Хороскоп май 2018 за СтрелецГледай в youtube Хороскопът за май 218 година обещава на Стрелците чудесен месец, когато може да постигнете много в личния си бизнес. Вие сте така успешни и състоятелни, че конкурентите да ви предлагат сътрудничество. Единствено, Стрелците през май, трябва да внимават за това, което говорят и да не се конфронтират с близките си. Ако имате конкретни цели, то смело ги реализирайте, а ако нямате, просто стойте и наблюдавайте!
Стрелците обожават да бъдат в центъра на вниманието, затова нито едно събитие не преминава без тях. През май ви предстои да бъдете не само наблюдатели на това, което се случва наоколо, но и да вземете активно участие във всички мероприятия. Вие сте успешни, решителни и не изпускате шанса да демонстрирате своето майсторство. Хороскопът за май 2018 година съветва Стрелците да бъдат внимателни, за да не направят грешки и да не си създадат врагове. Ако имате идеи, то трябва смело да ги реализирате, а не да ги пазите в тайна от колегите и началството.
Стрелците по натура са общителни и енергични, затова през май 2018 година често ще се виждат с приятели.

Ще ходите на кафе, караоке, на кино, а също ще се активирате и в социалните мрежи. Всички начинания и замисли ще доведат Стрелците до победен резултат. Не са изключени запознанства, както романтични, така и делови. Ако вие самите бъдете оптимисти, то и околните ще заредите с позитивизъм. Важно е да не „отбивате“ от поетия курс, дори в случай, че делото ви се струва безперспективно. Хороскопът за май 2018 година е приготвил за Стрелците много приятни изненади, а тяхната задача е да ги забележат.
В службата всичко е страхотно, затова Стрелците могат да разчитат на достойна заплата и нова длъжност. Шефът ще привика Стрелеца „на килимчето“, но не, за да го мъмри, а напротив, да го похвали и поощри. Ако Стрелците мечтаят да сменят работата или професията си, то е най-добре да отложат тази идея до началото на есента, защото само напразно ще тичате нагоре-надолу и ще загубите скъпоценното си време. Още повече, че в края на пролетта ще имате доста проблеми в личния си живот. Старайте се да се занимавате повече с домашните и битовите дела, отколкото с израстване в кариерата.
Хороскопът за май 2018 година, вече е приготвил за Стрелците строителни материали за капитален ремонт на дома. Между другото, ако вие не сте достроили вилата, то пролетта е много подходяща да я довършите. Стрелците са „хора на живота“, но е по-добре да спестяват парите през този месец, а не да ги харчат за безполезни покупки. Ако имате възможност купете кола, жилище или друг недвижим имот.
През май е възможно при Стрелците кръвното да „играе“, което ще зависи не толкова от времето, но може да е признак на сериозно заболяване. Месецът е достатъчно травмоопасен за тези, които се занимават с екстремни видове спорт. Бъдете предпазливи, това ще ви помогне да останете здрави. Хороскопът за май 2018 година препоръчва на Стрелците да отидат до болницата, ако самостоятелното лечение не бъде ефективно. Особено внимание отделяйте на хроничните заболявания, иначе те ще напомнят за себе си в най-неподходящия момент. В началото на май Стрелците ще бъдат измъчвани от алергии, затова е добре да си купят нужните лекарства предварително.
Здравен хороскоп
През май 2018 година, Стрелците не трябва да се търкалят по дивана и да гледат сънливо в тавана. Разбира се, на вас ви харесва да безделничите, но не до такава степен. Ако вие от сутрин до сред нощ седите в интернет, храните се с „вредна“ храна и трупате излишни килограми, то няма да може да разчитате на добро самочувствие. А активните ви приятели ще започнат да ви се присмиват. Хороскопът съветва Стрелците да станат активни, да се занимават със спорт и да закаляват организма. Особено, ако имунитета ви е далеч от желаното.
Твърде стремителните Стрелци могат да попаднат в аварийни ситуации или да получат травми през май 2018 година. Бъдете максимално акуратни и бдителни, за да не останете у дома, с гипс, за цял месец. Хороскопът за май 2018 година съветва Стрелците да бъдат внимателни на пътя, както когато шофират, така и когато ходят пеша.
За да постигнете успех и да се заемете със спорт, ви е нужна мотивация. От къде да я вземете? Вгледайте се в дълбините на вашето подсъзнание, погледнете се отстрани и тогава ще намерите много причини, за да се заемете с укрепване на здравето си. Потенциалът на Стрелците е висок, но това не означава, че могат да отложат за още две години профилактичните си медицински прегледи. Отидете до личния лекар и дайте кръв за изследване, за да изключите наличието на заболяване. А, ако Стрелците се чувстват агресивни и раздразнителни, то няма да минат без помощта на психолог.
През май 2018 година, Стрелците няма да успеят да избягат от проблемите, които ще ги засипят като лавина. Трябва да въведете ред, както в личния живот, така и в мислите си. Най-добрият начин да запомните всичко и да живеете по план е да започнете да си водите дневник. Хороскопът за май 2018 година е приготвил за Стрелците няколко препоръки, които ще трябва непременно да спазват: Режим на хранене, гимнастика сутрин, общуване с приятни хора!
