Хороскоп май 2018 за РакГледай в youtube През май, Раците ще бъдат измъчвани от неясни съмнения и подозрения, но не към другите хора, а към самите тях. Макар че, вие ще започнете да разглеждате под микроскоп и околните, да търсите техните недостатъци. Астрологичната прогноза за май 2018 година препоръчва на Раците да се заемат с организирането на личния си живот. За вас семейството е много важно, а до сега се „развявате“ самотни. Вземете инициативата в своите ръце и се запознайте със симпатична особа.
По натура Раците са свикнали да се съмняват във всичко, дори и да планират живота си до секунда. Месец май вие също ще преживеете в размишления, които могат да ви заведат в „тъмните дебри“. Не трябва да „дълбаете“ на вътре в себе си, а също и да търсите минусите в характера на другите. Хороскопът за май 2018 година предсказва на Раците тежки проблеми в различни сфери, които ще преодолеете с помощта само на близките си хора.
През май в любовта при Раците им предстои повече да страдат и да се вълнуват, отколкото да се наслаждават на дълбоки чувства. Не се опитвайте да „жилнете“ онзи/онази, които искрено ви обичат. Защото може да загубите онова, което сте градили с години. Ако през май 2018 година Раците изберат поведението на тирани, то точно това ще получат в отговор.

Хубавото е, че вие сте склонни към резки промени, както външни, така и вътрешни. Затова задръжте в себе си негативите и раздразнителността, които близките ви не заслужават. Вие самите сте далече от „идеала“, нали така?
Хороскопът за май 2018 година предсказва на Раците трудности при общуването с колегите. На вас ви е нужно да изработите стратегия за поведение, която да ви позволи да постигнете успех в съвместните дейности. Индивидуалният труд, през май, за съжаление не е за вас. Погрижете се за нервната си система, който основателно се е „поразклатила“. Слушайте повече околните, а не тръгвайте към тях със своите натрапчиви препоръки.
През май 2018 година, Раците ги очаква предложение за нова месторабота. Вие ще бъдете така щастливи, че ще забравите за кризата във финансовата сфера. Но, преди да напуснете, трябва да изпълните всички назначения на шефа. Вие не искате да провалите трудовата си книжка, нали? Ярки перспективи, достойна заплата и много интересни идеи очакват Раците в началото на май. Само не се крийте в своята малка раковинка от дребните неприятности, защото ще пропуснете съдбоносните събития.
Самотните Раци, в средата на месеца ги очаква среща, за който отдавна са си мечтали. Избраникът ще се окаже не само симпатичен и открит човек, но и надежден във всички отношения. Вие почти веднага е решите да живеете на семейни начала, планирайки съвместно бъдеще. Хороскопът за май 2018 година е приготвил ценни съвети за семейните Раци. Ако не искате да разрушите отношенията си, то бъдете по-малко критични и по-често правете компромиси. В края на месеца може да купите билети и да отидете на море цялото семейство. Почивката ще премине страхотно, а отношенията със съпруга/та ще станат още по-хармонични. Само не бързайте да харчите веднага всички спестени пари, защото те ще са ви необходими и в юни.
Хороскопът за май 2018 година препоръчва на Раците да се погрижат за здравето си, като си лягат рано, хранят се правилно и избягват стреса. В последно време вие работите от сутрин до вечер, а забравяте дори за елементарните профилактични мерки. Ако отдавна искате да започнете да спортувате, то отидете и си купете карта. А и на басейн започнете да ходите!
Здравен хороскоп
Хороскопът за май 2018 година съветва Раците да бъдат внимателни, когато започнат интимна връзка с различни партньори. Към измяната може да ви подтикне скуката и напрегнатите отношения с избраника/цата. Постарайте се осмислите своите действия преди да започнете лекомисления роман. Защото такава „разпасаност“ може да ви отведе в болница. През май при Раците могат да възникнат проблеми с бъбреците и пикочо-половата система. Необходимо е веднага да се обърнете към лекар и да направите нужните изследвания.
Ако на Раците, през май 2018 година, не им достигат положителните емоции, то може да си намерят увлечение, което да им е по душа. Хобито ще ви помогне да се разсеете от тъжните мисли и ще ви зареди с позитивизъм. Общувайте по-често със стари и надеждни приятели, тогава сами ще усетите прилив на сили и енергия. За Раците, за разлика от другите знаци, е много важна психологическата страна на нещата.
Раците не трябва да се занимават със спорт, да рискуват и отдават предпочитание на екстремните занимания по Новолуние (15 май). Ако искате да тренирате в тренажорна зала или да плувате в басейн, поканете колеги или приятели за компания. Хороскопът препоръчва да планирате всичко внимателно, за да се отървете от хаоса и бързането. Важно е да не мързелувате и да не лежите от сутрин до вечер на дивана. Иначе и гърба ще ви заболи, и излишни килограми ще натрупате. Лятото е на прага, така че Раците трябва, през май, да се погрижат за своята фигура. Упоритостта и трудолюбието ще ви помогнат да станете стройни и да се заредите с бодрост.
