Хороскоп май 2018 за БлизнациГледай в youtube Хороскопът за май 2018 година е подготвил за Близнаците по много от всичко интересно и перспективно, но за да се случи това, трябва да се събудят и да станат от дивана. На вас ще ви бъде трудно да се внедрявате в работата, което означава, че едва ли ще може да разчитате на кариерен ръст и добри доходи. Близнаците, през май трябва да си съберат мислите, да се вземат в ръце и да направят всичко това, което са планирали в предишния месец. Иначе, кризата ви е осигурена.
През май Близнаците не трябва да почиват на лаврите си и да чакат чудото. Затова, в началото трябва упорито да се потрудят и да отхвърлят на страна мързела си и своята принципиалност. Хороскопът за май 2018 година съветва Близнаците най-накрая да се събудят от дълбокия си сън, на вън цари пролет. Бездействието може да ви доведе до криза, както духовна, така и финансова.
През май за Близнаците всичко наоколо ще бъде толкова досадно, че е по-добре да вземат отпуск и да заминат на море.

Но за съжаление, не е време за почивка, защото ви предстоят много недовършени дейности и финансови загуби. Ако чувствате, че ви е скучно и тъжно, то погледнете по различен начин на това, с което се занимавате. Може би през май Близнаците ще сменят професията си или ще започнат свой бизнес. Искате да карате кола? Запишете се на шофьорски курс. Старайте се по-малко да мечтаете, а повече да действате. Тогава и резултати ще се появят, както в службата, така и в личния живот.
Хороскопът за май 2018 година предсказва за Близнаците доста проблеми на любовния фронт. Вие така усърдно сте се стремили към идеала, че сте останали сами със себе си в неуютния си дом. Дори пролетното време не ви вдъхновява! Хороскопът съветва Близнаците да се стегнат духом, да станат оптимисти и да проявяват своето природно очарование в пълна степен. Не е нужно да виждате във всичко само минусите, защото човек не е изтъкан само от положителни качества.
През май 2018 година не пречи Близнаците да се запишат за прием при психолог, за да им помогне да вникнат в себе си и да станат по-уверени. Ако нервите ви са разклатени, то ще можете именно вие да си помогнете. Отървете се от всичко, което ви пречи да се наслаждавате на живота. Общувайте с жизнерадостни и приятни личности, а миналото оставете назад. Близнаците са общителни и енергични хора, но през май 2018 година, някак незаслужено, ще попаднат в лапите на депресията. Трябва да запълните личното си пространство не с тъжни мисли, а с интересни идеи, планове и достойни хора.
Хороскопът за май 2018 година е приготвил за Близнаците доста промени в професионалната област. С всички задачи, които ще ви даде шефа, ще се справите още в началото на месеца. И е вероятно да ви очаква повишение в службата и добра заплата. Само не замисляйте интриги за колегите, иначе сами ще попаднете в неприятен водовъртеж от събития. В средата на май 2018 година Близнаците могат да тръгнат на пътешествие, което са планирали още в началото на пролетта. По време на пътуването е възможно романтично запознанство. За да укрепите финансовото си положение, трябва да бъдете по-пестеливи, а не да харчите средствата. Не е изключен неочакван приход и връщане на стари дългове.
Хороскопът за май 2018 година съветва Близнаците да обърнат внимание на работата на червата и черния дроб. Не яжте много сладко, мазно и концентрирани храни.
Здравен хороскоп
На Близнаците, през май 2018 година, няма да им се наложи много да се ядосват за здравето си. Разбира се, възможни са дребни проблеми, но не такива, че да е нужно да тичате при доктор. Важно е вие самите да бъдете морално устойчиви и оптимистични. Не обръщайте внимание на критиката, а и не създавайте конфликти и проблеми. Хороскопът за май 2018 година съветва Близнаците да четат полезна литература от областите психология и медицина. Тези книги ще ви помогнат да се развивате духовно и да планирате внимателно живота си. Завистниците и конкурентите ще успеят да изкарат Близнаците от равновесие, но това ще бъдат само временни трудности, с които ще се справят сами.
Близнаците през май 2018 година трябва по-малко да „висят“ в интернет, а повече да общуват с реалните си приятели. За какво са ви тези, които никога няма да видите и да поговорите „очи в очи“! Заобикаляйки се с позитивни хора, Близнаците ще се изпълнят с енергия и ще могат да погледнат различно на много от ситуациите. През май трябва да си намерите хоби, което да ви помогне да обогатите вътрешния си свят. Това може да бъде фотография, дизайнерско изкуство или нещо подобно. Опитайте се да живеете емоционално и да „попиете“ всичко, затова това ще ви донесе плодове в бъдеще.
