Хороскоп март 2018 за ВезниХороскопът за март 2018 година съветва Везните да се отнасят внимателно към всичко, с което решат да се заемат. В работата не се страхувайте да експериментирате, а в любовта бъдете инициативни. Високият интелект и вроденото чувство за хумор на Везните, през март могат успешно да се съчетаят в личния бизнес. А във финансите цари завидна стабилност и доходност. Само не трябва да забравяте да пестите!
Везните, по натура, са сантиментални и внимателни, затова те бързо привличат в живота си добри хора. Те не се страхуват от експерименти и рискови моменти, затова хороскопът за март 2018 година обещава на Везните много изненади в живота. Умните, интелигентни и предпазливи Везни знаят как да постигнат успех. Жълтото Куче ще им помогне през март, както в личната, така и в работната сфера.

За Везните е важно да не е скучно и еднообразно. Те живеят за новото и необичайното, затова промените не ги плашат. В любовта, март 2018 година се очаква да бъде наситен период. Много ще срещнат „своя“ човек, в когото ще се влюбят до уши. Самотните Везни ще могат да разберат какво е истинското чувство – искрено и взаимно. Важно е да не се изгубят сред ухажорите а да изберат за спътник най-надеждния/та. Както се каза, който търси – винаги намира. Това е валидно за енергичните и оптимистични Везни. Тези хора няма да пропуснат шанса си, а също и без излишни комплекси сами ще „завържат“ романтично запознанство през март 2018 година.
Хороскопът за март 2018 година предсказва на Везните както мимолетни романи и флиртове, така и сериозни отношения. Макар че тези хора, понякога, може да бъдат твърде резки и безпринципни в общуването с противоположния пол. През март 2018 година не пречи Везните да отидат на психолог, за да очертаят промени в характера си. Ако бъдете непримирими и горди, както преди, то едва ли ще срещнете любимия човек.
В емоционален план, хороскопът за март 2018 година, препоръчва на Везните да бъдат по-открити. Особено, ако чувстват, че са обикнали избраника/цата от цялата си душа. Не крийте любовта зад стената на своята непристъпност. Защото не само, че ще отблъснете от себе си достойния партньор, но и ще разклатите психическото си състояние. Със здравето, през март 2018 година, при Везните не всичко ще бъде гладко. Но Жълтото Куче ще им помогне да намерят добър лекар, за да избегнат сериозно заболяване и депресия. Това, особено се отнася за жените Везни, които трябва да преминат изследване при гинеколог.
Във финансовата сфера всичко за Везните ще зависи от тяхната настойчивост и трудолюбие. Само не се опитвайте да заработите милиони, а бъдете доволни от това, което получавате. Нужно е да знаете мярката във всичко и да спазвате дисциплината. Възможни са големи загуби, свързани с домашните дела, семейството и лечението.
Хороскопът за март 2018 година е приготвил за Везните добри изненади, които се отнасят до работата им и усвояването на нова професия. Вие ще се потопите във водовъртеж от събития и ще забравите за меланхолията и скуката. Отношенията с колегите ще бъдат плодотворни и разбиращи а битовите въпроси ще се решават по-бързо, отколкото сте предполагали. В дома на Везните, през март 2018 година, ще се планира ремонт, ще се купят строителни материали, а те ще създадат интериора със собствените си ръце. Добър период е за тези, които отдавна мечтаят да си вземат домашно животно – куче или котка.
Здравен хороскоп
През март 2018 година Везните трябва да бъдат внимателни към своето здраве. Ако забелязвате, че видимо сте понатрупали маса в областта на корема и бедрата, то спешно влезте в спортната зала. Важно е желанието, а сили и време за тренировки ще се намери. Но, ако Везните постоянно отлагат това „за утре“, то нищо добро няма да излезе. Съставете точен план за действие и не отстъпвайте от него нито на сантиметър.
Хороскопът за март 2018 година препоръчва на Везните да се консултират със специалист, ако се появят проблеми със съдовете, сърцето или белия дроб. Ако не се погрижите за възникнал проблем, то усложненията ще се окажат сериозни. През март 2018 година Вените трябва повече да си почиват, да се разхождат и да оставят пушенето. А със спиртните напитки не прекалявайте!
Хороскопът за март 2018 година съветва Везните да започнат да водят здравословен начин на живот – да се закаляват, сутрин да тичат и понякога да ходят до личния си лекар. Но, разбира се, да спазват режим на хранене, за да не натрупат излишни килограми. За укрепване на нервната система, през март за Везните ще бъдат полезни релаксацията, медитацията и йогата.
