Хороскоп ноември 2018 за КозирогКозирозите така упорито ще работят, че колегите и шефа ще започнат да ги уважават още повече. Вие ще успявате с лекота да „превключвате“ от личния живот на професионалния. Самон не забравяйте да си почивате, за да не разклатите здравето си. Хороскопът за ноември 2018 година ще помогне на Козирозите да избегнат простудите, ако спазват профилактичните мерки.
Козирозите, през ноември, ще бъдат толкова увлечени в своята работа, че ще изпуснат от внимание най-важното – близките им хора. Вие сте достойни за съжаление, защото работохолиците, нерядко, прекарват старостта си в пълна самота.

Хороскопът за ноември 2018 година предсказва на Козирозите постигане на целите, което ще им помогне да създадат благоприятна основа за по-нататъшното си развитие. Важното е да имате мотив, а всичко останало сте способни да постигнете. Открийте в себе си тези възможности, които по-рано изобщо не сте мислили, че съществуват. Козирозите ще искат да се отделят от тълпата, за да докажат творческите и професионалните си таланти. Разбира се, по природа вие сте консерватори, които не търпят резките промени в живота. Но сега трябва да прекрачите напред и да се заемете с нещо, кардинално ново.
Хороскопът за ноември 2018 година е приготвил за Козирозите много интересни и изгодни проекти. Не гледайте косо колегите си, защото конфликтите ще се изсипят, като от рог на изобилието. Обратно, бъдете лоялни и меки в общуването с тези, с които работите на едно място.
Хороскопът препоръчва на Козирозите да бъдат бдителни и да не изпускат от поглед нюансите. Тогава всичко случващо се няма да ви травмира, а напротив, ще ви радва. Успехът върви рамо до рамо с вас, затова не му позволявайте да се прехвърли при други хора. Постепенно и здраво се хващайте за всичко, което съдбата ви поднася. Защото, друг такъв шанс едва ли ще имате.
В края на месеца, хороскопът за ноември 2018 година обещава на Козирозите много позитивизъм, емоции и ярки впечатления. Може дори да бъдете интригуващи, за да привлечете към себе си достойни партньори. Важно е Козирозите сами да вярват в своето съвършенство, а не да завиждат на околните. Може да имате проблеми със здравето през ноември, но те ще бъдат породени от това, че малко спите, лошо се храните и се уморявате от работа. Трябва бързо да промените графика и да спазвате режим. И не пречи да се погрижите за състоянието на кожата. Обърнете се към дерматолог, не се лекувайте сами.
Хороскопът за ноември 2018 година предсказва на Козирозите любов от пръв поглед. Ако отдавна сте сами, то най-накрая ще се състои желаната среща. Чувствата ще бъдат така силни, че вие, временно, дори ще забравите за кариерата и финансите. Само не бъдете прекалено доверчиви и страстни, иначе със сигурност ще изгорите от пламъците на любовта.
По натура Козирозите са сериозни и реалистични, и това означава, че ще успеят да се измъкнат от всякакви неприятности. Помнете, че в трудните моменти спасява активната работа. Значи, през ноември не забравяйте за преките си задължения.
Здравен хороскоп за ноември 2018 година за Козирог
Козирозите през ноември, трябва да пазят ставите и сухожилията, особено, ако се движите повече или ходите дълго пеша. След работа си позволявайте да се отпускате или си правете специални вани за краката. Иначе, на сутринта ще се чувствате, все едно сте стъпили върху кокили. Желателно е да правите упражнения за укрепване на мускулите, както на гърба, така и на крайниците. Само избягвайте опасните, екстремни видове спорт. Възможни са травми и счупвания. Козирозите трябва да повишат общия си тонус и да повдигнат настроението си, за да избягат от умората.
Хороскопът за ноември 2018 година съветва Козирозите да внимават за психическото си здраве. Често ви критикуват, на което се обиждате и се затваряте в себе си. Не бъдете така раними и мнителни, заобикаляйте се с жизнерадостни хора. А на шегите от страна на колегите и приятелите, реагирайте спокойно. Още повече, че те го правят с лошо, а само, за да предизвикат у вас усмивка.
Козирозите не са свикнали да нападат първи, но през ноември не трябва, изобщо, да бъдат агресивни. Колкото по-уравновесени и мъдри бъдете, толкова по-добре ще започнат да се отнасят към вас околните. Не спорете без причина, не се намесвайте в чуждите дела, а също и се абстрахирайте от чуждите проблеми. Чувството за хумор и оптимизмът ще бъдат най-добрите приятели на Козирозите в средата на есента.
