Хороскоп юли 2018 за ВезниГледай в youtubeХороскопът за юли 2018 година препоръчва на Везните да работят от сутрин до вечер, за да оправят финансовото положение и да направят кариера. Разбира се, съществува възможност да „разклатите“ здравето си, затова бъдете много внимателни и спазвайте профилактични мерки. При семейните Везни всичко ще бъде благополучно, но разбира се, няма да избегнат разправиите на битова основа. Не се опитавйте да натрапвате своето мнение на съпруга/та, бъдете сговорчиви.
При думата „лято“ възникват асоциации с отпуска, слънце, плаж… Но не и при Везните, които дори през юли са готови да работят. Помнете, че умората сериозно ще разклати здравето ви, а натрупалата се раздразнителност може да избухне срещу любимите ви хора. Хороскопът за юли 2018 година препоръчва на Везните по-често да си спомнят за почивката, срещи с приятели и топлия морски пясък.
През юли Везните ще бъдат така взискателни към себе си, че ще останат без „втора половинка“. Защо сте си измислили образ, който изобщо не съществува в природата? Наоколо има такива очарователни обожатели, че си заслужава веднага да направите избор, в краен случай, може и на среща да отидете.

Но, ако Везните имат планове само за кариера и финанси, то тогава няма да започваме разговор за личния им живот.
Хороскопът за юли 2018 година съветва Везните да приемат с достойнство всичко, което съдбата им поднася. В службата бъдете стегнати и отговорни, тогава няма да възникнат никакви проблеми. Не си заслужава да влизате в спорове с колеги, още повече да доказвате нещо на началника. Ако по график, Везните имат отпуска през юли, то трябва да приключат работата и да събират куфарите. Очаква ви море, слънце и курортен роман. Тези, които мечтаят, в края на месеца да получат премия и благодарности от шефа, трябва да се трудят плътно от 8 до 20 часа, без обяд и излишни разговори.
В средата на юли при Везните може да възникне авантюра с човек, който е семеен. Разбира се, вие може да разберете за това по-късно, което ще бъде още по-тъжно. Но работата е там, че възлюбения/та ще се окаже не само умен и секси, но и много състоятелен човек. Хороскопът за юли 2018 година е приготвил за Везните специален план за действие в такива „пикантни“ ситуации.
В средата на лятото Везните могат да се простудят, ако плуват нощем под лунната светлина или ядат много сладолед и са невнимателни към здравето си. Внимавайте за отравяне с продукти, с изтекъл срок на годност.
Здравен хороскоп
През юли, Везните трябва да бъдат мното внимателни за храненето си. Да избягват обичайните сандвичи и газирани напитки. Трябва да се храните редовно – закуска, обяд и вечеря, с нормална храна, защото в противен случай ще се наложи да отидете на консултация при гастроентеролог. Хороскопъг за юли 2018 година препоръчва на Везните да си почиват повече, защото са възможни депресия, стрес и вълнения, и без особена причина. Такова психическо напрежение ще се отрази не само на общото ви самочувствие, но и на външния ви вид. През юли Везните трябва да отидат на козметик, фризьор и стоматолог. И не си помисляйте да ги пропуснете! Погледнете се в огледалото и ще се убедите, че сте в ужасна форма.
Хороскопът за юли 2018 година е разработил програма „максимум“ за Везните, за да могат да укрепят здравето си. Сутрин трябва да тичате, а в офиса правете гимнастика за гърба, вечер карайте велосипод. Движението е живот, помнете това! А, ако имате желание да се запишете на фитнес или да влезете в тренажорна зала, то го направете в средата на лятото.
Везните трябва да започнат борба с вредните си навици, дори и да не са много. Пушите ли? Спешно оставете цигарите! Нима вече не са ви омръзнали сивия цвят на лицето си, вечната кашлица и загубата на пари? Хороскопът за юли 2018 година препоръчва на Везните да гледат по-оптимистично на живота, дори и ако на небето се появят облаци. Заемете се с това, което наистина ви харесва, защото любимото хоби ще добави увереност във вашите таланти и повече позитивизъм. А и по-малко внимание обръщайте на критиката по отношение на вашата фигура, още повече, ако ви устройва.
