Хороскоп юли 2018 за ТелецГледай в youtubeПрез юли, Телците няма да откажат морална подкрепа на никого, а също така и щедро ще споделят с околните своята увереност и правилни съображения. Макар че не трябва да се задълбочавате прекалено в проблемите на другите. Астрологичната прогноза за юли 2018 година препоръчва на Телците да си починат, да намерят съмишленици и да открият нови хоризонти в служебната сфера. Между другото, трябва да се погрижите за гръбначния стълб като направите няколко масажа.
Телците през юли 2018 година трябва повече да мислят за своя личен и служебен живот, отколкото да помагат на всички, които са ги помолили за подкрепа. Вие и така сте направили доста добро на околните, затова бъдете благоразумни. Хороскопът за юли 2018 година препоръчва на Телците да планират семейната почивка или далечно пътешествие. Определете какво повече ви харесва. Помислете също дали не е време да посетите салон за красота.
През юли на Телците ще им дотегне това еднообразие, което ги преследва в службата. На вас така ви се иска да внедрите нещо ново, необичайно, а времето хронично не ви достига. Предстои ви да се занимавате с битови, финансови и други проблеми, които не трябва да отлагате.

Но не трябва и да забравяте за срещите с приятели и веселието. Хороскопът съветва Телците да се погрижат за душевното си състояние и външния си вид. Отидете в някой моден бутик, направете си модерна прическа и маникюр.
Хороскопът за юли 2018 година обещава на Телците ярки впечатления, стига само да не ги пропуснете в суматохата на работния си ден. Вдъхновението непременно ще ви споходи, затова не се паникьосвайте предварително. В средата на юли Телците може да се уединят и да обмислят всичко. Вие така често се водите по емоциите си, че може всичко да разрушите за един миг. Помнете, че проблемите могат да се решат бързо, ако не нагнетявате обстановката и не се съмнявате в своите възможности.
Телците през юли 2018 година ще бъдат обхванати от вътрешно напрежение. Възможно е това да е свързано със стресови ситуации в колектива. Вие така ревностно се държите за непоколебимия си авторитет, че може да не забележите най-важното в работата. Успехът ще дойде при Телците с всички нови дела, само не трябва да губят самообладание. По Новолуние (13 юли) бъдете особено внимателни, не взимайте решения и не се занимавайте с личен бизнес.
Хороскопът за юли 2018 година предсказва на Телците трудни отношения с околните. Вие постоянно ще се вълнувате от нещо, което ще се отрази плачевно на здравето ви. Защо сте станали такива мнителни? През юли Телците не само ще молят за подкрепа, а ще поискат от близките си морална помощ. Но ще се съгласите, че всичко зависи от вашата самоувереност.
Края на юли, за Телците ще премине под девиза: „печал и тъга“. Но някой от роднините ще успее да ви извади от тежката депресия. Дори в любовната сфера успехът ще ви заобиколи. Правилно, кой ще обърне внимание на човека с вечно киселата физиономия и тъжния поглед. Има един плюс - финансовото положение видимо ще се подобри, благодарение на неочакван, но приличен доход.
Здравен хороскоп
Хороскопът за юли 2018 година съветва Телците да отделят повече внимание на почивката, но не активната, а на пасивната. Вие толкова много работите, че забравяте да си направите изследвания. Заради повишеното натоварване при Телците могат да се обострят тези заболявания, към които сте склонни. Това са напр. алергичен ринит, гастрит и сърдечно-съдово заболяване. Нервната система също се нуждае от внимателно отношение. През този месец не трябва да пускате здравето си „на самотек“. Не разчитайте на късмет, защото ще се наложи да се лекувате дълго и упорито. Дори само една таблетка валериан, вечер, ще помогне на Телците да приведат в ред психиката си.
Хороскопът за юли 2018 година е приготвил за Телците още едно добро лекарство - душевно равновесие и оптимистична настройка. Ако вие отдавна планирате отпуската си и пътуване до морето, то не го отлагайте. Личният живот също ще помогне на Телците да нормализират самочувствието си. Не забравяйте и за храненето през юли, защото от него зависи както общото ви здравословно състояние, така и моралното. Хороскопът препоръчва да се храните с морски продукти, немазни риби и да пиете витамини.
През юли Телците трябва да се хранят с плодове, зеленчуци и ядки. Още повече, че тези продукти ги има в изобилие през този сезон. Не трябва да живеете на предела на силите си. Спортните упражнения, сутрешния крос или плуването ще ви помогнат да се възстановите за кратък срок. Хороскопът за юли 2018 година предсказва за Телците сериозно отравяне с некачествени продукти. Гледайте срока на годност, за да не попаднете в болница. Имунитета при Телците е добър, но въпреки това, в средата на лятото може да се разболеете или дори да хванете ангина. Желателно е да пиете повече течности, да закалявате организма, да се печете и често да бъдете сред природата. Далече от града ще се изпълните с енергия и ще забравите за сегашните си проблеми.
