Хороскопи за ноември 2018 Ноември е доста хладен и непредсказуем месец, затова няма да минете без топли дрехи и вещи. Това означава, че не трябва да харчите финансите за дреболии и глупости, а трябва добре да се подготвите за есенния сезон.
Хороскопът за ноември 2018 година съветва да се подготвите за промени във всички сфери на живота. Желателно е да се изпълните с позитивни емоции, за да не бъдете тъжни в края на есентна. Не трябва да зацикляте само на работата си, а по-често да се срещате с приятели и роднини. Може да поседите в кафе или да отидете на дискотека, за да добавите добро настроение.
Изненадите и новостите в личната сфера ще бъдат много. Ако морално сте готови за ново любовно увлечение, то не забравяйте да посещавате многолюдни места и да правите запознанства. Хороскопът не препоръчва да се заглеждате само по външно симпатични личности, защото умът и достойството трябва да бъдат приоритетни.
Хороскопът за ноември 2018 година препоръчва понякога да плувате по течението, за да привлечете на своя страна успеха. Ако в полезрението ви се появи интересен човек, то бъдете смели и проявете инициатива. Разбира се, че е хубаво да мечтаете, но е добре да имате и реалистичен поглед върху нещата. В службата се очакват както резки спадове на трудоспособността ви, така и творчески подеми. Ако се появи възможност да вложите пари в изгоден проект, то не се съмнявайте в успеха. Всичко ще се получи, ако не се оставите на есенната тъга.
Тези, чийто живот е пасивен и меланхоличен, трябва да променят поведението си. Иначе, всичко ще се получи не така, както сте го планирали. Хороскопът за ноември 2018 година обещава перспективни предложения на тези, които са активни и не се оглеждат за предишните си грешки. По-малко стойте в интернет, а повече общувайте, разхождайте се и бъдете сред хората. Ако душата ви е готова за благородни действия, то дайте й възможност да се прояви. От вашата бодрост и комуникативност ще зависи много, в това число и любовната сфера. През ноември се приветстват дори и екстремните видове спорт. Важно е да спазвате мярката въвв сичко.
Хороскопът предсказва нееднозначна финансова ситуация. Ту ще идват пари, в огромни количества, ту изобщо няма да ги има. Трябва да се придържате към икономии, за да запазите спестените средства. В семейния живот са възможни най-различни моменти – от разправии до бурни помирявания. Пазете се от изневери и флиртове на страни, за да не стигне работата до развод. Самотните хора, в средата на ноември, е възможно да срещнат своята половинка. Но, увличайки се в любовта, не забравяйте за кариерата и личния бизнес.
Хороскопът за ноември 2018 година съветва да отделите голямо внимание на здравето. Върлуват грипа и простудите, това означава, че не е лошо да вземете профилактични мерки, а и да си направите ваксина. Проблеми със стомаха и червата могат да се появят при тези, които не спазват хранителен режим. Това особено се отнася за мъжете. В началото на месеца ви очакват чести делови командировки, затова трябва да бъдете много внимателни на пътя. А и емоциите дръжте под контрол, за да избегнете конфликтите и разправиите.

Хороскоп ноември 2018 за ОвенХороскопът за ноември 2018 година предсказва за Овните дълъг път към личното щастие. Вие така тъгувате за истиска любов, че вече сте изгубили вяра в нея. Важното е, да не преследвате идела, който не съществува в природата. Еако наблизо има симпатичен и достоен човек, то проявете към него/нея неподправен интерес. Овните трябва да свалят „розовите си очила“, за да погледнат реалистично на нещата.
През ноември 2018 година, Овните ще живеят в тъга и копнежи, което с нищо няма да допринесе за оправяне на личния живот.

Хороскоп ноември 2018 за ТелецНа Телците им предстои да се оправят с проблеми е само в личната сфера, но и в битовата. Напрежението ще бъде голямо, но не се предавайте! Вие, по натура, сте пизитивни и грамотни личности. Хороскопът за ноември 2018 година препоръчва на Телците да се въоръжат не само с издръжливост и самообладание, но и със смелост. Тогава на хоризонта няма да остане нито един облак.
През ноември, в живота на Телците се очаква буря. Няма да чувствате стабилност в никои от делата, нито в любовта, затова се въоръжете с търпение и сивна воля.

Хороскоп ноември 2018 за БлизнациАстрологичната прогноза за ноември 2018 година съветва Близнаците да бъдат реалисти и да не мечтаят за приказен живот. За да осъществят плановете ви, за начало трябва да станете от дивана. Започнете да действате и всичко ще се получи. Използвайте всички шансове и перспективи, които съдбата ви подхвърля, за да можете през пролетта да съберете богатия урожай.
През ноември, Близнаците ще мечтаят и ще очакват чудеса. Ако вие така и не станете от дивана, то не се надявайте на нищо от това, което сте си фантазирали.

