Хороскоп юни 2018 за ВодолейГледай в youtubeВодолеите, през юни, трябва да общуват повече с роднините и приятелите, които се засягат от тяхното невнимание. Вие дори не ходите на празници и мероприятия, което е непростимо. Хороскопът за юни 2018 година съветва Водолеите да оправят личните си отношения и едва след това да се заемат с кариерата, финансите и планирането на отпуската. За укрепване на имунитета пийте витамини.
През юни 2018 на първо място, за Водолеите, трябва да стоят отношенията с близките хора, а след това работата, финансите и личния бизнес. В последно време вие постоянно пропускате семейните празници и събиранията с приятели, и единственото което правите е да работите. Хороскопът за юни 2018 година съветва Водолеите спешно да звъннат на роднините и да им обещаят, че ще излязат с тях сред природата през този месец.
Завишената самооценка в юни само може да навреди на Водолеите, а също и да отблъсне от тях надеждните и верни приятели. Бъдете меки и отстъпчиви, дори и раздразнението да взима връх. Освен това, в началото на лятото трябва да станете по-търпеливи и да не започвате няколко дела едновременно. Изключете грубостта и агресията, особено, ако искате да оправите отношенията си с началника и колегите. Никакви възражения, ако се отнася до крупни проекти и идеи, произтичащи от шефа.
Хороскопът за юни 2018 година обещава на Водолеите много и различни ситуации,

от които ще им зависи не само кариерата, но и личния живот. Събитията ще бъдат така внезапни и объркани, че вие дори няма разберете веднага от къде „духа“ вятъра. В любовната сфера на Водолеите ще им провърви повече, защото романтично запознанство ще бъда много приятно във всички отношения. Човекът може да е много по-млад от вас, но общите интереси и негово обаяние ще станат по-притегателни от разликата в годините. Водолеите са хора – реалисти, но през юни 2018 година няма да попречи да фантазират и мечтаят. Съдбата е на ваша страна, затова може да не бъдете скромни в желанията.
Работата над себе си е най-трудна. През юни Водолеите ще се убедят в това още веднъж, когато поискат да се преборят с недостатъците в характера си. Ако спешно се нуждаете от отпуска, то без съмнение се обърнете към началника по този въпрос. Кажете, че сте уморени и искате да си починете. Хороскопът за юни 2018 година не препоръчва на Водолеите да говорят за личния си живот с колегите. Вие не може да бъдете определени като суеверни, но реално може да навредите не само на себе си, но и на любимия човек. Слуховете са по-преувеличени, в сравнение с реалните събития.
Влюбените Водолеи през юни 2018 година няма да си седят нито ден у дома. Очакват ги пътешествия, преместване и придобиване на жилище. Заедно с избраника вие сте готови на всичко, само и само да си „спретнете“ наистина уютно и щастливо гнезденце. Водолеите не трябва да се отказват от деловите командировки, особено, ако скоро сте започнали работа. Покажете своята отговорност, за да се укрепите на новото място. Хороскопът за юни 2018 година предсказва на Водолеите запознанство с човек, който нагло ще ги управлява и командва. Помнете, че този „вампир“ ще ви лиши от енергия и сили за дълго. Между другото и от здраве. През юни трябва да си направите изследвания, дори и нищо да не ви безпокои сериозно. Профилактиката никога няма да ви попречи, нали?
Здравен хороскоп
През юни 2018 година, Водолеите сериозно могат да бъдат обезпокоени за състоянието на ставите и гръбначния стълб. Ако болките станат силни, то е най-добре да се обърнете към лекар, а не сами да се разтривате и да гълтате таблетки. Хороскопът за юни 2018 година предсказва на Водолеите артроза и артрит, които трябва да лекуват под внимателното наблюдение на специалист. Ако ви предложат лечение в болница, не отказвайте. По-добре е да се излекувате напълно, отколкото да куцате и да се превивате от болка.
Понеже юни 2018 година е свързан с бурни житейски събития за Водолеите, то те еднозначно ще се отразят на здравето и настроението им. Вие постоянно ще бъдете напрегнати, ще нервничите и ще се карате с близките си хора. Това, разбира се, ще се отрази на психическото ви състояние и може да доведе до нервен срив. Хороскопът съветва Водолеите да се стегнат и да не се увличат по транквиланти. Временно облекчение ще настъпи, но проблема, така или иначе, ще си остане. В края на юни са възможни травми, разтягания и охлаждане на организма, ако често се къпете във водоеми.
Хороскопът за юни 2018 година препоръчва на Водолеите да намерят време за медитация и йога. А, ако усетите, че сте се простудили, тичайте бързо при доктора. Иначе, усложненията могат да бъдат по-сериозни, отколкото предполагате. И по-добре си вземете два дни отпуск, за да полежите и да оздравеете. Мислите ви също трябва да бъдат „почистени“, защото те постоянно се връщат в миналото. Помнете, че всичко се въплъщава в реалността, особено мрачното, негативното и печалното.