Хороскопът за ноември 2018 година препоръчва на Козирозите да бъдат самоуверени, за да не позволят на другите да ги манипулират. Във вашия арсенал има немалко шеги и вицове, затова ги използвайте, за да дадете отпор на недоброжелателите. Нервната система може да се разклати само по една причина, ако Козирозите отпуснат ръце. Пред вас има още толкова много трудности и прегради, а вие се държите като малко, уязвимо дете. През ноември се откажете от транквилантите, дори и да не ви е спокойно на сърцето. Закалявайте не само тялото, но и духа, тогава всичко ще бъде в пълен ред.
Кариерен и финансов хороскоп за ноември 2018 година за Козирог
На Козирозите им се падат доста изпитания през ноември, но всичко ще се реши, ако гледат оптимистично на света. Важното е да не губят тази увереност, която им е дадена от природата. Козирозите могат много да преодолеят, ако поискат. Още повече, че успехът ви съпровожда през целия месец. Хороскопът за ноември 2018 година съветва Козирозите внимателно да подписват договорите и документите. Ако малко познавате бизнес партньорите си, то в началото се опознайте по-добре. Например: изпийте по кафе и поговорете.
На Козирозите им предстои много да работят, затова пък, през декември ще можете да си починете и да се подготвите за Новата година. Тези, които упорито се стремят към повишение, трябва да не се страхуват от креативните проекти и да станат по-инициативни. Има възможност да получите добър бонус, ако от рано намекнете за това на шефа. Кариерният и финансов хороскоп за ноември 2018 година е съставил план за Козирозите, от който е добре да не отстъпват в процеса на работа. Вие ще постигнете много, ако не започнете да разказвате за своите цели на колегите и приятелите. В комерсиалните дела Козирозите са майстори, което означава, че няма да останат без пари.
Не е желателно Козирозите да рискуват през ноември, а също и да влагат пари в съмнителни начинания. Във всички случаи се доверявайте на интуицията си, за да не сте на загуба. Във финансите очаквайте завидна стабилност, затова можете да купите всичко, което сте планирали по-рано. Единствено с документите бъдете по-внимателни, за да не подпишете нещо, което абсолютно не ви засяга.
На Пълнолуние (23 ноември), Козирозите трябва да се откажат от сделки, преговори и командировки. Това е труден ден за взимане на решения и за нововъведения. Хороскопът за ноември 2018 година предсказва на Козирозите не просто страхотни, но и приятелски отношения с началството. Вас ви ценят и уважават, което вече е правилният път към кариерното израстване. Енергийният запас трябва да използвате за добрицели и за преумножаване на капитала. А и не забравяйте за психологическите тренинги, за да се самообразовате и да не стоите на едно място.
Любовен хороскоп за ноември 2018 година за Козирог
Любовният хороскоп за ноември 2018 година не разрешава на Козирозите да се вслушват в съветите на тези, които по-млади и по-неопитни. Все от тях се опитва да „се вмъкне“ в личния ви живот, а защо? Възможно е, вие самите да се държите не като възрастни и умни хора. Стратегиите и тактиките трябва да излизат от Козирозите, а не от техните роднини и приятели. Ако през ноември ви поканят на среща, не е необходимо да тичате при родителите за съвет. Вие имате не само различни вкусове, но и различни възгледи за живота. Ако не се промените, ще попеднете в мрежите на сватовниците и ще свържете съдбата си с човек, който не ви е нужен.
Козирозите през ноември трбява да се научат да отказват и да казват „не“, особено, ако вътросът се отнася до личния им живот. Старайте се да слушате гласа на сърцето, но и на разума, а не препоръките на приятелите. Любовният хороскоп за ноември 2018 година обещава на Козирозите прекрасен период, когато може не само да признаете чувствата си на своя/та избраник/ца, но и да създадете устойчиви и дълготрайни отношения.
При влюбените Козирози се очаква толкова романтичен месец, че те ще си помислят, че на улицата е пролет. Според календара е хладна есен, но душата ви разцъфтява от любов към избраника/цата. Толкова нежни и ласкави, както сега, вие никогат не сте били по-рано. Но, все пак, не можете да се отървете от критичните забележки по адрес на партньора/ката. Ако вашите намерения са напълно сериозни, то бъдете сдържани и търпеливи. Само тогава ще чуете да звучи Менделсон за вашата двойка.
На Новолуние (7 ноември) Козирозите не трябва да си уреждат срещи, да изясняват отношенията си и да предприемат нещо, което е важно в живота. Любовният хороскоп за ноември 2018 година предсказва на семейните Козирози хаотично време. Ще ви се наложи да се занимавате не само със своите, но и с проблемите на близките си роднини. Ако се отнася до ремонт или голяма покупка, то непременно им помогнете. В други случаи не трябва да поемате повече, отколкото можете. Иначе, към края на месеца от вас ще остане само костюма с който ходите на работа. Пазете силите и енергията си, за себе си и за своя живот.