Хороскоп юли 2018 за РакГледай в youtubeПрез юли Раците трябва да бъдат благоразумни, за да постигнат желаното и да се реализират в професията. В любовта ще ви провърви само в случай, че станете по-инициативни. Хороскопът за юли 2018 година предсказва на Раците среща с втората си половинка. Но, за да се случи това, трябва да бъдете често в нови компании, а не да седите на прозореца и да чакате принца. За укрепване на здравето яжте повече продукти, богати на витамин С и се занимавайте със спорт.
Всички са свикнали с това, че Раците витаят в облаците и се отдават на мечти. Но през юли на тях няма да им е до илюзии, защото ще им се иска да поставят пред себе си реални цели и да ги постигнат с усърден труд. Дори в любовната сфера вие ще станете по-сериозни, за да привлечете вниманието на хората, които харесвате. Хороскопът за юли 2018 година обещава на Раците подкрепа от страна на близките роднини и приятели. Макар че вие самите обичате да давате съвети, сега ситуацията ще се измени напълно. За да успеете да организирате личния си живот, трябва по-често да бъдете на обществени места и в увеселителни заведения.

През юли Раците трябва да действат, а не да чакат ухажорите да дойдат пред вратата им и да им предложат брак. Не пречи да се разходите по магазините, да обновите гардероба си и да си направите страхотна прическа. Все пак това е по-добре, отколкото да седите на прозореца, да въздишате и да четете романтични книги.
Хороскопът за юли 2018 година предсказва на Раците много емоции, ярки събития и вдъхновение. Ако срещнете истинската любов, то вие нищо няма да объркате. Възможно е дори сами да поканите на среща новия си избраник/ца. Работната обстановка ще бъде спокойна, но видимо ще се добавят повече отговорности за Раците през юли, защото много сътрудници са в отпуска, което означава, че техните задължения автоматично ще бъдат прехвърлени към вас. Може би това ще бъде възможност да укрепите позициите си и да се изявите пред шефа като трудолюбиви и опитни работници. Само не се страхувайте от конкуренцията, защото вие знаете какво означава мъдър и оригинален подход към проектите.
Хороскопът за юли 2018 година е приготвил за Раците съвети за запазване на личните контакти. Ако някой често ви се обижда или ви критикува, погледнете първо в себе си. Недейте да нервничите за глупости, иначе ще се наложи да разговаряте с психолог и да започнете лечение. Ако усетите, че сте уморени от работа, може да си вземете отпуска и да си починете или сред природата, или в обкръжението на семейството. Плуването, слънцето и масажите, през юли, ще помогнат на Раците да възстановят загубените сили и енергия.
Ако в средата на лятото, Раците са планирали пътешествие, то тези планове едва ли ще се осъществят. Ще се наложи да се занимавате с домашни дела, битови или недовършени ремонти. Но не съжалявайте, защото ще имате възможност да отидете на море в най-добрия сезон – началото на септември. Хороскопът за юли 2018 година обещава на Раците нови и перспективни проекти, които те ще сграбчат с „щипците си“. В края на месеца отделете внимание на външността си, отидете в салон за красота и на козметик. С финансите ситуацията няма да бъде така напрегната, както през юни, затова може да си купите нещо, което сте планирали. В края на юли Раците могат да очакват голям бонус за по-рано свършена работа.
Здравен хороскоп
Ако нищо не ви боли, не означава, че трябва да се отнасяте безхаберно към здравето си. Макар че, честно казано, Раците не могат да не се интересуват от възникващите симптоми. Но през юли 2018 година ще ви се иска да се разхождате, да се печете и да се плискате от сутрин до вечер в морето. И тук се появява опасност както от слънчев удар, така и от преохлаждане. Хороскопът за юли 2018 година препоръчва на Раците да посетят очен лекар. Зрението ви рязко се влошава, затова никой, освен специалист, няма да може да ви постави точна диагноза. Възможно е това да е от възрастта, а може би заради постоянната работа на компютъра. Ако отдавна не сте си правили изследвания, то средата на лятото е подходящо време да го направите. Само не казвайте, че нямате време или възможности, а директно отивайте в ДКЦ-то.
Раците няма да имат сериозни проблеми със здравето през юли, но не трябва да пренебрегват самочувствието си. Хороскопът не ви съветва да изпитвате устойчивостта на организма си, защото ще провокирате многобройни заболявания. Представителите на знака Рак трябва особено да пазят нервната система, защото по природа те са емоционални и раними. Старайте се да избягвате стреса и преживяванията на лична основа. А за борбата с вредните навици не е нужно изобщо да ви се напомня. Вие сами отдавна сте решили да оставите пушенето.
