Хороскоп ноември 2018 за БлизнациАстрологичната прогноза за ноември 2018 година съветва Близнаците да бъдат реалисти и да не мечтаят за приказен живот. За да осъществят плановете ви, за начало трябва да станете от дивана. Започнете да действате и всичко ще се получи. Използвайте всички шансове и перспективи, които съдбата ви подхвърля, за да можете през пролетта да съберете богатия урожай.
През ноември, Близнаците ще мечтаят и ще очакват чудеса. Ако вие така и не станете от дивана, то не се надявайте на нищо от това, което сте си фантазирали.

Вие трябва не просто да работите, а да работите като за двама. Само така ще се появи възможност да станете успешни и състоятелни хора. Хороскопът за ноември 2018 година съветва Близнаците, за начало, да засеят семената, които през пролетта ще дадат богата реколта.
Близнаците обожават да витаят в облаците, затова им е трудно да се настроят на работна вълна и да се заемат ревностно с нови дела. Но, ако през ноември не направите това, то дори личния ви живот ще остане без промяна. Или на вас ви харесва да си „кукувате“ сами?
Хороскопът за ноември 2018 година препоръчва на Близнаците да поемат инициативата и първи да се запознават. Между другото, не ви ли е време да смените гардероба си с нещо по-ярко и привлекателно? Защото все пак по дрехите посрещат! Ако Близнаците вече десет години ходят с една и съща дреха, то тях вече ги считат за хора от миналото. А вие сте умни и чаровни личности!
Близнаците имат шанс да се издигнат в службата до заместник началник на отдел. Хороскопът отдавна им е обещал тази длъжност, затова се хванете за нея с двете си ръце. Очакват се много сделки, договори и командировки, затова, Близнаците не трябва да нищо да пропускат. Финансовата ситуация видимо ще се подобри, ако разумно и планомерно подпишете изгодни договори. В колектива обстановката е добра, затова можете смело да внедрявате оригиналните си идеи в активния, творчески процес.
Хороскопът за ноември 2018 година предсказва на Близнаците добро здраве, затова вие с лекота ще избягвате простудите и инфекциите. Важното е да не излизате в студеното време без шапка и топло палто. В средата на месеца са възможни конфликти с приятели, заради финанси. А семейните Близнаци трябва да усмирят своята ревност, иначе ще се наложи след това да събират парченцата от отношенията и да ги лепят. Още повече, че ситуацията ще стигне толкова далече, че на вас ще ви се иска да си опаковате куфарите и да си търсите квартира.
В краен случай се обърнете за помощ към приятели. Само те ще помогнат на Близнаците да оправят отношенията с любимия човек и да върнат неговото доверие към вашата персона.
Здравен хороскоп за ноември 2018 за Близнаци
Във всеки месец трябва да обръщате внимание на здравето си, но през ноември е особено задължително. Простудата ще бъде така тежка, че Близнаците дори от постелята няма да могат да станат, да не говорим за активна дейност. Гимнастика, закалителни процедури и режим на храненето, това не трябва да се изпуска от поглед. Хороскопът за ноември 2018 година препоръчва на Близнаците да ограничат употребата на сладко и тестено, за да запазят фигурата си стройна и да останат на предишните си килограми.
Дори в студеното време може да си позволите да тичате на чист въздух. Ако отдавна искате да се занимавате със спорт в зала, то не го отлагайте! Имате ли конкретна цел? Близнаците трябва да вървят към нея уверено и с бързи крачки. Закуската трябва да бъде не само сита, но и калорична. Обяда разнообразявайте с плодове и зеленчуци, а вечерята, като в поговорката, „дайте на врага“. Ако работата ви е седяща, то трябва поне 10-15 минути да отделяте за гимнастика за гръбначния стълб.
Хороскопът за ноември 2018 година е приготвил за Близнаците специална и интересна програма, за да не скучаят сами. Макар че вие сте така общителни и жизнерадостни хора, че едва ли ще се затворите сами у дома си. Театър, кафе, кино и купони – всичко това ви очаква в средата на есента. Близнаците ще се запознават по-често с хора, отколкото останалите зодии. А, ако имате позитивно настроение, никакви болести няма да ви заплашват. Меланхолията и грипът обичат тези, които вечно са недоволни от нещо и си позволяват да мрънкат по всеки повод.
Ако на душата ви е зле, добре е да се срещате с близки приятели, а не да тичате при психолози. Защото на вас ще ви бъде по-лесно да споделите тайните си с тези, които ви познават от много време. За обидите, проблемите и за измислените страхове може да разкажете на родниниет, които не само ще ви изслушат, но и ще ви подскажат ка да излезете от трудното положение.
Хороскопът за ноември 2018 година препоръчва на Близнаците да се отърват от всичко негативно и гнетящо. Ако ви е трудно да споделите проблемите, намерете си дело, което да ви е по душа. По-често се разхождайте, четете книги и слушайте музика. Хармонията ще дойде при вас в момент, когато сърцето ви е открито за всичко ново и неординарно. Близнаците не трябва да се карат с близките си, защото в поривите на гняв могат да им нанесат обиди и дори да кажат нещо, което не го мислят, наистина. Бъдете сдържани емоционално, споделяйте впечатленията си и се занимавайте с това, което ви зарежда с оптимизъм.
