Хороскоп юли 2018 за ВодолейГледай в youtubeХороскопът за юли 2018 година съветва Водолеите да бъдат по-пестеливи, особено, когато влезете в скъп бутик за модни дрехи. За какво ви е още един костюм или рокля? Помислете добре за това, да започнете свой бизнес и да вложите в него спестените пари! Някои представители на знака Водолей ще решат да сменят местоработата си, което ще им позволи да разкрият своя потенциал в творческата област. През юли се хранете с повече плодове и зеленчуци, за да не боледувате през есента.
Хороскопът за юли 2018 година настоятелно препоръчва Водолеите да обърнат внимание на своето финансово положение. Вие толкова много пари харчите за всякакви „глупости“, че може да се наложи да изкарате отпуската с празно портмоне. Ситуацията дори може да стигне толкова далече, че да се наложи да търсите втора работа или да напуснете сегашната. И така, през юли, Водолеите трябва да пестят и да бъдат рационални в покупките.
Решение, разбира се, че може да се намери, особено, ако се постараят. Водолеите трябва да съставят бюджет за целия юли и да не се отделят от него, нито на сантиметър. А през почивните дни да не се размотават с приятели, а да си намерят допълнителна работа.

И е важно да не взимате пари от всеки, когото срещнете, защото хороскопът за юли 2018 година предсказва на Водолеите дълго и мъчително връщане. Старайте се по-рядко да ходите по магазините и да купувате само най-необходимото. Тогава, към края на месеца ще съберете прилична сума, която ще използвате по време на отпуската или пътуването си.
В любовта Водолеите ще бъдат по-зле и от капризна, „кисела“ мома. „Този ухажор не е много умен, другият не е симпатичен …“ Ако така се вглеждате в хората, ще се наложи да си „кукувате“ сами. Работата е там, че Водолеите упорито се стремят да срещнат „идеала“, който, както е известно, в природата не съществува. Трябва да поставите акцент върху духовната страна на избраника, а не на неговите навици, маниери на поведение или изрядната въшност.
Хороскопът за юли 2018 година обещава на Водолеите проблеми в професионалната сфера, които ще ударят „като гръм от ясно небе“. Това могат да бъдат както съкращения, така и намаляване на заплатата. Само без паника и необмислени действия, защото ще останете без любимата си работа. През този месец, Водолеите трябва да седят по-малко зад компютрите, особено, ако вече имат проблеми със зрението. В края на месеца могат да ви предложат перспективна работа, но не трябва да се ласкаете. Ще се наложи да работите и денем, и нощем, а за почивка напълно да забравите.
Хороскопът за юли 2018 година обещава на Водолеите приятно пътуване зад граница или на море, по времето на което може да се запознаят с очарователен човек. Тази среща няма да бъде мимолетна, а може да прерастне в сериозни и дълготрайни отношения. Вие вече се замисляте за семейство и деца, нали? А, за да не ги подведе здравето, през юли 2018 година Водолеите трябва повече да почиват, да се наспиват и по възможност да са спокойни!
Здравен хороскоп
Няма как да се скрие, че Водолеите обожават да си хапват вкусно и обилно, независимо дали е сутринта на двора или късно през нощта. Но през юли 2018 година ще ви се наложи да внимавате за фигурата си, за да не ви е срам да се съблечете по бански на плажа. Трябва да се поставите на хранителен режим – това на първо място, а на второ – да правите гимнастика, да тичате и да играете футбол, волейбол и др. За да бъдат винаги във форма, Водолеите трябва да забравят за пасивната почивка, сандвичите и лежането на дивана.
Хороскопът за юли 2018 година съветва Водолеите временно да се откажат от сладкото и тестеното. Вие сами знаете, че именно тези продукти се отлагат предателски на бедрата и талията. През юли, Водолеите непременно трябва да влязат в спортната зала, да се движат повече и да плуват. Старайте се да ходите пеша, ако разстоянието между дома и работата не е голямо. Само не отлагайте всичко за „после“, а започнете именно днес и сега. Имате вредни навици? Това означава, че през юли ще се наложи да ги „нокаутирате“. Ако си поставите цел и се мотивирате за здравословен начин на живот, то ще запазите здравето си в отлично състояние.
