Хороскоп май 2018 за СкорпионГледай в youtubeОпределено на Скорпионите ще им провърви в любовта, през май, което ще ги вдъхнови повече, отколкото отличното положение с парите. Вие имате толкова много сили и енергия, че дори в космоса може да полетите. Хороскопът за май 2018 година не съветва Скорпионите да влизат в авантюри и да рискуват със здравето си, иначе ситуацията ще се окаже сложна. Отделяйте внимание на роднините си, а също и от рано планирайте почивката на море, купете предварително билетите.
Хороскопът за май 2018 година обещава на Скорпионите такъв енергиен потенциал, че силите ще им стигнат за всичко, което са планирали. В личния живот ще постигнете благоразположението на всички, на които подарите своята усмивка. Скорпионите са бодри, весели и оптимистични, затова няма съмнение, че успехът няма да ги подмине тази пролет.
Природата е наградила Скорпионите с такъв темперамент и мистичност, че те не са свикнали да преминават през живота сами. До вас, през май 2018 година, непременно ще бъдат тези, които ви обичат и обожават. Вие сте уверени, отговорни и благородни, което вече е добър показател за начинания и романтични срещи. През пролетта, около Скорпионите, постоянно ще се въртят очарователни ухажори, все ще си изберат някой.

Флиртувайте, правете комплименти и не се страхувайте, че ще се окажете зад борда на любовта. Хороскопът за май 2018 година предсказва на Скорпионите съдбоносна среща, която ще им донесе най-прекрасната връзка, в сравнение с предишните. В края на месеца вие може да се сблъскате с човек, с когото дълго сте се срещали. Искате да му/й дадете още един шанс? Тогава никого не обвинявайте в последствие.
На Скорпионите им предстои много да работят през май, но все пак ще намерят свободно време за общуване с приятели. Едното няма да пречи на другото. През май не забравяйте да посещавате и да звъните на роднините си. Особено, ако те ви помолят за помощ и морална подкрепа.
Хороскопът за май 2018 година е подготвил за Скорпионите приятна програма. Тя включва пътувания сред природата, до морето и зад граница. Много от вас дори ще срещната, през този период, истинската любов и лятото ще създадат семейство. Важно е Скорпионите да се доверят напълно на избраника/цата, както на себе си. Само с авантюрите бъдете внимателни, иначе ще се наложи да възстановявате репутацията си. В средата на май Скорпионите ще се запознаят с влиятелни хора, които ще им помогнат да реализират целите си и да направят кариера.
През май 2018 година, не пречи Скорпионите да си вземат абонаментна карта за спортна зала, басейн или мото клуб. Дори, ако вашата фигура и здравето ви са като на космонавт, все пак не пренебрегвайте физическите упражнения. На никого още не е навредило закаляването, гимнастиката, кросовете и правилното хранене. Хороскопът за май 2018 година съветва Скорпионите да си вземат компания, ако им е скучно сами да ходят на спорт.
Здравен хороскоп
Дори Скорпионите да работят за десетима, тяхното здраве ще остане крепко и непоколебимо. Но не забравяйте, че простудите „ходят“ по всички и, ако не се пазите, може да преживеете бронхит. Хороскопът за май 2018 година съветва Скорпионите да бъдат внимателни и да не забравят за профилактичните мерки.
Ако смятате, че миенето на ръце преди хранене, е за малките, то грешите. Помнете, че това, през май 2018 година, може да ви вкара в болница, заради отравяне или тежка дисбактериоза. Няма да бъде лошо Скорпионите да си направят преглед и изследвания, ако скоро не са го правили. А, ако в последно време, често си сменяте настроението, дразните се и викате по всички, то си запишете час при психотерапевт. Иначе, стресът ще ви „награди“ с маса други и сериозни болести.
За да не се разболеят от инфекциозно заболяване през май 2018 година, Скорпионите трябва да избягват онези, които вече са болни. Защото инфекцията лесно се предава, но често дава усложнения. Хороскопът съветва да спазвате режим за сън и хранене. И още нещо, забравете за хапването на крак, защото стомахът ви няма да издържи на такова натоварване.
Хороскопът за май 2018 година съветва Скорпионите да пият повече течности. Но не газирано и алкохол, а чиста вода, компоти и зелен чай с лимон. От силното кафе е по-добре да се откажете, а също и да помислите за факта, че пушенето вреди сериозно на здравето ви. Преди лятната отпуска не пречи да коригирате малко фигурата и да си купите нещо стилно.
