Хороскоп май 2018 за РибиГледай в youtubeРибите, през май, ще се къпят в емоции, събития и любовни срещи. Само избягвайте сплетните и авантюрите, иначе сами ще провалите своята репутация и пролетното си настроение. Хороскопът за май 2018 година препоръчва на Рибите внимателно да планират всичко, което се канят да внедрят в живота си. От знанията и разумния ви подход ще зависи по-нататъшната ви кариера.
През май 2018 година, Рибите ще се „гмурнат“ в такива ярки и интересни събития, че ще забравят за скуката и самоизяждането. Вашето мечтателно настроение няма да премине напразно. Вие ще срещнете човека, когото ще обикнете от цялото си сърце. Хороскопът за май 2018 година препоръчва на Рибите повече да мислят за реализацията на плановете и за кариерния ръст, а не да слушат сплетните зад гърба си и да влизат в интриги. Намерете време за работа, тогава и финанси ще имате.
В началото на май 2018 година, представителите на знака Риби може да се разходят по модните бутици и да се „преоблекат“. Пролетта е на улицата, а вие вашите от шкафа стари и избелели рокли.

Това е непростимо, защото никой няма да ви обърне внимание. Още повече, че до вас има толкова ухажори, които са готови да паднат на коляно и да поискат ръката ви. Но, ако Рибите, както и по-рано, чакат идеалният спътник в живота си, то никой няма да може да им помогне. Стига сте мечтали, време е да действате. Хороскопът за май 2018 година съветва Рибите да излязат на улицата и да срещнат онзи, който им изпраща съдбата. А тя няма да ви срещне с лош човек, помнете!
И така, през май 2018 година, Рибите трябва по-малко да слушат приятелите и да седят в интернет, а да излизат понякога сред хората. Разбира се, любовта не трябва да бъде примамвана или лъгана, но е във вашите сили да внесете това чувство в живота си. А и стига сте изпитвали търпението на ухажорите, които се тълпят пред вратата ви. Не трябва да капризничите и да се дърпате, защото ще си останете сами. Не пречи Рибите да си спомнят старите грешки, за да не направят отново същите.
Хороскопът за май 2018 година препоръчва на Рибите да сложат ред в професионалните дела. Приключете старите проекти и след това пристъпвайте към нови. С колегите трябва да бъдете сдържани и коректни, иначе няма да преживеете месеца без конфликти. Ако Рибите имат някаква информация, то трябва много внимателно да я дават на тези, с които работят в един колектив. Хороскопът за май 2018 година ви съветва да си починете, ако имате такава възможност. Вземете си кратък отпуск и отидете на село.
Хороскопът за май 2018 година съветва Рибите често да помагат на близките си, морално и финансово. От вашата подкрепа ще зависи много, затова не бъдете равнодушни. Може да ви разкъсат – началникът от службата, а роднините у дома. Ако през май Рибите следват точен график, ще успеят във всичко. В края на месеца е възможен приход, печалба от лотария или връщане на дълг. Здравето ви е добро, но не оставяйте без наблюдение нервната система.
Здравословен хороскоп
През май 2018 година, Рибите трябва да поставят акцент не на физическото състояние, а на духовното развитие. Укрепвайки психиката, вие ще станете по-самоуверени, издръжливи и здрави. Всичко е взаимно свързано и това мъдрите Риби го знаят. Използвайте нещо ново и интересно в живота, тогава той ще заискри с пролетни цветове. Хороскопът за май 2018 година препоръчва на Рибите да практикуват четене на книги, йога, медитация. Ако те вече имат някакво хоби, могат да го доведат до съвършенство или да го превърнат в приходно начинание. През май вие ще проявите своя талант в творчеството, художествените занаяти и дизайнерското изкуство. Много ще се заемат с фотография, което по-рано им се е струвало призрачно и непостижимо занимание.
През май 2018 година на Рибите няма да им се наложи да се оплакват от липса на енергия. Вие имате толкова много от нея, че можете да се захванете с всяка работа. Само спазвайте хранителен режим, за да не ви измъчват стомашни болки. Внимателно четете етикета на продуктите, за да видите какъв е гаранционния срок на продуктите, за да не се натровите. Хороскопът съветва Рибите да се хранят с зеленолистни, зеленчуци и плодове. През май е по-добре да се откажете от екзотичните блюда, но шоколад може да похапвате, защото той помага за повишаване на настроението и хемоглобина.
Хороскопът за май 2018 година препоръчва на Рибите да се разделят с пушенето, а алкохолът да употребяват само в умерени количества. Всички вредни навици само снижават имунитета и вредят на здравето. За да бъдете изпълнени с оптимизъм, започвайте всеки нов ден с усмивка и разговор с любим човек. Вие сами ще разберете, колко благоприятно влияе, всичко това, върху емоционалното състояние и общото здраве. През май 2018 година Рибите трябва да се заобиколят с любими хора, които не завиждат и не клюкарстват, а излъчват радост и щастие. Защото душевното равновесие не се купува. Него може да го постигнете само с упорит и ежедневен труд.
