Хорскоп май 2018 за КозирогГледай в youtubeПрез май Козирозите непременно трябва да се настроят на позитивна вълна. Помнете, че ако дадете воля на емоциите и чувствата си, то сами ще попаднете в гореща ситуация. Хороскопът за май 2018 година препоръчва на Козирозите да не губят своята уравновесеност и сериозност, дори и ситуацията да ги тласка към агресия и бурни емоции. В личния живот всичко ще бъде безоблачно, ако не започнете да командвате избраника/цата си.
Козирозите по природа са оптимисти и реалисти, затова, отстрани винаги изглеждат невъзмутими. Дори, ако в живота ви възникват трудности и прегради, те не губят самообладание и остават предани на своите принципи. Хороскопът за май 2018 година не съветва Козирозите да бъдат прекалено сериозни, особено, в личната сфера. Покажете своите емоции и чувства, за видят хората пред себе си не робот, а душевен и сантиментален човек.
Всички завиждат на Козирозите за уравновесения им характер. Вие дори в любовта се проявявате сдържано и леко високомерно. През май 2018 година, на вас също ще ви се иска да демонстрирате на света своите слаби страни. Но имате ли такива? Вие сте независими, решителни и прекрасно управлявате своите желания.

Но, ако Козирозите излязат „извън кожата си“, което рядко се случва, вие може да видите самия дявол, от плът и кръв. Къде отидоха тяхната сериозност, лоялност и концентрация? В този случай се пазете и тичайте бързо!
Хороскопът за май 2018 година обещава на Козирозите кардинални промени в личния живот. Предстои ви да скриете по-надълбоко своето свободолюбие, ако искате да създадете устойчиви отношения с избраника. През май Козирозите, които са сами, ще започнат толкова романи, че ще се наложи да правят график за срещите, телефонните разговори и признанията. Макар, че е възможно, заради своята неувереност Козирозите да се държат така леко и непринудено. Бъдете внимателни, играта с любовта не остава без последици.
През май 2018 година, Козирозите ще получат много официални предложения, защото много представители на противоположния пол искат да ги видят до себе си, в качеството на партньор/ка. Всичко е във вашите ръце – изберете този/тази, към когото ви влече сърцето, но слушайте и разума. Хороскопът за май 2018 година не съветва Козирозите да рискуват своето здраве, встъпвайки в интимна близост с всички поред. Бъдете внимателни, иначе ще попаднете в болница и ще развалите репутацията си на приличен човек.
Изобщо, май 2018 година ще премине за Козирозите ударно и благополучно. Ще ви се наложи да работите повече, за да укрепите финансовото си положение и да постигнете висоти в кариерата. Ще получите много нови проекти, изгодни предложения и подкрепа от влиятелни хора. Всичко това очаква Козирозите в началото на месеца, когато им предстои да изпълняват задачите в ударен режим.
Хороскопът за май 2018 година обещава на Козирозите изненади в семейството – поява на наследник. Дошло е време за важни решения и преумножаване на финансите. Ако действате обмислено и стремително, то ще успеете да преодолеет всичко. През май Козирозите трябва да внимават за здравето си. Възможни са проблеми с ендокринната система, затова се обърнете към лекар специалист.
Здравен хороскоп
Физическото здраве, при Козирозите през май 2018 година ще бъде отлично, но психиката им се е разклатила до краен предел. Макар, че вие сами сте си виновни, защото гледате твърде песимистично на заобикалящото ви. Стрес, тъга и в резултат на това - депресия. Вас нищо не ви радва, нито пролетното слънце, нито пеенето на птичките. Само ви се иска да лежите на дивана, да гледате в тавана и да проклинате съдбата си, че сте се появили на бял свят такива, без късмет.
И така, как да се справите с цялата тази напаст и отново да придобиете самоувереност? Хороскопът за май 2018 година съветва Козирозите да се „вземат в ръце“, да станат от леглото и да излязат сред хората. Защото нали помните, че болестите при хората се появяват от нерви. Ако не искате през този месец да тичате по болници, то бързо се заемайте със самолечение. Спортни упражнения, прохладен душ и йога ще помогнат на Козирозите да започнат да гледат по-оптимистично на живота.
През май 2018 година на Козирозите им предстои да обърнат внимание на работата на сърцето. Съдовете вероятно също не са наред. Важно е да не пиете хапчета, без да са предписани от лекар. Иначе, ще натрупате още куп болести. Козирозите трябва често да се разхождат, да излизат с приятели сред природата и да намерят онзи спорт за себе си, който ще им помогне да се разсеят от мрачните си мисли и в същото време да стегнат фигурата си. Намерете си някакво занимание, което да ви допада, така ще научите полезна информация и ще се реализирате творчески. Хороскопът препоръчва на Козирозите, през май, да се откажат от алкохола и пушенето. Тогава света ще ви се стори по-ярък и чудесен!
