Хороскоп ноември 2018 за ЛъвХороскопът за ноември 2018 година не обещава на Лъвовете лек път и безоблачно щастие. Най ви е омръзнала рутината, нали, това означава, че трябва да намерите сили в себе си и да промените всичко. В любовта също ще ви се искат разнообразия и изблици на емоции. В средата на ноември, Лъвовете ще се окажат в такива приключения, че сами ще разберат, че съдбата е благоразположена към тях. Какво пък, нали умеете да сте благодарни.
Много е скучно да се живее без хубавите приказки! Какво би било настроението на Лъвовете през ноември? Вие търсите вдъхновение, страст и радостни емоции, а живеете, буквално, като замръзнали.

И така, за да разнообразите всичко това, което се случва наоколо, то трябва сами да положете усилия. Хороскопът за ноември 2018 година ще помогне с каквото може на Лъвовете, но основната грижа си остава за тях. Особено, ако искате кардинално да промените личния си живот и най-накрая да намерите единствения/та и неповторим/а спътник/ца в живота си.
През ноември, Лъвовете ще имат много шансове за успех, а, защо ли, зрението ще ги подведе? Вие започвате да търсите не там и не този/тази, затова постоянно грешите. Важното е да не се паникьосвате и да не губите тази увереност, която ви е дадена от природата. Ако съберете мислите си в главата, непременно ще намерите изход от всяка затруднителна ситуация.
Хороскопът за ноември 2018 година съветва Лъвовете да покажат своите таланти в цялата им мощ. Хващайте се на работа за всичко, което ви предлагат, а с колегите не влизайте в горещи спорове. Тогава ще се появят и доходи, и перспективни предложения. Помнете, ако през този месец подпишете договор с голяма фирма, за дълго ще запазите стабилността на финансите си. Само бъдете пределно внимателни, за да не ви подведат някакви си измислени конкуренти.
Не е желателно Лъвовете да бъдат прекалено амбициозни, иначе дори близките ви ще избягат, кой на където види. С кого тогава ще споделяте стремежите и преживяванията си? Не пречи да си пооправите короната и да станете по-добри, а също и да укрепите репутацията си в обществото. Хороскопът за ноември 2018 година препоръчва на Лъвовете енергичност, дълбок взор и разумност. Дребните неща ще ви донесат повече удоволствия в живота, от глобалните проекти. Не се отдръпвайте, когато стане трудно. Работата обича усърдните и дейните, затова имайте го предвид. Финансовата ситуация е чудесна, но няма да бъде лошо да бъдете рационални в покупките си.
В началото на ноември, Лъвовете могат да си намерят нова работа, а също и да започнат собствен бизнес. Вие отдавна сте мечтали да станете предприемачи, затова не се страхувайте. Ще имате възможност да си намерите допълнителна работа, както прогнозира хороскопът. Може дейноостта да не е изцяло ваша, но да ви донесе значителна печалба. Хороскопът за ноември 2018 година предсказва на самотните Лъвове среща с човек, който ще представлява достойна партия за тях. Но това е за тези, които наистина са сами, а не просто да търсят приключения, в страни. А при семейните Лъвове, обратно, не трябва да има никакви пориви за флиртуване. Ако измените на съпруга/та си, работата ще стигне до развод.
Здравен хороскоп за ноември 2018 година за Лъв
За Лъвовете, есента ще премине под девиза: „Нека да живеем здравословно!“, но няма да успеят да избегнат простудите. Особено, ако се разхождате леко облечени и не лекувате до край хремата. Дори на улицата да ви се вижда, че е топло и слънчево, все пак се облечете според сезона, а според собственото ви настроение. В противен случай, Лъвовете за дълго ще бъдат „извън строя“, ще бъдат в болнични и то точно в разгара на работата.
Хороскопът за ноември 2018 година препоръчва на Лъвовете да си намерят хоби или да се заемат с нещо, което обичат да правят у дома. През есента не се излиза така често на улицата, затова могат да се развиват, колкото и както им иска душата. Да шият, бродират, лепят и рисуват – каквото ви харесва. Тогава ще успеете да прекарвате полезно времето си и да откриете нещо ново за себе си.
А помните ли още какво е това „спорт“? Тогава ставайте от дивана и отивайте във фитнеса. Инструкторът ще ви помогне да изберете упражнения, които ще ви позволят да приведете в ред фигурата си. Ходенето пеша не е царско дело за Лъвовете, но през ноември е най-добре да се придвижвате на двата си крака, а не с кола. Още повече, че и килограми можете да свалите, и чист въздух да подишате. Хороскопът за ноември 2018 година е намерил специални занимания за гръбнастия стълб на Лъвовете, на които работата е седяща. Важното е да не ви е повлякъл мързелът след себе си.
