Хороскоп за Риби юли 2018Гледай в youtubeПрез юли 2018 година, Рибите няма да плуват в мътни води, а ще се плискат в чистия океан на любовта, в прекрасно настроение. Само не трябва да взимат кардинални решения в любовните дела. Най-добре е да изразходват всичките си сили и енергия за постигане на целите в кариерната област. Хороскопът за юли 2018 година съветва Рибите да бъдат внимателни към хроничните заболявания, които през лятото ще напомнят за себе си с пълна сила. Важно е на време да се обръщате към специалисти.
Хороскопът за юли 2018 година не препоръчва на Рибите да правят отчет на личния си живот. Нека всичко си върви по реда, не притискайте събитията и не изпадайте в депресия. Най-добре е да се заемете активно с работата и кариерното си израстване. Особено, ако това, което Рибите правят, им не само доходи, но и моралное удовлетворение.
Работата ще заема много време и енергия, но всичко това си заслужава, защото Рибите ще се прибират у дома в приятно настроение, макар и уморени. Вие подхождате професионално към задачите и новите проекти. В средата на юли хороскопът ви съветва да се обърнете към началството с молба за повишение на заплатата.

Вероятно сте заслужили не само думи на благодарност, но и добър бонус. Ако шефът ви каже да останете в офиса след работно време, по-добре е да не отказвате. Хороскопът за юли 2018 година е приготвил за Рибите много изненади, които ще им помогнат да укрепят материалното си положение.
Не поемайте върху себе си чужди задължения, защото ще се преуморите. А, ако парите хронично не ви достигат, то бързо си намерете допълнителна работа. Разбира се, ще трябва да работите и в почивните дни, но това е по-добре, отколкото да се „сдухвате“, заради неуспехи на личния фронт.
През юли 2018 година, Рибите трябва напълно да се доверяват на избраника/цата, а не да се терзаят в море в илюзии и без отговори. Ако отидете на почивка в чужбина, не си и помисляйте да встъпвате в случайни, интимни връзки. Ще имате много проблеми със здравето, дълго ще тичате по болници. Хороскопът за юли 2018 година съветва Рибите да бъдат внимателни в любовните дела, за да не съжаляват после за действията си. Много ще се окажат пред сериозен избор - семейство или кариера. Естествено, всичко е важно, но трябва така да разпределите времето си, че да стигне и за общуване с роднините, и за професионални постижения.
Хороскопът препоръчва на Рибите да обърнат внимание на здравето си, защото може да се разклати, заради нервна умора и физическо претоварване. За да не напомнят за себе си хроничните заболявания през юли, трябва отрано да помислите за мерките за профилактика. Сезонът е отличен за почивка сред природата, където можете да поискате на футбол, волейбол и други игри, да се поизлежавате на топлия пясък и да поплувате в реката или морето. Рибите трябва по-често да бъдат сред нови хора, за да си намерят любим човек.
Здравен хороскоп
Хороскопът за юли 2018 година не съветва Рибите да гълтат таблетки, които, според тях, помагат за всички болести. Ако ви боли глава е най-добре повече да почивате или да отидете на лекар. Помнете, че самолечението може да доведе до сериозни проблеми, а също и да затрудни лечението. На Рибите им харесва да се правят на доктори, затова те рядко слушат съветите на опитните специалисти. През юли 2018 година са възможни както усложнения на заболявания, така и травмо опасни ситуации. Най-добре е да отидете до поликлиниката и да си направите изследвания. Възможно е проблемът да не е просто мигрена, алергия или умора.
Разбира се, че не трябва да бъдете твърде мнителни, но и безхаберното отношение към себе си до нищо добро няма да ви доведе. Хороскопът за юли 2018 година вече е приготвил за Рибите телефонния номер на известен невролог. Обърнете се към него, ако имате проблеми с нервната система или с гръбрачния стълб. През юли небрежността е неуместна, а обратно, бдителността ще помогне на Рибите да избегнат многобройните неприятности със здравето.
Лятото минава бързо, затова го използвайте по начин, да ви достави удоволствие – печете се, къпете се и се развличайте. Между другото, хороскопът не съветва да оставяте за другото лято екстремните спортове, защото те ще ви добавят повече уверености в самите вас, а също и леко ще успокоят нервите. Ако не искате да се „пляскате“ във водоеми, то си вземете карта за басейн. Масажите на гърба, козметичните процедури и физиотерапията ще укрепят имунитета на Рибите, ще преобразят външността им и ще им помогнат да се изпълнят с енергия. Само не се задълбочавайте в личните си проблеми, а се старайте да се разсейвате от тях с помощта на спортни занимания.
