Хороскопи май 2018 за ВодолейГледай в youtube Хороскопът за май 2018 година съветва Водолеите временно да се оттеглят от делата си, да се усамотят и всичко да обмислят. Моралното ви състояние не е на висота, затова са възможни сривове и безконтролно поведение. Желателно е да не си спомняте старите грешки и разочарования. Водолеите през май трябва да се насочат към активна работа, а не към депресия и апатия. Защото всичко това ще се отрази зле на вашето здраве.
През май, на Водолеите ще им се иска да избягат от всички, да се уединят и да обмислят по-нататъшните си действия. Ще ви струва, че всички наоколо ви потискат морално и се опитват да ви натрапват своето мнение. Хороскопът за май 2018 година съветва Водолеите по-малко да се вглеждат в миналото, защото вече не е възможно да промените каквото и да било. Настоящето не е така равнодушно към вас, както си мислите.
Защо до сега Водолеите не са устроили личния си живот? Картинката е ясна, тяхното поведение, а и начинът им на изразяване не предизвикват симпатии у противоположния пол. Това означава, че през май 2018 година трябва спешно да се променят, за да не останат сами.

Колко дълго можете да странствате по света и просто да се сприятелявате с ухажори? Ако това ви устройва, то не говорете, че мечтаете за семейство и деца. Поставете пред себе си реални цели, за да можете да ги постигнете с лекота. Това се отнася и до любовната сфера, както отбелязва хороскопът за този месец.
Дори и да сте свободен човек, несемеен, все пак не трябва да излизате от рамките на приличието. Флиртът може да не е така безобиден, особено, ако има и съперници.
Вие обичате да се трудите, но не заради обогатяването на някой друг, а за собствено удоволствие и финансово благополучие. Затова, през май, на Водолеите ще им се наложи да лавират между своя бизнес и работата. Но е добре да не се оставяте на илюзиите за висок пост. Наоколо не всички са така добри и разбрани, както си представяте. Затова, през май 2018 година на Водолеите им предстои трудна борба с конкуренти и завистници.
С парите трябва да бъдете много внимателни, за да не ви ги измъкнат някои користни особени или мошеници. Водолеите дори няма да мигнат и ще останат без кредитна карта, портфейл и дори част от имуществото. Хороскопът за май 2018 година не препоръчва на Водолеите да вярват на първия срещнат, който веднага им се обяснява. Само роднините и старите ви приятели ще ви бъдат истинска опора и защита в края на пролетта.
При семейните Водолеи са възможни разправии и обиди от страна на съпруга. Най-добре е да не гадаете защо се случва всичко това, а да поговорите мирно и откровено. Иначе конфликтната ситуация може да се задълбочи и да продължи до края на лятото, а дори и да доведе до развод. Ако през май 2018 година, Водолеите решат семейните и битовите проблеми, то те дълго няма да ги безпокоят. Бъдете уверени в себе си, позитивни и, основно, не се включвайте в авантюри. В средата на месеца е възможен служебен роман, по-малко разказвайте на колегите за своите чувства.
Хороскопът за май 2018 година предсказва за Водолеите пролетна алергия и простуда. С всичко това ще се справите бързо, ако започнете да се лекувате веднага. Важно е през май, вие по-малко да нервничите и да се ядосвате, заради служебни неуредици. Иначе ще се появи невродермит и ще ви бъде трудно да се отървете от неприятните пъпки и зачервявания по кожата, без помощта на лекар-специалист.
Здравен хороскоп
Ако до този месец Водолеите не са знаели какво е това невралгия, болки и сърцебиене, то вече ще могат да „защитят дисертация“ на тази тема. И така, спешно се запишете за преглед при лекар и преминете всички назначени процедури. Всички ваши здравословни проблеми са от нервно претоварване и умора. Хороскопът за май 2018 година съветва Водолеите да балансират живота си така, че да имат време и за работа, и за пълноценна почивка. Иначе, организмът бързо ще се предаде и последствията ще бъдат сериозни. Водолеите сами са си виновни, че така са „запуснали“ своето здраве. В началото на май е възможно заболяване на ставите, гръбначния стълб и стомаха.
Изходът от такава ситуация е един – да отидете до личния лекар и да започнете лечение. Народните методи могат да ви бъдат от полза, но само, ако точно знаете диагнозата. През май 2018 година няма да бъде лошо да посетите психолог и стоматолог. Особено, ако в тази сфера имате дребни проблеми. Важното е да не губите силите на духа си, да бъдете оптимисти и да умеете да се радвате на всичко, което ви заобикаля. Между другото, дори един пролетен дъждец може да помогне на Водолеите да се освободят от негативизма.
Хороскопът за май 2018 година предсказва главоболие за Водолеите, заради което няма да можете дори на работа да ходите. Направете си изследвания и тогава всичко ще ви се изясни. Само не си помисляйте да гълтате хапчета безразборно, защото ще започнете да чувствате страничните явления на лекарствата. През май, Водолеите трябва непременно да се заемат със спорт, който ще повлияе благоприятно на целия организъм. Избягвайте сериозните физически натоварвания, а също се хранете правилно, особено след тренировка. Хороскопът съветва Водолеите, през май 2018 година, сутрин да правят гимнастика и да се обливат с хладка вода. Старайте се да си лягате по-рано, за да се чувствате бодри и готови за нови постижения през деня.
