Хороскоп март 2018 за РибиАстрологичната прогноза за март 2018 година съветва Рибите да бъдат по-разкрепостени и открити. Особено в изказванията, ако работата се отнася до вашите таланти и грандиозни идеи. Свободата ви е дадена, за да постигнете успех и да успеете да споделите вдъхновението си с околните. Всичко ще бъде „отчетено“ в края на пролетта. През март 2018 година Рибите ще бъдат щастливи, както в любовта, така и в професионалната сфера.
Ако Рибите, в началото на пролетта не скромничат и не се комплексират, то ще успеят да постигнат успех във всички сфери на живота. Хороскопът за март 2018 година е приготвил за Рибите много добри изненади, затова трябва просто да излезете от укритието си и да станете открити и общителни.

Само не очаквайте, че „втората ви половинка“ сама ще ви намери. За да срещнат съдбата си, Рибите ще се наложи малко да се постараят. От вашата инициатива ще зависи качеството на личния ви живот. Не скучайте, правете планове за бъдещето и сами проявете интерес към човека, когото искрено харесвате. През март 2018 година Рибите ще успеят да привлекат много обожатели, които да им станат не само верни приятели, но и страстни любовници. В края на месеца е възможно така силно да се влюбят, че романът да прерасне в сериозни отношения, още през лятото.
Хороскопът за март 2018 година препоръчва на Рибите по-често да бъдат в компания, да ходят на кафе, кино и да се разхождат в парка. Вашата енергетика и магична привлекателност няма да останат незабелязани. В работната сфера Рибите също трябва да бъдат инициативни, а не да чакат, кога шефът ще назначи на високата длъжност словоохотливия колега. Упоритост и оригинални идеи – това е вашият начин да постигнете целите си. Рибите могат смело да изказват своето мнение през март 2018 година, защото в думите им ще започнат да се вслушват дори опитните колеги.
Разбира се, старайте се да говорите по същество, както в службата, така и у дома. С роднините няма да възникват никакви спорове, по никакви теми, ако още в началото Рибите решат всички битови и имуществени проблеми. Семейните Риби могат да се сблъскат с изневяра на съпруга/та. Макар, че и вие самите понякога „кръшвате“, което е последната капка в отношенията. Помнете, че ако забравите за верността, няма да може да разчитате на стабилен и хармоничен брак.
В работата за Рибите не всичко ще бъде така, както им се иска. Или заплатата ще бъде ниска, или началникът – глупак, може и графикът да бъде твърде напрегнат. Ако през март 2018 година вашите нерви са краен предел, спешно си потърсете друго работно място. Хороскопът за март 2018 година съветва Рибите да сложат акцент на интересната, а не върху доходната работа. Във финансовата област всичко ще бъде благополучно, но не трябва да пилеете парите, дори и ако получите голям бонус или богато наследство от прабаба си. В личния живот, в средата на март, при Рибите може да възникне куриозна ситуация, която до доведе до стрес и депресия. Рибите, в този момент, трябва да се развлекат, като си намерят занимание, което да им е по душа. Тогава и настроение ще се добави, и здравето ви ще стане по-устойчиво.
Между другото, за самочувствието на Рибите през март 2018 година може да се каже, че ще бъде отлично, но нестабилно. Ако Рибите ще отнасят безхаберно към здравето си, ще попаднат в болничното легло, защото през пролетта върлуват инфекциозни заболявания. Хороскопът за март 2018 година препоръчват на Рибите да пият прясно изцедени плодови сокове, да се хранят с пресни салати и още нещо – да спазват режима за сън. Само тогава силите и енергията на Рибите ще бъдат достатъчни както за работа, така и любовни постижения.
Здравен хороскоп
Рибите така ще се зарадват на идването на пролетта, че тутакси ще хвърлят топлото палто, шапката и ботушите. Но не трябва така, защото времето е коварно и непредсказуемо, затова лесно може да се простудите. През март 2018 година Рибите могат сериозно да се разболеят, ако не спрат да бъдат лекомислени по отношение на здравето си. Възможно е обостряне на хронични заболявания, гастрит и тахикардия. Във всички случаи не се лекувайте сами, а се обърнете към специалисти. Ако Рибите започнат да гълтат безразборно таблетки, то непременно ще излязат в болнични.
Здравният хороскоп за март 2018 година препоръчва на Рибите по-често да се усамотяват, а по-рядко да бъдат на шумни мероприятия. Където има много хора, там бродят вируси. Ако имате възможност, по-добре е до работата да пътувате с кола или такси, а не с градския транспорт. Ако през март 2018 година, Рибите се хранят „на крак“ и предпочитат да хапват сандвичи с безалкохолно, то стомахът им няма да им благодари, а точно обратното, ще бъдат осигурени за Рибите всевъзможни заболявания. А също трябва и да си спомните какво означава здравословен начин на живот. Това означава – никакви цигари, спиртни напитки и глупави постъпки. Март 2018 година е подходящо време Рибите да влязат в спортната зала, да оставят пушенето и да се хранят диетично.