Кариерен и финансов хороскоп
Кариерата при Везните, през юли, видимо ще тръгне нагоре, благодарение на планетите Марс и Венера. Вие може да станете толкова успешни и богати, че сами да се учудите. Но, за да се случи това, се постарайте да запазите добрите отношения с началството, работете упорито и внедрявайте оригиналните си идеи. Хороскопът за юли 2018 година съветва Везните да бъдат напористи и уверени, защото работата обича такива личности. Енергия и възможности ще имате предостатъчно, така че всички пречки по пътя да не бъдат избегнати, а наистина да бъдат преодоляни. На Везните ще им бъде лесно дори да започнат свой бизнес, ако на време съберат нужните бумаги и подпишат документите и договорите.
През юли Везните ще бъдат такива упорити, твърди и сериозни, че колегите дори няма да се решават да ги разсейват от работния процес. Даже ще бъде странно, защото до неотдавна, вие така се съмнявахте във всичко, за което се борите. Хороскопът за юли 2018 година препоръчва на Везните да бъдат по-меки и отстъпчиви, защото не трябва всички въпроси да решавате с викове и нецензурни думи. Това се отнася, особено, за тези, които имат собствен бизнес. Помнете, че служителите ще се разбягат, ако вие не се научите да управлявате емоциите си. Везните трябва повече да слушат съветите на партньорите и старшите сътрудници, а не на преследват своята линия. Знаете какво е „самообладание“, нали? Именно то ще ви е нужно през юли.
Кариерният и финансов хороскоп за юли 2018 година съветва Везните, без да се страхуват, да влагат парите си в това, което ще им донесе в бъдеще приличен доход. През юли 2018 година Везните могат смело да сключват сделки, да се договарят с партньори, да купуват стоки и да водят преговори. Една ваша, чаровна усмивка е способна да привлече много надеждни и делови хора. А конкурентите няма да ви плашат, защото половината от тях искат да бъдат във вашия екип. В края на юли на Везните ще им се наложи да попътуват доста из страната. Но не си и помисляйте да се отказвате от командировките, защото те ще ви помогнат да се запознаете с интересни хора и да изградите нужните връзки. На Пълнолуние (27 юли) най-добре е да отмените всички срещи, съвещания и големи договори.
Любовен хороскоп
Везните никога не са били прекалено срамежливи, така че в личния си живот те рядко са сами. Но през юли трябва да станете по-инициативни, за да започнете не просто лекомислен роман, а сериозни отношения. Любовният хороскоп за юли 2018 година съветва Везните по-често да излизат навън, да бъдат в компании и места, където има много нови хора. Колкото по-решителни и упорити бъдете, толкова по-бързо ще срещнете своя човек. През юли Везните трябва да станат по-искренни с избраника/цата, за да не останат никакви съмнения за вашето отношение. Защото, за да бъдете щастливи, трябва да станете истински „строители“. Не се учудвайте! Вие можете да изградите устойчив „замък“, където да запазите топли отношенията за дълги години.
Любовният хороскоп за юли 2018 година за Везните, които вече имат избраник/ца, обещава предложение за брак. А от кого или за кого ще бъде, ще решите вие. Важно е този момент да бъде наистина удивителен, романтичен и по взаимно желание. Тогава вашите отношения ще живеят дълго и ще станат още по-хармонични. Везните понякога са твърде настоятелни, но през юли трябва да укротят тази сила. Не пречи да се въоръжите с търпение, за да благоразположите към себе си човека, който ви харесва. Не забравяйте, че ако правите всичко безцеремонно, можете да си останете тъжни и самотни.
При Везните, които са семейни, всичко ще зависи от настроението, не само тяхното, но и са съпруга/та. Ако вие сами се постараете да разнообразите съвместния си живот, то той ще стане още по-чудесен. Любовният хороскоп за юли 2018 година съветва Везните да бъдат сдържани, дори и адски много да им се иска да направят скандал и да счупят чиния. С такива методи едва ли ще оправите отношенията. По Новолуние (13 юли) не се препоръчва да ходите по срещи и да изяснявате отношенията си.