Хороскоп май 20118 за ДеваГледай в youtube  През май Девите ще надминат себе си - критични, придирчиви и щателни. Това са определенията, които могат да ви охарактеризират пролетта. Възможни са не просто нервни сривове и конфликти, но и зловещи истерии от ваша страна. Хороскопът за май 2018 година не съветва Девите да се стремят ревностно за ред и идеал, защото ще изпуснат основното и съдбоносното. Бъдете внимателни на пътя и в бита.
Девите, през май 2018 година ще бъдат толкова придирчиви и критични, което, дори близките, ще хвърля в транс. Спрете да търсите недостатъци в околните, а най-добре се заемете с духовното си развитие. На вас ви се иска навсякъде да виждате идеална обстановка, но в действителност, е добре да подредите мислите си. Хороскопът за май 2018 година съветва Девите да бъдат по-сдържани и тактични, за да не направят нежелани промени в живота си.
И така, ако Девите не променят поведението си през май 2018 година, то през декември ще скучаят, ще нервничат и ще се занимават с ненужни неща. Спрете да капризничите и да омръзвате на тези, които се опитват да ви помогнат във всички начинания. В любовната сфера сложете акцент върху чувствата и грижите към другия, а не върху битовите въпроси и не измитите съдове.

Няма да бъде лошо, Девите да благоразположат към себе си опитните колеги, защото им предстои да работят заедно.
Хороскопът за май 2018 година не препоръчва на Девите да спорят с шефа, а внимателно да изпълняват всички негови задачи. Би било глупаво да доказвате онова, от което вие самите малко разбирате. Не крийте талантите и грандиозните си идеи, защото началството очаква от вас конструктивни действия. Ако се изявите с творческата си страна, то в края на май ще получите добър бонус. Важно е Девите да не водят тайна игра с колегите и да не се впускат в авантюри.
През май 2018 година бъдете максимално пунктуални и отговорни, тогава нищо няма да ви заплашва. Ако Девите са решили да организират личния си живот, то не трябва да се заседяват до сред нощ в офиса. Помнете, че избраникът/цата няма да търпят постоянната ви заетост. Хороскопът за май 2018 година предсказва за Девите среща със стар приятел, с когото може да започнат общо, доходно дело. Предстои да похарчите доста финанси за лечение и домашни нужди, затова отрано спестете част от парите за отпуската си.
По отношение на здравето, Девите не са заплашени от нищо, ако не броим простудите и радикулитите. Но това ще бъде в следствие на вашата безхаберност, затова не обвинявайте другите за своите страдания. Хранете се под режим и не стойте дълго на компютъра, тогава самочувствието ви ще се подобри. В средата на май 2018 година, Девите трябва да преминат преглед при офталмолог и пулмолог, особено, ако имате дребни проблеми в тези сфери.
Хороскопът за май 2018 година не препоръчва на Девите да си поставят сами диагноза и да се лекуват по съвет на немедицински лица. Възможен е стрес и депресия, ако си „слагате всичко на сърцето“. Обърнете се за подкрепа към приятели, тогава слънцето ще заискри по-силно над главата ви. В края на май се запишете на стоматолог, защото едва ли ще успеете да излекувате зъбите си в домашна обстановка.
Здравен хороскоп
През май 2018 година, Девите трябва да се отнасят внимателно към своето емоционално състояние. Нервите ви така са се разклатили, че е време да се запишете за прием при психолог. Научете се да се избавяте от негативите веднага и окончателно, и да не трупате раздразнение и агресия в себе си. Ако предприемете нужните мерки, ще успеете да избегнете депресията в края на пролетта.
Хороскопът за май 2018 година съветва Девите да се държат спокойно в трудните ситуации. Защото, ако проблемите лесно се решават, то значи, че не трябва да се безпокоите силно за тях. Не се паникьосвайте, не драматизирайте и не крещете на близките си хора. И още, не „хвърляйте“ чинии по всеки повод. През май не пречи Девите да пият лекарствата, които им е предписал докторът. Заемете с йога, медитация, плувайте в басейн.
Ако Девите сложат в ред нервната си система, то и общото им състояние видимо ще укрепне. През май 2018 година ви очакват много изненади, като по-голямата част от тях ще бъдат приятни и желани. Възможно е предложение за нова работа, което ще зарадва Девите. Но, дори и да ви се наложи да работите денонощно, не забравяйте за обяда, следобедната закуска и вечерята. Иначе, през май ще се появят проблеми със стомаха и червата. Хороскопът съветва да се стремите към хармония на душата и на тялото. Сутрин тичайте в парка, правете гимнастика и се обливайте с хладен душ. А вечер може да ходите на фитнес. Ако това не ви устройва, ходете на вилата през уикендите, там ще имате достатъчно физическо натоварване.
Хороскопът за май 2018 година съветва Девите, които мечтаят да отслабнат, да влязат в интернет. Там има огромно количество полезни препоръки и упражнения, които може да правите у дома си. Но, ако искате да се занимавате колективно, запишете се на фитнес или на танци. Под ръководството на инструктор, Девите бързо ще се отърват от излишните килограми и ще придобият привлекателни форми. Важно е да имате мотив за занимания и усъвършенстване на фигурата ви. Бъдете повече на улицата, ходете пеша и поемайте слънчевите лъчи.
