Хороскоп юли 2018 за СкорпионГледай в youtubeПрез юли, Скорпионите трябва да действат строго по план, а не както им скимне. Ако се хвърлите в авантюри, никого не обвинявайте след това. В службата ще можете напълно да реализирате своите, смели идеи, само преди това ги споделете с колегите и началството. Хороскопът за юли 2018 година обещава на Скорпионите щастлив период в любовта. Вие ще срещнете „своя“ човек, по интереси и в духовен план.
Хороскопът за юли 2018 година предсказва на Скорпионите успех във всичко, с което се заемат. Единствено, трябва да го правят спонтанно, а не обмислено. Авантюрите и минималния риск се приветстват! Ако скорпионите имат в запас много неординарни идеи, то през юли могат да ги въплътят в работата и в личния си живот. Вие сте така привлекателни външно, че лятото едва ли ще останете сами. Ще се наложи да отблъсквате натрапчивите ухажори.
В професионалната сфера не всичко ще се случва веднага и благополучно за Скорпионите. Някъде ще бъдат нужни гъвкавост и тактика, а в някой момент ще бъде нужно да направите компромиси с колегите си. Хороскопът за юли 2018 година обещава на Скорпионите както доходи, така и значителни финансови загуби.

Но, ако се покажете пред шефа като усърдни и опитни работници, то в края на юли очаквайте бонуси. Не трябва да клюкарствате за колега, когото внезапно са уволнили, дори и да не ви е харесвал като човек. Повишение в службата могат да очакват тези Скорпиони, които отдавна имат план за действие и не отстъпват от него нито на сантиметър.
В любовта, при Скорпионите, всичко ще се случва не по волята на съдбата, а според ситуацията. Ако не спрете да капризничите и да тичате след „идеала“, ще седите на прозореца, тъжни и печални. Също трябва да изключите своите егоизъм и злопаметност, дори и много да ви се иска да отмъстите на избраника/цата, които са ви изменили. Хороскопът за юли 2018 година е приготвил за Скорпионите няколко изненади в личния живот, затова се гответе да ги посрещнетет с широка усмивка.
В свободното си време, Скорпионите трябва да се заемат с повишаване на квалификацията си, усвояването на нова професия и учене. Само помнете, че близките ви постоянно ще ви ревнуват от работата ви. Трябва да разпределите силите си така, че да ви остават и за дома, и за общуване с близките, и за почивка. През юли трябва да бъдете близки с децата си, да се заемете с тяхното възпитание и образование.
Хороскопът за юли 2018 година обещава приятно попълнение на семейните Скорпиони. Дългоочакваното дете е не само щастие, но и грижи, които ще имате през юли. Творческите планове ще дадат своите резултати през лятото - признание и приходи. Търсете спонсори, за да придвижите напред и да осъществите старите си мечти в живота. За укрепване на психическото здраве, през юли 2018 година, Скорпионите трябва да се обърнат към специалист. Не забравяйте за масажа, плуването и спортните упражнения.
Здравен хороскоп
Проблемите със здравето през юли могат да се появят при Скорпионите, само защото те изобщо не си почиват. Всичките им сили и енергия отиват за активната им работа, което е напразно. Защото резултатите от всичко това са: безсъние, умора и главоболие. Вие непременно трябва да общувате с приятели, да ходите на плаж, да се къпете във водоеми и, разбира се, да хващате тен. Постарайте се да използвате лятото пълноценно, а също и да укрепите имунитета си.
Хороскопът за юли 2018 година не обещава на Скорпионите хронични заболявания, но трябва да проследите състоянието на гръбначния стълб. Особено, ако ви се налага често да седите зад компютъра. Важно е да не се лекувате самостоятелно, иначе усложненията ще бъдат сериозни. Скорпионите трябва да си направят изследвания и да се запишат за ортопед. Само квалифициран лекар ще ви постави диагноза и ще ви назначи ефективно лечение. През юли 2018 година, Скорпионите, които ще ползват отпуска, по-добре е да не ходят в планината. Морският въздух и слънчевият загар ще бъдат полезни за вас това лято.
Хороскопът за юли 2018 година съветва Скорпионите да обърнат внимание не само на физическото си състояние, но и на външния си вид. Възможно е той отдавна да се нужда е от кардинална промяна. Разбира се, вашата красота и харизмата ви не могат да останат незабелязани, но е добре да се погрижите за нова прическа или нов цвят на косата. Естествено, не забравяйте за нови и стилни обувки с токчета, защото те ще ви придадат невероятен шик. През юли 2018 година, Скорпионите имат всички възможности да станат още по-очарователни и сексапилни за противоположния пол.
