Хороскоп юли 2018 за ОвенГледай в youtubeХороскопът за юли 2018 година предсказва на Овните интересен месец, когато може да поработите за слава и да попътувате. Важно е да е стремите да се заредите с бодрост, да се изпълните с емоции и впечатления, без значение какво ви очаква – делово пътуване или среща с нови хора. Вие ще се възползвате от такива възможности, че ще станете още по-успешни и оптимистични в живота.
Хороскопът за юли 2018 година ще предостави на Овните много възможности, не само да си починат на морския бряг, но и да посетят различни кътчета на света. Вие ще заприличате на истински пътешественици, затова от рано се запасете с куфари и уредете задграничния си паспорт. През юли не са изключени бизнес пътуванията и установяването на бизнес връзки.
Овните трябва да съставят план за действие още в началото на месеца, за да не пропуснат нещо интересно. По време на отпуската вие ще успеете да се запознаете с хора, които ще ви станат добри приятели.

Ако имате желание да играете ролята на кулинар, то започнете да изучавате екзотични рецепти и гответе блюда за близките си хора. През юли 2018 година хороскопът обещава на Овните много емоции, впечатления и незабравими събития.
Хороскопът за юли 2018 година, за съжаление обаче, не е приготвил за Овните ярки, любовни срещи. Ако вие все още сте сами, то трябва да станете по-инициативни, за да завържете романтично запознанство. Възможно е Овните да са твърде принципиални и придирчиви, и затова, реално, са прогонили всички свои ухажори. Естествено, че не е необходимо да се хвърляте на шията на първия срещнат, но и да търсите идеалният спътник в живота, също е глупаво занимание.
В работната сфера, Овните трябва да спазват субординация, когато общуват със старшите сътрудници. Началството ще ви даде отговорна задача, с което ще трябва да се справите в кратък срок. По отношение на възнаграждение очаквайте бонус и нова длъжност. Вие работите постоянно, затова не ви стига времето да довършите ремонта у дома. Много е вероятно, в средата на лятото, парите да не са на високо ниво.
Хороскопът за юли 2018 година съветва Овните да се отнасят внимателно към здравето си, по-малко да стоят под преките слънчеви лъчи и да не се преохлаждат. Може би ви се струва, че в средата на лятото не може да се простудите, но в действителност, може сериозно да се разболеете и да легнете с температура в леглото.
В края на юли при Овните могат да се появят проблеми в отношенията с любимия човек. За всичко ще бъдат виновни вашите необосновани ревност и плачливост, които, на избраника/цата, му/й е омръзнало да търпи. Хороскопът за юли 2018 година съветва Овните да бъдат пестеливи с парите, защото, на тази основа, може да имате много неприятности с роднините. Важно е по-малко да нервничите, иначе ще се докарате до депресия. Нали не искате през юли да влезете в болница и да пиете успокоителни?
Здравен хороскоп
Овните постоянно се трудят, като пчеличките. Ако не намалите темпото, ще разклатите скъпоценното си здраве. През юли трябва да е погрижите за укрепване на имунната система, да пиете повече витамини, да се печете и да се къпете във водоемите. Бъдете внимателни, особено, ако имате алергия към цъфтящи растения. Хороскопът за юли 2018 година препоръчва на Овните предварително да си купят лекарства, за да са готови за появата на такива заболявания. Само не се опитвайте да се самолекувате, за да не се появят усложнения. Най-добре е да отидете на специалист, който да постави вярна диагноза. По-малко стойте на компютъра, повече се разхождайте, излизайте сред природата и се срещайте с приятели.
През юли Овните трябва да спазват диета и внимателно да четат етикета на продуктите, които купуват, преди всичко за срока на годност. Възможно е отравяне с некачествени продукти или с такива, с изтекъл срок на годност. При поява на неприятни симптоми – тежест, диария и болки в корема, веднага отидете в болница. В средата на юли ще имате доста задушевни разговори с хора, с които отдавна не сте се виждали. Постарайте се да водите активен начин на живот, занимавайте се със спорт и взимайте участие в различни игри.
