Хороскопи за май 2018Гледай в youtubeПрез май 2018 година, успехът ще се усмихне за всички представители на зодиакалните знаци. Топлината, която дава слънчево време, ще се разпространи нежно и всичко планирано, лесно, ще се превърне в реалност. Важно е да не позволявате на душата си да тъгува, а на тялото да мързелува. Жълтото Куче ще се погрижи целите ви да са реални, а мечтите да се сбъдват, по вълшебен начин. Хороскопът за май 2018 година съветва да се отърсите от всички съмнения и мрачни мисли. Дори и да се изпитали любовно разочарование, все пак гледайте оптимистично на света. Защото всичко започва с идването на пролетта.
Ако не сте настроени за сериозни отношения с новия си избраник, то просто се наслаждавайте на срещите, разговорите и ласките. Може да се срещате с приятели и да правите романтични запознанства. А тези, които влязат в месец май влюбени, трябва да се замислят за законен брак. Не мъчете този/тази, които чакат от вас радикални решения. Още повече, че от доста време живеете на семейни начала.
При семейните двойки, нещата ще се получават много благополучни и може да помислите за разширяване на дома и попълване на семейството. Хармония, щастие и взаимно разбирателство обещава хороскопът за май 2018 година на семейните. Само се старайте да отделяте повече време на втората си половинка, подарявайте цветя и правете изненади. Финансовото положение е нужното ниво, парите ще ви стигат както за реализирането на целите, така и за подаръци за любимите хора.
Важно е мързелът да няма място в живота ви. За постигане на всичко, което сте замислили, трябва да станете от дивана и да започнете да действате. Ако мечтаете да бъдете успешни и богати бизнесмени, то не се страхувайте да вложите пари в свое начинание. Старайте се да се развивате, както физически, така и духовно. Не губете енергия и нерви за празни неща, още повече, за ненужни хора.
Хороскопът за май 2018 година съветва да се отнасяте внимателно към здравето си, особено към психическото. Честите вълнения могат да доведат до тежък стрес. Тогава няма да ви радва нито слънцето, нито пеенето на птиците, нито пролетната еуфория. Ще бъде необходимо бързо да се обърнете към психолог. Има риск да получите травма или счупване, особено, ако работата ви е свързана с някаква екстремност или височина.
През май 2018 година трябва да сложите под контрол не само работата и финансите, но и мислите си. Вие знаете, че всичко негативно бързо се превъплъщава в живота. Ако искате да преживеете пролетта леко и безгрижно, то се заобиколете с прекрасни творения, дружелюбни хора и ярки събития. За да срещнете през май достоен спътник в живота си, трябва да станете по-активни и по-често да бъдете в обществото. Това особено се отнася за тези, които са родени под знаците на Водата.
Астрологичната прогноза за май 2018 година препоръчва да си почивате повече, да си вземете отпуск и да попътувате. Помнете, че всичко е възможно, ако го поискате силно. Не трябва да живеете само за работата и кариерата, защото така нервният срив не е далече.

Хороскоп май 2018 за ОвенГледай в youtubeХороскопът за май 2018 година обещава на Овните успешен месец в работата, късметлийски за любов и доходен в сферата на финансите. Изобщо, всичко за което се замислите, ще се сбъдне, затова може да се радвате предварително и да танцувате от щастие. Нищо чудно, защото никой не може да разубеди Овните от тяхната решителност и упорство. Вие дори в любовната сфера ще очаровате този/тази, когото отдавна заглеждате. И човекът почти веднага ще ви отговори с взаимност.
Овните не са свикнали да се предават при първата опасност или при възникващи проблеми. И през май 2018 година те ревностно ще се хвърлят в „боя“, за да подобрят живота си във всички сфери. Вие сте уверени, решителни и трудолюбиви личности. Хороскопът за май 2018 година съветва Овните да акцентират вниманието си върху организирането на личния си живот. Вашето обаяние няма да остане незабелязано в края на пролетта. Важно е винаги първо да мислите, а след това да говорите. Иначе ще обидите близките си.
С Овните е най-добре да не се шегувате и да не си съперничите, защото те непременно постигат своето, ако поискат. През май 2018 година се очакват доста срещи, които ще добавят романтика и вдъхновение.