Кариерен и финансов хороскоп
Хороскопът за юли 2018 година обещава на Скорпионите само добри събития и изненади в професионалната сфера. Дори, ако във финансов план се появи криза, то вие ще успеете бързо да я преодолеете. Важно е, временно да забравите за разкоша и скъпите покупки. Ако все пак ви се иска да си купите нещо, то разгледайте в интернет, където постоянно има остъпки, бонуси и изненади. Естествено, за храна, лекарства и за стоки от първа необходимост, през юли, Скорпионите не трябва да пестят.
Скорпионите ще успеят да постигнат успех и финансов приход от проектите, които отдавна им се въртят в главата. Сега трябва да ги разпишете на хартия и да ги отнесете на бюрото на началника. В края на юли ви очаква не само премия, но и нова, перспективна длъжност. Като цяло, Скорпионите не могат да се откажат от решителност и постоянство. Дори и в най-трудните дни те рядко отпускат ръце. Кариерният и финансов хороскоп за юли 2018 година ще помогне на Скорпионите да решат всички онези проблеми, които им тежат от предишния месец. Планетата Уран също ще ви покровителства в средата на лятото, което означава, че можете да постигнете желаното с минимални загуби и без излишни вълнения.
Понякога в работата на Скорпионите не им достига пунктуалност и ред, затова през юли трябва да поставите акцент на тези качества. Що се отанася до конкурентите, то с тях разговорът ще бъде кратък – или са с вас, или са против вас. Хороскопът за юли 2018 година не препоръчва на Скорпионите да се церемонят с тези, които им поставят „прът в колелата“. Изработете си стратегически план, за да не може никой да се усъмни в правилността на действията и в справедливостта на думите ви. В края на годината, Скорпионите истински ще триумфират, ако през юли не пропуснат шанса за си успех.
По Пълнолуние (27 юли) не трябва да се срещате с делови партньори, да сключвате сделки и да взимате важни решения.
Любовен хороскоп
Любовният хороскоп за юли 2018 година съветва Скорпионите да контролират емоциите си. Ако искате някой от противоположния пол да ви обърне внимание, станете не само външно привлекателни, но и отстъпчиви при общуването. Желателно е да усмирите горделивостта си. На Скорпионите ще им се струва, че до тях няма достоен човек, но това не е така. Вгледайте се добре в тези, които отдавна познавате. Важно е да не бързате да правите изводи и не преследвайте тези, които малко ви подхождат. Любовта ще се появи във вашия живот, но не трябва да се определя конкретен ден.
През юли, от време на време, Скорпионите трябва да излизат „на лов“, за да могат да устроят личния си живот. Само бъдете по-меки и нежни в близките си отношения, защото само така ще можете да ги съхраните за дълго. Любовният хороскоп за юли 2018 година препоръчва на Скорпионите да се примирят с някои обстоятелства в съдбата. Още повече, че вие, така или иначе, няма да можете да промените сами всичко из основи. Ако се доверите на вътрешните си чувства, ще можете да благоразположите към себе си онзи/онази, който ви подхожда, както духовно, така и в интимен план. Много считат Скорпионите за прекалено упорити и настойчиви, затова не искат да започват отношения с тях. Но на лековат роман може да се съгласите само, ако и вие изпитвате към човека само симпатия, а не силни чувства.
Ако Скорпионите вече имат любим човек, то през юли 2018 година чувствата ще преминат на нов стадий. Вие ще започнете повече да се доверявате един на друг, ще планирате съвместно съжителство и далечно пътешествие. Важно е и двамата да не задълбавате само в работата и в изграждането на бизнеса, а да намирате време за романтични разходни и задушевни разговори. Не е нужно да губите онова, което някога е обединило сърцата ви.
Любовният хороскоп за юли 2018 година обещава много нови и интересни неща на семейните Скорпиони. Вие може да разберете нещо от миналия живот на своя партньор. Не пречи да изучите по-добре навиците, вкусовете и желанията на човека, с когото живеете вече не една година. Това ще ви помогне да се сближите още повече и ще внесе хармония в семейните отношения. Само не се опитвайте да бъдете твърде настойчиви, а внимателно изучавайте онзи, който ви е скъп. През юли 2018 година, Скорпионите ще преживеят доста приключения и авантюристични ситуации. Но, ако вие във всичко спазвате мярката и бъдете внимателни, то всички събития ще преминат без особени вълнения и проблеми. По Новолуние (13 юли) на Скорпионите не се препоръчва да определят срещи и да сключват брак.