Хороскопът за юли 2018 година препоръчва на Раците да отделят време за спорт, активни игри и релакс. А, за да се отървете от болките в гърба, трябва да се консултирате не само с лекар, а и с треньора в спортната зала. Общуването с близките хора, излизането сред природата и билковият чай преди лягане ще помогнат на Раците да се справят с негативните емоции през юли. Между другото, вие не сте лош кулинар, което означава, че може да зарадвате себе си и околните с интересни блюда. Защото храната трябва да носи удоволствие, а не да се храните само по необходимост.
Кариерен и финансов хороскоп
През юли, на Раците ще им се наложи много да работят, за да постигнат нещо конкретно. Имайте предвид не само кариерата и финансите, но и авторитета в обществото. Хороскопът за юли 2018 година не обещава на Раците благополучно материално положение, но приходи ще постъпват. Възможно е да ви се наложи да търсите втора работа, но ще успеете да намерите. Важно е, непредвидените и трудни ситуации да не намалят самооценката на Раците, а да им помогнат уверено да гледат в бъдещето. Интуиция, здрав разум и точен план за действие препоръчва на Раците хороскопът за юли. Стойте далеч от големите сделки и харчове, за да спестите онова, което сте успели да отделите от началото на годината.
При Раците ще се появят поводи да доказват своите принципи и правотата си в колектива, но трябва да бъдат много внимателни. Първоначално всичко добре „претеглете“, а след това говорете, за да не направите на „пух и прах“ отношенията си с колегите. Кариерният и финансов хороскоп за юли 2018 година обещава на Раците примамливо предложение за сътрудничество. Разбира се, то обещава изгода и доходи, но не трябва веднага да се съгласявате. Още повече, не влагайте пари в нещо, което предварително предизвиква недоверие у вас. При Раците е силно развито „шестото“ чувство, което през юли 2018 година ще им помогне да избегнат много проблеми и грешки. По-добре е да се откажете от кредити и заеми, за да не попаднете в неприятна ситуация за дълго.
Много Раци ще бъдат доволни през юли от финансовата ситуация. Но става дума за тези, които подхождат рационално към покупките и умеят да икономисват от продуктите. Хороскопът за юли 2018 година препоръчва точен и ясен, ежедневен бюджет за юли, който Раците непременно да спазват. Той ще им помогне не само да съкратят разходите, но и да натрупат малко пари за отпуската. Макар, че е много рано да се говори за почивка на морето. Но в почивните дни, Раците могат да излизат с приятели сред природата или да пътуват на село при роднини. Важното е да влагате много сила и ум в работата си, за да може началството да ви хвали, а не да ви критикува.
По Пълнолуние (27 юли) Раците не тряба да организират срещи с делови партньори, да взимат решения и да подписват договори.
Любовен хороскоп
Любовният хороскоп за юли 2018 година обещава на Раците стабилност в личния живот. Важно е вие да бъдете в „бойна готовност“ и с радост да промените всичко, което ви е омръзнало. Трябва да станете по-малко тайнствени и прикрити, за да може противоположния пол да ви обърне внимание. Предсказуемостта в любовта ще бъда по-добре дошла, отколкото загадъчния ви поглед и мечтите за идеала. Раците през юли трябва да бъдат честни пред себе си, тогава и избраника ще погледне към вас с други очи. В отношенията ще се появи доверие и внимание, които са много важни за вас в личния живот.
В началото на юли 2018 година, мислещите по натура Раци, ще имат шанса да си „изгубят главата“ от внезапна любов. Но, ако вие самите сте сериозно настроени, то ще успеете да постигнете благоразположението на симпатичен човек. Не мислете за това, което ви очаква в бъдеще, а живейте само за настоящите емоции и искрени чувства. Любовният хороскоп за юли 2018 година препоръчва на Раците да прекарват повече време с избраника/цата, а не често да се срещат с приятели. Срещи, романтична обстановка и много цветя – ето това ви е нужно, за да повишите настроението и самоувереността си. В края на юли любимия човек ще запознае родените под знака Рак със своите родители, а това вече е знак за стабилни отношения.
Отношенията със съпруга/та при семейните Раци ще бъдат топли и искрени, с неочаквани сантиментални нотки. От време на време могат да избухват конфликти на битова основа. Разхвърляни чорапи, неизмити съдове и постоянното лежане пред телевизора ще дразнят Раците. Старайте се да не викате и да не се бунтувате за всичко, иначе раздялата ще почука на вратата ви. Любовният хороскоп за юли 2018 година е приготвил за Раците мъдри съвети, към които трябва да се придържат в близките си отношения. Бъдете търпеливи и сдържани, тогава съвместният ви живот ще стане по-ярък и хармоничен.
На Новолуние (13 юли) не трябва да си определяте срещи, да спорите с роднини и да взимате съдбоносни решения.