Хороскоп май 2018 за ВезниГледай в youtube Астрологичната прогноза за май 2018 година не съветва Везните да използват цялото си време и енергия за кариерното си израстване. Иначе, вие ще пропуснете шанса да създадете стабилни отношения и семейство. Трудностите във финансовата сфера са разрешими, затова няма смисъл да влизате в дългове или да взимате кредити. За да не ви подведе здравето, през май трябва да правите гимнастика, да се храните с режим и да пиете витамини.
Везните се отличават със здравия си разум, затова преди да вземат решение премислят всичко до най-малките дреболии. Вие през май, до голяма степен, ще се интересувате от работата и финансовото положение. Затова ще забравите за личния живот и близките хора. Хороскопът за май 2018 година препоръчва на Везните да се заемат с кариерата, но не до степен на фанатизъм. Иначе ще останете сами.
През май Везните ги очакват ярки и незабравими срещи от романтичен характер. Вие отчаяно ще се влюбите в човек, който ще ви отговори с взаимност. Важно е да не се терзаете и да поставите всичко на местата си - мислите, плановете и желанията. Работата не трябва да пречи на любовния роман и не бива да забравяте да бъдете внимателни и нежни.

Ако Везните са настроени за дълготрайни отношения с избраника/цата, то не трябва да слушат съветите на приятелите си. Хороскопът за май 2018 година препоръчва на Везните да водят хармоничен живот, за да не направят погрешни действия, а да станат „властелини“ на съдбата си.
В семейството, Везните трябва непременно да постигнат това, към което отдавна се стремят. Само по-често се съветвайте със съпруга/та по важните битови въпроси. А и не се карайте с него/нея напразно, иначе разправиите ще станат постоянни в живота на вашето семейство. През май 2018 година Везните трябва добре да „претеглят“ всяка изговорена дума, иначе конфликтите с вашата половинка ще станат опустошителни. Не обиждайте тези, които са ви скъпи, правете всичко възможно за укрепване на отношенията.
Настроението на Везните, през май, ще се променя твърде стремително. Ако не искате да попаднете в печален водовъртеж от събития, контролирайте емоциите си. Хороскопът за май 2018 година обещава на Везните нови срещи с хора, които ще им помогнат да достигнат висоти в кариерата. Вие сте изпълнени с ентусиазъм и творчески замисли, затова не пилейте енергията си за глупости и ненужни връзки. Защото всичко това може да се отрази на вашето самочувствие, сутрин ще бъдете изпълнени със сили, а вечер, дори на телефона няма да може да отговорите. Умората ще „събори“ Везните, което не трябва да допускат в разгара на пролетта. Загубите във финансовата сфера ще бъдат незначителни, но не трябва да харчите за безполезни вещи.
Хороскопът за май 2018 година изпраща съвети на Везните, с които да запазят здравето си. Ходете на сауна, на басейн, на масаж и козметик, тогава ще посрещнете лятото подобава. А и шопинга не пропускайте, защото той ще ви подари много приятни впечатления. Везните трябва да си лягат рано, за да не се оплакват от главоболие и апатия. Почивайте повече, общувайте с позитивни хора и не мислете за лошото.
Здравен хороскоп
През май 2018 година, Везните трябва да бъдат внимателни към своето здраве и в случай на заболяване, веднага да отидат на лекар. Разбира се, вашият имунитет не е така слаб, че да трябва да контролирате всяка своя крачка и да гълтате безразборно таблетки, но ще бъде необходимо да полагате грижа и да бъдете внимателни. Хороскопът за май 2018 година не съветва Везните самостоятелно да се лекуват, дори и вече да сте си изписвали много рецепти от интернет и сте прегледали страшно много програми. Всеки организъм е индивидуален, помнете за това и не прекалявайте с отварите, които сами правите.
През май 2018 година, за себе си ще напомнят стари болежки, затова се старайте да не се простудите. Иначе ще ви се наложи да тичате по болниците и да се изследвате. Ако се обърнете на време към лекар, е възможно да избегнете усложненията. Хороскопът съветва Везните да внимават за храненето си, да ядат всичко, което е наистина полезно и необходимо за организма им. Преди лягане се старайте да не преяждате, защото ще се появи безсъние.
Желателно е Везните да се хранят често, с малки порции. Тогава храненето ще даде на организма нужните хранителни вещества, а фигурата ви ще остане стройна. Везните не обичат заниманията със спорт, но все пак трябва да се съгласят на по-елементарни упражнения. Хороскопът за май 2018 година съветва Везните повече да почиват, да бъдат често сред природата и да ходят пеша. По Пълнолуние (29 май) не трябва да влизат в болница и да започват лечение. Срещите с хора също трябва да отмените. През мая трябва да си намерите хоби, често да бъдете в компанията на приятели, а не да седите с часове в интернет.