Хороскопът за май 2018 година препоръчва на Близнаците да бъдат внимателни на пътя и да не пътуват на дълги разстояния със собствения си автомобил. Възможни са аварии, травми и големи глоби. Колкото по-внимателни бъдете, толкова по-големи са шансовете ви да избегнете здравословните проблеми. Ако от скоро сте шофьор, то е най-добре да не планирате дълги пътешествия. През май времето е чудесно, затова вървете пеша и си почивайте сред природата. Периодът е добър за обучение по чужд език и за повишаване на квалификацията. За да бъдат стройни и привлекателни, Близнаците може да се запишат на фитнес, аеробика и танци. През май 2018 година ще имате много възможности за самореализация и подобряване на настроението. Само бъдете наблюдателни и щателни в дребните детайли.
Близнаците е по-добре да избягват физическите натоварвания и да бъдат по-често на чист въздух, а не да седят в задушния офис. Усмихвайте се, радвайте се на всеки ден и бъдете енергични. Между другото, дребен шопинг ще ви зареди с позитивно настроение много повече, отколкото монотонната, макар и доходна дейност.
Кариерен и финансов
Грандиозни промени в работната сфера очакват Близнаците през май 2018 година. За някои, вие може да не сте готови, затова леко ще се напрегнете. От вас се иска внимателно да изпълнявате преките си задължения и да бъдете активни. Използвайте своя потенциал, опит и знания за добри цели. Хороскопът за май 2018 година препоръчва на Близнаците да пазят енергията, за да реализират замисленото. В никакъв случай не се отказвайте от срещи с партньорите, съвещания и командировки. Всичко това ще донесе в края на месеца добър доход и ще ви помогне да се придвижите нагоре.
Близнаците, през май 2018 година, ги очакват запознанства с хора, които ще им помогнат да внедрят в работата си грандиозни идеи. Истината е, че началството ще бъде недоволно от факта, че постоянно „висите“ на телефона и решавате лични въпроси в работно време. Постарайте се да не излизате от рамките на позволеното и да бъдете сдържани при разговорите с шефа. Иначе ще навредите не само на репутацията си, но и ще ви намалят заплатата. Кариерният и финансов хороскоп за май 2018 година е приготвил за Близнаците приятни изненади в материалната сфера. Портфейлът ви такава степен ще се надуе от пари, че ще се наложи да си купувате нов, по-голям. Ще имате възможност да вложите средства в изгодно начинание, за което отдавна сте говорили с приятел. През май 2018 година не е желателно да давате пари на заем, а също и да взимате кредит. Вие сте в състояние да регулирате ситуацията, ако тя стане критична.
Хороскопът за май 2018 година не съветва Близнаците да организират пътешествия и да планират делови пътувания в края на месеца. Най-добре е да ги оставят за юни, когато и парите, и времето ще бъдат повече. За да постигнете високи резултати в работата, трябва всичко внимателно и точно да планирате от рано. Целеустремените Близнаци ги очакват нови перспективи, влиятелни връзки и кариерен ръст. По Пълнолуние (29 май) не трябва да сключвате договори, да подписвате документи и да рискувате с парите.
Любовен хороскоп
През май 2018 година Близнаците ще бъдат така самонадеяни и решителни, че ще могат да увлекат след себе си всеки, който им хареса. Вие сте очарователни, сексуални и за нищо на света не искате да отстъпвате от своите цели. Любовният хороскоп за май 2018 година обещава на Близнаците романтика, срещи и предложение за брак. Ако самите вие сте настроени за сериозни отношения и брак, то не се съмнявайте в своето решение. Инициативата, която ще излезе от вас, ще бъде „заразителна“, което ще ви позволи да привлечете към себе си достойни и симпатични избраници.
През май 2018 година не е желателно Близнаците да си седят у дома, да се оставят работата да ги погълне, а и да се затварят в себе си. Вие трябва да бъдете максимално комуникативни, за да организирате личния си живот. Разхождайте се, бъдете дълго сред природата, общувайте с приятели, правете запознанства. Любовният хороскоп за май 2018 година препоръчва на Близнаците да направят живота си по-весел и наситен. Иначе ще си останете ергени/моми. Разбира се, без разправии и изясняване на отношенията няма да минете. Но тях е по-добре да ги неутрализирате отрано, за да не се разкайвате по-късно за своето безразсъдно поведение.
Близнаците трябва да станат отстъпчиви, да не ревнуват избраника/цата напразно и да организират, по-често, празници, дори и без особени поводи, просто така, от душа. Вие умеете да държите емоциите си под контрол, но през май ще ви бъде трудно да го правите. Но недейте да вините за това своята половинка, а се постарайте да се промените.
Любовният хороскоп за май 2018 година за Близнаците, които имат семейство, обещава хармонични и нежни отношения със съпруга/та. Ще преминете достойно всички изпитания на съдбата, което вече говори за взаимно разбирателство и искрени чувства. В средата на май могат да възникнат разправии на битова и финансова почва, но през това преминават всички семейни двойки. Важно е да не се страхувате да говорите за всичко отрито, а също и да не забравяте за романтиката и подаръците, които правят отношенията по-ярки. Близнаците понякога обичат да се „носят“ на вълните на живота, но през май 2018 г. те трябва да поемат отговорност за дом, семейството и деца. По Новолуние (15 май) не планирайте нищо кардинално в личния си живот. Срещите е по-добре да преместите за друго време.