Хороскоп юни 2018 за ЛъвГледай в youtubeПрез юни Лъвовете ще имат много възможности и сили, за да постигнат това, към което се стремят. Проблемите и препятствията по пътя не ви спират и затова, пътя към успеха е открит за вас. Астрологичната прогноза за юни 2018 година не съветва Лъвовете да изразходват енергията и времето си за тези, които не го заслужават. Още повече, че до вас има предостатъчно искрени хора, готови да отидат до края на света, заради вас и да ви подкрепят в трудните моменти.
Кой може да победи Лъвовете? Само същата такава силна, решителна и самоуверена личност. Такива не се намират много, а вие сте готови да се борите за всеки сантиметър от своето лично и професионално щастие. Хороскопът за юни 2018 година съветва Лъвовете да не отстъпват от набелязаните цели и да постигат всичко, което искат. Важно е да не оставяте без внимание близките си, на които също им е нужна подкрепа и мъдър съвет.
Ако през юни 2018 година, Лъвовете временно забравят за своите планове, много ще изпуснат. Нужно е винаги да бъдат на старата, за да се втурнат напред и да докажат на света своите таланти. Алтруизмът и ентусиазмът у вас са достатъчни, но не трябва да оставяте в страни и собствените си желания. Добре ще бъде през юни да направите ревизия на мислите и обкръжението си. Ако някой звъни на Лъва само в случай на крайна нужна, то това вече не е приятел, а използвач. Пазете силите и нервите си за по-достойни хора и истински приятели.

Хороскопът за юни 2018 година предсказва на Лъвовете непрекъснато съперничество в любовната сфера. Някой ще бъде готов да се сражава за вас, а на някои ще им предстои да доказват своята любов. Помнете, че ако загубите доверието на избраника, то след това едва ли ще си го върнете. В семейството на Лъвовете, през юни 2018 година ще има и примирения, и кавги. Трябва бързо да укрепвате отношенията и да разнообразявате интимната сфера. Спрете да се вглеждате в недостатъците на партньора/ката, иначе той/тя ще хлопне врата и ще си отиде от дома.
Хороскопът за юни 2018 година съветва Лъвовете да се доверяват повече на интуицията си, ако въпросът е твърде труден. Откажете се от това, към което сте привикнали, защото е време да излезете от зоната си на комфорт. В личния живот не трябва да се връщате към тези, които вече многократно са ви лъгали и са ви изменяли. Лъвовете са горди и властни по натура, затова не са свикнали да свирят „втора цигулка“, още повече да прощават предателства.
През юни 2018 година ви очаква повишение в службата, а това означава и добра заплата. Хороскопът не ви препоръчва да работите сами, защото колективната дейност винаги довежда по-бързо до желания резултат. Конкурентната борба ще бъде трудна, затова съберете цялата си воля и действайте внимателно.
През юни Лъвовете често ще се виждат и ще звънят на стари приятели. Излизането сред хората е любимото ви занимание, затова не се усамотявайте без причина. Хороскопът за юни 2018 година препоръчва на Лъвовете да бъдат внимателни, да не рискуват здравето си, като за целта намалят употребата на спиртни напитки. Ако ще водите разгулен живот, то ще останете без пари и без добра репутация. В края на юни Лъвовете могат да си купят кола или ново жилище. Важно е да не влагат в това последните си средства, а по-добре да вземат кредит от банка.
Всичко със здравето на Лъвовете ще бъде на ред през юни 2018 година, но ще се наложи да се откажат от вредните си навици. А ще трябва да се погрижат храната им да бъде правилна и витаминозна. Ако отдавна си мечтаете за колело, то юни предразполага една такава покупка. Тичайте, плувайте и се печете – всичко ще бъде от полза за здравето ви.