В службата Водолеите не трябва да се преуморяват, а почивните дни е най-добре да бъдат сред природата. А как се храните в началото на лятото? С бейк ролс, чипс и кола? Тогава може да се простите с добрата работа на стомаха и червата. През юни 2018 година Водолеите трябва да си съставят режим за хранене, буквално по часове. Никакви банички, кафе и алкохол. Защото това ще се отрази не само на самочувствието ви, но и на стройната ви фигура. Лятото е особено неприятно, когато всичко наоколо е красиво, а вие сте като „пухче“. По Пълнолуние (28 юни) Водолеите не трябва да посещават лекар, да си назначават лечение и да взимат важни решения.
Кариерен и финансов хороскоп
Хороскопът за юни 2018 година не обещава на Водолеите резки промени в работната сфера. Но все пак ще им се наложи да се поизпотят, затова пестете силите и енергията си. Водолеите не се страхуват от трудностите, което им придава повече очарование. Вие сте толкова амбициозни, че може да постигнете всичко, стига само да го пожелаете. Може би някой ще работи за „жълти стотинки“, но не и Водолеите, които винаги търсят нещо по-изгодно, удобно и перспективно. През юни 2018 година вие уверено ще преминавате от една работа на друга и нищо няма да ви притеснява.
За Водолеите е важна мотивацията. Има ли я, значи има всичко! Но, ако на тях нищо не им е интересно и им се струва глупаво, то и с булдозер няма да можете да ги отместите от мястото им. Кариерният и финансов хороскоп за юни 2018 година не обещава на Водолеите безоблачни приходи, но и без пари в джоба няма да останат. Само се старайте да не пилеете парите си за това, което само ще събира прах в ъгъла. Водолеите имат навика да живеят като пеперудите, ден за ден. Затова те рядко спестяват пари, които внезапно може да им потрябват.
Черни дни?! А какво означава това, се питат Водолеите, които си нямат понятие как се живее без пари. В средата на юни 2018 година хороскопът ще срещне Водолеите с човек, който ще им помогне да започнат свой бизнес. Той дори ще ви намери надеждни партньори, а вие единствено не трябва да „слизате“ от набелязания път. Но повишеното внимание по тези въпроси е от важно значение, затова трябва внимателно да се отнасяте към взимането на решения и да разглеждате „под лупа“ всички предложения.
Хороскопът за юни 2018 година съветва Водолеите да внедряват оригиналните си идеи в работата. Вашите рационализаторски предложения могат да се окажат важни, затова не ги дръжте при себе си. На Водолеите им предстои да се занимават с „бумажната бюрокрация“, да работят с документи и да съставят отчети. В борбата с конкурентите през юни, ще ви помогне близък приятел, който счита, че ви е много задължен. Внимателно се отнасяйте към подписването на документи, иначе грешките ще ви доведат до много проблеми в бъдеще.
Любовен хороскоп
Ако бъдем честни, то Водолеите през юни 2018 година няма да се стремят към организиране на личния си живот. На вас и така ви е добре, спокойно и прекрасно. Защо да градите отношения, ако вие не изпитвате към никого нежни чувства, а още повече любов. А да сте приятели с противоположния пол е друго нещо, което ви е по душа. Любовният хороскоп за юни 218 година е приготвил за Водолеите няколко кандидатури, които са готови на благородни постъпки. Но всичко това са само лирични отклонения, а красивият роман ви очаква в бъдеще.
Още в средата на юни Водолеите могат неочаквано да се запознаят с човек, който да стане за тях „лъч светлина“. Този лъч ще освети мислите ви, които са тъмни, защото идеята е, че любовта не съществува във Вселената. В действителност, Водолеите така страстно ще се влюбят, както никога до сега. Е, може да се поздравите, а и скоро да организирате сватба! Да не забравите да поканите и стопанина на 2018 година – Жълтото Куче. То доста се е постарало това да се случи.
Любовният хороскоп за юни 2018 година предсказва на Водолеите, които са част от двойка, такива чести разправии и караници, че ще им се иска да избягат и да се скрият на „края на света“. Впрочем, вие така и ще постъпите, когато в края на юни напрежението ще достигне върховата точка. Но, ако отношенията са ви скъпи, то се постарайте да държите здраво емоциите. От отстъпчивостта и мекотата на Водолеите ще зависи много, затова не трябва да забравяте за тези си качества.
Семейните Водолеи ще имат нов проблем през юни 2018 година – къде да си намерят жилище на приемлива цена? Вие така сте се уморили да живеете с родителите си или да се местите от квартира на квартира, че това вече влияе на семейните ви отношения. Вече мислите за раждането на дете, а жилищният въпрос „виси“ във въздуха. И така, през юни не жалете средства и спешно започнете да търсите подходящо „гнезденце“.
По Новолуние (13 юни) на Водолеите не се препоръчва да взимат решения, които могат кардинално да повлияят върху съдбата им. Затова пък, за романтика и изненади юни е идеален. Може дори да направите онова с партньора/ката си, за което дълго мечтаете, но не се решавате да го кажете един на друг. Любовният хороскоп за юни 2018 година обещава на Водолеите невероятен подарък, за който те ще благодарят на съдбата през целия си живот. Вече сте заинтригувани? Е, тогава вземете инициативата в своите ръце, не отказвайте предложенията и отидете на среща! И не забравяйте да се преобразите външно!