Хороскоп ноември 2018 за ДеваДевите ще бъдат така чувствителни и раними, че всеки ще може да ги обиди. Възможно е вие сами да им позволявате да се възползват от вас. Не се опитвайте изкуствено да промените ситуацията около вас, защото се нуждаете от собствената си мъдрост и усърдие. Хороскопът за ноември 2018 година не съветва Девите да споделят тайните на личния си живот с всички поред. Наоколо има доста завистници и съперници.
Хороскопът за ноември 2018 година предсказва на Девите наситен, но напрегнат период. Особено, ако емоциите ви преливат всички възможни граници.

Да, натрупали са ви се много проблеми, но това не е повод да крещите на всички поред и да удряте главата си в стената. Не е нужно да споделяте с всички своите преживявания и е най-добре да излезете сами от депресията. Ще го направите леко, ако си поставите постижими цели. Дори и не си помисляйте да слагате маската на „тъжния клоун“.
През ноември на Девите ще им бъде трудно, наистина, да се справят с психическото си състояние. Приятелите и роднините дори мислят да ви извикат да им помагате у дома, за да се успокоите. Вие се чувствате не само адски самотни, но и изоставени от всички на произвола на съдбата. Хороскопът за ноември 2018 година съветва Девите бързо да си намерят някакво занимание, което да им е по душа, за да не се „побъркат“ окончателно. Няма да успеете изкуствено да измените жизнената ситуация, затова трябва да се постараете, с всички сили, да станете по-решителни. Има много семинари и тренинги, които помагат на хората да се избавят от стреса.
За Девите е много важно обкръжението, затова, през ноември, те трябва с цялото си сърце да се стпремят към тези, които ги разбират и ги приемат такива, каквито са. В любовта ви очакват приятни изненади, предложение. Избраникът/цата ще бъдат така упорити и настойчиви, че непременно ще чуят своето „да“. Важното е да не си играете на криеница и да не изпробвате силата на чувствата. Всичко и така е очевидно.
Хороскопът за ноември 2018 година предсказва за Девите дребни грешки в работата, но те ще бъдат напълно поправими. Ако си поставите конкретна цел, скоро ще преуспеете и ще преумножите своя капитал. Още повече, че Девите са непоколебими в упоритостта и амбициите си. Те са трудолюбиви, а също и реалистични, и последователни в действията. През ноември изобщо не трябва да бързате, нито в делата, нито с взимането на решения. Вашите положителни качества са на лице, затова не си и помисляйте да отстъпите или да се провалите.
С финансите всичко ще бъде спокойно за Девите, макар че е възможно да се изкушават да вложат парите си в нещо съмнително. Помнете, че ще изгубите всичко, което сте спестили до сега. Риска и авантюрите не са за вас, помнете го!
Хороскопът за ноември 2018 година лично е приготвил за Девите успокояващ чай, за да я пият вечер преди лягане. Нервите се клатят, затова именно, народните средства са това, което ви е нужно. Желателно е по-често да ходите на масови мероприятия, да общувате с приятели и не си ограничавайте радостите! Рутината е лошо нещо, вие вече трябва да го знаете, нали? Значи, бъдете дейни дори в това, което малко познавате.
Здравен хороскоп за ноември 2018 година за Дева
Сутрин, Девите, непременно трябва да взимат хладен душ, за може в главата да влязат свежи и гениални мисли. Всяко нещо има начало, а резултатите ще ви учудят. Закаляващите процедури ще ви помогнат не само да укрепите имунитета, но и да се ободрите преди началото на работния ден. И не си мислете, че гимнастика сутрин правят само малките дета. Тя ще бъде полезна за вас, както прогнозира хороскопът за ноември 2018 година за Дева. Да се живее с режим не е скучно, а полезно! Ако се храните когато имате време и заспивате след 12.00 през нощта, а сутрин ставате рано, сами ще видите, че енергията ви се изчерпва. Девите, по натура са пунктуални хора, но през ноември, защо ли, постоянно ще закъсняват. Може би есента така им влияе, а е възможно и мързелът да ги е „нападнал“. Помнете, че, ако безотговорността ви стане навик, то не се учудвайте, че ще се наложи да ви уволнят.
Ако през ноември, нещо с нервите при Девите не е наред, не трябва да си правят никакви експерименти и да прилагат самолечение. Трябва да се запишат на прием при опитен психолог, за да се приведат в хармонично състояние. Хороскопът не съветва да се паникьосвате, особено, ако нямате поводи за сериозни ядове. Проблеми имат всички, което означава, че вие не сте изключение от правилата. Между другото, Девите през ноември няма само да се ядосват и да се самосъжаляват, но и ще се хвалят на всички страни. Особено, ако получават подкрепа във всички начинания от надеждни приятели и роднини.
Хороскопът за ноември 2018 година съветва Девите да не седят по 24 часа в денонощието на компютъра. Ясно е, че търсите нови приятели и ухажори, но не е ли по-добре да правите това в реалния живот? Още повече, ако си намерите съмишленици, животът ви видимо ще се оправи. Неговите ярки цветове ще правят празнични дори мрачните, есенни дни. Девите трябва да погледнат различно на обичайните неща, за да запазят психическото си здраве.
