Хороскоп юни 2018 за РибиГледай в youtubeХороскопът за юни 2018 година предсказва на Рибите много промени в живота, ако те спрат да мрънкат, да са тъжни и да се надяват на късмета. Бъдете реалисти и решителни, и тогава никой няма да посмее дори да ви погледне на криво. В любовта очаквайте преломен период, когато самотата ще се стори на Рибите най-доброто средство за душевна хармония и щастие.
Рибите през юни 2018 година ще бъдат леко уморени от скуката и ще тъгуват по безгрижните дни. Вие така силно ще искате да ви се изпълнят желанията, без вашето активно желание, че сами няма да забележите как под носа ви се изплъзват перспективите. Хороскопът за юни 2018 година съветва Рибите да се настроят оптимистично и да си поставят цел. Тогава ще бъдат възможни и успех, и слава, и финансов приход.
Рибите ще съжаляват, че не са започнали по-рано да реализират плановете си и да търсят нова работа. Но сега е късно да измените каквото и да било, затова трябва да се движите по друг път. Хороскопът не съветва Рибите да влагат парите си в непознати проекти, защото загубите ще бъдат внушителни. Понякога вие се стремите към това, което изобщо не може да се осъществи в реалността, защото Рибите са мечтателни и чувствени натури. Ако, през юни, не спрете да тичате след идеала, то така и ще останете да седите и да чакате „златната рибка“.

Хороскопът за юни 2018 година съветва Рибите да акцентират вниманието си върху личния живот. Ако до сега сте се противили да отидете на среща с човека, то се постарайте да преразгледате своите възгледи за неговото отношение към вас. Възможно е вашите изисквания да са завишени и той да се струва на Рибите прекалено простодушен и безинтересен. Тогава, през този месец, вие трябва да промените леко своите желания, за да привлечете онзи, който ви е истински симпатичен. Старайте се да бъдете по-често в компании, общувайте с нови хора и тогава съдбата щедро ще ви възнагради с искрена любов. А вие откога не сте ходили на кино или на театър? Виждате ли, дори не можете да си спомните!
Рибите са с богат вътрешен свят и потенциал, затова през юни 2018 година вие можете да реализирате всичко, което сте замислили. Това могат да бъдат или някакви творчески дейности, или придвижване в сферата на технологиите. С всичко ще успеете, ако сте упорити и решителни. Ако не се сърдите и ядосвате на себе си, то хороскопът за този месец няма да пожали нищо да Рибите, нито средства, нито възможности. Особено, ако искате да смените професията си или да направите кариера. Помнете, че всички неприятности и проблеми възникват заради неувереност и неразумни действия.
В началото на юни 2018 година Рибите ги очаква приятно пътуване, което може да бъде делово или от личен план. Ще имате шанс да направите изгодно запознанство, което ще ви помогне да се придвижите напред. Контролирайки своята дейност и душевното си състояние, Рибите ще успеят да постигнат много. Само не рискувайте и не правете големи планове.
Хороскопът за юни 2018 година препоръчва на Рибите да обърнат внимание на нервната система. Обхванали са ви негативни емоции, които вредят на здравето и намаляват имунитета. Трябва да поставите акцент върху състоянието на бъбреците и пикочо-половата система. Ако чувствате, че се е появила болка, умора и се е повишила температурата, то веднага отидете на лекар.
Здравен хороскоп
През юни 2018 година психическото състояние на Рибите ще бъде на предела. Възможно е, защото сте се уморили от работата или от отношението на близките. Постарайте се да разберете първо себе си, а след това ровете в недостатъците на околните. Депресията ще завладее тези Риби, които очакват прекалено много от живота, а сами нищо не правят, за да постигнат успех. Карате се с колегите, не харесвате шефа, а роднините, за вас те са станали истински чудовища. Хороскопът за юни 2018 година съветва Рибите да намалят оборотите и да станат сдържани, иначе могат и до болнично легло да стигнат.
Всеки има своите слаби страни, затова Рибите трябва да оставят всички негативи зад стените на дома и офиса. Ако имате възможност, за кратко останете насаме със своите мисли. Рибите са впечатлителни и мъдри натури по природа, затова сами на себе си могат да станат психолози. Но, ако у вас се появи желание да погорите с някого от душа, то намерете за целта приятел или роднини, на които се доверявате напълно.
Хороскопът препоръчва на Рибите да посетят лекар и да направят изследвания на организма си, за да разберат дали имат някакво заболяване. Ако слушате съветите на съседите и колегите, до нищо добро няма да ви доведе това. Лечението трябва да бъде провеждане от опитни специалисти, а не от бабите на пейката. Хороскопът за юни 2018 година препоръчва на Рибите да стоят далече от хора, които черпят от енергията им. Вие си имате достатъчно неприятности, затова стойте на страна от ненужните връзки. Вие прекалено отговорно и сериозно се отнасяте към дейността на другите хора, а това е безразсъдно и много бързо ви уморява.
Ако има възможност да излезете в отпуск и да си починете, то се възползвайте от това през юни 2018 година. Рибите така дълго не са ходили на море и на село при роднини, че дори са забравили как се стига до там. Помнете, че за всички болести има едно прекрасно средство за лечение и това е позитивното настроение и радостните емоции. През лятото на всеки му се иска да се къпе и да хваща загар, но Рибите не е желателно да стоят дълго под слънцето. Възможни са както изгаряния, така и слънчев удар. По-малко седете зад компютрите, особено, ако зрението ви и без това не е на нужното ниво.