През май Скорпионите трябва да се разходят по магазините, да си купят обувки и слънчеви очила. Слънцето започва да грее силно, пазете очите си! За да се изпълните с впечатления и позитивизъм ще бъде достатъчно да се разходите по улиците на своя град. Колкото по-наситен и разнообразен бъде живота на Скорпионите през май, толкова по-страхотно ще бъде неговото настроение за цялото лято. А и няма да се наложи да пият лекарства, за да укрепват организма или да се лекуват.
Кариерен и финансов хороскоп
През май 2018 година, Скорпионите не трябва да се „водят по акъла“ на своите колеги. Вие ще успеете да постигнете желаните цели и само със своите сили и възможности. Ще можете, също, да укрепите финансовото си положение, което леко се е поразклатило в края на пролетта. Кариерният и финансов хороскоп за май 2018 година препоръчва на Скорпионите да довършват до края всяка работа. И не си търсете причина да не отидете на работа или да не свършите определената задача. Шефът вижда всичко, нали знаете? А завистливите колеги само чакат момента, за да „подложат динена кора“ на Скорпиона. И така, ако през май Скорпионите са насочени към висока заплата, похвали и поощрения, то трябва да работят усърдно и без закъснения.
Успехът през май 2018 година ще дойде при тези Скорпиони, които не забравят важните задачи, подкрепят колегите и сдържат емоциите си. Ако усещате, че сте се разболели или не сте в настроение, то най-добре си вземете болничен. През май, такава линия на поведения ще бъде от полза за Скорпионите. Това е по-добре, отколкото да се карате с колегите, да спорите с началството и да натрапвате своето мнение. Хороскопът за май 2018 година съветва Скорпионите да бъдат тактични и внимателни с тези, с които им предстои да работят още дълги години. Това особено се отнася за тези, които имат собствен бизнес и екип от делови партньори.
Важно е, през май, Скорпионите да не се съмняват в собствените си решения, да се доверяват напълно на себе си! Куриозни ситуации и изпитания очакват доста от тях, но всичко може да се разреши отлично, ако до себе си имат близки приятели и хора с богат опит. Хороскопът за май 2018 година е приготвил за Скорпионите няколко примамливи предложения за работа. Вие можете да усвоите нова професия, ако не мързелувате и започнете да учите. Ако не ви устройва финансовото положение, то намерете допълнителна работа. Енергията и силите на Скорпионите, през май, ще стигнат за всичко, затова не трябва да се ядосвате. Важно е внимателно да премисляте всяка своя крачка, за да не затънете в дългове и да не изпуснете перспективните възможности.
По Новолуние (29 май), хороскопът не препоръчва на Скорпионите да взимат бързи решения, да тръгват на път и да подписват договори. Срещите и съвещанията също е по-добре да отмените.
Любовен хороскоп
Любовният хороскоп за май 2018 година предсказва на Скорпионите прекрасна пролет, когато могат да срещнат истински и искрени чувства. Единствено, за да се случи, трябва да станат решителни, авантюристични и по-внимателни. Вие сте така чаровни и привлекателни по природа, че тези качества се виждат от „километър“. Загадъчните и темпераментни Скорпиони, през май, ще се проявят в цялата си светлина. Ще има и любов, и незабравими срещи на лунна светлина, предложение за брак. Само се постарайте „жертвата“ да прилича на вас, иначе няма да издържи на толкова много страсти.
Скорпионите, които постоянно са увлечени по работата и хобито си, през май 2018 трябва да отделят повече време на личния си живот. Вероятно до вас има човек, който е готов на всичко, заради вас, дори и повече. Изработете стратегически план и напред – любовта не търпи съмнения и дълго чакане. Любовният хороскоп за май 2018 година обещава на Скорпионите среща с ухажор, който ще им стане истински приятел. Той ще ви подкрепя във всяка минута, а вие ще му отговорите със същото отношение. Но нали вие именно за това сте мечтали по цели нощи? Ако Скорпионите са уверени в своите чувства, то през май могат смело да заведат любимия човек до олтара.
Решили сте да сключите брак с избраника? Правилно, действайте! Защото месец май е идеалното време за създаване на семейство. Вие дори може да не питате избраника/цата каква зодия е, защото отношенията в края на пролетта ще се окажат щастливи и дълготрайни за вас. Само семейните Скорпиони няма с какво да ги зарадваме през май. Възможни са чести спорове и скандали със съпруга/та и неговите/нейните роднини. Ще ви напомнят всичко, дори и това, което не се е случвало! Любовният хороскоп за май 2018 година не съветва Скорпионите да „копаят“ в миналото, както в своето, така и на близкия им човек. Скорпионите трябва да отменят важните решения, романтичните срещи и дългите пътувания на 15 май, защото е Новолуние. Те едва ли ще ви донесат положителни емоции.