През ноември са възможни проблеми с бъбреците, затова се обличайте по-топло. Бъдете внимателни със закаляването, къпането на открито и експремните видове спорт. Важно е веднага да отидете на лекар, а не да се лекувате сами. Хороскопът препоръчва, също така, на Девите да спрат да пушат, защото този навик вреди на здравето им. Днес се чувствате превъзходно, а утре приличате на охтици, които непрекъснато кашлят и плюят на всяка крачка.
Ако Девите отдавна се заканват да започнат да живеят здравословно, то ноември е много подходящ за това. В края на краищата, важно е да се си дадете тласък и да не „кръшвате“ от набелязания път. Не е необходимо да обещавате на себе си и на близките си, че утре ще започнете да се занимавате със спорт, ще свалите излишните килограми и ще оправите храненето. По-добре направете всичко това сега, днес, за да не си останете само с приказките. Ако имате стимул, ще постигнете и успех! Помнете, никой, вместо вас, няма да направи това, на което сте способни именно вие, целенасочените Деви.
Кариерен и финансов хороскоп за ноември 2018 година за Дева
Хороскопът за ноември 2018 година обещава на Девите добро, финансово положение. Още в началото на месеца ще получите толкова, на колкото сте разчитали. По магазините е добре да ходите само с предварително подготвен списък, за да не купите всичко, което видите. На Девите няма да им се наложи да взимат пари на заем или да искат кредити, защото те са практични до мозъка на костите си. Макар че през ноември тяхната рационалност може да ги подведе.
Времето е подходящо да започнете собствен бизнес, затова Девите трябва да се размърдат! Имате начален капитал, а и необходимите документи, значи, не се съмнявайте в нищо! Кариерният и финансо хороскоп за ноември 2018 година съветва Девите разумно да съставят своя план за действие, за да не сбъркат в нищо. Особено със сметките и преводите. И месечния бюджет също трябва добре да разпишете. Ако не излизате от рамките, ще успеете да запазите и спестите нужната сума.
През ноември, Девите ще имат възможност да си купят дом или кола, но е доста малък. По-добре е сложат парите в банката, за да получат някакъв лихвен процент, а на следващата година да се зарадват на нови придобивки. На Пълнолуние (23 ноември) трябва да се откажете от делови срещи, съвещания и командировки.
Хороскопът за ноември 2018 година съветва Девите да не се отказват от пътуването си, още повече, че шефът много настоява. Той не напразно изпраща именно вас, защото знае, че вие ще направите всичко, както е необходимо. Девите ще успеят да избегнат разправиите и конфликтите с колегите си, макар че ще има много провокатори. Ако през ноември ви предстои да се занимавате с подписване на договори, то бъдете много внимателни. Дори и най-дребните грешки ще ви се наложи много дълго да оправяте. Ако не познавате законите, по-добре си вземете помощник – юрист.
Любовен хороскоп за ноември 2018 година за Дева
Толкова много ухажори, както през ноември, Девите още никога не са имали. Работата дори не е във вашия чар или привлекателната ви фигура, а защото, просто вие самите сте се настроили за любов. Любовният хороскоп за ноември 2018 година обещава на Девите устойчиви и дълготрайни отношения с избраника/цата, ако не започнат да търсят желания идеал в тях.
И така, самотните Деви ще имат толкова много срещи, че ще се наложи да ги записват в личния си дневник, за да не забравят с кого днес ще се срещнат. Помнете, рискът да попаднете в куриозни ситуации, е много голям, затова не бъдете така самонадеяни. Разбира се, вие също ще трябва да проявявате инициатива, но само, ако избраникът/цата бъдат прекалено горди. Какво пък, тук може да ви помогне външният, леко коригиран образ. Но, не си мислете, че гримът и фриволният вид, са достатъчни аргументи във ваша полза. Колкото по-естествени бъдете, толкова по-бързо ще предразположите човека към себе си.
Любовният хороскоп за ноември 2018 година съветва влюбените Деви по-малко да критикуват избраника/цата си, а още повече да правят скандали без причина. Вашето емоционално състояние е така нестабилно, че е възможно да останете сами и без „зватната рибка“. А, ако любимия човек вече, наистина, не ви устройва в нищо, то бъдете честни с него/нея. Истината е по-добра от лъжата и лицемерието. Иначе, бурният ви темперамент може да ви докара сериозни проблеми с полицията.
На Новолуние (7 ноември), Девите трябва да се откажат от срещи, изясняване на отношенията и пътувания.
Семейните Деви, през ноември ще организират времето си така, че да им стига и за бита, и за почивка. А, ако все още пазите спомените за първата среща, то непременно организирайте романтична среща. Любовният хороскоп за ноември 2018 година е приготвил за Девите уютно местенце, където могат да организират семейна вечеря със задушевен разговор. Девите толкова отдавна са семейни, че вече не се съмняват, че са намерили своята половинка.