През юни 2018 година, хороскопът съветва Рибите да спят повече, да се хранят правилно и по-често да ходят пеша. Вместо да разговаряте с приятели по телефона, по-добре се срещнете визуално. Прекарвайки весело времето си, Рибите ще усетят такъв прилив на сили, че ще изкачат най-високия връх или ще преплуват най-големия океан. В началото на юни 2018 година върху Рибите ще се стоварят доста домашни и битови грижи. Само не се опитвайте да оправите всичко сами, защото ще се „прекършите“. Културните мероприятия в края на месеца ще бъдат полезни за Рибите, затова не си отказвайте удоволствието да отидете на концерта на любимата група или да посетите историческия музей, напр. Всичко ново и оригинално ще ви вдъхнови и ще ви зареди с бодрост. Нали именно за това сте мечтали в началото на лятото!
Кариерен и финансов хороскоп
Хороскопът за юни 2018 година обещава на Рибите отлично финансово положение, ако не откажат делово пътуване. Сами ще успеете да постигнете това ниво, към което сте се стремили от началото на годината. През юни, Рибите ги очакван слава, известност и уважение от страна на колегите. Само не си помисляйте да „си вирите носа“, защото бързо ще изгубите благоразположението на добрите хора, а и ще се наложи да си свалите короната! Кариерната стълбица ще бъде по силите на тези, които са трудолюбиви и упорити. Не се опитвайте да прехвърлите своите задължения на други хора, а напрежението сваляйте в спортната зала, а не в службата.
Рибите настойчиво ще обвинят колегите, приятелите, дори и непознатите, за своите проблеми и пропуски. Това поведение е странно и няма да доведе до положителни резултати. Кариерният и финансов хороскоп за юни 2018 година предсказва на Рибите приятни изненади, от които ще зависи по-нататъшната им работа. Това може да бъде повишение в длъжност или нова сфера на дейност. През юни Рибите трябва да се грижат повече за своето духовно състояние, отколкото за наличието на пари в картата. Помнете, че всичко в света е относително. В средата на месеца могат да ви поканят на работа в голяма фирма, да ви обещаят огромна заплата и кариерно израстване. Разбира се, че трябва да вярвате в доброто, но подхождайте разумно към предложенията. Излишните емоции и илюзии само ще ви навредят. На Рибите им предстоят дълги преговори с партньорите, особено, ако става дума за собствен бизнес.
През юни Рибите трябва да се вслушват в колегите, които са по-възрастни и по-опитни. От това изцяло ще зависи качеството на вашия труд, а също и увеличение на заплатата. Хороскопът за юни 2018 година съветва Рибите да събират информация, да излизат пред аудитория и да не се лишават от възможността да преуспеят на ново поприще. По Пълнолуние (28 юни) не трябва да взимате решения, които кардинално биха променили съдбата ви. Предстоят ви многобройни изпитания, както от морален, така и от финансов характер. Но, ако Рибите ги преодолеят с достойнство, то пред тях се отварят нови хоризонти и стабилност в работната сфера.
Любовен хороскоп
Натурата на Рибите е такава загадъчна и мистична, че само такъв човек би могъл да ги разбере. Затова, през юни ще бъдете настроени за идеалния партньор, което може да изглежда нескромно. Ако вие продължите да си седите у дома и да отказвате да се срещате с приятели, то самотата в личния живот може да се проточи до края на лятото. Любовният хороскоп за юни 2018 година препоръчва на Рибите леко да се отдръпнат от служебните проблеми, за да създадат устойчиви отношения. Около вас постоянно се въртят някакви хора, но вие смятате, че това не е онзи, когото търсите. А какво именно искате, само на Господ му е известно. Колкото повече Рибите напрягат обстановката, толкова по-големи са шансовете да си останат сами. През юни трябва да разширявате кръга на интересите си, но не забравяйте да бъдете внимателни. Иначе, коварни личности бързо ще се възползват от Рибите.
Ревността е погубила много прекрасни двойки, затова, през юни 2018 Рибите не трябва да бъдат ревниви собственици. Заемете се най-добре със своята външност и обновете гардероба си. Любовният хороскоп за юни 2018 година не препоръчва на Рибите да се превъплъщават в Шерлок Холмс и да дебнат избраника/цата. По този начин вие само ще се унизите, а резултатите ще бъдат нулеви. Защо да четете чужди смс-си и да подслушвате телефона, ако партньорът/ката не си представя своя живот без вас? А, ако Рибите са настроени категорично, то първо изяснете причината за измяната, а след това устройвайте скандал с големи последствия. Само по Новолуние (13 юни) не изяснявайте отношенията си и не устройвайте романтични срещи.
При семейните Риби, през юни 2018 година назряват такива отношения, че ще им се иска да избягат по-далече. Вие често ще се карата със съпруга/та, с повод и без повод. Ако усещате, че чувствата са угаснали и семейството се разваля, то е най-добре да се обърнете към семеен психолог. Възможно е самите Риби да отделят малко време и внимание на спътника си в живота, задълбочавайки се в собствените вътрешни проблеми. Любовният хороскоп за юни 2018 година препоръчва на Рибите да обсъждат всичко заедно с избраника/цата. Помнете, че мълчанието води до още по-голям смут, подозрения и създава напрегната обстановка. Дори, ако Рибите искат нещо да скрият, това няма да им помогне да разсеят тъмните облаци, надвиснали над вашия някога чудесен съюз. Включете чувствата, а разумът оставете за работните моменти. Бъдете искрени и внимателни в началото на лятото, за да преживеете това време в комфорт и приятелско отношение.