Хороскопът за март 2018 година съветва Рибите в кратките си почивки по време на работа да правят гимнастика за гръбначния стълб. Иначе ще ви се наложи да се обърнете към ортопед или невролог. Желателно е да се движите повече, да се разхождате на чист въздух и да плувате в басейн. Ако през март 2018 година при Рибите се появят проблеми със зрението, то трябва да се запишат за очен лекар. Все пак очилата придават стил и сексапил. Изобщо, Рибите трябва да се научат да се справят сами с проблемите. Ако от рано се погрижите за здравето си, то цялата година на Жълтото Куче ще тичате, подскачате и ще се чувствате позитивни.
Кариерен и финансов хороскоп
Още никой не е забогатял и не е направил кариера лежейки на дивана, пред телевизора. Значи и Рибите, през март 2018 година трябва да се активизират и да се включат в някаква дейност. Тогава финансовото положение значително ще се подобри и до края на месеца ще получите толкова, на колкото сте разчитали. Кариерният и финансов хороскоп за март 2018 година препоръчва на Рибите да правят делови запознанства. Заобикаляйки се с надеждни партньори, вие ще успеете да постигнете успех в работата. Не влизайте в конфликти с колегите, а с шефа се съветвайте по всеки повод. Но и не бъдете прекалено праволинейни, дори и да ви се иска да кажете цялата истина в очите на човека.
Само целеустремените Риби ще успеят да постигнат желаните резултати в професионалната сфера. Кариерата обича решителните и амбициозните. Но само спазвайте мярката и внимателно планирайте делата си. По пътя ви задължително ще срещнете трудности, но Рибите трябва да се мотивират за успешен изход на начинанието. Хороскопът за март 2018 година обещава на Рибите отлични отношения с бизнес партньорите. Ако не пренебрегвате техните съвети, няма да сте застрашени от финансови загуби в бъдеще. Импулсивността може да навреди на Рибите, затова трябва да контролирате емоционалните си изблици сред колегите. Изобилствайки от идеи и замисли, през март 2018 година вие можете да разкриете своя потенциал и да заемете достойно място.
Кариерният и финансов хороскоп да март 2018 година предсказва на Рибите страхотен месец, когато може да започнете собствен бизнес. Особено, ако отдавна искате да работите само за себе си. С финансите ще имате проблеми, но такива, които може бързо и професионално да решите. Важно е Рибите да не влязат в авантюри и да не вложат пари в съмнителни проекти. При много хобито ще започне да им носи доходи, което ще се отрази благоприятно на материалното им състояние. През този месец очаквайте подкрепа от любимия човек, а н е от влиятелна особа. По Пълнолуние (2 и 31 март) Рибите трябва да изключат деловите срещи, преговорите и масовите мероприятия. Освен това, не се занимавайте с финансови операции. Това е изпълнено с кризисни ситуации, от които ще ви се наложи дълго да излизате.
Любовен хороскоп
Любовният хороскоп за март 2018 година препоръчва на Рибите да оправят личния си живот. Иначе, вие така и ще продължите да чакате принца/принцесата и да се къпете в илюзии. Важно е да не се задълбочавате в спомени за отминала любов и не драматизирайте ситуацията. Времето върви напред, а вие тъгувате за миналото. През март 2018 година Рибите трябва да гледат оптимистично на всичко, което ги заобикаля. Само така можете да привлечете в съдбата си любим човек. Ако, разбира се, искате да бъдете щастливи и да създадете здрави отношения.
През март 2018 година, Рибите не трябва да се отказват от нови запознанства. Срещите и признанията ще бъдат искрени и ще ви подарят незабравими впечатления. Възможно е Рибите да се влюбят в някой, който отдавна изпитва симпатия към тях. Това ще бъде близък приятел или колега. А това означава, да вземете инициативата във свои ръце и да не се притеснявате да признаете чувствата си.
Любовният хороскоп за март 2018 година съветва Рибите да бъдат внимателни към човека, който мечтае да бъде тяхна достойна партия. Колкото по-очарователни и позитивни бъдете в личния живот, толкова по-невероятен ще става той. Емоциите не трябва да се крият, а любовта предизвиква трепет и вълнение. През март 2018 година Рибите трябва да се вгледат в тези, които са не само външно привлекателни, но и интересни при общуване. А и вие самите ще блеснете с чувството си хумор. Жълтото Куче непременно ще ви срещне, в края на месеца, с нежен и надежден избраник/ца, ако не стоите по цял ден у дома си.
В семейния живот на Рибите могат да се появят проблеми на битова и финансова основа. Вие самите често се карате със съпруга/та напразно. Любовният хороскоп за март 2018 година съветва Рибите да бъдат отстъпчиви и по-малко критични, за да запазят брака си. Не трябва да се борите за свободата си и да говорите всичко, което ви дойде на ум. Вие сте възрастни и опитни хора, затова „включете“ благоразумие и търпение. През март Рибите трябва повече да се грижат за роднините си, а също и да се заемат с възпитанието на младото поколение в семейството. Тази мисия, разбира се, е трудно, на е благородна. Ако през март 2018 година Рибите се вслушват в това, което говорят по-възрастните членове на семейството, то ще направят личния си живот по-хармоничен и ярък. По Новолуние (17 март) не трябва да правите романтични срещи и да решавате лични въпроси. Прекарайте този ден с любимите и близки хора.