От стреса се бяга трудно, но е възможно. Между другото, Лъвовете могат да го направят дори по лесно от останалите. Вие сте уверени, позитивни и активни, затова разгонвате мрачните си мисли на далече. По-малко слушайте какво казват зад гърба ви, а по-добре се занимавайте с нещо по-истинско. Или ви е омръзнало да живеете без авантюри и сплетни?
Кариерен и финансов хороскоп за ноември 2018 за Лъв
Хороскопът за ноември 2018 година не обещава на Лъвовете лек път и вечен успех. Само активния и неуморен труд може да ви доведе до успех. Направете всичко възможно, така че, изгодните проекти да попаднат във вашите ръце. Тогава началството ще остане доволно, а в края на месеца ще ви преведе по сметка голяма сума. Не трябва да чакате помощи от когото и да е, защото вие сами сте способни на много. На Лъвовете им предстои да изпълняват дори тази работа, на която по-рано, изобщо, не са обръщали внимание.
За укрепване на материалното положение, кариерният и финансов хороскоп за ноември 2018 година съветва Лъвовете да подпишат договор със задгранична фирма. Разбира се, ще се наложи доста да се постараете, но си заслужава. На Пълнолуние (23 ноември) не трбява да рискувате с финансите, иначе може да останете със стотинки. Има възможност да се заемете с частен бизнес, затова е добре от рано да се погрижите за оформяне на документите. Вие умеете да ръководите, но не пречи и да усвоите някои знания. На пътя си ще срещнете упорити конкуренти, затова бъдете внимателни дори в дребните детайли.
Хороскопът обещава на Лъвовете оптимистично настроение през ноември, което ще се появи веднага, след като те създадат устойчива основа в комерсиалната сфера. Не се съгласявайте на провокации и машинации, защото това ще доведе до противозаконни действия. Рискът е благородно нещо, но е по-добре Лъвовете да стоят на страна от него.
Хороскопът за ноември 2018 година не препоръчва на Лъвовете да купуват нещо голямо и скъпо. Кола, дом или нещо подобно – всичко това трябва да придобиете тогава, когато сте уверени в утрешния ден. Ако финансовата ситуация не е стабилна, не трябва да се утешавате с надеждата. А що се отнася до шопинга, то при Лъвовете, той, трябва непременно да бъде планиран. Покупките не трябва да „откъсват“ от бюджета толкова, че след това да седите без пукната пара в джоба.
За какво са ви толкова много блузи или модерни манта? Сто пъти премислете преди да купите ненужните вещи! А, ако не можете да се спрете да пазарувате, по-добре се обърнете към психолог, а не пилейте парите на вятъра.
Любовен хороскоп за ноември 2018 година за Лъв
Любовният хороскоп за ноември 2018 година не обещава на Лъвовете разходки и въздишки под Луната, но това не е най-страшното. На улицата, времето е хладно и за нощни разходки не е подходящо, затова не трябва да се съгласявате с всички, които ви поканят на среща. Обратно, има възмоност да обмислите тактиката си на поведение и да се развивате духовно. Тогава и ухажори ще се появят, и животът ще ви се стори много по-интересен.
При влюбените Лъвове ще появи шанс за героичен подвиг. Не, няма да се наложи да се сражавате със саби за избраника/цата, но можете да приготвите романтична вечеря на свещи. Ще има много събития и впечатления, само ги слагайте в „графа - опит“. В края на месеца Лъвовете ги очаква незабравима среща с човек, който ще разтопи леда във вашата душа.
Тези Лъвове, които не толкова отдавна са се запознали с избраника/цата си, трбява да станат по-инициативни. На Новолуние (7 ноември) не е желателно да организирате срещи и пътувания, защото ще се скарате с любимия си човек. Емоциите трябва да държите здраво! Ако по натура сте влюбчиви и темпераментни хора, то не си позволявайте да изпускате парата върху тези, които са по-скромни и по-сдържани от вас. Възможна е съдбоносна среща по време на далечно пътуване, която за вас ще стане ярка и приятна във всички отношения. Но, Лъвовете трябва да оставят капризите си на страна, за да не разочароват избраника/цата си със своето неадекватно поведение.
Любовният хороскоп за ноември 2018 година препоръчва на семейните Лъвове да бъдат малко по-внимателни към близките си хора. Работата заема цялото ви време и всички ваши масли, затова сте се отдалечили на километри от близките и любимите си. Може би е време да организирате съвместно пътешествие или да отидете цялата компания на кино? Важното е, Лъвовете да имат желание да правят всичко това, а не, защото така трябва. Агресивността и горещия темперамент често ви вредят, затова бъдете благоразумни през ноември. А и взимайте активно участие в живота на роднините.