Хороскоп юли 2018 за СтрелецГледай в youtubeХороскопът за юли 2018 година предсказва на Стрелците труден, в психологически план, месец. Ще ди се иска да избягате не само от града, но и от всичко, което ви свързва в него. Помнете, че такова поведение може реално да отблъсне от вас надеждните ви приятели и любимия ви човек. На Стрелците им е присъща повишената мнителност, но през юли те няма да успеят да контролират своето вътрешно състояние.
През юли на Стрелците ще им бъде трудно не само да звъннат на приятели, но и да излязат на улицата. За вас схемата ще бъде една и съща: работа-дом-работа. Макар че това поведение и пълното оттегляне няма да ви бъде от полза. Трябва да бъдете по-общителни, да се радвате на лятото и да си почивате повече сред природата. Хороскопът за юли 2018 година съветва Стрелците да скрият негативните емоции и самоувереността си на далече. Още повече, че няма да имате повод за такова поведение. Настройте се позитивно, въпреки вътрешните си съмнения и странни желания.
През юли Стрелците трябва да си намерят хоби, което да им носи удоволствие.

Стига сте анализирали това, което е останало в миналото, стига сте скучали и сте си измисляли проблеми. Още повече, че в любовната сфера ви очакват романтични срещи, признания и много ухажори. Хороскопът за юли 2018 година е приготвил за Стрелците незабравима среща с човек, който е благоразположен към вас, от цялата си душа. Вие никога не сте имали проблеми със запознанствата, а това означава, че сте длъжни да се вгледате в обкръжението си и да станете по-инициативни. В средата на юли 2018 година, Стрелците дори ще се объркат сред избраниците си, защото всеки от тях е добър по своему. Флиртувайте, веселете се и не си отказвайте приятни моменти.
В работата, на Стрелците ще им бъде нужна доза ентусиазъм, за да се заемат с проектите, които отдавна е трябвало да бъдат реализирани. Ако не можете да излезете в отпуска, то не съжалявайте и работете за двама. Още повече, че шефът ви е обещал добавка към заплатата и малко почивни дни. Хороскопът за юли 2018 година съветва Стрелците да бъдат активни и усърдни, особено, ако в екипа цари постоянно дух на конкурентност. Повярвайте, най-доброто място под слънцето ще бъде запазено за вас, ако станете по-самоуверени. С финансите са възможни дребни катаклизми, но те с нищо няма да повлияят на общото ви благосъстояние.
Важно е с никой да не се карате, да правите отстъпки и да слушате съветите на околните. Стрелците, през юли, ще станат толкова несговорчиви и агресивни, че е абсолютно сигурно, че ще попадат в конфликтни ситуации. Не взимайте пари на заем от никого, иначе ще се наложи да ги връщате до края на годината.
Хороскопът за юли 2018 година предсказва на Стрелците неприятности със здравето, ако се отнасят безхаберно към него. Постарайте се да оставите цигарите, хранете се с режим и си лягайте рано да спите. Внимателно работете с остри предмети, възможни са рани и травми. Стрелците, през юли, трябва спешно да посетят стоматолог, иначе ще им се наложи по-късно да протезират зъбите, а не да ги лекуват.
Здравен хороскоп
Ако през юли 2018 година, Стрелците постоянно бързат и се отнасят невнимателно към елементарните предохранителни мерки, то няма да може и дума да става за добро здраве. Укротете темперамента си, станете по-търпеливи и сдържани. Хороскопът съветва да планирате всичко от рано, за да не си „строшите главата“ по време на среща. През юли са възможни травми, счупвания и изгаряния. Но всичко това ще бъде резултат на вашата невнимателност и активност.
Хороскопът за юли 2018 година препоръчва на Стрелците да въведат ред не само у дома, но и в офиса. Може да бъдете виновни за произшествие, за което да се наложи да отговаряте пред закона. Профилактичните мерки ще ви помогнат да избегнете заболяване от грип, отравяне или някаква инфекция. А, ако все пак се разболеете, то бързо отивайте при личния си лекар за лечение, а не при съседката или някой познат. Самолечението през юли 2018 година само ще навреди на Стрелците. Необходимо е да се погрижите за външния си вид и по-точно за състоянието на кожата. Ако имате възможност се запишете за козметик и си направете дълбок пилинг.
Хороскопът съветва Стрелците да си организират шопинг, да зарадват себе си с нещо ново или някакви оригинални вещи за дома. Още повече, че през юли има възможност да си купите много неща със значителна отстъпка от разпродажба. В интернет магазините може да си купите дори неща, за които отдавна си мечтаете. А за салон на красотата сте чували, нали? Непременно трябва да го посетите тези дни. С вас ще поработят истински професионалисти, които ще ви преобразят по най-добрия начин.
Хороскопът за юли 2018 година не съветва Стрелците да лежат дълго на плажа, под слънчевите лъчи. В краен случай, запасете се със защитни лосиони, очила и голямо количество вода. А, ако се притеснявате от понапълнялата си фигура, то бързо отидете при диетолог или фитнес инструктор. Тези специалисти ще ви помогнат да постигнете чудесна форма за кратко време.
