Хороскоп март 2018 за ОвенПрез март Овните ги очакват успехи, неочаквани приходи и романтично запознанство. Емоциите ще преливат, затова ги дръжте под контрол Хороскопът за март 2018 година не препоръчва на Овните да рискуват, както с парите, така и в личния живот. Завишените ви изисквания към избраника/избраницата само могат да го/я отблъснат от вас. Не забравяйте за укрепването на имунитета, иначе ще останете в леглото с грип или простуда.
Хороскопът за март 2018 година обещава на Овните плодотворен период, когато могат да постигнат успех във всички нови дела. Емоции и впечатления ще има много, което ще придаде на Овните оптимистично настроение. Пролетта ще се окаже толкова ярка и наситена на събития, че дори и за момента няма да се замислите за проблеми и неприятности.

Важно е Овните да не си и помислят да рискуват и да се намесват в авантюри. Вашият огнен темперамент може да ви подтикне към необмислени действия и глобални грешки. Това особено се отнася за финансите. Хороскопът за март 2018 година препоръчва на Овните да насочват енергията си към дела, които ще им носят материално благополучие и настроение. През март 2018 година си намерете занимание по душа - танци, бродиране, кулинария или рисуване. Творческите Овни ще успеят да постигнат всичките си желания и високи резултати в сферата си на дейност.
Хороскопът обещава на Овните радостни моменти в любовта, особено за тези, които все още са свободни от брачен съюз. През март 2018 година много ще срещнат любимия си човек, с когото ще свържат съдбата си. Само трябва да бъдете сдържани в емоциите и да не разпилявате силите си за безперспективни връзки. Хороскопът за март 2018 година е приготвил за Овните приятни изненади в семейния живот. Не си правете илюзии, а гледайте реалистично на отношенията си със съпруга/та. С роднините общувайте спокойно и обсъждайте всички настоящи въпроси. Не си позволявайте никаква критика и груби изказвания по адрес на близките си хора, иначе конфликтът ще бъде продължителен.
Жените Овни, през март 2018 година ще бъдат истински ловци на мъже и ще се потопят в свят от приключения. Макар че, в началото на пролетта е по-добре да отделят повече време на кариерата, отколкото на любовния живот. Не е желателно да започвате роман с мъж, който вече е семеен и има деца. Иначе, този роман ще излезе на „светло“ и ще ви създаде много проблеми.
Хороскопът за март 2018 година предсказва на Овните забързан работен период, когато времето за развлечения и общуване с приятели ще бъде малко. Не трябва да отлагате „за после“ онова, което изисква спешна реализация. Решавайте всички проблеми без суетене и агресия, тогава скоро ще усетите душевен комфорт. През март Овните не трябва да работят сами. Обръщайте се по-често за подкрепа към колегите. А в личния живот – обратното, всичко постигайте сами! Бъдете максимално внимателни и нежни в отношението си към избраника/цата.
Кариерен и финансов хороскоп
Кариерният и финансов хороскоп за март 2018 година обещава на Овните длъжност, за която отдавна са си мечтали. Само трябва да кажат да шефа и да бъдат максимално отговорни в работата си. Ако Овните не се отказват от новите задачи и проекти, то още в края на март 2018 година ще получат това, което искат. И то не само висок пост, но и прилична заплата. Важно е Овните да действат активно, да бъдат трудолюбиви, а не да наблюдават ситуацията от страни. По-малко мечтайте, повече правете – това трябва да бъде девизът на Овните в началото на пролетта. Естествено, не забравяйте за личния живот и уютния дом. Защото няма да заработите всички пари, а семейството си можете лесно да загубите, преследвайки кариерата.
Хороскопът за март 2018 година предсказва много интересни, служебни предложения на Овните. Но не трябва да действате спонтанно, а по точно разработен план. През март Овните могат леко да рискуват и да вложат средства в нови проекти. Няма от какво да се страхувате, всичко ще се получи дори по-добре, отколкото ви се е струвало в началото. Хороскопът обещава на Овните изгодни договори, сделки и добри доходи. Ако усетите, че сте се уморили, вземете си няколко дни отпуска. Важното е, Овните през март 2018 година да не се занимават с авантюри, приключения и машинации, иначе, заради всичко това, ще ги заплашва не само голяма глоба, но и съдебни искове. Дори Жълтото Куче няма да помогне на безразсъдните Овни а укрепят авторитета си, ако разклатят своята репутация в обществото.