Хороскопът за юли 2018 година съветва Водолеите да забравят за мързела, купоните с приятели по цяла нощ и негативните мисли. Време е да промените живота си в позитивна насока. Разбирасе, във всичко спазвайте мярката, а в тренажорната зала се натоварвайте постепенно. Вместо да седите в интернет, през юли си намерете занимание, което да ви е по душа. Например: заемете се с кулинария, шиене, рисуване или изучаване на език. Изобщо, правете всичко възможно, за да стане живота ви по-ярък и наситен!
Кариерен и финансов хороскоп
Хороскопът за юли 2018 година обещава на Водолеите сериозни финансови загуби. Но в края на месеца вие ще успеете да излезете от дълговата яма и да уравновесите финансовото положение. Много ще се случи само с помощта на влиятелни и богати приятели. Ако началството ви предложи да отидете в командировка, не отказвайте! Това ще се отрази добре и на работата, и на заплатата, и на емоционалноото ви състояние. Пътуването ще ви подари много нови и ярки впечатления.
Водолеите през юли трябва да се движат в това направление, което са избрали в началото на месеца. Никакви резки обрати, спонтанни решения и спорове с шефа не трябва да променят вашата тактика. Хороскопът за юли 2018 година обещава на Водолеите поощрение и бонус от страна на шефа. Но само при условие, че няма да започнете да криете грандиозните си идеи от него. Възможно е вие да си намерите не просто интересно, но и доходно увлечение. То ще ви помогне да разкриете талантите си, да се реализирате духовно и да нормализирате материалното си положение.
Кариерният и финансов хороскоп за юли 2018 година съветва Водолеите да не рискуват и да не се включват в авантюри и машинации. Ако си позволите такава „слабост“, ще се появят сериозни неприятности със законодателните органи. С колегите трябва да бъдете коректни и да не се нахвърляте върху тях дори по време на голям конфликт. Работете упорито, не се оглеждайте назад, смело гледайте неуспехите в лицето. По Новолуние (27 юли) се старайте да не предприемате нищо конкретно, откажете се от важните срещи с партньорите.
Любовен хороскоп
Водолеите през юли 2018 година ще решат напълно да изменят личния си живот, с което искренно ще учудят и зарадват близките си. Вие така дълго сте се заседели в „юношеството и моминството си“, че е крайно време да се измъкнете от там. Любовният хороскоп за юли 2018 година предсказва на Водолеите романтични срещи. Започнете да ходите по срещи, радвайте се на новите си запознанства и се изпълвайте с емоции. Времето предразполага за разходки в парка, почивка на плажа и пътуване извън града. Водолеите така се страхуват да не бъдат разочаровани и да не се „хванат на въдицата“, че ще бъдат много внимателни в любовните отношения. Но, както се казва: „Който се бои от мечки, да не ходи в гората!“. През юли бъдете решителни и инициативни, за да срещнете достоен човек.
Любовният хороскоп за юли 2018 година препоръчва на Водолеите да се вглеждат в тези, които познават отдавна. Искренността и откритостта ще ви помогнат да оправите взаимоотношенията с човек, който отдавна е влюбен във вас. И още един важен момент – по-малко говорете за личния си живот! А що се отнася до избраника/цата, то с тях, през юли, трябва да бъдете безкрайно честни. Никакви флиртове в страни, намигвания на симпатични дами и кавалери, и измени. Тогава може да разчитате на стабилни и хармонични отношения. Възможен и друг обрат на събитията: Водолеите могат внезапно да охладнеят към този/тази, когото са считали за своята вечна любов. В този случай, хороскопът за юли 2018 година ви съветва, в никакъв случай да не бързате с предложени за брак или съвместно съжителство. Не лъжете себе си и своя партньор, защото неприятностите ще се окажат много.
При семейните Водолеи ще се появи непреодолимо желание да създадат комфорт и уют в дома. При това със свои ръце и без помощта на специалисти и дизайнери. Любовният хороскоп за юли 2018 година е приготвил за Водолеите няколко съвета, които ще им помогнат и ремонт да направят, и да украсят помещението с оригинални вещи, и да решат битовите си проблеми. Важно е всички въпроси да решавате заедно с любимия човек, а да не слушате роднините и съседите. В обновения дом ще живеете вие, не те.
По Новолуние (13 юли) Водолеите не е желателно да се карат, да изясняват отношенията и да променят кардинално нещо в личния си живот. Старайте се да избягвате сцените на ревност.