Хороскоп март 2018 за ЛъвЛъвовете през март ще бъдат така енергични и импулсивни, че може да навредят сами на себе си. Нужно е да определите приоритетите си и да направите точен план на действията си. Ако се появят трудности на пътя ви към успеха, то може да се обърнете към приятелите и роднините за подкрепа. Хороскопът за март 2018 година съветва Лъвовете да се заемат с организирането на личния си живот. Самотата не е за вас, защото на вас ви харесва да сте в центъра на вниманието.
Лъвовете по натура са целеустремени и волеви, затова не са свикнали да отстъпват от набелязаните цели. Докато не постигнат победа, никой не може да ги свали от пътя, както в службата, така и в любовната сфера. Хороскопът за март 2018 година съветва Лъвовете да се заемат с организиране на личния живот.

Особено, ако Лъвовете отдавна са сами и мечтаят да срещнат своята половинка. През март 2018 година вие ще можете не само да очаровате ухажорите си, но и да сложите началото на красив роман. Важно е да не идеализирате тези, с които ви срещне съдбата. Пролетният период ще стане за Лъвовете ярък и незабравим, ако те поне за известно време се отдръпнат от работата си. Разбира се, че от истинските проблеми няма как бързо да се отървете, но хороскопът за март 2018 година е измислил за Лъвовете нови методи за решаване на личните въпроси.
Ако на Лъвовете не им харесва нещо в отношенията с избраника/цата, то е най-добре да седнат на масата на преговорите. Така връзката ви ще стане по-искрена и истинска. През март не трябва да „пускате в ход“ горещия си темперамент, защото ще останете сами на царския си трон!
Март 2018 година е идеален за Лъвовете, които са решили да започнат свой бизнес. Действайте така, както е по инструкции, а не както ви се иска. В бизнеса е нужен точен разчет, за да не се озовете в кризисна ситуация. Желателно е да бъдете амбициозни, но с мярка и често да правите компромиси с деловите партньори. Хороскопът съветва Лъвовете през март да узаптят апетитите си в професионалната сфера.
Хороскопът за март 2018 година предсказва на Лъвовете, които отдавна работят в колектив, ръст на заплатата и нова длъжност. Само не забравяйте да правите почивки и внимателно да организирате своя отдих. Иначе, в началото на пролетта ще подкопаете здравето си и то основателно. Дори при най-устойчивите и силни Лъвове, нервната система може да не издържи на натоварването. Не се паникьосвайте предварително, не гълтайте таблетки, устройте си грандиозен шопинг. Тогава настроението ще бъде на висота, а и самочувствието, също.
От домашните и битовите проблем, през март 2018 година, Лъвовете няма да успеят да се скрият. Предстои не само ремонт, но и строителство на извънградска къща. Месецът е добър за подписване на договори, сделки и влагане на пари в изгодни начинания. Лъвовете може да си купят дори ново жилище, ако правилно разпределят своя бюджет. През март 2018 година много мечти ще се сбъднат, защото е такава волята на Вселената. А, за да не отстъпват на опитните сътрудници в службата, Лъвовете трябва да започнат да учат и да повишават квалификацията си.
Важно е, вие самите да бъдете настроени за радикални промени в живота. Хороскопът за март 2018 година не съветва Лъвовете да „пасуват“ пред трудностите, а да бъдат решителни във всички начинания. Очаквайте чести командировки, телефонни разговори, преместване и работно суетене. Но всичко това ще бъде за добро, защото ще ви донесе добри резултати и доходи. В средата на март Лъвовете ще преумножат своите капитали, ако не изпуснат нужния момент. Не пестете от подаръци за близките си хора, а и от нужните разходи за собственото ви здраве.
Хороскопът съветва Лъвовете да си направят изследвания, за да изключат сериозно заболяване. Възможно е пролетта да обостри стари болежки, затова не забравяйте за профилактичните мерки и оправете храненето си. А, за да изглеждат стройни и млади, Лъвовете не трябва да пренебрегват диетите, спортните упражнения и тичането сутрин.
Кариерен и финансов хороскоп
Кариерният и финансов хороскоп за март 2018 година предсказва на Лъвовете успешни дела и добър доход. Вие сте така самоуверени, че дори конкурентите няма да рискуват да ви противоречат. Разбира се, без упорит труд Лъвовете няма да станат такива, каквито мечтаят да бъдат. Затова ще се наложи през март да работят и денем, и нощем, за да постигнат високо ниво в работата. Жълтото Куче ще помогне на Лъвовете да намерят не само достойно място под Слънцето, но и доходно хоби. Ако имате цели, то в началото на пролетта вие непременно ще я постигнете.
Лъвовете, които са бизнесмени, ще придобият именно тези качества, които ще им помогнат да станат професионалисти и самостоятелни. Само не натрапвайте твърде настойчиво своята линия на поведение, ако се наложи да общувате с чуждестранни партньори.
Хороскопът за март 2018 година обещава на Лъвовете ново работно място, но само в случите, ако са предвидили всичко предварително. В службата ви ценят и уважават, а началникът хвали дейността ви. Това означава, че в края на март 2018 година Лъвовете може да разчитат на бонуси. С колегите ще имате превъзходни отношения, което ще ви доведе до грандиозни идеи и нововъведения. Лъвовете много бързо ще могат да решат възникналите неголеми трудности при получаването на пари, затова няма да попаднат в кризисна ситуация.