Хороскопът за юли 2018 година съветва Рибите да акцентират вниманието си върху дребните детайли, с помощта на които се изгражда чудесният живот. Не реагирайте на критика, клюки и негативни личности. Най-добре е изобщо да не забелязвате тяхното присъствие, а да се вслушвате в интуицията си и да живеете позитивно. В резултат на това, няма да се наложи Рибите, през юли, да страдат, заради проблеми със здравето, защото то ще бъде добро.
Кариерен и финансов хороскоп
През юли 2018 година, Рибите ще ходят на работа с приповдигнато настроение, което ще се отрази и на реализацията на проектите, и на заплатата. Периодът е добър да внедрите нещо оригинално в производството, а също и да повишите своя авторитет в колектива. Хороскопът за юли 2018 година обещава на Рибите перспективно предложение от което не трябва да се отказвате. Вие така упорито постигате своето, че конкурентите ще започнат нечества игра срещу вас. Но проблемите няма да ви изплашат, защото ще намерите надеждни партньори и влиятелни покровители. Много Риби ги очаква нова длъжност или друга работа, затова не трябва да се отчайват, заради препятствията на пътя си.
Кариерният и финансов хороскоп за юли 2018 година не препоръчва на Рибите да взимат безразсъдни решения, особено, ако се отнасят до кариерни въпроси и влагането на пари в личния бизнес. Сто пъти премислете, а най-добре се посъветвайте с тези, които отдавна работят на това поприще. Много е просто да се съгласите, но след това проблемите ще трябва да решавате именно вие. На Пълнолуние (27 юли) Рибите трябва да бъдат много внимателни по време на подписване на договори. Временно се откажете от резки промени и мащабни проекти.
Хороскопът за юли 2018 година прогнозира за Рибите борба с недоброжелатели. Разбира се, че ще бъде психологическа, затова може сериозно да разклати здравето ви. Старайте се да бъдете по-малко мнителни и чувствителни, а също и не придавайте значение на думите на завистливите личности. В службата, Рибите е по-добре да общуват с тези, които им подражават във всичко, не ги критикуват и не им поставят прът в колелата. Ако през юли 2018 година нещо сериозно ви разстрои, то гневът и агресията ви ще бъдат неуправляеми.
Любовен хороскоп
Рибите, през юли 2018 година, няма да тъгуват в самота, но и не трябва да разчитат на „принца или принцесата“. Всичко ще зависи от обстоятелствата, вашата общителност и мъдрия ни подход. Любовният хороскоп за юли 2018 година препоръчва на Рибите да работят повече над своя вид и характер, а не да търсят в тълпата онзи/онази, в когото да се влюбят безпаметно. Защото, ако вие се промените към по-добро, станете по-стилни и спокойни, ухажорите сами ще се редят пред вратата ви. През юли Рибите трябва да станат по-самоуверени и решителни, а също и да бъдат търпими към човека, който изпитва към тях дълбоки чувства.
В средата на юли Рибите могат да се запознаят с избраник/ца, на който/която всичко му е наред с ума, с чувство за хумор и добра външност. Просто Ален Делон/Анджелина Джоли! Но имайте предвид, че ако измамите прекалено сами себе си, то след това ще страдате разочаровани. Рибите спешно трябва да ппреразгледат своите възгледи за личния им живот, за да не винят околните за лошия си късмет.
Любовният хороскоп за юли 2018 година съветва Рибите да бъдат чувствени и нежни, особено, ако отношенията ви с избраника/цата са влезли в задънена улица. Не е чудно, защото вие отдавна сте заедно и жарките страсти са отминали, а е останал единствено битовизма. През юли Рибите трябва да направят подарък на любимия човек, а и за себе си да купят нещо секси. А знаете ли какво е това „стриптиз“? Демонстрирайте го на партньора в летните вечери, в романтична обстановка и под красива музика. Тогава и огън в отношенията ще се появи, и вие ще си станете по-близки един на друг.
Любовният хороскоп за юли 2018 година предсказва на Рибите, които имат семейство, финансови и битови проблеми. Ще бъде трудно да ги решите за един месец, но може да направите всичко, за да не прогресират. Понякога Рибите по време на спор, могат да се нахвърлят на половинката си и да го/я нагрубят, затова през юли трябва да бъдат много внимателни и сдържани! Но, а ако сте разлюбили човека, то му кажете. За какво го лъжете и му мътите главата? По Новолуние (13 юли) Рибите не е желателно да организират семейни празници, да взимат решения и ходят по срещи.