Хороскоп март 2018 за ДеваДевите, през март, ги очакват не само приятни изненади, но и поредица от изпитания. Ако вие сте отлагали нещо „за по-нататък“, то всичко това, отведнъж, ще се стовари върху крехките ви рамене. Астрологичната прогноза за март 2018 година предсказва финансови и битови проблеми за Девите. Но, ако сложите акцент на едно нещо, то видимо ще се придвижите напред. Бъдете активни и се заемете със спорт. А в почивните дни организирайте излет сред природата.
Хороскопът за март 2018 година предсказва за Девите не само радостни изненади, но и истински изпитания на съдбата. Много от проблемите ще възникнат по ваша вина, защото често сте отлагали решението им за утре. Но, ако Девите се стегнат и станат отговорни, то неприятностите ще ги заобиколят. Да, и Жълтото Куче няма да остави тези очарователни създания без морална подкрепа

. През март 2018 година не желателно Девите да взимат прибързани решения, защото могат да допуснат много грешки. Дръжте емоциите си под контрол, недейте да нервничите и не влизайте в спорове с хората. Ако Девите не са внимателни, ще загубят не само благоразположението на близките си хора, но и натрупаните финанси. Разбира се, подкрепа може да получите от най-неочакваното място, но през март, Девите трябва да разчитат само на собствените си сили.
Хороскопът за март 2018 година предсказва за Девите леко странна любовна история, която ще започне с чувства, а ще завърши с пошла меркантилност. Търсенето на изгода и користните чувства ще произлизат от избраника/цата. Но, ако и самите Деви са настроени за брак по сметка, то дори Жълтото Куче няма да приветства такъв съюз. Важно е всичко да са случва със съгласието и на двамата. През март 2018 година хороскопът съветва Девите да не се връщат към предишните си любими. От начало всичко внимателно премислете, а след това се хвърляйте в обятията на онзи/онази, с когото сте се разделили преди време. Самотните Деви могат така и да си останат самотни в началото на пролетта, но не трябва да се разстройват. След това ще имат достатъчно срещи и романтика.
Не е желателно Девите да напускат работното си място, на което се трудят вече десетки години. Най-добре е да започнат личен бизнес, ако финансовото положение го позволява. Хороскопът за март 2018 година прогнозира за Девите изгодна сделка, за която ще се наложи да похарчат голяма сума пари. Но, ако вие сте готови да рискувате и знаете как да реализирате проекта, то не се съмнявайте в своите решения. Само не взимайте кредит от банка, а се оправете със своите спестени средства. В краен случай вземете заем от роднини или приятели. В работната сфера, през март 2018 година, за Девите всичко ще бъде страхотно. Колегите ще ви уважават, а началството ще ви хвали и ще ви възнагради с бонус.
През март 2018 година Девите винаги ще бъдат в центъра на вниманието – и в службата, и в обкръжението на приятелите си. Вашият професионализъм и талант ще бъдат оценени по достойнство дори от тези, с които се познавате отскоро. И изобщо, с Девите, през март, никой няма да скучае, защото те ще изобилстват от интересни идеи, винаги ще знаят на каква тема да говорят и най-важното е, че ще бъдат изпълнени с оптимизъм. Хороскопът за март 2018 година е приготвил някои съвети за Девите, за укрепване на здравето. На първо място - не забравяйте правилно и пълноценно да се храните, особено, ако не искате да получите гастрит или язва. Всичко мазно и пържено изключете от дневното си меню. В средата на март у Девите може да се появи алергия, а към какво точно, ще им бъде трудно да разберат.
По отношение на парите, през март 2018 година Девите ще се чувстват добре. Могат да им предложат допълнителна работа, на което не бързайте да отговаряте отрицателно. Възможно е запознанство с влиятелен човек, който ще стане за Девите приятел и помощник.
Кариерен и финансов хороскоп
Кариерният и финансов хороскоп за март 2018 година съветва Девите да сложат акцент върху основната си работа, а не да се разсейват по дребни и скучни задачи. Ще изплуват не само стари, но и нови професионални проблеми. И ще се наложи да ги решавате по време на работа. За укрепване на финансовото си положение, Девите през март трябва да сключват договори с чуждестранни партньори. Важно е да избягвате риска и авантюрите. Ако се занимавате с личен бизнес, то бъдете снизходителни към служителите си. Не проявявайте горделивост и амбиции, ако искате през март 2018 година да получитe това, на което сте разчитали.
Девите, които отдавна не са доволни от работата си, трябва спешно да започнат да търсят по-подходяща и по-доходна работа. Само се старайте да изглаждате всички конфликти, които възникват между вас и началството. За средата на март 2018 година, хороскопът предсказва на Девите машинации и подмолни действия от страна на конкуренти. Разплащайки се с дълговете си, вие ще успеете да преумножите средствата си.
Хороскопът за март 2018 година препоръчва на Девите да променят принципите си и да се съобразяват с традициите. Ако прекарвате повече време с близките си, то не трябва да планирате големи доходи и кариерен ръст. Старайте се всичко да бъде регламентирано и съставете точен бюджет. Важно е да не влизате в дългове, дори и ако ситуацията с парите е много трудна. А също и да се отдалечите достатъчно от тези, които искат да използват вас и финансите ви за своите си користни цели. Преди Девите да сключат сделка през март 2018 година, трябва да се обърнат за консултация към грамотен юрист. Внимателно подписвайте всички документи, за да не може никой в бъдеще да ви търси сметка за нещо.