Хороскопът за май 2018 година съветва Раците внимателно да спазват хранителен режим. Не изяждайте всичко по ред, а също и изключете прихапванията на крак. Усмихвайте се, радвайте се на пролетта и бъдете винаги с тонус, тогава животът ще ви се стори още по-прекрасен. Не пречи Раците да станат по-самоуверени, за да преодолеят тъгата и депресията. През май ще се запознаете с човек, който ще играе важна роля в живота ви. Бъдете инициативни и активни през пролетта, тогава цялата 2018 година ще прекарате така, както сте замислили.
Кариерен и финансов хороскоп
През май 2018 година, Раците могат да се отправят на дълга командировка, от която е по-добре да не се отказват. Именно тя ще ви донесе добри плодове и ще ви помогне да се издигнете по кариерната стълбица. Но не забравяйте да отделяте време на любимия си човек, ако имате. Разбира се, работата и финансите са добро нещо, но не трябва да оставяте личния си живот без внимание.
Хороскопът за май 2018 година не препоръчва на Раците да сключват сделки с хора, които вече са ви разочаровали. Могат да ви излъжат, а и да ви лишат от натрупаното имущество. Дори, ако деловите партньори обещават на Раците „златен дъжд“, не трябва да се съгласяват. В средата на май са възможни конфликти с конкуренти, а също и загуба на голяма сума. Ако не знаете как да се измъкнете от дадена ситуация, обърнете се към влиятелни личности. В работата, Раците не трябва да поемат отговорност за онези колеги, които откровено мързелуват и не изпълняват проектите.
През май 2018 година на Раците могат да предложат такива договори, от които да не могат да се откажат. Всичко изглежда примамливо, но „мирише“ на лесни пари. Помнете, че ако тръгнете към авантюри, сами ще затънете в дългове и ще платите големи глоби. Хороскопът за май 2018 година е приготвил за Раците приятни моменти, които ще им помогнат да укрепят своите позиции в личния си бизнес. Важно е, делото с което се занимавате да ви носи не само пари, но и морално удоволствие. Анализирайте ситуациите, развивайте се, учете и не си позволявайте да мислите за негативен изход от делата.
Кариерният и финансов хороскоп за май 2018 година съветва Раците, в началото на месеца да съставят бюджет, към който да се придържат строго. Ако харчите повече отколкото получавате, включете на икономичен режим. Разбира се, на Раците им е трудно да се откажат от вкусничките неща, модните дрешки и дребните удоволствия, но трябва да го направят. Иначе, когато дойде време за лятната отпуска вие ще бъдете с празен портфейл. И така, започнете да спестявате, откажете се да купувате и бъдете рационални. Всичко това ще бъде от полза за Раците, които им предстои почивка на екзотично място. По Пълнолуние (29 май) не се препоръчва да влагате пари и да подписвате дългосрочни договори.
Любовен хороскоп
Ако самотните Раци мечтаят да създадат семейство, то трябва да се отнасят внимателно към своето обкръжение. Възможно човекът, който изпитва не само симпатия, но и искрени чувства към вас, да е сред приятелите или познатите ви. Любовният хороскоп за май 2018 година съветва Раците да прекарват по-малко време в службата, а по-често да бъдат в компании, на кафе и на масови мероприятия. Впечатленията и ярките събития в края на пролетта ще бъдат толкова много, че свят ще ви се завие от щастие. Дори и най-срамежливите и пасивни жени Раци могат да започнат романтично запознанство и дори да сключат брак.
Само не се опитвайте да си слагате маска на изкусителка и страстна съблазнителка. На вас така добре ви стои образа на скромна и сантиментална особа, че мъжете просто остават без дъх. Няма да бъде излишно да промените външния си вид - прическа, гардероб и дори походката. Важно е не да чакате принца, а да станете инициативни при запознанствата. Любовният хороскоп за май 2018 година препоръчва на Раците да бъдат обективни и да се отнасят по-меко към човека, който ще им направи предложение. Дори и той да е просто приятел, не го отблъсквайте твърде рязко. Възможно е през май да се прояви като благородник, което да промените вашето отношение и да кажете „да“. И така, през май Раците трябва непременно да използват възможността, която съдбата им подхвърля. И то, ако не искат да прекарат цялото лято в самота и да мечтаят за голямата любов.
В семейството на Раците всичко ще бъде благополучно, макар е без конфликти, дори идеалният брак, не може да си представим. Постарайте се през май да укротите амбициите си и да станете по-отстъпчиви. Дори да разберете, че вашата половинка очевидно се престарава д думите и действията си. Любовният хороскоп за май 2018 година съветва Раците да организират заедно със съпруга/та шопинг. Изборът на дрехи и вещи за дома ще внесе в отношенията ви разнообразие и ще ви позволи да опознаете по-отблизо вкусовете си. Между другото, не забравяйте да надникнете и в магазина за интимни принадлежности. Защото тази страна на живота трябва да стане по-ярка. По Новолуние (15 май) не е желателно Раците да планират срещи и пътувания по лични дела. Всичко това няма да даде резултатите, които очаквате.