Хороскопът за юли 2018 година препоръчва на Овните да се погледнат от страни. Ако сте прибавили някой и друг килограм, то трябва да започнете да се храните под режим и да ограничите употребата на мазни и тестени храни. Старите панталони или поли са ви станали малки? Но не е необходимо да купувате нови, а е по-добре да започнете да тичате сутрин. Така бързо ще придобиете желаните форми и ще успеете да запазите модния си гардероб. Разбира се, че Овните не трябва да се отказват да си купят нещо стилно. Защото това ще ви придаде оптимизъм. По-малко реагирайте на критичните забележки от околните. Хороскопът съветва през юли да бъдете по-самоуверени относно своята външности да не снижавате самооценката си.
В краен случай, винаги има шанс да намерите опитен психолог и да го посещавате два пъти седмично. Важно е Овните да не се страхуват да променят вътрешния си свят и смело да гледат в бъдещето. Омръзнали са ви еднообразието и рутината? Значи трябва да измените своите възгледи, да си намерите хоби и да се усмихвате на новия ден.
Кариерен и финансов хороскоп
Ако трябва да отбележим консервативните знаци на Зодиака, то Овен със сигурност ще бъде на първо място. Затова и професията за себе си я избират дълго. Те във всичко искат да бъдат първи и, като правило, постигат своите цели. На тях им харесва да работят усърдно и на място, където виждат перспективи във финансово отношение. Хороскопът за юли 2018 година обещава на Овните неординарен подход към делата, оригинални и творчески идеи. Важно е да не се съмнявате във всичко, да бъдете принципиални и настойчиви. Тогава резултатът няма да ви накара дълго да чакате.
През юли 2018 година на Овните им предстои понякога да се сблъскват с трудности на пътя. Но всичко може да бъде решено, ако се заемат навреме с проблемите. Хороскопът предсказва нови срещи с партньори, личен бизнес и подписване на изгодни договори. Важно е да не изказвате своето недоволство от поръчките, които идват от ръководството. Още повече, не критикувайте висшестоящите началници и колегите. Кариерният и финансов хороскоп за юли 2018 година не съветва Овните рязко да взимат решения, които се отнасят до местоработата им. Дори, ако обстановката в колектива бъде напрегната, старайте се да скриете по-дълбоко раздразнението и агресивността си. В средата на юли на Овните ще им се наложи многократно да пътуват в командировки, но не трябва да се отказват от тях. Те ще им донесат много интересни предложения и приходи.
Във финансов план, Овните през юли 2018 година трябва да бъдат практични в покупките. Не всичко, което искате да купите, ще се окаже наистина нужно и качествено. А, ако искате да се изкачите към върха на кариерната стълбица, то се старайте да не пренебрегвате дребните и скучни задачи. По натура Овните са лидери и за това много е казано. На тях им се иска да бъдат и началници на отдел, и президенти на страната. Какво пък, вашите стремежи са добри, но не винаги са уместни! Научете се да бъдете търпеливи и да търсите „тънък“ подход към всеки, с когото планирате да се занимавате.
Хороскопът за юли 2018 година е приготвил за Овните няколко изненади. Те ще бъдат приятни, но скъпи. И не само във финансов, но и в морален план. За да постигнат високо ниво в работата, на Овните ще им се наложи да повишат работоспособността си до безкрайност. Интуицията ще ви подскаже в какво направление е най-добре да се движите, а също и ще ви помогне да избегнете многобройните преживявания на професионална основа. През юли 2018 година по-малко се вълнувайте за онова, което вече се е случило. Особено, ако не е възможно ситуацията вече да се поправи. На Пълнолуние (27 юли) не е желателно да планирате съвещания, преговори и делови пътувания.
Любовен хороскоп
Любовният хороскоп за юли 2018 година съветва Овните да контролират емоциите си и да бъдат по-малко инатливи. Ако искате някой от противоположния пол да ви обърне внимание, станете не само външно привлекателни, но и отстъпчиви при общуването. Желателно е да усмирите горделивостта си, а също и по-малко да говорите за личния си живот с приятели. Нека нещо да остане в тайна, не трябва да бъдете така открити, като прочетена книга. На Овните ще им се струва, че до тях няма достоен човек, но това не е така. Вгледайте се добре в тези, които отдавна познавате. Важно е да не бързате да правите изводи и не преследвайте тези, които малко ви подхождат. Любовта ще се появи във вашия живот, но не трябва да се определя конкретен ден.
През юли, от време на време, