Хороскоп март 2018 за ТелецХороскопът за март 2018 година съветва Телците да поставят акцент върху състоянието на здравето си. Ако ви предстои много да работите, не забравяйте за хранителния режим и добрия сън. През март е желателно Телците да си вземат абонаментна карта за целия месец за спорта зала и басейн, а също и да се закаляват с водни процедури. В любовта всичко също е бъде така безоблачно, но е по-добре да не разказвате за късметлийското си положение.
Телците по природа са трудолюбиви и упорити, но понякога, когато преследват кариерата, забравят за личното си благополучие. Между другото, и грижата за здравето при тях често остава на втори план. Хороскопът за март 2018 година препоръчва на Телците повече да си почиват, правилно да се хранят, да ходят на масаж и да се занимават със спорт.

Лошият навик да търпят болка и да забравят за лечението може да навреди на Телците в началото на пролетта. Не пийте таблетки, които не са назначени от лекар.
Хороскопът за март 2018 година съветва жените Телци особено внимателно да следят за самочувствието си. Желателно е да нормализират съня си, нервната система и да контролират вътрешните си сили. Тогава енергията им ще бъде в нужното количество и няма да травмира организма им. Всичко това се отнася за любовната сфера при Телците, които мечтаят да срещнат истинската любов.
Хороскопът за март 2018 година съветва Телците да бъдат по-сдържани в емоционален план. Ако спрете да се дразните, да се ядосвате и да се обиждате на близките си хора, то съдбата ще ви възнагради по заслуги. През март 2018 година Телците често ще бъдат канени на среща, но те не трябва да демонстрират своите капризи по време на срещата. Ако искате желанията ви да се сбъднат, нужно е да се научите да търпите и да чакате. През март трябва да промените своите принципи и възгледи за личния живот.
Целеустремените Телци през март 2018 година могат да постигнат успех във всички направления. И любовта няма да бъде изключение. Възможна е незабравима среща с човек, с когото Телците ще създадат не само искрени отношения, но и ще сключат здрав брак.
Ще има множество перспективи в професията и кариерата, важно е да не ги пропуснете. Хороскопът за март 2018 година съветва Телците сами да повлияят на хода на събитията, само тогава те ще бъдат само позитивни. Пролетта е възможно пътуване зад граница или за почивка, или по работа. С финансите всичко ще бъде благоприятно, ако отрано ги вложите в изгодни предприятия. Телците през март 2018 година трябва да спестяват енергията си, не да я пилеят. Скоро ще им е нужна за нови, важни дела.
В средата на март Телците ги очаква любовен роман с колега/колежка. Имайте предвид, че всичко е добро само тогава, когато му е времето. Ако вие не сте свободни, то са възможни сериозни проблеми, разправии.
В семейството на Телците, през март 2018 година всичко ще се случи толкова страхотно, че ще им се иска да се потопят в атмосфера на романтика и любов. Ще се чувствате като на меден месец и ще поднесете изненада на избраника/цата си. Топлата обстановка у дома ще помогне на Телците да укрепят позициите си в службата, да направят кариера и да постигнат финансови блага. Хороскопът за март 2018 година е приготвил няколко съвета за Телците: не бъдете твърде мнителни и мечтателни. Но и не „зацикляйте“ на предишните си грешки. Най-малкото, занимавате се с мащабни проекти.
Кариерен и финансов хороскоп
Кариерният и финансов хороскоп за март 2018 година не съветва Телците твърде настойчиво да „преследват“ своята линия и да отстояват позициите си. Защото вие не сте сами – това първо, а второ – инатът само може да ви навреди. Във финансовата сфера при Телците всичко е така безоблачно, че ще им се иска да похарчат голяма част от парите си за различни „глупости“. Ето тук се крие капанът на съблазните за вас. През март 2018 година трябва да се трудите упорито, а не да тичате по магазините.
Важно е да пазите нервите си и да не преследвате високи длъжности. Телците, които са ръководни позиции, могат след това сто пъти да съжалят, че са поели такива тежки отговорности и са си докарали много разправии. Преди да започнете да се изкачвате по кариерната стълбица трябва многократно да премислите своето решение.
Хороскопът за март 2018 година препоръчва на Телците да си намерят допълнителна заработка. Макар, че не е нужно съвсем да забравяте за почивката. Защото никакви пари няма да заменят вашето здраве и семейството ви. На жените, родени под знака Телец, няма да им даде покой мисълта за статуса „успешна бизнес дама“, затова те ще решат да изпробват всички методи, за да го постигнат. Какво пък, Жълтото Куче ще подкрепи вашите начинания, но и вие трябва да станете по-упорити и образовани. А част от заработените пари в личния ви бизнес се постарайте да вложите в ремонт на дома или в строителство на вила.