Нервите ви са опънати, настроението ви е на нула, а слънчевите лъчи не ви радват – това означава, че без психолог няма да минете през юли. На вас ще ви бъде трудно да му разкажете всичко за съкровенните си мисли и желания, но все пак ще успеете да сложите ред в психическото си състояние. Хороскопът препоръчва да си спомните за любимите си увлечения, които ще ви придадат бодрост и оптимизъм. Това може да бъде шиене или рисуване, с които сте се занимавали в младостта си. Не се съмнявайте в себе си и в своите способности, тогава и околните ще ви повярват.
Кариерен и финансов хороскоп
Хороскопът за юли 2018 година е приготвил за Стрелците не само голяма премия за свършени проекти, но и нова длъжност. Разбира се, всичко това ви очаква в края на месеца, но преди това трябва добре да се потрудите. В колектива ви очаква спокойна и уважителна обстановка, затова Стрелците трябва да държат езика си зад зъбите, ако им се прииска да бъдат саркастични или да изкритикуват някого.
Основното е, че през юли, Стрелеците, които понякога са твърде лениви, за да станат от дивана, ще бъдат мотивирани да работят. Е, тогава могат да разчитат на перспективни предложения, собствен бизнес и внушително заплащане. Кариерният и финансов хороскоп за юли 2018 година не препоръчва на Стрелците да влагат пари в начинания, които са им малко познати, дори и да им го препоръчва най-добрият приятел. Сто пъти проверете себе си, приятеля и своето решение. През юли, планетата Сатурн може да направи Стрелците агресивни и конфликтни, затова трябва да бъдат разумни и сдържани емоционално. Хороскопът не съветва да бъдете твърде принципиални, особено в обкръжението на колегите. А и не се опитавйте да постигнете всичко с груби думи и бой. В противен случай няма да се отървете от наказание и глоба.
Хороскопът за юли 2018 година е приготвил за Стрелците три важни правила, които ще им помогнат да постигна успех в работата. Първо: бъдете дисциплинирани и отговорни. Второ: помагайте не тези, които ви молят за помощ. Трето: не се самозабравяйте, дори парите и славата сами да падат в краката ви. Ако през юли, Стрелците бъдат излишно напористи, то няма да получат дори и половината от това, на което са разчитали. И още – научете се първи да се сдобрявате с хората, защото горделивостта не е добро качество.
Що се отнася до отпуската, то в края на юли всичко е възможно. Само не си и помисляйте да го прекарвате у дома или на вилата. Хороскопът съветва Стрелците да си купят билети за пътуване към морето или зад граница, за да запомнят почивката си за цяла година. Вие по природа сте авантюристи, пътешественици и ентусиасти, затова използвайте целия си енергиен заряд за добри цели. Важно е преди пътуването всичко да бъде готово – и куфара с вещите, и паспорта, и разбира се, нужното количество пари. Иначе, наистина има шанс да си останете у дома за цял месец.
На Пълнолуние (27 юли) Стрелците трябва да се откажат от срещи с партньори, комерсиални операции и командировки.
Любовен хороскоп
Любовният хороскоп за юли 2018 година обещава на Стрелците слънчев период в личния им живот. Нищо чудно, защото лятото предразполага към нови запознанства и страста любов. Вие най-накрая ще срещнете човека, с когото ще ви бъде добре и уютно. Основното е, че ще имате с кого да си поговорите, заедно да ходите някъде и да бъдете безкрайно искрени в чувствата. Само без никакви користни цели и изненадващи приключения, на които Стрелците понякогат са способни. Старайте се през юли 2018 година да бъдете верни на себе си, тогава и избраникът/цата ще усетят, че до себе си имат надежден и достоен партньор.
Любовният хороскоп за юли 2018 година съветва Стрелците по-малко да мечтаят и повече да живеят в реалния свят. Ако станете по-уверени в себе си и своята външност, то и околните ще бъдат привлечени от вас. Защото и вие самите искате да видите до себе си сродна душа и да създадете своя „малък рай“. Само не си и помисляйте да разказвате на избраника/цата за своите предишни любовни увлечения. Дори обратното, през юли, Стрелците трябва да забравят за миналото, за да открият новото чувство. Тези, които вече са намерили втората си половинка, трябва да не се бавят с официалното предложение. Вие обичате човека, значи сте готови да прекарате с него/нея остатъка от своя живот – щастливо и дълго.
По натура Стрелците са ревниви и собственически настроении, макар и да се опитват да скрият това внимателно. Помнете, че ако през юли 2018 година се „заплеснете“ по четене на чужди смс съобщения, то след това ще плачете тъжни и сами, защото на вашия израник едва ли ще му хареса такова поведение и постоянния ви контрол.
При семейните Стрелци, животът ще напомня на бразилски карнавал, където ще има място за бурни страсти и помирения в леглото, и дълги обяснения с роднините. Ще ви бъде трудно да постигнете разбирателство със съпруга/та, както прогнозира любовният хороскоп за юли 2018 година. За какво ви е да сменяте човека, когото отдавна обичате и с когото живеете заедно дълго? Защото споровете може да възникват по различни причини – например, нямате жилище, значи е време да вземете кредит и да си купите дом. На Новолуние (13 юли) Стрелците трябва да се откажат от романтичните срещи, семейните празници и пътуванията.