Близнаците по природа са талантливи и дейни. Ако искат, биха могли да прескочат планина, заради целите си. В творческата сфера няма равни на тях - рисуване, пеене, актьорство и писателска дейност. Хороскопът съветва, през ноември да разкриете тези способности, които отдавна проявявате. Богатият потенциал на Близнаците ще им позволи да разширят границите.
Кариерен и финансов хороскоп за ноември 2018 година за Близнаци
Хороскопът за ноември 2018 година препоръчва на Близнаците да изградят основата, върху която в бъдеще ще създадат своята надеждна база за успех. Това ще ви донесе не само материално благополучие, но и ще ви позволи да се издигнете до върха в службата. Близнаците умеят да спестяват, ако искат, разбира се. Удивително е, но през ноември ще успеете така бързо да укрепите финансовото си положение, че ще купите всичко, което желаете.
Не просто нови, но и креативни проекти очакват Близнаци през ноември. Работа ще имате толкова много, че няма да ви остане време за приказки и отпускане. Кариерният и финансо хороскоп за ноември 2018 година обещава на Близнаците изгодни сделки и договори с чуждестранни партньори. Вие няма да ходите, а ще летите към работата си, като към първа среща. А шефа ще бъде доволен от вас, както никога. Близнаците дори ще успеят да го убедят в тези проекти, които отдавна е сложил в дълбокото чекмедже с надпис „безперспективни“. В края на месеца можете да приготвите чантата за бонусите.
Колегите ви уважават, а деловите партньори ви се доверяват. За какво повече да мечтаят Близнаците в хладния ноември? Може би за по-висока заплата? Но и тя няма да ги накара да я чакат дълго, ако не загубят своя творчески заряд и ентусиазъм. Само не лъжете себе си и околните, а също не бъдете лицемерни пред тези, които са ви полезни. Хороскопът не обещава лек път на тези Близнаци, които са готови за победа, постигната с различни методи. Вие може се провалите и да загубите авторита, завоюван с години. В работата не са ви нужни нито актьорство, нито позьорство, затова бъдете искрени и сериозни.
Хороскопът за ноември 2018 година съветва Близнаците често да се връщат във висшето общество. Ако вашата работа е свързана с пътувания и активна дейност, то бъдете в центъра на събитията. Вие може да говорите на конференция, на събрание и дори на подиум, за да постигнете успех. Всичко ще се получи чудесно, затова не се страхувайте да предлагате кандидатурата си на всякъде, където има шанс да се издигнете нагоре. Важното е Близнаците по-малко да се конфронтират с колегите. Вие може да бъдете така несговорчиви, че направо да вбесявате околните. Помнете, че това не е добре, особено когато ви предстои да работите заедно.
Хороскопът не съветва Близнаците да се съгласяват на сделки и договори на Пълнолуние (23 ноември).
Любовен хороскоп за ноември 2018 година за Близнаци
Любовният хороскоп за ноември 2018 година предсказва за Близнаците такъв романтичен период, който и пролетта не винаги се случва. Ве ще бъдете така очарователни и сексуални, че няма да можете да се отървете от ухажори. Интриги, флирт, срещи и дори любовен триъгълник очаквайте в средата на есента. Наистина, Близнаците могат да попаднат в такъв непредсказуем водовъртеж от събития, че да им бъде трудно да излязат.
Близнаците, през ноември трябва да очакват изненади от своя избраник/своята избраница. За съжаление те няма да бъдат така приятни, както би им се искало. Възможно е да открият стара тайна, за която любимия човек е мълчал. Самотните трябва да бъдат внимателни, за да не пропуснат човека, който им е предназначен от съдбата. Ако се запознаете, не бързайте да встъпвате в близост, така ви съветва любовният хороскоп за ноември 2018 година. Романтиката, цветята и комплиментите са полезни за начало на отношенията.
При влюбените Близнаци най-накрая ще се появи желание да узаконят отношенията си с избраника/цата. Вие сте така емоционални и изтънчени, че дори предложението за брак ще направите на оригинално място. Ако имате време и пари за пътешествие, то не си отказвайте удоволствието да попътувате извън страната, защо не в някоя топла страна. Почивайки си с любимия човек, Близнаците още веднъж ще се убедят, че той/тя значат много за тях и живота им.
Любовният хороскоп за ноември 2018 година съветва семейните Близнаци да отделят повече внимание на съпруга/та, децата и роднините, особено по-възрастните и тези, които живеят далече от вас. Те ще се нуждаят от вашата помощ и грижи още в началото на месеца. Ако Близнаците бъдат внимателни и грижовни в общуването, то това ще им се върне преумножено. Още повече, че работата не им отнема толкова много време и сили, че да се ограничават в задушевните разговори с близките си. На Новолуние (7 ноември) не е желателно да организирате семейни празници, да изяснявате отношения и да се карате.