Кариерен и финансов хороскоп
Хороскопът за юли 2018 година предсказва на Телците, както вдъхновение и приходи, така и неочаквани препятствия по пътя към целите. Разбира се, че не всичко е гладко в живота, но вие ще решите, че съдбата не е благосклонна към вас. Телците не трябва да очакват зашеметяващи резултати в работата. Възможно е да се наложи да се върнат към стара задача или отложен във времето проект. Много ще зависи от това как ще подходите към него – ревностно или без необходимото внимание. Телците трябва да станат по-самоуверени, тогава много ситуации ще бъдат решени в тяхна полза. Това особено се отнася за личния бизнес и творческите проекти. Ако бъдете трудолюбиви и упорити, всичко в службата ще се получи по най-добрия начин.
Хороскопът за юли 2018 година съветва Телците да не се паникьосват предварително. Ако работата върви бавно и парите са недостатъчни, то се заемете с нещо приятно, например със старо хоби. В началото на месеца е по-добре да не правите планове за бъдещето, защото всичко може да се промени из основи. Най-добре довършете онова, което сте отложили преди. Възможно е на Телците да им се наложи да отложат отпуската си за края на август, но и това не е причина за депресия. Вие имате много сили и енергия, за да си намерите ново занимание, което да ви е по душа. А, ако то започне да ви носи доходи, то се зарадвайте истински!
Кариерният и финансов хороскоп за юли 2018 година е приготвил за Телците доста проблеми в службата, но и приятни изненади. Може да ви поканят на работа в чужбина или в голяма фирма. Отнесете внимателно към този момент! Ако се нуждаете от материална подкрепа, то приятелите и роднините няма да ви я откажат през юли. Телците не трябва да се ядосват заради неуспехите си, защото всеки може да се окаже в такова положение. С конкурентите борбата ще приключи така бързо, че дори вие самите ще се изненадате. Някои от неприятелите ще се окажат във вашия лагер, което ще ви донесе само плюсове.
Денят на Пълнолунието, което е на 27 юли е опасен за преговори, пътувания и взимане на решения.
Любовен хороскоп
През юли 2018 година, Телците трябва да бъдат внимателни в изказванията си и сдържани в емоциите, особено, ако отношенията ви са започнали на скоро. Не трябва още на първата среща да разпитвате или критикувате човека. Постарайте се да бъдете максимално тактични, както ви съветва любовния хороскоп за юли 2018 година. Ако вие се харесвате на избраника/цата, то той ще бъде с вас искрен и открит, без излишни разговори. Важно е да не драматизирате ситуацията, а също и по-често да организирате романтични вечери, и да подарявате цветя на любимия човек. Ако Телците мечтаят да бъдат необходими, като въздуха например, на своя/та партньор/ка, хороскопът ги съветва да бъдат безкрайно честни и внимателни.
Любовният хороскоп за юли 2018 година предсказва доста изпитания на личния фронт за Телците. Ще ви се наложи да доказвате своите чувства на някой, който малко вярва в тях. Какво пък, Телците не търсят лек път, затова са готови на всичко, само и само близкия човек да е до тях и да им се доверя напълно. Само не си измисляйте неща, които не могат да станат. Излишната подозрителност може да внесе смут в отношенията ви. Ако се появи някаква неяснота в общуването с избраника, то е необходимо първо да разберете неговите намерения, а след това да се отбранявате. Търсите адреналин и бурни страсти? Тогава вие самите станете такива - желани, темпераментни и активни в любовта.
Телците през юли не трябва да бъдат прекалено обидчиви и отмъстителни. Ако отдавна се срещате с избраника, бъдете нежни и грижовни. Вие по характер сте добродушни и незлобливи. Любовният хороскоп за юли 2018 година съветва Телците по-често да слушат тези, които са по-мъдри могат да им подскажат как правилно да се държат в екстрени ситуации. Ще ви се наложи да преразгледате своите ценности, а също и семейните. Не търсете идеалните отношения, снижете изискванията си и тогава ще станете благородния рицар или красивата принцеса за своя избраник/ца.
През юли 2018 година, на семейните Телци ще им се наложи да се занимават с битови и домакински затруднения. Те са се натрупали предостатъчно, затова точно планирайте бюджета си и във всичко се съветвайте с половинката. В средата на лятото, в някои семейства се очаква попълнение – дългоочакваното детенце. Ще имате доста грижи, но ще се справите лесно с тях. В края на юли, Телците ги очаква още едно ярко и приятно събитие в личния живот. Но за сега ще бъде тайна.