Хороскоп юни 2018 за ТелецГледай в youtubeАстрологичната прогноза за юни 2018 година предсказва за Телците големи промени в личната сфера, целеустременост и възвишени решения. Вие ще бъдете така грижливи и щедри по отношение на близките си хора, че ще успеете да оправите отношенията си с всички, дори с тези, с които сте в спор от дълго време. Вътрешното, позитивно настроение ще помогне на Телците да запазят доброто си здраве.
Телците не обичат промените, но през юни 2018 година няма да минат без тях. Важно е при вас да се появи някаква ярка цел, към която ще вървите с уверена походка. Ще ви се иска в началото на лятото да обкръжите близките си с грижи с внимание. Хороскопът за юни 2018 година съветва Телците да се променят вътрешно, за да могат да запазят топли отношенията си с тези, които ги обичат.
През юни Телците трябва да запазят спокойствие и да бъдат крайно внимателни в действията си. Вашите усилия могат да станат на „пух и прах“, ако започнете да взимате безразсъдни решения. Възможни са кризисни ситуации във финансовата и в личната сфера, затова не бъдете напористи и натрапчиви. На Телците им се иска да получат всичко и веднага, но не трябва да разчитат на това през юни.
Хороскопът за юни 2018 година препоръчва на Телците да „усмирят“ апетита си и да не рискуват спестените средства.

Ако вложите пари в това, което е неизгодно, то много ще загубите. В любовта, на Телците ще им се усмихне късметът, но инициативата трябва да излезе от тях. Ако искате да завоювате благоразположението на човека, то бъдете меки и отстъпчиви. През юни, Телците трябва да се ориентират по зова на сърцето си, а не по сметка. Ако избраникът/цата е достоен и порядъчен, не го изпускайте в началото на лятото.
Телците ще общуват много с приятелите си, ще излизат сред природата и ще правят нови запознанства. Вие ще се прославите като истински оптимисти и алтруисти, затова ще станете „душата“ на всяка компания. През юни ще ви се иска повече да давате, отколкото да взимате. Щедростта и чувствителността ще бъдат приоритет за вас, а грубостта трябва да скриете по-дълбоко. Хороскопът за юни 2018 година съветва Телците да мечтаят по-малко, още повече, че те са истински реалисти. Земните желания бързо ще се въплътят в живота, важно е да вярвате в себе си и в талантите си.
Телците не трябва да се съмняват в това, което по-рано ги е водило към успех и благополучие. Работете за собственото си благо и за това на близките си, тогава всички планове ще се осъществят в живота. Но през юни не трябва да забравяте за почивката и спорта. Защото здравето може да се разклати и това да наруши всичките ви планове. Хороскопът за юни 2018 година не препоръчва на Телците да бъдат пасивни, защото активните действия ще им донесат много полза. Във финансов план също бъдете настойчиви и практични. Необходимо е да установите контакти с тези, които могат да станат за вас надеждна опора и да ви дадат ценни съвети.
В семейния живот при Телците, през юни 2018 година е възможен сериозен разрив със съпруга/та. Ако бъдете нетърпеливи и груби, то бракът ще рухне като игра на домино. А семейството, децата и родния дом е най-важното за вас в живота. В края на юни се погрижете не само за своето самочувствие, но и за това на домашните.
Здравен хороскоп
Телците, по природа, не страдат от мнителност, но през юни 2018 година ще започнат да хленчат и да се оплакват по всеки повод. Ще започнат да си изписват не само лекарства, но и ще си поставят тежка диагноза. Помнете, че ако мислите за лоши неща, те непременно ще се случат. Хороскопът за юни 2018 година съветва Телците да се вземат в ръце и да се въздържат. А, ако наистина сте се разболели сериозно, отидете при личния си лекар. Той бързо ще намери най-ефективните методи за лечение, не вие. Особено, ако ги търсите в интернет или искате съвет от познати.
През юни 2018 година на Телците основателно ще им се разклатят нервите, затова своевременно трябва да посетят психолог. Ще започне да ги дразни всичко наоколо - работата, роднините и дори любимото куче. Старайте се да решавате проблемите си по реда на тяхното идване, не се паникьосвайте предварително. През юни Телците трябва да станат отговорни както към себе си, така и към здравето си. А как да си помогнат? Разбира се като се хранят правилно, като се наспиват и не като не се пренапрягат. А и не пренебрегвайте спорта, плуването и разходките пеша.
Хороскопът за юни 2018 година е приготвил изненада за Телците - отпуска и пътешествие. Вие така отдавна искате да си полежите на морския плаж, да се печете и да се разсеете от ежедневните грижи, че още в началото на юни ще се оправите към някой курорт. Не забравяйте преди тръгването да обновите гардероба си и да съберете всичко необходимо. През юни 2018 година, хороскопът съветва Телците да се заемат със своята фигура. Особено, ако излишните килограми са се „провесили“ предателски на бедрата и корема.