Хороскоп май 2018 за ТелецГледай в youtube Телците, през май, трудно ще контролират своето настроение. То ще бъде така променливо, че дори ще се отрази на работата и на скъпоценното ви здраве. Астрологичната прогноза за май 2018 година препоръчва на Телците да избягват конфликтите, нервното претоварване и депресиите. Всичко може така да се задълбочи, че пролетта да премине под знака на негативизъм и непрекъснати разочарования. Важно е да реагирате спокойно на критиката и да внимавате какво говорите.
Променливото настроение на Телците през май 2018 година, може да повлияе както на работната атмосфера, така и на личния живот. Ще ви дразнят всякакви дреболии, а след половин час ще бъдете широко усмихнати. Хороскопът за май 2018 година съветва Телците да сдържат емоциите, за да запазят душевното си равновесие и да не си „докарат“ много нови проблеми.
Телците, през май 2018 година, трябва да се срещат със стари приятели, за да обсъждат перспективите за бъдещето и да създават топла атмосфера около себе си. Помнете, че задушевният и искрен разговор е по-добър от самотата и мълчанието. В добра компания Телците могат да се заредят, да се изпълнят с позитивна енергия и дори да срещнат любим/а.

Хороскоп май 2018 за БлизнациГледай в youtube Хороскопът за май 2018 година е подготвил за Близнаците по много от всичко интересно и перспективно, но за да се случи това, трябва да се събудят и да станат от дивана. На вас ще ви бъде трудно да се внедрявате в работата, което означава, че едва ли ще може да разчитате на кариерен ръст и добри доходи. Близнаците, през май трябва да си съберат мислите, да се вземат в ръце и да направят всичко това, което са планирали в предишния месец. Иначе, кризата ви е осигурена.
През май Близнаците не трябва да почиват на лаврите си и да чакат чудото. Затова, в началото трябва упорито да се потрудят и да отхвърлят на страна мързела си и своята принципиалност. Хороскопът за май 2018 година съветва Близнаците най-накрая да се събудят от дълбокия си сън, на вън цари пролет. Бездействието може да ви доведе до криза, както духовна, така и финансова.
През май за Близнаците всичко наоколо ще бъде толкова досадно, че е по-добре да вземат отпуск и да заминат на море.

Хороскоп май 2018 за РакГледай в youtube През май, Раците ще бъдат измъчвани от неясни съмнения и подозрения, но не към другите хора, а към самите тях. Макар че, вие ще започнете да разглеждате под микроскоп и околните, да търсите техните недостатъци. Астрологичната прогноза за май 2018 година препоръчва на Раците да се заемат с организирането на личния си живот. За вас семейството е много важно, а до сега се „развявате“ самотни. Вземете инициативата в своите ръце и се запознайте със симпатична особа.
По натура Раците са свикнали да се съмняват във всичко, дори и да планират живота си до секунда. Месец май вие също ще преживеете в размишления, които могат да ви заведат в „тъмните дебри“. Не трябва да „дълбаете“ на вътре в себе си, а също и да търсите минусите в характера на другите. Хороскопът за май 2018 година предсказва на Раците тежки проблеми в различни сфери, които ще преодолеете с помощта само на близките си хора.
През май в любовта при Раците им предстои повече да страдат и да се вълнуват, отколкото да се наслаждават на дълбоки чувства. Не се опитвайте да „жилнете“ онзи/онази, които искрено ви обичат. Защото може да загубите онова, което сте градили с години. Ако през май 2018 година Раците изберат поведението на тирани, то точно това ще получат в отговор.

Хороскоп май 2018 за ЛъвГледай в youtube  Хороскопът за май 2018 година предсказва, че Лъвовете ще бъдат така самоуверени, сексуални и съблазнителни, че всички конкуренти и съперници ще се разбягат „на където им видят очите“. Разбира се, няма да е лошо Лъвовете да поработят над своите „минуси“ в характера, но дали наистина имат? С чувството ви за хумор също всичко ще бъде на ред през май, затова дори в трудни ситуации ще намерите вярното решение. Важно е да не пилеете парите си, защото отпуската ще се наложи да прекарате у дома.
През май 2018 година, Лъвовете не трябва да крият природната си красота и сексуалност. Пролетта прави тези качества особено забележими и привлекателни за околните. Единственото с което трябва да се борите през май са недостатъците, които ви пречат уверено да крачите по живота. Хороскопът за май 2018 година препоръчва на Лъвовете по-малко да се заглеждат по тези, които са самоуверени и перспективни. Вие също имате доста шансове да преуспеете във всичко, с което се заемете със страст.
С чувството за хумор, при Лъвовете всичко ще бъде наред, затова те лесно ще преодолеят всички прегради по пътя към целите си. Вие сте общителни, интересни и най-важното, че никога не скучаете в самота.

