Хороскоп май 2018 за ТелецГледай в youtube Телците, през май, трудно ще контролират своето настроение. То ще бъде така променливо, че дори ще се отрази на работата и на скъпоценното ви здраве. Астрологичната прогноза за май 2018 година препоръчва на Телците да избягват конфликтите, нервното претоварване и депресиите. Всичко може така да се задълбочи, че пролетта да премине под знака на негативизъм и непрекъснати разочарования. Важно е да реагирате спокойно на критиката и да внимавате какво говорите.
Променливото настроение на Телците през май 2018 година, може да повлияе както на работната атмосфера, така и на личния живот. Ще ви дразнят всякакви дреболии, а след половин час ще бъдете широко усмихнати. Хороскопът за май 2018 година съветва Телците да сдържат емоциите, за да запазят душевното си равновесие и да не си „докарат“ много нови проблеми.
Телците, през май 2018 година, трябва да се срещат със стари приятели, за да обсъждат перспективите за бъдещето и да създават топла атмосфера около себе си. Помнете, че задушевният и искрен разговор е по-добър от самотата и мълчанието. В добра компания Телците могат да се заредят, да се изпълнят с позитивна енергия и дори да срещнат любим/а.

Ако имате време и желание, то може да отидете на кафе, караоке или сред природата. Времето през май ще бъде подходящо за приятен отдих и укрепване на здравето. Хороскопът за май 2018 година съветва Телците да направят всичко възможно, за да променят живота си към по-добра посока. Слушайте музика, гледайте любими филми и спрете да се „къпете“ в илюзии. Още повече, че Телците са реалистични и земни хора. Затова могат да постигнат реализацията и на „най-лудите“ идеи.
Не си и помисляйте да бъдете агресивни, не само с близките, но и с малко познати хора. През този месец Телците трябва да сложат акцент върху кариерата и финансите. Не си и помисляйте, че можете да пропуснете нещо или да сбъркате. Оптимистичното настроение ще ви помогне да преодолеете всички прегради и да станете успешни в начинанията. Важно е да не губите време и сили, а разумно да погледнете на своите планове.
По натура Телците са самодоволни и уверени, затова не се страхуват от самота, а и вие наистина рядко оставате без любов. Не трябва да контролирате поведението на избраника/цата и да ги следите. През май 2018 година такава тактика може да доведе до разрив в отношенията. Старайте се да се доверявате повече на партньора си, дори и постоянно да пътува. Хороскопът за май 2018 година е приготвил за Телците много моменти, които ще ги доближат до истински и искрени чувства. Само не изпускайте този шанс, тогава животът ще стане по-ярък и наситен през пролетта.
Телците имат богато въображение и духовен свят, затова не трябва да се пилеят за незначителни отношения и вещи. Не бързайте да укрепвате отношенията като сключвате брак, ако още не сте готови за такава отговорна крачка. Телците не се страхуват от работа и общуване, затова през май 2018 година могат смело да подписват договори, да организират мероприятия и да посещават семинари.
Не мислете, че ви очакват неуспехи на всякъде, по-добре е да си почивате повече и да се отпускате сред природата. Пролетта е прекрасно време, което ще оцвети живота ви с ярки цветове. Телците ще решат дори тези проблеми, които по-рано са им се стрували трудни. Това се отнася до финансите, бита, отношенията с роднините и любовната сфера. Хороскопът за май 2018 година препоръчва на семейните Телци да се занимават повече с жилищните въпроси, с възпитанието на децата и с ремонти на дома.
През май 2018 година, Телците трябва много да внимават за здравето си, защото за себе си могат да напомнят стари болести. Ако усетите симптоми на простуда, то бързо взимайте мерки. Времето може да бъде променливо, затова се обличайте подходящо. Но и просто „за няма нищо“, Телците не трябва да тичат до личния си лекар. Старайте се да закалявате организма си, усмихвайте се!
Здравен хороскоп
Телците не са мнителни, особено когато се отнася до здраве. Но понякога твърде лекомисленото отношение към вашия организъм може да ви докара много проблеми. Отивайте на време на лекар, ако усетите неразположение. Хороскопът за май 2018 година предсказва на Телците кожни заболявания и нервен срив. Нормализирайте режимът на хранене и правете гимнастика. Времето позволява сутрешния крос. Телците не трябва да се хранят нощем, защото ще се появят проблеми с червата и задстомашната жлеза. Вредните навици през май могат да доведат до умора, апатия и разстройство в дейността на много органи.
Ако през този месец, Телците се заемат сериозно със себе си, то никакви неприятности със здравето не ги заплашват. Излизайте сред природата, вземете със себе си топка, федербал и други подобни. Ако искате да бъдете във форма, през май не трябва да забравяте за правилното хранене и спортните упражнения. За предстоящия летен период, Телците трябва да направят всичко възможно, за да могат да демонстрират прекрасните си форми на околните.