За повече бодрост, не пречи сутрин да пиете силно кафе, а вечер, след работа, да се срещате със стари приятели. Разбира се, не трябва да седите в бара до сутринта, но задушевните разговори, топлите спомени и веселия смях ще ви зареждат с бодрост за цялата седмица.
Финансов и кариерен хороскоп
В службата, за Девите през май 2018 г., работата ще бъде напрегната, при това и в психологически смисъл също. Предстои ви да работите и в същото време да обучавате нови колеги, които нямат нито опит, нито знания като вашите. Кариерният и финансов хороскоп за май 2018 година съветва Девите да бъдат деликатни и да не правят забележка на младите сътрудници, заради незначителни пропуски. Спомнете си вашите първи работни дни, когато не сте знаели от къде да започнете.
През май на Девите ще им се наложи доста да се притеснят, заради финансовото си положение. Важно е да не взимате на заем голяма сума пари от приятели или кредит от банката. Вие сте достатъчно съобразителни и практични, затова ще намерите изход. Ако има възможност, напишете молба за отпуска и си починете. Отдавна на Девите им се иска да се поглезят, лежейки на топлия, морски пясък.
Хороскопът за май 2018 година е приготвил за Девите няколко приятни моменти в професионалната сфера. На първо място - вашите идеи и планове ще получат подкрепата на колегите. На второ – началството ще ви повиши в длъжност. А на трето – Девите ще решат да започнат обучение за друга специалност, при което ще получат подкрепа от любимия си човек. Изобщо, толкова много замисли ще има, че вие самите ще се изненадате. Но половината от тях ще реализирате успешно до края на пролетта.
Хороскопът ви съветва през май 2018 година да повишите квалификацията си, като ходите на семинари и тренинги. Девите, разбира се, не страдат от недостиг на интелект, но още малко знания няма да им попречат. Особено, ако в плановете ви стои изкачването по кариерната стълбица или започването на личен бизнес. На 29 май (Пълнолуние) не трябва да се занимавате с договори, сделки и документи. Още повече да купувате жилище, да влагате пари и да планирате важни срещи.
Хороскопът за май 2018 година не съветва Девите да чакат на съдбата, а сами да внедряват идеите си в живота. Тогава много от желанията ви ще се осъществят, а положителната енергия ще нарасне. Бъдете готови за кардинални промени в професионалната сфера. През май 2018 година, Девите трябва да работят на максимум. Важно е да бъдете смели и решителни, тогава през летния и есенния периоди ще съберете богат урожай.
Любовен хороскоп за май
Любовният хороскоп за май 2018 година препоръчва на Девите да „поемат юздите“ в свои ръце и да тръгнат на „лов“ за принц! Ако вие не сте твърде претенциозни, можете да се съсредоточите върху човек, който не е от висшето общество или от знатен род. Важно е избраникът/цата да се харесва на Девите и им подхожда по темперамент. А и умствените способности да са на ниво. Само не започвайте да търсите „минусите“ в неговия характер, защото и вие самите сте далече от идеала.
Разбира се, ако на Девите им е скучно с възлюбения/та, то е по-добре да прекратят отношенията. За какво ви е тягостна и безинтересна, във всеки смисъл, връзка? Но, ако проявите снизходителност и мекота, то това ще бъде добре за вас. Защото, в края на краищата, понякога отивате твърде далеч с изявленията и критиката си. Мъжете Деви лесно ще се активират, особено когато става дума за романтика и запознанства. Вие ще започнете да реагирате на вътрешния си импулс и да обръщате внимание на външните данни на партньорката си.
Любовният хороскоп за май 2018 година не съветва Девите да бъдат твърде мнителни и недоверчиви, особено, ако отдавна се срещат с избраника/цата. Не му/й досаждайте с разпити и ревност, тогава отношенията ви ще останат прекрасни. Тези, които вече отдавна са заедно, не пречи през май 2018 година да сключат законен брак. Стига вече сте си мътили главите един на друг! Помислете за свой дом, деца и щастлив живот. Но, ако Девите не са уверени в своя избраник, то трябва да се огледат за по-надеждни и достойни ухажори.
В семейството на Девите, през май 2018 година, ще цари хармонична и топла атмосфера. Между другото, благодарение на вас, най-накрая всичко ще се успокои и изглади. Само по-малко нервничете, заради битови проблеми, те съществуват при всички семейни двойки. Любовният хороскоп за май 2018 година препоръчва на Девите да разговарят по-често със съпруга/та си от душа, за да се видят всички причини за конфликти от рано. Ако мислите, че търпението и нервите ви са на „ръба“, то е по-добре да се усамотите за малко, за да обмислите внимателно всичко. Важно е да не залъгвате сами себе си, тогава отношенията ще бъдат искрени и честни. По Новолуние (15 май) не е желателно да планирате срещи и да правите дългосрочни планове.