Хороскоп ноември 2018 за РакЗа Раците през ноември ще има от всичко по много – изненади, стрес и запознанства. Вашата нервна система е на ръба, затова бъдете сдържани, общувайки с нови хора. Ако си поставите реални цели, то непременно ще постигнете успехи и приходи. Хороскопът за ноември 2018 година е приготвил за Раците доста изгодни предложения за сътрудничество. Разглеждайте всичко внимателно.
През ноември на Раците им предстои да преживеят от всичко по малко – и загуби, и успех, и малкоприятни изненади. Тези изпитания ще ви направят силни, затова не бързайте да унивате

Хороскоп ноември 2018 за ЛъвХороскопът за ноември 2018 година не обещава на Лъвовете лек път и безоблачно щастие. Най ви е омръзнала рутината, нали, това означава, че трябва да намерите сили в себе си и да промените всичко. В любовта също ще ви се искат разнообразия и изблици на емоции. В средата на ноември, Лъвовете ще се окажат в такива приключения, че сами ще разберат, че съдбата е благоразположена към тях. Какво пък, нали умеете да сте благодарни.
Много е скучно да се живее без хубавите приказки! Какво би било настроението на Лъвовете през ноември? Вие търсите вдъхновение, страст и радостни емоции, а живеете, буквално, като замръзнали.

Хороскоп ноември 2018 за ДеваДевите ще бъдат така чувствителни и раними, че всеки ще може да ги обиди. Възможно е вие сами да им позволявате да се възползват от вас. Не се опитвайте изкуствено да промените ситуацията около вас, защото се нуждаете от собствената си мъдрост и усърдие. Хороскопът за ноември 2018 година не съветва Девите да споделят тайните на личния си живот с всички поред. Наоколо има доста завистници и съперници.
Хороскопът за ноември 2018 година предсказва на Девите наситен, но напрегнат период. Особено, ако емоциите ви преливат всички възможни граници.

Хороскоп ноември 2018 за ВезниХороскопът за ноември 2018 година препоръчва на Везните да обърнат внимание на личната сфера. Не трябва да живеете единствено за работата и да мислите само за пари. Ако промените тактиката си на поведение и възгледите си, ще постигнете много. Везните трябва да сатнат по-самоуверени, за да завоюват благоразположението на достойни хора. Една ваша усмивка е способна да направи фурор.
Хороскопът за ноември 2018 година съветва Везните да преразгледат възгледите си за живота. Ако постоянно работите, то не трябва да разчитате, че ще срещнете своята половинка.

Хороскоп ноември 2018 за СкорпионСкорпионите така отчаяно ще се стремят към промени, че ще забравят за саморазвитието си. За да се промени светът наоколо, самите те трябва да станат духовно чисти. Астрологичната прогноза за ноември 2018 година предсказва на Скорпионите морален натиск от страна на роднините и приятелите. Те така настойчиво ще доказват своето мнение, че вие ще се ядосате. Но, търпение и само търпение!
През ноември, Скорпионите така силно ще поискат промени в живота си, че ще бъдат готови да пожертват всичко заради това. Чужди съвети не са ви нужни, ако вие искате да направите всичко самостоятелно.

Хороскоп ноември 2018 за СтрелецХороскопът за ноември 2018 година препоръчва на Стрелците да се намиват повече със своята външност, а не да решават чужди проблеми. Вие сте така чаровни и привлекателни, че няма да се отървете от ухажори. А, отдавна ли не сте посещавали салон за красота и не сте си правили масаж? Значи е време за такива полезни процедури. Релаксацията и йогата ще помогнат на Стрелците да възстановят психическото си състояние. Не се ядосвайте напразно, гледайте оптимистично на света.
Невъзмутимите и непоколебими по натура Стрелци, през ноември ще поискат да станат абсолютно различни

Хороскоп ноември 2018 за КозирогКозирозите така упорито ще работят, че колегите и шефа ще започнат да ги уважават още повече. Вие ще успявате с лекота да „превключвате“ от личния живот на професионалния. Самон не забравяйте да си почивате, за да не разклатите здравето си. Хороскопът за ноември 2018 година ще помогне на Козирозите да избегнат простудите, ако спазват профилактичните мерки.
Козирозите, през ноември, ще бъдат толкова увлечени в своята работа, че ще изпуснат от внимание най-важното – близките им хора. Вие сте достойни за съжаление, защото работохолиците, нерядко, прекарват старостта си в пълна самота.

Хороскоп ноември 2018 за ВодолейХороскопът за ноември 2018 година обещава на Водолеите позитивно настроение дори в мъгливото време. Всички наоколо ще бъдат учудени, как успявате да запазите толкова бодро разположението на духа си. Вашата усмивка и жизнерадост ще зареждат околните с енергия. В студеното време Водолеите, буквално, са като топло слънчице. В службата всичко ще ви се удава, а с финансите няма да имате проблеми. Смело купувайте всичко, което душата ви пожелае.
Хороскопът за ноември 2018 година обещава на Водолеите всеобщо възхищение.

Хороскоп ноември 2018 за РибиТънката натура на Рибите им пречи, бързо да се адаптират към промените на времето. Настроението им постоянно се променя, затова трябва да контролират емоционалното си състояние. Очакват се доста изпитания, както предсказва астрологичната прогноза за ноември 2018 година за Риби. Но, ако вие преминете през всичко достойно, то животът ще ви се стори празник, дори и в хладния ноември. В личната сфера често ще поглеждате назад в миналото и ще тъгувате по отишлата си любов.