Живейте в реалния живот, а не с виртуални беседи и срещи. Тогава не само с излишните килограми и болките в гърба няма да имате проблеми, но и настроението ви ще бъде ярко и слънчево.
Кариерен и финансов хороскоп
Ако Везните поискат нещо силно, то ще стигнат и до Луната за него. Макар че за какво ви е да правите такива жертви, когато единствено мечтаете да получите желаната длъжност и да укрепите финансовото си положение. Кариерният и финансов хороскоп за май 2018 година съветва Везните да бъдат смели и уверени в своите таланти. Тогава и кариера ще направят, и ще превъплътят идеите си в живота. Не бъдете скромни там, където това съвсем не е нужно. Началството цени тези, които могат да се заявят в пълна степен, а не да се крият зад чужд гръб. Помнете, че депресията и апатията през май, могат само да ви навредят.
Везните, през май 2018 година ще получат от шефа важна задача или перспективен проект. Ако се справите самостоятелно с тях, ще може да разчитате на голяма премия. За това ще ви е необходимо усърдие, отговорност и, разбира се, професионализъм. Финансовата ситуация ще бъде така безоблачна, че вие ще започнете да мислите дали да не вложите средства в собствен бизнес. Хороскопът за май 2018 година препоръчва на Везните първо да разчетат своя бюджет, а след това да взимат решения. Може да очаквате доход само, ако докажете своята квалификация и станете целеустремени.
През май Везните не трябва да се паникьосват и да се ядосват, иначе колегите и ръководството ще променят мнението си за вашата персона. Разбира се, не трябва да работите до изнемогване, но и няма смисъл за забравяте за преките си задължения. Везните трябва разумно да отделят от силите и времето си, особено, ако всичко това е необходимо за домашните дела. Ако усещате, че енергията ви е на свършване, спешно си вземете отпуска или поне два-три дни и си починете.
Хороскопът за май 2018 година обещава на Везните успех във всички начинания. Ако имате търговска „жилка“, то започвайте собствен бизнес. Между другото, в творческата сфера имате огромен шанс да постигнете замисленото. Не се страхувайте да вложите цялата си енергия, цялото си време, защото вие и пари, и възможности имате достатъчно за това. През май 2018 година, Везните могат да вземат кредит от банката, но няма да бъде излишно да направите консултация с юрист. Особено, ако става дума за много пари и за дълго време.
На 15 май, по Новолуние, Везните не трябва да планират срещи с делови партньори, да взимат решения и да тръгват в командировка.
Любовен хороскоп
Ако Везните не могат сами да си намерят „половинка“, то през май 2018 година трябва да се обърнат за помощ към сватовници. Ако имат предвид някой, тогава спешно се оженете/омъжете и всичко ще се случи като в красива приказка. През пролетта Везните няма да скучаят и времето им да минава в усамотение. Изненади, срещи и ярки събития ще има, и то много, само трябва да изберете подходящата кандидатура. Любовният хороскоп за май 2018 година съветва Везните да отделят повече време на личния си живот, а не на работата си. Тогава на хоризонта ще се появи именно този/тази, за който/която отдавна си мечтаете. Тогава видимо ще се добавят и радост, и емоции, и удоволствия в интимната сфера.
Самотните Везни, през май, могат да се запознаят с човек, който напълно ще съответства на идеала им. И характерът, и външността, и буквално всичко, все едно да създадени именно за вас. Важно е да не бъдете твърде сериозни и намръщени, а по-често да се усмихвате и да се шегувате. Още повече, че Везните, по принцип, са весели и оптимистични. Любовният хороскоп за май 2018 година обещава на Везните хармонични отношения и много щастие. Вие искате да срещнете достойния партньор? Тогава смело прегърнете онзи, който ви цени и обича от цялото си сърце!
Възможно е през май 2018 година, семейните Везни трудно да общуват със съпруга/та си. Споровете и конфликтите често ще тръгват от вашата ревност или обратното, от хладното ви отношение. За да изключат всичко това, Везните трябва да станат малко по-грижовни, а не да прекарват цялото си време в службата. Старайте се вечерта да бъде романтична и да изненадате половинката с нежност. Подарете й цветя, подарък и излезте някъде навън. Любовният хороскоп за май 2018 година препоръчва на Везните да не се скъпят на комплименти и семейни празници. Колкото повече благородни и щедри постъпки правите, толкова по-страхотна ще ви се стори пролетта. Везните трябва да станат инициативни не само в службата, но и у дома.