Телците могат да отидат да работят в чужбина през март 2018 година. Тези стремежи са напълно оправдани, ако имате проблеми с финансите и не сте семейни. В друг случай, ако Телците започнат да преследват "зелените пари", след това много ще загубят. Вашата консервативност привлича, но трябва да спазвате мярката във всичко и да премисляте действията си. Кариерният и финансов хороскоп за март 2018 година предсказва на Телците много перспективна и добре платена работа, и в Родината им. Остава само да позвъните на нужните хора и да станете от дивана.
През март 2018 година Телците могат удачно да вложат средства в недвижимо имущество. Ще успеете да продадете изгодно някакъв недвижим имот и да купите нова кола, на приемлива цена. Само се пазете от мошеници, които ви обещават „златен дъжд“. Телците не са лишени от реализъм и разум, затова ще успеят да заобиколят както конкурентите, така и нечестните личности. Нищо не ви пречи през март 2018 година да започнете да изучавате нова специалност, особено, ако Телците се чувстват напълно изчерпани в предишната си професия. Все пак през пролетта животът тъкмо започва, нали така?
Здравен хороскоп
През март 2018 година Телците толкова много ще нервничат и ще се ядосват за всичко, че сериозно ще се разболеят. За себе си ще напомнят хронични заболявания на стомашно-чревния тракт. Ако оправите начина си на хранене и си лягате рано, то самочувствието няма да ви подведе. Здравният хороскоп за март 2018 година препоръчва на Телците сутрин да правят гимнастика, да се обливат с хладка вода и да закусват с белтъчна храна. Заради неприятности в службата, при Телците могат да се появят проблеми със сърцето и съдовете. Непременно оставете пушенето. Особено, ако сте представителка на прекрасния пол. Жълтото Куче ще проконтролира вашето поведение през март и ще ви помогне да се откажете от вредните навици. Тогава Телците сами ще забележат, че придобиват сили, а настроението им става все по-добро с всеки изминал ден.
Хороскопът за март 2018 година обещава на Телците добро здраве, ако не се отнасят безхаберно към него. Ако сте зависими от алкохола, то трябва да се обърнете за помощ към специалисти. През март 2018 година Телците трябва да се консултират с диетолог и със стоматолог. Особено, ако сте отлагали дълго време посещението при тях, заради собствената си немарливост. Помнете, че ако имате пародонтоза или кариеси, то усложненията от тези проблеми могат да бъдат печални. За тези дейности ще са ви нужни доста време и пари.
Любовен хороскоп
Самотните Телци така са чакали пролетта, че са забравили и за работата, и за другите си грижи! Те искат любов, нежност и искрени чувства. Любовният хороскоп за март 2018 година обещава на Телците по много от всичко това, ако сами започнат да се оглеждат около себе си и станат по-внимателни. Колкото и да е странно, но вие сами, често, отхвърляте онези, които могат да бъдат ваша, достойна партия в любовта. Естествено, не трябва да се хвърляте на шията на първия срещнат, но и да отблъсквате добрите хора също не трябва.
По натура Телците са импулсивни и упорити, затова искат да получат всичко и колкото е възможно, повече. През март 2018 година вие може да срещнете взаимната любов, но само в случай, че усмирите енергията си и станете по-меки. А, ако съдбата ви срещне с добър и надежден човек, то непременно се оженете/омъжете за него/нея. Особено, ако до сега не сте правили официално предложение на никого.
Любовният хороскоп за март 2018 година обещава на Телците не само щастие, но и разочарование в личния живот. Дори и избраникът/избраницата да каже „не“ на вашето предложение за брак, не се огорчавайте. Значи, че сте направили нещо не както трябва или сте избързали. Възможно е Телците да са решили да действат напористо, което е отблъснало любимия човек. През март 2018 година очаквайте доста интересни запознанства, затова няма да останете без внимание, подаръци и ласкави признания.
Тези, които вече са намерили своята половинка, не е желателно да флиртуват и да се заглеждат по симпатични ухажори. По-добре е да се заемат с подготовката на сватбата и „свиването“ на семейното гнездо. Телците, които вече имат семейство и деца, през март 2018 година ще се почувстват като влюбени тийнейджъри, при които всичко едва сега започва.
Любовният хороскоп за март 2018 година не препоръчва на Телците да ревнуват и да критикуват партньора/партньорката си. Особено, ако няма сериозен повод за такова поведение. Повече доверие и внимание, тогава отношенията ще заискрят с пролетни багри. Хороскопът за март обещава на жените Телци желана бременност.
Телците ще направят множество открития в любовната сфера през март 2018 година. И всички, основно, ще бъдат ярки и позитивни. Много ще забележат до себе си човек, на когото по-рано не са обръщали внимание. Ще се окаже, че е симпатичен и развит разностранно. Важно е Телците да не прибързват със събитията в личния живот, а да отделят повече внимание на разходките и общуването с избраника. Повече слушайте, не се опитвайте да натрапвате своето мнение или да разказвате всички свои истории още от самото ви раждане.