Хороскопът съветва Лъвовете да не изпускат професионалните перспективи, които отдавна витаят във въздуха. Защото, мислено вие сте настроени на нещо ново и мащабно, нали? През март ще имате много възможности да учите и да се развивате. Единствено при Новолуние (17 март), Лъвовете не трябва да правят дългосрочни планове в работната сфера. А и на Пълнолуние (2 и 31 март) също изключете съвещанията, сделките и далечните командировки.
Кариерният и финансов хороскоп за март 2018 година предсказва за Лъвовете доста интересни и изгодни договори. Ако искате да бъдете в центъра на събитията, то вие сами взимайте участие в масовите мероприятия. Това ще помогне на Лъвовете да укрепят позициите си в обществото и да направят кариера. Финансовата ситуация през март 2018 година ще укрепва ден след ден. Лъвовете ще се чудят за какво да си похарчат парите. Това може да бъде всичко, което душата им желае – дрехи, кола, дом или пътуване зад граница. А, ако Лъвовете мислят да вземат отпуск през март, то е по-добре да отделят пари за почивката си.
Здравен хороскоп
През март 2018 година, Лъвовете трябва, дори мислено, внимателно да определят своите желания. Защото всичко негативно моментално се въплъщават в живота. Ако се обвинявате за излишните си килограми, то бързо влезте във фитнес зала или отидете на басейн. Хороскопът за март 2018 година препоръчва на Лъвовете да изключат от ежедневието си екстремните видове спортове, по-добре е да играете на волейбол или тенис. Ако вие отдавна искате да получите шофьорска книжка, не отлагайте повече това.
Хороскопът препоръчва, през март 2018 година внимателно да гледате за качеството на продуктите и да спазвате режим на хранене. Никаква бърза храна, хамбургери и газирани безалкохолни напитка, защото ще попаднете в болница с язва на стомаха. През март Лъвовете могат да се обърнат към диетолог, ако сами не могат да си съставят диета.
Ежедневно Лъвовете трябва да се разхождат, не по-малко от половин час, дори и, ако работата ви ангажира цялото време. Вие веднага ще усетите прилив на сили и енергия, а също и ще се заредите с позитивизъм от пролетната природа. Хороскопът съветва по-малко да се возите с колата, а повече да ходите пеша. Така Лъвовете ще успеят да укрепят имунитета си, а и да се запознаят с нови хора по време на разходките. Хороскопът за март 2018 година предупреждава Лъвовете за опасност от отравяне, което могат да получат дегустирайки непознати храни. Сладкото и мазното е най-добре да оставите, особено, ако се е появил задух, умора и колики в червата.
Жените, родените под знака Лъв, през март 2018 година трябва непременно да се заемат с преобразяване на външния си вид. Дори и да сте безупречни, красиви и млади, грижата за кожата на лицето и новата прическа няма да ви навредят. Дори обратното, пролетта ще бъдете още по-прекрасни и привлекателни за противоположния пол.
Любовен хороскоп
Любовният хороскоп за март 2018 година съветва Лъвовете да не демонстрират своето лидерство в личния живот. Достатъчно е, че вие сте началник в службата. Едва ли на вашия избраник/ца ще му/й хареса ролята на подчинен или слуга. За Лъвовете е възможен любовен роман с Рак, Риби и Везни. Но тук се крият „подводни камъни“, които трудно ще избегнете през този месец. Ако се чувствате влюбени, то не „проучвайте“ любимия/любимата, а се доверете на сърцето си. Повярвайте, той/тя ще оцени това и ще ви отговори с взаимност.
През март 2018 година, Лъвовете трябва повече да слушат любимия човек, а не да го/я прекъсва по средата на изречението. Старайте се да се двамата заедно с всички житейски проблеми, а не да търсите подкрепа от приятели.
Любовният хороскоп за март 2018 година предсказва за Лъвовете среща с човек с висок морал, честен и духовно закален. Вие отдавна сте искали да видите до себе си именно такъв партньор. Самотните Лъвове ще се влюбят като младежи, така че ще станат леко небрежни в действията си. Само не допускайте да се превърнете в играчка, в ръцете на възлюбения/възлюбената. Иначе ще се наложи да изпълнявате много заповеди и да угаждате на много капризи, което не ви е особено по душа.
В някои двойки са възможни спорове и конфликти, затова Лъвовете трябва да станат гъвкави и отстъпчиви в отношенията. През март 2018 година не трябва да се осланяте само на чувствата, а понякога да включите и разумният подход към ситуациите. Семейните Лъвове ги очакват хармонични отношения със съпруга/та, които ще им послужат за повод за нови и интересни идеи. Очаквайте пътешествие, което вие отдавна сте планирали. Не изпускайте възможността по-често да бъдете със семейството си, а също и да укрепвате финансовото си положение.
Любовният хороскоп за март 2018 година съветва Лъвовете да отделят повече внимание на своя/та избраник/ца. Защото романтиката и изненадите правят връзката още по-устойчива и интимна. Пролетта може да ходите на кино, на театър или простуда се разходите в парка. Всички дреболии ще изпълнят отношенията ви с нежност и сантименталност, което дори на властните Лъвове ще им бъде от полза. Важно е през март 2018 година да не мислите негативно, а да добавите за себе си и избраника/цата си доза оптимизъм. Между другото, вие отдавна ли не сте ходили на ресторант? Контролирайте своите емоции, ако раздразнителността ви се повиши. Не давайте воля на злобата си, не говорете лошо за другите, тогава любовта между вас ще стане по-чувствена и по-ярка. Особено внимание отделяйте на близките си роднини, защото вие сте едно семейство.