. Важното е, Овните да не се страхуват да се захващат с оригинални проекти. Конкурентите и завистниците няма да бъдат препятствие за вас, ако сами се устремите към успеха и кариерния ръст.
През ноември на Овните ще им бъде трудно да се справят с емоциите си. Вие постоянно ще се бунтувате, ще викате и дори ще тропате с крака, ако нещо не е според вашия план.
Хороскопът за ноември 2018 година съветва Овните да се пазят от простуди, защото дългоще се лекуват, за да не получат усложнения. Финансовото положение напълно ще зависи от поведението на Овните, които в порив на гняв и страсти, могат сами да си „подложат динена кора“.
У дома, Овните също трябва да бъдат сдържани и меки. Не носете от работата ядовете и негодуванието си, защото ще се изпокарате с близките си хора. Трябва адекватно да оценявате всички възникващи ситуации, дори ако те са против вашите цели. Най-добре е изобщо да забравите за спиртните напитки през ноември. Това не само, че ще се отрази зле на самочувствието ви, но и ще ви въвлече в неприятности.
Здравен хороскоп за ноември 2018 година за Овен
Общото здраве при Овните, през ноември, ще бъде отлично, но външният им вид с основание ще ги дразни. Няма нищо чудно в това, защото вие „сто години“ не сте ходили нито на козметик, нито на фризьор. Ако имате възможности и финанси, то спешно влезте в салон за красота. Педикюр, маникюр и дълбок пилинг ще ви превърнат в истинска кралица/истински крал. Може дори да експериментирате с цвета на косата.
Хороскопът за ноември 2018 година обещава на Овните обновление на гардероба, което видимо ще подобри настроението им. Само, че планирайте шопинга без приятелите и приятелките си, иначе те ще ви дотегнат с ненужните си съвети. Помнете, че не е нужно всичко модно и скъпо да бъде във вашия гардероб. Купувайте качествени вещи, които подчертават вашата индивидуалност, тогава ще ги носите с радост и то не един сезон.
На Овните не им е трудно да живеят с план, затова трябва отрано да решат как да прекарат почивните дни, да се поселеят или да си починат в компанията наприятели. Кафе, театър или дискотека? Кое ви харесва повече или кое подвига тонуса ви? Хороскопът за ноември 2018 година не съветва Овните да си седят у дома, дори и в студеното време. Зареждайте се с енергия при общуването с приятни хора, а също смело се запознавайте и си уреждайте срещи.
Между другото, отдавна ли не сте държали книга в ръка? Ако е така, то свободното време през ноември може да посветите на четенето. Семинари, тренинги и интересни мероприятия – всичко е във властта ви. Важното е да не общувате с виртуални приятели в социалните мрежи от сутрин до късно през нощта. Хороскопът за ноември 2018 година предсказва на Овните изпълнение на най-заветните им желания, но разбира се, ако те сами направят нужното за реализирането им.
Кариерен и финансов хороскоп за ноември 2018 за Овен
Хороскопът за ноември 2018 година не препоръчва на Овните да се занимават с дела, които няма да им донесат никакъв резултат. Вие само ще изхарчите енергията и времето си за безполезна работа. Още повече, че в средата на есента имате възможности да укрепите финансовото си положение и да издигнете кандидатурата си за перспективна длъжност. Овните отдавна искат да станат успешни бизнесмени, така че, действайте! Ноемврийският хороскоп ви обещава начален капитал и нужните документи, а и верни партньори. Само не бързайте да влагате веднага всички средства в стока. Преди да започнете такава отговорна процедура е добре да се обърнете към юрист. Личният бизнес ще процъфтява само при условие, че Овните премислят предварително всичко, до най-дребните детайли.
Кариерният и финансов хороскоп за ноември 2018 година е приготвил много гениални идеи за Овните. Въплъщавайте в работата всичко онова, което ще ви направи опитни и самоуверени професионалисти. Не стойте без работа, дори и през почивните дни се старайте да се занимавате с любимото си хоби. При Овните ще се появят много възможности, за да могат да изявят талантите си на ново и креативно поприще. Това може да пъте свързано с пеене, рисувате и други. На Пълнолуние (23 ноември) не трябва да взимате важни решения, да правите планове и да необмислени действия. Всичко това е свързано със сериозни загуби, неприятни моменти и депресия.
Хороскопът за ноември 2018 година предсказва на Овните реализация на старите планове в края на месеца. Най-накрая ще получите награда за работата, в която, наистина, сте вложили душата си. Паричната премия ще бъде така достойна, че Овните няма да могат да сдържат емоциите и сълзите си. Но, все пак, бъдете сдържани, особено пред началника и колегите. Част от средствата можете да похарчите за нуждите на семейството и за различни, дребни, домашни потребности. А, ако Овните са решили да празнуват по „пълна програма“, то тогава могат да организират престой на планинска хижа, за няколко дни. И така, изводът е един – ноември няма да ви позволи да мързелувате. Иначе, няма да видите нито прашинка от това, на което сте разчитали. Бъдете пестеливи и рационални, дори да ви се иска да си купите всичко, което лежи на рафтовете в магазина.
Любовен хороскоп за ноември 2018 година за Овен
На всички им е известно за неудържимата страст на Овните, затова не си заслужава за пореден път просто да „раздвижат“ душата си. Те мечтаят за истинска любов – взаимна и искрена. Любовният хороскоп за ноември 2018 година съветва Овните да бъдат реалисти, за да срещнат своята половинка. Тогава ще има и нежност, и грижи, независимо то намръщеното време. Някои ще се стремят към създаване на отношения не с един, а с няколко партньори. Е, какво пък, можем само да ви посъветваме, да се стремите влюбените във вас хора да не ви виждат с друг/а. Ако Овните преследват „два заека“ едновременно, трябва да знаят, че до пролетта ще останат сами. А и не е красиво да лъжете и да предавате този, който напълно ви се доверява.
Любовният хороскоп за ноември 2018 година обещава чудесен месец на влюбените Овни – без разправии, скандали и претенции. Вие изпитвате такива силни чувства към избраника/цата, че сте на път да направите предложение за брак, а и изобщо не се съмнявате, че ще се съглясят. Вашият темперамент се вижда от космоса, но понякога трябва да го държите добре. Не пречи, Овните да станат по-инициативни, ако работата опре до брак. Още повече, че вашия избраник/вашата избраница отдавна мечтаят за сватбето тържество и брачна халка.
Пез ноември, при семейните Овни са възможни конфликти между съпрузите, причина за което ще бъде постоянната им заетост в службата. Трябва да отделяте внимание и на роднините, а не да преследвате само кариерата и доходите. А и приятелите са ви обидени, защото не само, че не се виждате с тях, но дори не им звъните. Любовният хороскоп за ноември 2018 година съветва Овните да организиран някакъв, макар и не голям, семеен празник. Дори и няма някакъв особен повод за това, важно е да има желание. Поседете, поговорете и се повеселете от душа – това е всичко, което е нужно за дешевна близост и изглаждане на отношенията. На Новолуние (7 ноември), Овните трябва да избягват риска, срещите и изясняването на отношенията. Денят е труден в психологически план, затоав са възможни сериозни конфликти и дори развод.