Хороскоп май 20118 за ДеваГледай в youtube  През май Девите ще надминат себе си - критични, придирчиви и щателни. Това са определенията, които могат да ви охарактеризират пролетта. Възможни са не просто нервни сривове и конфликти, но и зловещи истерии от ваша страна. Хороскопът за май 2018 година не съветва Девите да се стремят ревностно за ред и идеал, защото ще изпуснат основното и съдбоносното. Бъдете внимателни на пътя и в бита.
Девите, през май 2018 година ще бъдат толкова придирчиви и критични, което, дори близките, ще хвърля в транс. Спрете да търсите недостатъци в околните, а най-добре се заемете с духовното си развитие. На вас ви се иска навсякъде да виждате идеална обстановка, но в действителност, е добре да подредите мислите си. Хороскопът за май 2018 година съветва Девите да бъдат по-сдържани и тактични, за да не направят нежелани промени в живота си.
И така, ако Девите не променят поведението си през май 2018 година, то през декември ще скучаят, ще нервничат и ще се занимават с ненужни неща. Спрете да капризничите и да омръзвате на тези, които се опитват да ви помогнат във всички начинания. В любовната сфера сложете акцент върху чувствата и грижите към другия, а не върху битовите въпроси и не измитите съдове.

Хороскоп май 2018 за ВезниГледай в youtube Астрологичната прогноза за май 2018 година не съветва Везните да използват цялото си време и енергия за кариерното си израстване. Иначе, вие ще пропуснете шанса да създадете стабилни отношения и семейство. Трудностите във финансовата сфера са разрешими, затова няма смисъл да влизате в дългове или да взимате кредити. За да не ви подведе здравето, през май трябва да правите гимнастика, да се храните с режим и да пиете витамини.
Везните се отличават със здравия си разум, затова преди да вземат решение премислят всичко до най-малките дреболии. Вие през май, до голяма степен, ще се интересувате от работата и финансовото положение. Затова ще забравите за личния живот и близките хора. Хороскопът за май 2018 година препоръчва на Везните да се заемат с кариерата, но не до степен на фанатизъм. Иначе ще останете сами.
През май Везните ги очакват ярки и незабравими срещи от романтичен характер. Вие отчаяно ще се влюбите в човек, който ще ви отговори с взаимност. Важно е да не се терзаете и да поставите всичко на местата си - мислите, плановете и желанията. Работата не трябва да пречи на любовния роман и не бива да забравяте да бъдете внимателни и нежни.

Хороскоп май 2018 за СкорпионГледай в youtubeОпределено на Скорпионите ще им провърви в любовта, през май, което ще ги вдъхнови повече, отколкото отличното положение с парите. Вие имате толкова много сили и енергия, че дори в космоса може да полетите. Хороскопът за май 2018 година не съветва Скорпионите да влизат в авантюри и да рискуват със здравето си, иначе ситуацията ще се окаже сложна. Отделяйте внимание на роднините си, а също и от рано планирайте почивката на море, купете предварително билетите.
Хороскопът за май 2018 година обещава на Скорпионите такъв енергиен потенциал, че силите ще им стигнат за всичко, което са планирали. В личния живот ще постигнете благоразположението на всички, на които подарите своята усмивка. Скорпионите са бодри, весели и оптимистични, затова няма съмнение, че успехът няма да ги подмине тази пролет.
Природата е наградила Скорпионите с такъв темперамент и мистичност, че те не са свикнали да преминават през живота сами. До вас, през май 2018 година, непременно ще бъдат тези, които ви обичат и обожават. Вие сте уверени, отговорни и благородни, което вече е добър показател за начинания и романтични срещи. През пролетта, около Скорпионите, постоянно ще се въртят очарователни ухажори, все ще си изберат някой.