Положителните емоции, приятното обкръжение и доволната усмивка ще помогнат на Телците да се ободрят през юни 2018 година. Не се страхувайте да бъдете смели, находчиви и любознателни. Всичко това ще ви помогне да привлечете на своя страна нужните и привлекателни личности. Вие знаете, че много болести възникват заради недостатъчно емоции и чувства. Значи, радвайте се на живота, влюбвайте се и се почувствайте като малко, безгрижно дете.
Кариерен и финансов хороскоп
Успех и финансови приходи очакват Телците в началото на лятото. Юни 2018 година ще стане за вас отличен месец, както за постигане на целите, така и за повишаване на квалификацията. Всичко, с което решите да се заемете, непременно ще ви донесе удовлетворение и благополучие. Кариерният и финансов хороскоп за юни 2018 година съветва Телците да бъдат напористи и самоуверени. Ако искате да смените професията или местоработата си, то не е нужно да се съветвате с приятели. Вие трябва сами да определите какво искате да постигнете в живота. В средата на юни Телците ще подпишат изгодни договори, ще започнат свой бизнес и ще успеят да направят контакти с чуждестранни партньори.
Вие можете успешно да продадете или да купите жилище, а също и вложите пари в голямо начинание. Важно е, обаче, Телците да не действат по интуиция, а всичко внимателно да планират. От дреболиите ще зависи това, което ще ползвате в бъдеще. Хороскопът за юни 2018 година препоръчва на Телците понякога да слушат и гласа на сърцето. Защото за вас е важно не само дейността да е доходна, но и да бъде интересна. Събирайте нужната информация, посещавайте мероприятия, съвещания и организирайте преговори. Влиятелните хора сами ще ви намерят, затова повече се доверявайте на своите знания и опит.
По природа Телците са дарени с воля, амбиции и упоритост. Те могат да постигнат високи победи на всяко поприще - литература, изкуство, спорт и търговия. Хороскопът за юни 2018 година препоръчва на Телците да не хабят енергията си за напразни дейности, а да приложат талантите си в перспективна работа. Старайте се в началото на лятото да промените външния си вид, да добавите стил и да станете още по-очарователни. Близките ще подкрепят Телците във всичко, което е изпълнено с вдъхновение и добри намерения.
През юни 2018 година се очакват затруднения по пътя към заветната цел, но вашата природна устойчивост към всякакви несгоди ще ви помогне да ги преодолеете. Ако Телците не „свърнат“ от пътя, то ще постигнат много в професионалните дела. По Новолуние (28 юни) не е желателно да тръгвате в командировка, да установявате делови контакти и да сключвате сделки.
Любовен хороскоп
Управител на знака Телец е планетата Венера, която е богиня на любовта и красотата, затова през юни, родените под този знак няма да останат без страстни чувства и ярък роман. Важно е, вие морално да сте готови за среща с истинската любов, а не да мислите за идеалното запознанство. Любовният хороскоп за юни 2018 година предсказва на Телците среща със своята половинка. Още повече, ако сте саи и отдавна искате да създадете семейство. Не се дръжте така, като че все едно целият свят се върти около вас. Любовта идва при тези, които я очакват и искрено вярват в нея. А и разбира се, не подлагат на изпитание чувствата на човека, който се стреми към тяхното сърце.
През юни 2018 година, Телците сами могат да си докарат много неприятности, ако бъдат твърде агресивни и подозрителни в отношенията си с избраника/цата. Помнете, че такова поведение само може да ви навреди. Романтика, признания, комплименти и приключения очакват тези, които искат да изпитат искрени чувства и страст. Любовният хороскоп за юни 2018 година гарантира на Телците щастлив съюз с представители на знаците Овен, Лъв, Близнаци и Козирог. С тях може да намерите взаимно разбирателство още на първата среща, а също и да създадете устойчив брак. По природа Телците са ужасни „притежатели“, въпреки че не го показват публично. През юни не е желателно да ревнувате и да се карате с любимия човек. Иначе, неговото търпение ще свърши и вие ще останете да скучаете сами в „разбитото корито“.
Телците не са лишени от оптимизъм и реализъм, и няма да бъде лошо да приложат тези качества в личния си живот. Ако обичате човека, то директно му/й кажете за това, не се терзайте в догадки. Хороскопът ви обещава в средата на юни 2018 година граждански брак или предложение за съвместно съжителство. И това ще бъде много по-добре от срещите в парка или в хотелска стая.
Любовният хороскоп за юни 2018 година съветва Телците, които има семейство да се абстрахират от битовите и финансовите проблеми. Разбира се, че ще ви се наложи да ги решите, но не е необходимо ежедневно да организирате скандали за това. Вие със съпруга/та трябва спешно да освежите чувствата си, за да запазите искрените си отношения. През юни Телците ще бъдат така инатливи и несговорчиви, че ще бъде много трудно да се стигне до тях. Единственото, което ще ви помогне да укрепите брака и да не стигнете до развод, е откровен разговор и честни признания. По Новолуние (13 юни) Телците не трябва да планират семейни празници, големи мероприятия и да взимат отговорни решения. Прекарайте този ден в тиха и комфортна обстановка.