Хороскоп май 2018 за ЛъвГледай в youtube  Хороскопът за май 2018 година предсказва, че Лъвовете ще бъдат така самоуверени, сексуални и съблазнителни, че всички конкуренти и съперници ще се разбягат „на където им видят очите“. Разбира се, няма да е лошо Лъвовете да поработят над своите „минуси“ в характера, но дали наистина имат? С чувството ви за хумор също всичко ще бъде на ред през май, затова дори в трудни ситуации ще намерите вярното решение. Важно е да не пилеете парите си, защото отпуската ще се наложи да прекарате у дома.
През май 2018 година, Лъвовете не трябва да крият природната си красота и сексуалност. Пролетта прави тези качества особено забележими и привлекателни за околните. Единственото с което трябва да се борите през май са недостатъците, които ви пречат уверено да крачите по живота. Хороскопът за май 2018 година препоръчва на Лъвовете по-малко да се заглеждат по тези, които са самоуверени и перспективни. Вие също имате доста шансове да преуспеете във всичко, с което се заемете със страст.
С чувството за хумор, при Лъвовете всичко ще бъде наред, затова те лесно ще преодолеят всички прегради по пътя към целите си. Вие сте общителни, интересни и най-важното, че никога не скучаете в самота.

Изводът е, че Лъвовете няма да останат без ухажори. Само не се престаравайте със самочувствието и горделивостта си, защото ще изпуснете възможността да срещнете спътника в живота си. Хороскопът за май 2018 година съветва Лъвовете да изберат човек, който да прилича на тях - умен, решителен и очарователен. Именно с него ще можете да създадете здрава и хармонична двойка. Ако вътрешно усещате, че това не е вашия човек, то не си губете времето за ненужни срещи и флиртове. Трябва да ви бъде добре заедно, както да градите кариера, така и да пътешествате. През май смело може да правите запознанства, да търсите хоби и да се срещате със стари приятели.
Работата ще спори само на тези, които са пунктуални, отговорни и упорити. Ако началникът забележи тези качества у Лъва, то непременно ще го награди с бонус и висока длъжност. Хороскопът за май 2018 година обещава на Лъвовете много перспективни предложения за работа. Преди да кажете „да“, внимателно разгледайте всички варианти. Ако усетите, че проектът ви е заинтригувал, не го давайте на своите колеги. През май, Лъвовете са способни да достигнат невероятни висоти в кариерата, ако бъдат максимално усърдни и активни. Разбира се, предстои им да работят за двама. Но, ако имате иде, ще намерите и път за реализирането им. Месецът е подходящ за тези, които са решили да започнат собствен бизнес. Само да трябва да съставите план за действие, да намерите достойни партньори и да подпишете необходимите документи.
От финансова гледна точка, май е бъде напрегнат за Лъвовете – ту ще има приходи, ту разходи. Но вие сте готови за такива обрати, затова не задържайте онова, което сте спечелили с честна работа. Хороскопът за май 2018 година е приготвил за Лъвовете допълнителна работа, която ще им помогне да „подравнят“ материалното си положение. Само не пестете от грижи за любимия човек и здравето. Иначе, ще останете без онова, което наистина ви е скъпо.
Здравен хороскоп
През май 2018 година, Лъвовете трябва да пестят силите и енергията си, за да не разклатят здравето си. Трябва бързо да повишите имунитета си, да се храните добре и да спите не по-малко от 7 часа в денонощието. Дори, ако времето е слънчево, все пак се старайте да се обличате малко по-топло. На Лъвовете ще им бъдат от полза сутрешните кросове, закалителните процедури и гимнастиката. В средата на месеца е възможна лека простуда или ангина, но ако на време вземете мерки, то всичко ще отмине без сериозни усложнения.
Хороскопът за май 2018 година не съветва Лъвовете често да бъдат на многолюдни места, където може да се заразят с някакъв вирус. Съществува риск от отравяне с некачествени продукти, затова внимателно четете етикетите за датата на производство. Желателно е често да си миете ръцете, да спазвате хигиена и да носите в чантата си влажни кърпички. А и у дома няма да е лошо веднъж седмично да чистите основно и редовно да проветрявате.
Лъвовете постоянно мечтаят за спортната зала, а в реалността я заобикалят отдалече. Защо сте така невнимателни към своето здраве? По време на спортните занимания можете не само да коригирате фигурата си, но и да направите интересни запознанства. Хороскопът за май 2018 година препоръчва на Лъвовете да се хранят щадящо, за да махнат излишните килограми. Но, ако напълно ви устройват по-пищните форми, продължавайте да лежите на дивана, яжте пица и завиждайте на стройните и привлекателните. Лъвовете не трябва преди лягане дълго да стоят в интернет, защото едва ли ще харесате на сутринта отражението си в огледалото – ще видите торбички и синини под очите, уморен вид и ще се прозявате.