Кариерният и финансов хороскоп за март 2018 година съветва Девите да държат всичко под контрол – пари, кариера и обстановката в колектива. По Новолуние (7 март) не трябва да се занимавате с важни дела, да планирате командировки и да водите преговори. Помнете, само от вас зависи бъдещето ви. Дори и да имате неприлично много пари, не ги пилейте. По-добре помогнете на близките си хора да решат финансовите си проблеми.
Здравен хороскоп
Ако Девите отдавна не са ходили на лекар, то през март 2018 година трябва непременно да отидат до поликлиниката. В краен случай си направете кръвни изследвания. Ако не бъдат открити сериозни проблеми, то вие ще се успокоите морално. Хороскопът за март 2018 година не съветва Девите да пият лекарства с шепи, когато нещо ги заболи. Помнете, че няма хапче за всичко, затова веднага отидете до болницата. И още нещо, не прогнозирайте за себе си това, което дори в природата не съществува. Ако лекар определи причината за заболяването, то ще се намери и лекарство.
Но когато специалист назначи лечение, Девите трябва да се отнасят сериозно към него. Вие имате глупавия навик да прибягвате към народни методи на лечение. Разбира се, те са ефективни, но не винаги помагат да се отървете от сериозно заболяване. През март 2018 година Девите трябва да бъдат бдителни, когато се отнася до здравето. Иначе изоставената болест ще повлече след себе си много усложнения и странични симптоми. Здравният хороскоп за март 2018 година препоръчва на Девите да спазват хранителен режим и често да си почиват. Вечер си лягайте по-рано да спите, не гледайте до късно телевизия, защото това само ще разклати нервната ви система, а сутрин ще се будите с дълбоки сенки под очите.
В средата на март 2018 година Девите може да си останат у дома с простуда или ангина. Ако имате възможност, от по-рано започнете да прилагате профилактични мерки. Девите през март е добре да си вземат абонаментна карта за някакъв спорт. Скоро ще дойде пролетта и лятото, а вие леко сте се отпуснали, нали? Значи трябва да спортувате под надзора на инструктор, който да ви помогне да сложите фигурата в ред. Хороскопът не препоръчва да се претоварвате, защото така ще навредите на организма си. Водна аеробика, йога и фитнес ще позволят на Девите да станат не само по-уравновесени, но и стократно по-привлекателни. Ако чувствате, че имате талант за танци или екстремни видове спорт, то непременно го използвайте, за да подобрите самочувствието си.
Хороскопът препоръчва на Девите, през март 2018 година да обърнат особено внимание на режима си за сън. Ако сте свикнали да си лягате рано да спите, то и ставайте на разсъмване. Тогава ще успеете да тичате в парка, да направите гимнастика и добре да закусите. Жълтото Куче съветва Девите, през март да поставят акцент върху външния си вид. Може смело да експериментирате не само с прическата, но и с грима.
Любовен хороскоп
Любовният хороскоп за март 2018 година предсказва на Девите не един, а много ухажори. Много от тях, буквално, с оръжие ще се сражават помежду си за вашето благоразположение. С някои просто ще се сприятелите, а в някой/я отчаяно ще се влюбите. Важно е през март 2018 година да направите правилен избор, за да не се потопите след това в огромно разочарование. Девите се отличават със силна сексуалност, затова не обичат да бъдат сами. Ако вие все още не сте срещнали достойния спътник в живота си, то пролетта очаквайте доста добри кандидатури и претенденти за ръката и сърцето ви.
Любовният хороскоп за март 2018 година е приготвил за Девите много ярки и незабравими срещи. Всички те ще бъдат изпълнени с романтика и страст, а някои запознанства ще прераснат в нещо повече и по-истинско за Девите. Възможно е в началото на март 2018 година вие да се влюбите в някого, а още в срещата на месеца да се разделите. В семейството може да избухнат горещи спорове на битова основа, но ще има и нежно примирение със съпруга/та. Само не си позволявайте да си играете с думите и да флиртувате на страни. Защото семейните ви отношения ще се разпаднат на мига.
През март 2018 година, Девите чест още организират сцени на ревност на избраника/цата си. Едва ли такова поведение ще остане без внимание. Много е вероятно, вашата половинката да си съберете нещата и да тръшне входната врата. Жълтото Куче съветва Девите да не се доверяват на хора, които не ги уважават. Вслушвайте се по-често към онова, което говорят по-възрастните ви роднини, а също и по-опитните в семейния живот приятели. През март Девите постоянно ще преследват възможностите за интимни удоволствия, което само ще им навреди. Помнете, че непорядъчните връзки може да ви възнаградят с някакви болести. А и добрата репутация на Девите, също основателно ще пострада.
Любовният хороскоп за март 2018 година препоръчва на Девите да се поинтересуват и да помогнат на близките си роднини. Именно те ще ви подкрепят в трудни минути и ще ви успокоят морално. По Пълнолуние (2, 31 март) Девите е добре да се въздържат от компрометиращи ги действия, важни решения и романтични срещи. Не трябва да сменяте ухажорите си като еднократни ръкавици. Това, особено се отнася за жените Деви, които ще се стремят към разнообразие в сексуалната сфера.