Водолеите са енергични и дейни, затова ще си намерят занимание през май, което ще им е по душа. А за да не губите силите си, трябва да се храните основно с плодове и зеленчуци. Пийте витамини и не се оставяйте на строга диета. Обратно, ходете в тренажорната зала и набирайте мускулна маса.
Кариерен и финансов хороскоп
Водолеите, през май 2018 година, трябва да бъдат смели и решителни, за да внедрят в работата грандиозните си идеи. Това, в началото, ще им се стори трудно изпълнимо, но след това ще намерят онези, които ще им помогнат успешно да ги реализират. Хороскопът за май 2018 година съветва Водолеите да бъдат отговорни към всичко, което им поръча началството. Само така ще можете да се изкачите по кариерната стълбица, а също и да подобрите финансовата ситуация. Понякога Водолеите открито мързелуват, когато портфейла им е пълен с пари и имат слава и почит. Вие не живеете в приказка, затова бъдете обективни. А, за да укрепите финансовото си положение трябва да си намерите допълнителна работа.
За да могат през май 2018 година Водолеите да започнат собствен бизнес, трябва да намерят не само пари, но и надеждни сътрудници. Вие често не си вярвате, съмнявате се и се връщате назад, а енергията и възможностите са ви предостатъчно, както отбелязва хороскопът за май. Не трябва да вършите работата на онези колеги, които се отнасят нехайно към преките си задължения. Най-добре е да отделите време за близките си, които тъгуват за вас и мечтаят да прекарвате заедно свободното си време.
Ако през май 2018 година Водолеите работят просто за пари, без да виждат перспектива, то ще получат точно толкова, колкото са заслужили. Спешно е нуждаете от здрави амбиции, за да преодолеете препятствията поставени на пътя ви към успеха. През май не трябва да давате пари на заем, иначе ще ви ги връщат дълго.
Кариерният и финансов хороскоп за май 2018 година не препоръчва на Водолеите да взимат кредити, дори и да им обещават нисък, лихвен процент. Това „начинание“ може да ви струва скъпо. В началото на месеца ще усетите невероятен прилив на сили и енергия, който ще ви помогне да постигнете високи резултати във всичко, с което се заемете. Завистниците и неприятелите ви ще плачат, когато разберат за вашите постижения. Ако Водолеите имат хоби, то през май 2018 година ще започнат да получават прилични доходи от него. А и ще прибавят положителни впечатления. Изобщо, бъдете внимателни, за да не изпуснете шанса да успеете и да преумножите капитала си. По Новолуние (15 май) Водолеите не трябва да организират съвещания и да сключват сделки. Този ден е най-добре да го прекарате у дома си.
Любовен хороскоп
Водолеите по характер са общителни и дружелюбни, затова пренасят тези качества и в любовния си живот. Те търсят избраник, който да бъде по-силен и по-уверен от тях. Любовният хороскоп за май 2018 година предсказва на Водолеите доста изпитания в личния живот, ако не променят мнението и поведението си. Ако искате да срещнете лидер, то вие самите станете по-инициативни. Искрени чувства ще се посипят върху главата на Водолея и ще му доставят много радостни минути, ако по-често се среща с нови хора и прави романтични запознанства.
През май, Водолеите трябва за малко да забравят за работата си, а да се задълбочат в личния си живот. Само се старайте да не бъдете твърде натрапчиви, а обратното – бъдете хладнокръвни, ако започнете отношения с интересен човек. Във всичко трябва да има мярка, затова бъдете внимателни. Ако Водолеите вече имат любим човек, то е време да се замислят за сключване на брак. Не ви ли се иска вече да създадете общ бит и да чувате детски смях в дома си. Любовният хороскоп за май 2018 година съветва Водолеите да бъдат смели и да рискуват, ако въпросът опре до „кокал“. Защото избраникът/цата вече очаква предложение от вас.
Семейните Водолеи, през май 2018 година, ще се наслаждават на почивката си в обкръжението на домашните. Вие така добре организирате своето време, че то стига за всичко - битови въпроси, културни развлечения и пътешествия. Ако отдавна планирате ремонт, купете всичко необходимо и започвайте да чертаете дизайна на помещенията. По Пълнолуние (29 май) не е желателно Водолеите да рискуват, да определят срещи и да взимат решения. Ако имате желание да внесете разнообразие в личния си живот, то се съветвайте често с близките си. Любовния хороскоп за май 2018 година е приготвил за Водолеите важен съвет – по-малко критикувайте тези, които се отнасят лоялно към вас. Старайте се да се отнасяте спокойно към забележките, които правят възрастните хора. Ако не им харесва вашата половинка, то не се ядосвайте, защото вие вече обичате този човек от цялата си душа.