Кариерен и финансов хороскоп
Най-накрая, Лъвовете ги очаква онова, към което така дълго са се стремили. През май ще ви предложат изгоден договор, работа с достойна заплата и командировки зад граница. Но вие сте настроени да започнете собствен бизнес и да станете успешен търговец. Хороскопът за май 2018 година не препоръчва на Лъвовете да се съмняват в своите таланти и, особено, да споделят интересните си идеи с конкурентите. Иначе, всички ваши планове ще рухнат на минутата, а замислите ви ще бъдат реализирани от други хора. Помнете, че през май 2018 година много ще зависи само от вашата упоритост и богатия ви опит. Завистниците и неприятелите скоро ще се убедят, че е много трудно да „избуташ“ Лъвовете от пътя им.
Ако Лъвовете вече не ги устройва мястото им на работа, защото работят „под палка“, то не трябва да остават там повече. Или най-малко, „единият избутва другия“, трябва да си потърсите по-обещаващо място. В началото на май са възможни чести делови пътувания, което ще ви помогне да се разсеете от рутината и дребните дела.
Кариерният и финансов хороскоп за май 2018 година не съветва Лъвовете да взимат отпуск сега, защото почивката няма да мине добре. Работете здраво, заработете пари и след това мислете за приятно пътешествие. Още повече, че в службата ви очакват нови проекти, перспективи и дори романтично запознанство. Началството ще ви хвали често, което означава, че има смисъл да продължавате да внедрявате идеите си и да събирате информация. През май 2018 година, Лъвовете трябва да пестят пари, за да могат през лятото да си купят онова, което са замислили. Естествено, не трябва да си отказват всичко, все пак може да отидете на кафе или да попътувате сред природата. Важно е да не взимате кредити!
На 29 май е Пълнолуние, затова не се занимавайте с капиталовложения, не взимайте решения и не подписвайте договори. И още, бъдете внимателни при попълване на официални бланки – възможни са грешки. Хороскопът за май 2018 година е приготвил за Лъвовете няколко съвета, как рационално да похарчат спестените средства. Дори и не си помисляйте да наемате дизайнер, вие сами можете да украсите интериора по свой вкус.
Любовен хороскоп
Лъвовете, през май 2018 година, трябва леко да се отдръпнат от работния процес и да се изпълнят с романтика. Само така ще можете да срещнете истинската любов и да създадете устойчиви отношения. Макар че, вие обичате флиртовете и кратките романи. Любовният хороскоп за май 2018 година препоръчва на Лъвовете да бъдат внимателни, за да не попаднат на користен и неискрен човек. Е, по-добре е сами да избирате "жертвата", за да не станете „лесна плячка“. В края на май е възможно да срещнете бивш възлюбен/а, но не трябва да разчитате на нещо стабилно.
През май 2018 година, за да получат повече ярки впечатления и емоции, Лъвовете трябва по-често да излизат сред хората. Още повече, че обожават да бъдат в центъра на вниманието. Не отблъсквайте веднага онзи, който не ви е по душа. Защото, в живота не се срещат често добри, открити и щедри хора. Любовният хороскоп за май 2018 година не съветва Лъвовете да пускат в ход цялата си страст и харизма, ако запознанството е станало само преди два дни. Старайте се да бъдете скромни и достойни, тогава ще покажете на избраника най-добрата си страна. Лъвовете така често си слагат короната, че всички останали изглеждат като слуги. Помнете, че завишената самооценка може да стане причина за разрив с любимия човек.
Хороскопът препоръчва на Лъвовете да работят върху взаимоотношенията, тогава те ще станат хармонични и устойчиви. Не критикувайте и не се карайте с избраника за всяка глупост, по-добре му помогнете с мъдри съвети и морална подкрепа.
В семейството на Лъвовете са възможни такива катаклизми, които да ги изкарат от равновесие. Съпругът/та ще изисква внимание, нежност и скъпи подаръци. Любовният хороскоп за май 2018 година предсказва за Лъвовете труден месец, но верни приятели и роднините ще им помогнат да го преживеят. Не е нужно твърде ревностно да отстоявате своето мнение и да завладявате пространството. Ако имате семейство и деца, посвещавайте повече време на тях, а не на кариерата и развлеченията. Лъвовете, през май, в никакъв случай не трябва да попадат под властта на емоциите. Особено по Новолуние (15 май), когато срещите и важните решения ще ви донесат само разочарования.