Здравен хороскоп
За да постигнат много и да повишат професионалното си ниво, Лъвовете трябва да работят за четирима през юни. Разбира се, че е лято и искате на плажа, но на вас ви предстои работа, много работа. Хороскопът за юни 2018 година препоръчва на Лъвовете да действат внимателно и по план, тогава целите ще се превъплътят в живота. Непременно довеждайте всяко дело до завършване, а също пазете силите си за нови постижения.
През юни 2018 година при Лъвовете ще се появи интересно и доходно увлечение, което ще им помогне да развият скритите си таланти. Това може да бъде в творческата сфера, но може и в комерсиалните структури. Лъвовете само външно изглеждат самоуверени и твърди, а от вътре има много съмнения и разочарования. През юни са възможни стресови ситуации, които значително ще разклатят нервната им система. Важно е да изпълнявате препоръките на докторите, защото самолечението само ще навреди на организма ви.
Хороскопът за юни 2018 година предсказва на Лъвовете лесна умора, слаб апетит и безсъние. Всичко това може да бъде следствие на тежката и уморителна работа, затова се старайте да посетите лекар. По-често бъдете сред природата, нали вече е лято! Плажният волейбол, плуването и слънчевите бани ще помогнат на Лъвовете да укрепят имунитета си през юни. Но, ако постоянно се дразните и то напразно, запишете се на психолог. Макар, понякога на Лъвовете да им е достатъчно да разговарят с приятели. Вие сте способни сами да се измъкнете от всички проблеми.
През юни за Лъвовете ще бъде полезен масажът на гърба, йогата и ваните с ароматни масла. Всичко това ще им позволи да преодолеят онова, което им пречи да погледнат позитивно на света. Ако има възможност си вземете отпуска и заминете за чужбина. Хороскопът препоръчва да не забравяте за семинарите, тренингите и другите мероприятия, които поставят енергията на Лъвовете в нужното направление.
В началото на юни 2018 година, при Лъвовете може да се появи алергия, затова трябва отрано да си купят всички необходими лекарства. До болницата може да отидете, ако симптомите са ви абсолютно непознати. Постарайте се да си направите изследвания и не пренебрегвайте профилактичните мерки. Лъвовете, понякога, се отнасят твърде небрежно към своето самочувствие, което довежда до печални последствия.
Кариерен и финансов хороскоп
През юни 2018 година на Лъвовете им предстои да се занимават с решаването не само на нови, но и на стари проблеми. Още повече, че те ще напомнят за себе си и ще започнат да приличат на лавина. Ако трябва нещо да подписвате или продавате , то преди това се консултирайте с юрист. Кариерният и финансов хороскоп за юни 2018 година препоръчва на Лъвовете да се отнасят вежливо към началството. Възможни са претенции от негова страна, а също и големи грешки във вашата работа. Но всичко е решимо, ако ги забележите навреме. През юни Лъвовете ги очакват многобройни перспективи, както по отношение на кариерата, така и на финансите.
Хороскопът обещава на Лъвовете през юни 2018 година важни преговори, от които ще зависи професионалното им бъдеще. Но вие така качествено ще ги проведете, че едно след друго ще се посипят предложения за сътрудничество. Важно е сами Лъвовете да не „кръшнат“ от набелязания път, а да останат верни на своите идеали и принципи.
Хороскопът за юни 2018 година съветва Лъвовете да намират не само изгодни проекти, а да помислят и за финансовото си благополучие. Парите имат качеството да свършват. Затова се постарайте да не харчите повече, отколкото сте планирали. През юни приоритетни качества за Лъвовете, които са се насочили към срещи, съвещания и командировки зад граница, трябва да бъдат дипломатичността и отстъпчивостта. Важно е да не се паникьосват, ако нещо не стане както им се е искало. Вие имате много сили и възможности, за да преодолеете трудностите и да направите живота си по-продуктивен във всеки един смисъл.