Важно е, през май Козирозите да бъдат планомерни. Работете над своя вътрешен свят, за да станете по-доброжелателни и самоуверени. Повярвайте, че не всичко е така тъжно и сиво, както ви се струва. Ние сами оцветяваме живота си с по-наситени тонове. Хороскопът за май 2018 година е подготвил за Козирозите културна програма – кино, театър и екскурзия из града. Ако искате да отидете на кафе, то поканете приятели. Вашата комуникативност и откритост ще ви бъдат много необходими през май и не си заслужава да се скриете в тъмното от всички. Не забравяйте за романтиката и запознанствата, защото всичко това ви дава радостни емоции.
Кариерен и финансов хороскоп
Хороскопът за май 2018 година предсказва на Козирозите тежък, в психологически план, месец. Вас ви изкарват от равновесие не само наситените служебни проблеми, но и разочарованията от собствената ви неспособност. Ще се появи усещане, че всички, наоколо са настроени против вас и никой не иска да ви помогне. Но помнете, че кариерният ръст и финансовото положение зависи само от вашата упоритост. Ако Козирозите използват енергията си за това, което е необходимо, то през май ги очаква висока длъжност и прилична заплата.
На Козирозите, през май 2018 година, им предстои да се заемат с трудни проекти, които ще им ги даде шефа. Не трябва да ги отказвате, защото ще провалите кариерата си. Като цяло, вие не предпочитате да работите за „жълти стотинки“, но тази пролет, ще се наложи да не се гнусите от рутината и безперспективността. Кариерният и финансов хороскоп за май 2018 година предсказва на Козирозите започване на собствен бизнес. Само не бързайте да напускате сегашната си работа. Първо оформете документацията, след това намерете пари за инвестицията и чак след това поставете шефа пред свършен факт.
През май ще бъде добре Козирозите по-често да се съветват с роднините и приятелите си. Особено, ако те имат повече опит в работата от вас. Вярното решение ще дойде при вас, ако не бързате с изводите и, ако намерите достойни партньори. Ако разберете, че напълно сте се объркали, то си вземете отпуск за една седмица. Хороскопът за май 2018 година съветва Козирозите да променят не само възгледите си за работата, но и да изучат друга специалност. Излезте от зоната си на комфорт, иначе така и ще си седите в задушния офис и ще подреждате различни книжа. По Пълнолуние (29 май), Козирозите не трябва да планират съвещания, преговори и командировки. Внимателно обмисляйте всяка своя дума и решенията си, и при възможност променете тактиката си на поведение.
Любовен хороскоп
През май 2018 г. Козирозите ще изпаднат в ласкателства и красиви думи, които за тях не са типични. Но какво да се направи, когато наоколо е пълно с ухажори и всички искат да очароват с комплименти! Помнете, че ако създадете семейство с неискрен човек, то ще бъдете във властта на пълно разочарование и досада. Любовният хороскоп за май 2018 година препоръчва на Козирозите да се научат да отказват на тези, които не са достойни за любов и нежност. Разбира се, трудно е да "отсвирите" някой веднага, но е във вашата власт поне да не го слушате с широко отворена уста и с блеснали очи. Спомнете си какво е чест и достойнство, тогава ще разберете за какво иде реч.
Козирозите, през май 2018 година трябва да се погрижат за външния си вид. Вие отдавна не сте посещавали козметик, фризьор и стилист. Бързо се отправяйте към салона за красота! Там, над вас ще поработят професионалисти. Нов и модерен имидж ще подхожда особено на Козирозите, които искат през пролетта да бъдат неотразими.
Любовният хороскоп за май 2018 година обещава на Козирозите официално предложение за брак. Ако вие вече сте готови за такъв обрат на съдбата, то се съгласете. Особено, ако обичате този човек и напълно му/й се доверявате. Но за съжаление, малко не ви достига романтика. През май 2018 година, Козирозите ще имат доста шансове да сключат брак по сметка. Какво пък, това положение също е актуално в наше време, затова никой няма да започне да ви осъжда. Но помнете, че при преследване на финанси и недвижими имоти, вие може да загубите най-безценното.
Любовният хороскоп за май 2018 година съветва семейните Козирози по-малко да мисля, а повече да действат. Действията украсяват не само мъжете, но и жените. Предстои да определите приоритетите си и какво искате от себе си и от съпруга/та си. Ако Козирозите постоянно работят, ще трябва да започнат да отделят време и за близките си хора. Планирайте графика си така, че на всички да им бъде добре и спокойно. Така или иначе, вие няма да заработите всички пари, а семейството може да загубите. Роднините и домашният уют трябва да бъдат на първо място за Козирозите през май 2018 година. Всичко останало оставяйте на прага. По Новолуние (15 май) не трябва да правите дългосрочни планове, да взимате решения и да посещавате оживени места.