Хороскоп март 2018 за БлизнациБлизнаците през март 2018 трябва да бъдат готови за всичко – промени, нови проекти и взаимна любов. Ако бъдете прекалено лекомислени и безотговорни, то едва ли ще получите това, за което сте мечтали. Астрологичната прогноза за март 2018 година предсказва на Близнаците добър доход, ако отрано премислят плановете си за работа. Интересни запознанства ще ви открият много перспективи, затова по-често пребивавайте в светските кръгове.
Хороскопът за март 2018 година обещава на Близнаците изменения в любовната сфера. Самотните непременно ще срещнат „своя“ човек и ще създадат семейство. А Близнаците, които вече са семейни ще станат още по-щастливи в живота. През март 2018 година ще можете да решавате всички проблеми, защото вие никога няма да се паникьосвате и ще намирате верните пътища, за да преодолявате препятствията.
През март 2018 година на Близнаците им предстои често да бъдат в светските и обществени кръгове. Вие ще се запознаете с интересни и перспективни личности, които ще ви дадат много ценни съвети.

Слава, почит и добра репутация прогнозира хороскопът за март 2018 година за Близнаците. Във финансовата сфера - стабилност, затова може да останете на старата си работа.
Творческите Близнаци ще реализират идеите си. Благодарение на новите проекти, вие ще успеете да заработите прилични пари, а също и да се издигнете нагоре по кариерната стълбица. Много от вас, през март 2018 година ще си намерят допълнителни доходи. Тези Близнаци, които работят в колектив, трябва да станат отстъпчиви и лоялни. Дори и да ви се иска да бъдете независими в работата, все пак трябва да бъдете коректни при общуването с колегите.
Хороскопът за март 2018 година съветва Близнаците да не рискуват. Това особено се отнася до личната сфера, когато ви се прииска рязко да промените живота си. Жълтото Куче ще ви помогне да намерите любим човек сред тези, които са ви симпатични външно и са ви близки по дух. Само не отделяйте цялото си време за работа, иначе любовта ще ви заобиколи.
Близнаците, в началото на пролетта, трябва повече да общуват и да се запознават. Не се опитвайте да запазите всичко по старому, промените ще бъдат за добро. На дейните и активни Близнаци, през март 2018 година, съдбата ще им подари немалко шансове за успех. Важно е да бъдат инициативни и по-малко да се съмняват в своите възможности. Не се дразнете, не се паникьосвайте и не критикувайте близките си без основание.
Хороскопът за март 2018 година е приготвил за Близнаците благополучие с финансите. Особено, ако се заемете с личен бизнес или си намерите доходно хоби. Не е желателно да пестите от всичко, но парите трябва да ви носят морално удовлетворение. През март, на Близнаците ще им се наложи да харчат за лечение и да преминат пълно медицинско изследване. В средата на месеца са възможни проблеми със стомаха и черния дроб. Но, ако вие започнете да се храните правилно и спрете да нервничите, лечението ще премине по-ефективно. В края на март 2018 година Близнаците ще се чувстват бодри и устойчиви физически.
Финансов и кариерен хороскоп
Ако Близнаците искат да имат свой бизнес, то март 2018 година е изключително подходящ за тези планове. Ако в предишната работа не ви устройват нито парите, нито дейността, то започнете да търсите по-достойна и по-перспективна. Кариерният и финансов хороскоп за март 2018 година обещава на Близнаците натоварващ период, когато ще се наложи да изпълняват всичко със стремително темпо. Възможен е голям обем работа, важни решения и повишение на заплатата. Но, ако Близнаците поискат да излязат в отпуск, то този въпрос през март 2018 година ще се решите по-трудно, отколкото им се струва. Земното Куче ще ви помогне да си намерите допълнителна работа и дори да ви остане време за почивка. Важно е да се развивате, да учите всичко ново и да не позволявате на душата и тялото ви да мързелуват.
Ако Близнаците отдавна си мечтаят да заемат креслото на началника или ръководителя на предприятието, то през март 2018 година ще успеят. Макар че в комерсиалната сфера бихте преуспели повече, отколкото на поста на директор. Хороскопът за март 2018 година съветва Близнаците да подредят предварително всички работни моменти/планове. Така бързо ще видите къде има пропуски и грешки. Не отказвайте командировки, срещайте се с нови хора и бъдете винаги в курса на това, което се случва в колектива. От Близнаците, през март 2018 година, би излязло чудесен търговец, както на промишлени, така и на стоки за бита. Вие сте толкова обаятелни и комуникативни, че деловите партньори сами ще ви предлагат сътрудничество. Но Близнаците, през март, абсолютно трябва да забравят за авантюрите и рисковете.