През този месец, за Лъвовете, в колектива могат да се чуят неприятни слухове. Завистливи сътрудници са решили да ви устроят бойкот, затова бъдете внимателни. Изобщо, трудно е да се забавлявате и подигравате с Лъвовете, зад гърба им. Затова, на много от конкурентите, очевидно няма да им е добре в началото на лятото. Хороскопът за юни 2018 година съветва Лъвовете да се придържат към дисциплината и да бъдат пунктуални, за да не се наложи никой да им търси сметка за работния график. Сбъркали сте и сте отстъпили? Нищо, продължете напред! В началото на юни 2018 година Лъвовете могат да се замислят за собствен бизнес. Освен това, вие ще направите удачна сделка с недвижим имот и ще можете да си купите онова, за което сте мечтали.
В края на юни не е желателно Лъвовете да се занимават с продажби, влагане на пари и проява на инициатива. Особено по Пълнолуние (28 юни), когато денят ще бъде напрегнат и труден в енергиен план. Нищо ново и кардинално не трябва да предприемате, защото ще попаднете в трудна ситуация. Също трябва да се откажете от срещи и договори.
Любовен хороскоп
Лъвовете търсят партньор в любовта, за да го сравняват със себе си. Именно така ще се държат и през юни 2018 година, защото им е омръзнало да бъдат сами и изоставени. Макар че, вие само си мислите, че не сте обичани, напротив, всички ви обожават и мечтаят да се притиснат до вас. Любовният хороскоп за юни 2018 година обещава на Лъвовете прекрасна среща, която ще им „завърти“ главата и ще им подари много емоции.
Вие сте така чувствени и темпераментни, че нито един представител на противоположния пол няма да остане равнодушен. Лъвовете знаят как да привлекат вниманието към себе си, затова през юни 2018 година ще станат истински изкусители и ще поразяват чуждите сърца. Ще се посипят официални предложения, комплименти и скъпи подаръци. Лъвовете дори ще забравят за момент, че са „царствени особи“.
Любовният хороскоп за юни 2018 година не обещава на Лъвовете безоблачни дни в личния живот. Съдбата може да ви постави пред сериозен избор, затова бъдете бдителни и разумни. Не пилейте енергията си за тези, които видимо не са с вас. Но, ако вече обичате, то пазете отношенията, не проверявайте устойчивостта на чувствата на половинката си. В средата на юни 2018 година, на някои Лъвове ще им се наложи да отстояват не само своята територия, но и своята половинка. В смисъл, може да се появи настойчив и безпринципен съперник в любовта.
В семейството на Лъва отношенията ще станат напрегнати, затова е най-добре, Лъвовете да замълчат на време, а не да се впуснат в детайлно „разчепкване“ на съпруга/та. Важно е да не се опитвате да отмъщавате на близкия си човек и да отговаряте с измяна на изневярата. През юни 2018 година ще ви се иска лек флирт в страни, който, обаче, едва ли ще остане незабелязан. Ако започнете роман със семеен човек или в службата, то помнете, че за всичко това ще разбере началството. А слуховете ще стигнат и до вашето семейство.
Лъвовете обожават да бъдат лидери и да командват в близките отношения. Ако през юни емоциите преминат всички граници, то раздялата с избраника/цата ще бъде неизбежна. Любовният хороскоп за юни 2018 година препоръчва на Лъвовете да претеглят всички аргументи „за“ и „против“, а след това да започват роман. Старайте се да действате така, както ви подсказва разума, а не сърцето и страстните желания. Възможно е планетата Сатурн да ви постави прът в колелата на съдбата, именно в любовната сфера. Решавайте всички проблеми заедно с човека, когото обичате от цялото си сърце.
Нека нищо не остане скрито през юни 2018 година, защото само откровен разговор ще ви помогне да решите проблемите. Лъвовете ще намерят подходящите думи, за да запазят съюза си. По Новолуние (13 юни) не трябва да се карате и да спорите с избраника/цата. Защото всичко това ще доведе до раздяла, затова, най-добре се въоръжете с търпение или се усамотете.