Хороскоп май 2018 за СтрелецГледай в youtube Хороскопът за май 218 година обещава на Стрелците чудесен месец, когато може да постигнете много в личния си бизнес. Вие сте така успешни и състоятелни, че конкурентите да ви предлагат сътрудничество. Единствено, Стрелците през май, трябва да внимават за това, което говорят и да не се конфронтират с близките си. Ако имате конкретни цели, то смело ги реализирайте, а ако нямате, просто стойте и наблюдавайте!
Стрелците обожават да бъдат в центъра на вниманието, затова нито едно събитие не преминава без тях. През май ви предстои да бъдете не само наблюдатели на това, което се случва наоколо, но и да вземете активно участие във всички мероприятия. Вие сте успешни, решителни и не изпускате шанса да демонстрирате своето майсторство. Хороскопът за май 2018 година съветва Стрелците да бъдат внимателни, за да не направят грешки и да не си създадат врагове. Ако имате идеи, то трябва смело да ги реализирате, а не да ги пазите в тайна от колегите и началството.
Стрелците по натура са общителни и енергични, затова през май 2018 година често ще се виждат с приятели.

Хорскоп май 2018 за КозирогГледай в youtubeПрез май Козирозите непременно трябва да се настроят на позитивна вълна. Помнете, че ако дадете воля на емоциите и чувствата си, то сами ще попаднете в гореща ситуация. Хороскопът за май 2018 година препоръчва на Козирозите да не губят своята уравновесеност и сериозност, дори и ситуацията да ги тласка към агресия и бурни емоции. В личния живот всичко ще бъде безоблачно, ако не започнете да командвате избраника/цата си.
Козирозите по природа са оптимисти и реалисти, затова, отстрани винаги изглеждат невъзмутими. Дори, ако в живота ви възникват трудности и прегради, те не губят самообладание и остават предани на своите принципи. Хороскопът за май 2018 година не съветва Козирозите да бъдат прекалено сериозни, особено, в личната сфера. Покажете своите емоции и чувства, за видят хората пред себе си не робот, а душевен и сантиментален човек.
Всички завиждат на Козирозите за уравновесения им характер. Вие дори в любовта се проявявате сдържано и леко високомерно. През май 2018 година, на вас също ще ви се иска да демонстрирате на света своите слаби страни. Но имате ли такива? Вие сте независими, решителни и прекрасно управлявате своите желания.

Хороскопи май 2018 за ВодолейГледай в youtube Хороскопът за май 2018 година съветва Водолеите временно да се оттеглят от делата си, да се усамотят и всичко да обмислят. Моралното ви състояние не е на висота, затова са възможни сривове и безконтролно поведение. Желателно е да не си спомняте старите грешки и разочарования. Водолеите през май трябва да се насочат към активна работа, а не към депресия и апатия. Защото всичко това ще се отрази зле на вашето здраве.
През май, на Водолеите ще им се иска да избягат от всички, да се уединят и да обмислят по-нататъшните си действия. Ще ви струва, че всички наоколо ви потискат морално и се опитват да ви натрапват своето мнение. Хороскопът за май 2018 година съветва Водолеите по-малко да се вглеждат в миналото, защото вече не е възможно да промените каквото и да било. Настоящето не е така равнодушно към вас, както си мислите.
Защо до сега Водолеите не са устроили личния си живот? Картинката е ясна, тяхното поведение, а и начинът им на изразяване не предизвикват симпатии у противоположния пол. Това означава, че през май 2018 година трябва спешно да се променят, за да не останат сами.

Хороскоп май 2018 за РибиГледай в youtubeРибите, през май, ще се къпят в емоции, събития и любовни срещи. Само избягвайте сплетните и авантюрите, иначе сами ще провалите своята репутация и пролетното си настроение. Хороскопът за май 2018 година препоръчва на Рибите внимателно да планират всичко, което се канят да внедрят в живота си. От знанията и разумния ви подход ще зависи по-нататъшната ви кариера.
През май 2018 година, Рибите ще се „гмурнат“ в такива ярки и интересни събития, че ще забравят за скуката и самоизяждането. Вашето мечтателно настроение няма да премине напразно. Вие ще срещнете човека, когото ще обикнете от цялото си сърце. Хороскопът за май 2018 година препоръчва на Рибите повече да мислят за реализацията на плановете и за кариерния ръст, а не да слушат сплетните зад гърба си и да влизат в интриги. Намерете време за работа, тогава и финанси ще имате.
В началото на май 2018 година, представителите на знака Риби може да се разходят по модните бутици и да се „преоблекат“. Пролетта е на улицата, а вие вашите от шкафа стари и избелели рокли.