В никакъв случай Близнаците не трябва да си „играят“ с думите и да правят измамни действия в бизнеса. Обратно, само гъвкавост, логика и дипломация ще ви помогнат да се придвижите напред. Кариерният и финансов хороскоп за март 2018 година предсказва за Близнаците стабилни финанси, ако оставят „машинациите“ на заден план. Не влагайте пари в тези начинания, които и преди не са носили доходи. Близнаците трябва да трупат средства за личен бизнес, който може да започнат през есента на 2018 година. Ако близки приятели ви поканят да работите заедно, премислете всичко много внимателно, предварително. През март 2018 година Близнаците, които не са склонни към проява на безразсъдство и бързане, ги очакват изгодни проекти и сделки. Но не трябва да се занимавате с това по време на Новолуние - 17 март и на 2 и 31 март – Пълнолуние. В останалите пролетни дни – обратно, бъдете решителни и самоуверени, за да постигнете поставените цели.
Здравен хороскоп
Пагубните навици все още не са донесли полза на никого – това трябва да разберат Близнаците през март 2018 година и да изберат здравословен начин на живот. На вашия организъм особено вредят пушенето и прекалената употреба на алкохол. В началото ва март е възможно сериозно отравяне и интоксикация. Ситуацията няма да се нормализира без намесата на лекар.
Здравният хороскоп за март 2018 година препоръчва на Близнаците да се заемат с духовни практики и йога. Заниманията с пилатес, плуване и фитнес ще им помогнат да се отърват от негативната енергия и стегнат формата. Старайте се вместо да ходите по заведения да се занимавате със спортни упражнения. Желателно е да спазвате щадяща диета и да се отпускате с културни мероприятия. Има вероятност Близнаците да се разболеят от хепатит в края на март 2018 година. Трябва да бъдете внимателни при дегустацията на нови храни, алкохол и газирани напитки. Ако искате да бъдете изпълнени с енергия, то се заобиколете с жизнерадостни хора.
Хороскопът за март 2018 година препоръчва на Близнаците физически натоварвания, разходки и почивка сред природата. Ако вие внимателно планирате почивката си през уикендите, тя ще бъде от голяма полза за вашето психическо състояние. Още повече, че времето вече позволява често да се разхождате, а не д си седите у дома. Бойният дух на Близнаците, през март 2018 г. е гарантиран, ако те сами ще се стремят към положителни емоции. Възможни са дребни проблеми от страна на нервната система, защото Близнаците не се отличават уравновесен характер. Но вие сте способни да си помогнете сами на себе си, ако станете по-търпеливи и устойчиви. Важно е да отстъпите от принципите си и да станете по-благосклонни, както към себе си, така и към околните.
Любовен хороскоп
В началото на пролетта, при Близнаците ще се появят много възможности, да устроят личния си живот. Възможно е да се наложи наистина да се сражават за човека, в когото са влюбени. Но победата ще бъде на ваша страна, както прогнозира любовният хороскоп за март 2018 година за Близнаци. За да срещнете „своя“ човек, трябва да бъдете внимателни и да се вглеждате в обкръжението си. Самотните Близнаци ще се запознаят с онзи/онази, когото/която дълги години са мечтали да нарекат „своя съдба“. Заедно с избраника/цата ще успеете да си намерите хоби, което да обедини вашите творчески таланта. Важно е през март 2018 година да се мотивирате един-друг за започване на начинанието. Идеите ще се реализират така бързо, че Близнаците ще се учудят и възгордеят с големите си заслуги.
Любовният хороскоп за март 2018 година обещава на семейните Близнаци благополучен месец. Вие ще започнете по-малко да се вглеждате в половинката си и да я приемате такава, каквато е. Анархията в семейството е напълно нормално явление за Близнаците, затова и половинката също я поддържа. Само не се опитвайте през март 2018 година да опъвате нервите на съпруга/та и да ревнувате без причина. Разбира се, вас много неща ви дразнят и възмущават, но е по-добре конфликтите да се разрешават по мирен път. Самите Близнаци не са идеални, те са доста променливи и свободолюбиви. Затова е трябва да изисквате от избраника/цата си, през март, радикални промени в характера и навиците му/й.
В края на март 2018 година в семейството на Близнаците ще се появи дете. Тук сте в капан не само от ежедневните трудности, но и от изкушенията в интимната сфера. Помнете, че ако изневерите на съпруга/та, ще се наложи дълго време да оправяте ситуацията.
Любовният хороскоп за март 2018 година съветва жените Близнаци да бъдат много внимателни при запознанствата си с мъже. Дори и някой от ухажорите да ви се струва почти идеален, в началото го опознайте от близко. В края на март, на някои от Близнаците ще им се наложи да преживеят раздяла с любимия човек. Може би, вие сами ще си бъдете виновни, че всичко това ще се случи: проявявате излишни претенции, имате рязък тон и постоянно сте заети в службата. През март 2018 година трябва да използвате всички възможности за примирие. Пролетта е време за любов, затова не забравяйте за романтиката и приятните сюрпризи.