Хороскопът за май 2018 година предсказва на Телците отравяне, ако не внимават за срока на годност на продуктите, които консумират. Вие дори може да попаднете в болница, ако продължите да се храните с мазна, солена и пикантна храна. Направете си изводи и се откажете от такова хранене, така ще укрепите не само здравето си, но и да ще станете по-позитивни. Защото няма да ви занимават въпросите за вашата бодрост и енергия. По Пълнолуние (29 май) не трябва да ходите на лекар, да се лекувате с народни методи и да седите до късно. Отделете време за своята външност, направете си маска на лицето и очистване на организма от токсини и шлаки. А и по-малко се вълнувайте и ядосвайте, особено без сериозни основания за това.
Кариерен и финансов хороскоп
Ако през май 2018 година, Телците станат мързеливи и безотговорни, то не трябва да очакват нито висока заплата, нито солидна длъжност. В личния си бизнес трябва да преосмислите своите принципи и да намерите надеждни партньори. Само дисциплината и контролът над емоциите ще ви помогне да постигнете високи резултати. Хороскопът за май 2018 година препоръчва на Телците да се отнасяте внимателно към подписването на документи и договори. Дори дребна грешка може да стане причина за уволнение или скандал с началството.
В началото на май 2018 година се очакват резки промени в работната сфера за Телците. В колектива може да избухне конфликт, заради вашата несговорчивост, затова бъдете сдържани и лоялни. Ще се нуждаете от подкрепата на влиятелни лица, ако въпросът се отнася за наследство, продажба на имущество или оформяне на нова дейност.
Хороскопът за май 2018 година не съветва Телците да бързат да сключват сделки с хора, които малко познават. Защото тези действия ви заплашват със загуба на голяма сума пари и сриване в кариерата. Помнете, че никога не е късно и имайте едно на ум. През май очаквайте срещи с перспективни хора, които ще открият за Телците хоризонти за стабилно бъдеще. В края на май 2018 година, Телците трябва да спестят пари за отпуската си, а не да ги харчат за ненужни придобивки.
Ако решите да си купите жилище, то се консултирайте с юристи и се обърнете към брокерска фирма. Така процесът ще премине по-бързо, а и ще ви останат пари. Не взимайте прибързани решения и не правете съвещания по Новолуние (15 май). Този ден е по-добре да си останете у дома или дейността ви да бъде спокойна. Ако бъдете мотивирани, то ще получите както достойни приходи, така и похвали от шефа. Това ще ви придаде самоувереност.
Любовен хороскоп
Любовният хороскоп за май 2018 година съветва Телците да отделят по-малко време за работа, а да се заемат с търсене на „втора половинка“. Не ви ли омръзна да живеете сами? Ще направите кариера, пари ще заработите, но ще се връщане в пуст дом. Разбира се, любовта не може да се привлече с едно щракване на пръстите, трябва да погледнете по друг начин на личния си живот. През май 2018 година, Телците, често, ще ги канят на срещи, ще им правят предложения и ще им подаряват подаръци. Само не правете запознанства в социалните мрежи, те едва ли ще станат устойчиви и искрени.
Ако човекът, когото представителите на знака Телец обичат, не им се доверява и постоянно се карат, то трябва да се разделят. Най-малкото, вие няма да се обвинявате за безразсъдните действия и безцелно, преживяното време. Вие сте достойни за по-добро, нали така? Заемете се с преобразяване на външността си, отидете на фризьор и си купете стилни дрехи! Телците по натура са целеустремени и свободолюбиви, което по някога им създава много проблеми в любовната сфера. Любовният хороскоп за май 2018 година препоръчва на Телците да се откажат от рискованите и авантюристични начинания. Ако искате да сбъднете мечтите си, действайте внимателно. Да сключите брак с човек, когото не обичате, ще бъде огромна грешка.
Любовта трябва да дарява радост, емоции и щастие, а не разочарования и обиди. Ако помните това, ще намерите „своя“ човек в средата на месеца. Планетата Венера ще помогне на Телците да „излязат“ от тези отношения, които вече са се „изживели“. В семейството назрява криза, за която ви предупреждава любовният хороскоп за май 2018 година. Трябва, заедно със съпруга/та, да си намерите общо и интересно увлечение, което да разнообрази отношенията ви. По начало вие не обичате скуката и рутината, затова ще положите максимално усилия, за да създадете нов модел за семейни отношения. През май Телците може да отидат на море с децата и близките си. Само се старайте да се „командвате“ по време на почивката, иначе ще развалите и своето настроение и това на близките си хора.