Кариерният и финансов хороскоп за март 2018 година обещава на Овните чести, делови пътувания. Само не си и помисляйте да отказвате, ако шефът ви изпрати в командировка. Март е идеален месец за кариера, нововъведения и мащабни постижения. Ако Овните не се разсейват с дреболии, то бързо и леко ще се изкачат високо в службата. Не се хвърляйте към това, което малко разбирате, а спокойно се заемете със своите дела. През март Овните трябва често да ходят на семинари, конференции и тренинги. Вземете и приятели със себе си. На тези мероприятия Овните ще получат много полезна и интересна информация за своята професия. Дори и ако вие никога не сте били големи бизнесмени, то пролетта ще ви даде възможност да постигнете достоен статус. А и пари ще заработите достатъчно, че да ви стигнат за всичко, което искате.
Здравен хороскоп
Здравният хороскоп за март 2018 година препоръчва на Овните, в случай на заболяване веднага да се обръщат към лекар. Само опитните професионалисти ще ви поставят вярната диагноза и ще ви назначат ефективно лечение. През март е възможно да усетите умора и апатия, но това е в резултат от постоянната ви работа. Ако имате възможност, вземете си няколко дни отпуски и си починете пълноценно, поспете повече и се хранете с режим.
Хороскопът съветва Овните, през март 2018 година да повишат своя имунитет, да се занимават със спорт, сутрин да тичат, особено, ако времето го позволява. За да не попаднат в лапите на депресията, Овните трябва да се просвещават културно, да четат книги и да се занимават с медитация. Всичко това ще се отрази добре на психическото ви състояние. Пролетта може лесно да се простудите, защото първите слънчеви лъчи и пролетният вятър са доста коварни. Овните през март 2018 година трябва да посетят ортопед или травматолог, ако имат проблеми с гръбначния стълб и ставите.
Хороскопът за март 2018 година препоръчва на Овните да пият добавки с калций, да включат в менюто си повече извара, кисело мляко и продукти богати на магнезий и йод. Ако Овните са свикали да се придържат към едни и същи килограми, то не трябва да се отпускат и да се хранят с каквото им падне. Сложете акцент върху здравия сън, не стойте до късно и в денонощието изпивайте не по-малко то 2-3 литра течности. Това може да бъде както зелен чай, така и минерална вода, компот и др. С газираните напитки е по-добре да се разделите през този период. Пресните плодове и зеленчуци още не се появили на пазара, затова не се увличайте по салати, които са пълни с нитрати.
Любовен хороскоп
През март 2018 година Овните ще бъдат напълно объркани и ще се чудят на кого от дузината обожатели да отдадат предпочитанието си. Наоколо ще има толкова много интересни представители на противоположния пол, че свят ще ви се завие. Любовният хороскоп за март 2018 година съветва Овните в началото добре да опознаят избраника/цата, а след това да и правят изводи. Не трябва да се отказвате от предложения и срещи, но бъдете по-внимателни и се вслушвайте в интуицията си. През март Овните могат да срещнат човек, с когото да им бъде не само комфортно на душата, но и надеждно.
Самотните Овни през март 2018 година трябва да вземат инициативата в свои ръце, за да не пропуснат съдбоносната си среща. Пролетта е време за любов и признания, затова бъдете смели и чувствени. Разбира се, хороскопът предсказва доста съблазни. Например: на 2 и 31 март е Пълнолуние, не е желателно да планирате организирането на личния си живот, защото не всичко ще се получи така, както сте го планирали.
Любовният хороскоп за март 2018 година не съветва Овните да ходят по срещи по Новолуние (17-ти). В този период са възможни разочарования и съмнения, които ще послужат за повод за разправии и раздяла. Овните трябва да станат по-свободни в мислите и действията си, за да привлекат в живота си любимия човек. Ако сърцето ви подскаже, че това е „вашия“ човек, то го/я заведете в съвета и сключете брак.
Семейните Овни през март 2018 година трудно ще разговарят със съпруга/та, особено по битови и финансови теми. Преди да вземете, каквото и да било решение, сто пъти премислете всичко, претеглете внимателно! Овните ще подозират своята половинка в измяна и коварство. Само не приемайте ролята на следовател или полицай. Вашите доводи могат да се окажат лъжливи, както предсказва любовният хороскоп за март 2018 година. Жълтото Куче съветва да си спомните за романтиката и нежността, за да запазите отношенията в семейството топли и силни.
През март 2018 година Овните трябва да избягват импулсивните решения, за да не навредят на личния си живот. В началото „проиграйте“ ситуацията в главата си, а след това действайте! Още повече, че Земното Куче е на ваша страна и е готово да ви помогне в трудните моменти. Но, ако през март се разделите с избраника/цата си, то не се разстройвайте много, защото няма да останете без любов и внимание.