През май 2018 година Рибите непременно трябва да премислят своя режим, как да работят и как да си почиват. Ако искате да отслабнете, отправяйте се към спортна зала или басейн. Хороскопът препоръчва да отделяте повече време и внимание на роднините, особено, ако те са на преклонна възраст и често боледуват. Съветите и грижите ви ще станат балсам за душата им. През май трябва да цените времето и силите си, не ги пилейте напразно. По Пълнолуние (29 май) не трябва да взимате съдбоносни решения, да се лекувате и да планирате хирургична операция.
Кариерен и финансов хороскоп
Хороскопът за май 2018 година предсказва на Рибите трудности в работата, както финансови, така и психологически. Ще ви се наложи да правите това, което по принцип е скучно и безперспективно. Но все пак, тази рутинна работа, ще донесе на Рибите, в края на май, повече пари, отколкото дейностите, които им се струват успешни и големи.
Рибите вече не могат да игнорират равнодушието, затова през май 2018 година, с всички сили ще се стремят към местата, където има много хора и перспективи. Началството ще ви похвали за качествените проекти, а също ще ви поръча отговорна задача за целия месец. Интуицията на Рибите е отлично развита, затова те могат бързо да определят, кое е полезно за тях и от кои предложения е по-добре да се откажат.
Кариерният и финансов хороскоп за май 2018 година не препоръчва на Рибите да търсят и да се местят на ново работно място. Всички радикални промени по-добре оставете за лятото. Преди да започнете предприемаческа дейност или собствен бизнес, премислете всичко до най-дребните детайли. На първо място, може да не ви стигат парите, на второ – трябва да намерите надеждни и честни партньори. Кредит може да вземете, но само в краен случай.
Важно е да имате мотив, който да ви подтикне, а след това да ви доведе до победен край. През май 2018 година вие може да натрупате такива дела, че в бъдеще ще се наложи да се занимавате само с тяхното ликвидиране. Бъдете много внимателни при броенето на пари, подписването на документи и решаването на лични проблеми. Разбира се, помощ непременно ще получите от роднините, но разчитайте повече на себе си. Желателно е през май Рибите да си съставят бюджет за целия месец и тогава ще успеят да отделят прилична сума за отпуската.
Хороскопът за май 2018 година е приготвил за Рибите специален списък, по който може да купувате само нужни вещи и полезни продукти. В последно време много пари отиват за безполезни чаши, пица, обувки в стил "ретро" и вази от порцелан. За какво ви е всичко това? Икономията трябва да бъде много стриктна, ако не искате да останете без пари. По Новолуние (15 май) Рибите не трябва да сключват сделки, да организират пътувания и важни срещи.
Любовен хороскоп
Рибите по натура са загадъчни и мистични, затова много рядко демонстрират истинските си чувства на някого. На тях им е по-лесно да се прикрият, отколкото да се покажат. А още повече, да признаят първи любовта си или да направят предложение за брак. Любовният хороскоп за май 2018 година съветва Рибите да станат по-чувствени, открити и решителни в отношенията. Понякога вие така стремително променяте настроението си, че обожателите ви се разбягват на различни страни. В началото Рибите са скромни и учтиви, а след известно време стават истински дяволи, готови да отмъщават и да нараняват душата ви.
Разбира се, самотните Риби не трябва да бъдат прекалено доверчиви и безразсъдни през май. Дори и човекът много да ви харесва, в началото го опознайте добре, а след това правете планове за бъдещето. Рибите едва ли ще могат да живеят с този/тази, които от начало са меркантилни или се хвалят с придобитото си имущество. За вас самите е важно да станете успешни, влиятелни и водещите в отношенията личности. Любовният хороскоп за май 2018 година съветва Рибите да стоят далече от тези, които искат да ги използват за своите си интереси. Но, ако все пак се решите на брак, то бъдете максимално стегнати и отговорни. Преди всичко пред себе си. Помнете, че халката на пръста не решава и не променя нищо. Защото ще ви се наложи да вървите ръка за ръка със съпруга/та по живота.
Любовният хороскоп за май 2018 година препоръчва на Рибите сериозно да се заемат с жилищните проблеми. Ако живеете заедно с родителите си, то е време да се замислите за свой, отделен дом. Особено, ако Рибите имат човек, с когото планират да живеят заедно. При семейните Риби ще се появи дилема дали да си родят дете или да почакат с попълнение на семейството. Вие сами знаете, че тези въпроси не винаги зависят само от вас. Ако през май 2018 година разрешите благополучно финансовите си проблеми, то може да правите по-далечни планове.