Хороскопът предупреждава Везните да не правят резки движения, да не скачат от високо и да бъдат безкрайно внимателни на пътя. Март 2018 година е месец, в който са възможни травми, възможни са счупвания, разтягане на връзки и изкълчвания. Ако при Везните се появи алергия към влажното време или към цъфтящите растения, те трябва да се лекуват сериозно.
Кариерен и финансов хороскоп
Кариерният и финансов хороскоп за март 2018 година обещава на Везните доста успешни начинания и завършване на някакъв грандиозен проект. Всичко това ще им донесе не само доходи, но и морална радост. Везните могат да въплътят в работата гениални идеи и да планират делата за бъдещето. Само не забравяйте да икономисвате и да трупате пари, за да може през пролетта да се чувствате свободни, в материално отношение, хора.
В работната сфера, Везните през март, трябва спешно да променят установените принципи. Не взимайте кредит от банка, ако предварително знаете, че връщането ще бъде трудно. В началото на месеца трябва да съставите бюджет, да отделите средства за нуждите на семейството и необходимите покупки. Ако Везните харчат много за развлечения, ще се окажат на „минус“. Старайте се да бъдете практични, тогава финанси ще започнат да се умножават, а не да се топят пред очите ви.
Хороскопът за март 2018 година препоръчва на Везните да купуват само това, което е полезно. Става дума не само за бита, но и за стомаха. Не трябва да се храните с вредна храна, за която да плащате много пари. Най-добре е да вложите средства в свое дело – бизнес или любимо хоби. В началото на март 2018 година Везните ги очаква запознанство със състоятелен човек, който ще им помогне да се издигнат в кариерата. Вярата в собствените им сили ще позволи на Везните да направят дори онова, което по-рано им се е струвало нереално.
Хороскопът съветва Везните да не взимат прибързани решения или по съвет на завистливи приятели. По Пълнолуние (2 и 31 март) не трябва да вършите нищо важно, да не правите срещи и да не водите преговори. Откажете се от тези проекти, които не ви носят нищо перспективно, а само проблеми.
Кариерният и финансов хороскоп за март 2018 година обещава на Везните неординарни методи за реализация и рязък завой към успеха. Развивайте се в професионален план, учете и посещавайте семинари. Всичко това през март 2018 година ще донесе на Везните небивали ползи, а ефекта от това ще видите още в края на пролетта. Видимо ще се добавят задължения, но това не е повод да се отказвате от изгодните предложения. Важно е Везните да мислят за предишните си грешки, а уверено да се движат към целта си. Не трябва изцяло да се потапят в работата, защото ще започнат често да ползват болнични. Обедното хапване и почивка все още на никой не са навадили. По Новолуние (17 март) Везните трябва да изключат риска, авантюрите и капиталовложенията.
Любовен хороскоп
Любовният хороскоп за март 2018 година не обещава на Везните съдбоносни срещи, но не трябва да се разстройват и да се паникьосват. Вгледайте се в себе си, така ще намерите онова, което ви пречи да оправите личния си живот. Жените Везни трябва да сменят имиджа си, за да станат по-привлекателни за силния пол. Важно е да не бъдете твърде претенциозни и недостъпни, иначе, дори достойните кавалери ще избягат от вас. В средата на март 2018 година Везните може да се запознаят с човек, който ще им даде цялата си душа. Не прогнозирайте за себе си разочарования, а бъдете по-нежни и чувствени.
В любовната сфера, Везните трябва да станат по-търпеливи и да не търсят някой, който да ги подкрепя и подпомага финансово. Така ще ви сметнат за меркантилен човек, а не за някой, който търси истинската любов. Любовният хороскоп за март 2018 година съветва Везните да станат по-разкрепостени в чувствата и в интимната област. Ако вие се стремите към устойчиви отношения, то бъдете отстъпчиви и лоялни в общуването. Много, през март, ще бъдат обхванати от паника – защо до сега са сами? Може би си заслужава първи да признаете любовта си на този/тази, за когото е предназначена. Бъдете смели и инициативни, за да може да запомните март 2018 година с ярките срещи и романтиката.
Везните, през пролетта, ще флиртуват и ще канят на сеща всички, които им харесат. Ако искате промени, те непременно ще дойдат в живота ви. Тези, които повече от година се срещат с избраника/цата, са длъжни сериозно да се замислят за брак и деца. Любовният хороскоп за март 2018 година предсказва за Везните незабравима среща, която ще доведе до сватба. Но вие не бъдете срамежливи, а смело поведете избраника/цата си към олтара. При семейните Везни се очакват приятни събития – раждане на дете и преместване в по-голям дом. Хармоничните отношения със съпруга/та ще укрепят не само семейните отношения, но и ще оправят връзките с роднините.