Тя и майската природа така „шепти“ – „Излезте сред природата, печете се на слънце и си почивайте!“ Стрелците не трябва да чакат предложения от приятели, те сами могат да организират туристически поход или да намерят палатка. И така, колкото повече положителни емоции имате през май, толкова по-чудесен ще бъде той. Вие не сте свикнали да се примирявате с неуспехите и да скучаете.
Кариерен и финансов хороскоп
Ако Стрелците отдавна си търсят нова работа, то трябва да реализират своите желания. За това, че сте талантливи и напористи, всички знаят. Сега остава да докажете своите способности на дело. Кариерният и финансов хороскоп за май 2018 година е приготвил за Стрелците много интересни предложения, затова внимателно ги разгледайте всичките. Само не бързайте с изводите и не преследвайте високата заплата. Пари ще има, но работа по „душа“ е много по-важна за Стрелците, отколкото меркантилните пориви. Като цяло, ще ви се наложи да разчитате на себе си и да се доверявате на своите опит и знания. Но, ако приятелите и колегите ви протегнат ръка за помощ, не отказвайте! Успехът е на ваша страна, ако вие сами не го уплашите със своята безразсъдност.
Хороскопът за май 2018 година обещава на Стрелците кариерен ръст, но само в случай, че са внимателни в дребните детайли и са самоуверени. Конкурентите не ви плашат, но личните съмнения и недоизказаните думи могат да станат причина за много неуспехи. Не е време за започване на собствен бизнес, но може да спестявате пари и да се консултирате с юрист. Ще бъде добре през май 2018 година, Стрелците да бъдат точни и старателни, особено при подписването на документи. Понякога небрежното ви отношение противоречи на грандиозните планове и здравословните амбиции. Ако не искате да останете без пари, то в началото на май си съставете план за действие и бюджет. И не спорете с началството по глобални въпроси. Защото, така или иначе, няма да докажете своето мнение.
Ако сутрин Стрелците, гледайки се в огледалото, си казват красиви неща, то скоро ще постигнат успех. Хороскопът за май 2018 година препоръчва на Стрелците да работят упорито, за да си осигурят благополучен, летен период. Особено, ако планирате отпуск и почивка на море. Проявете природния си ентусиазъм, за да постигнете повече от онези, които преди са ви завиждали и са поставяли „прът в колелата“. Стрелците трябва да не изпускат знаците, които им изпраща съдбата. Те могат да бъдат своеобразни подсказки за важните въпроси. Не сте свикнали да се паникьосвате, затова си съберете мислите. По Пълнолуние (29 май) Стрелците не трябва да се занимават с професионални дела и да сключват сделки.
Любовен хороскоп
Изобщо не е възможно да си представим Стрелците самотни и без ухажори. Затова и през май няма да се наложи да скучаете, седейки до прозореца. Ако имате желание да срещнете любим човек, то непременно ще се осъществи, но няма да бъде лошо да се постараете. Важно е Стрелците да не си „събират“ обожатели, защото ще се объркат. Любовният хороскоп за май 2018 година съветва Стрелците да бъдат внимателни, обективни и, най-важното, постоянни. Преследването на вечната любов не е във вашите правила. Но и да отблъсквате достойните ухажори също не трябва. През май на Стрелците ще им се наложи да се борят със съперници, за да запазят до себе си очарователна особа.
На жените Стрелци, през май 2018 година, няма да им се наложи да полагат особени усилия, за да привлекат към себе си интересен мъж. Вие сте очарователни и сексуални, затова може да не се съмнявате в постигането на целите си. Не се страхувайте първи да поканите на среща човека, когото харесвате. Мислите, че това не е скромно? Е, все пак вие сте се родили под знака Стрелец!
Любовният хороскоп за май 2018 година съветва Стрелците, които вече имат избраник/ца да си „държат езика зад зъбите“. Вие твърде много си позволявате, критикувате и обсъждате недостатъците на близкия си човек с приятели и съседи. Помнете, че ако това продължи, то половинката ви ще избяга от вас. Семейните Стрелци трябва да обърнат внимание на дребните битови и домашни проблеми, така ги съветва хороскопът за май 2018 година. От вас зависи много, затова не довеждайте семейството си до кризисна ситуация. А и често сядайте със съпруга/та си на масата на преговорите.
През май 2018 година, Стрелците трябва да бъдат по-открити и меки, за да запазят отношенията си с любимия човек. Вашата импулсивност и лекота към живота могат да ви навредят доста. Ако разберете, че са се натрупали обиди и претенции, то е по-добре да поговорите за това и да се изясните. Любовният хороскоп за май 2018 година съветва Стрелците да станат стратези, новатори и инициатори. Може да ви се стори, че няма да се справите с такава отговорна мисия, но това не е така. Стрелците имат такава бурна фантазия и висок интелект, че великите умове ще им завидят. Бъдете искрени с тези, които обичате и тогава хармонията и щастието ще се засели за дълго във вашето семейство.
На 15 май не е желателно Стрелците да се захващат с нови дела, да правят планове и да ходят по срещи, защото е Новолуние.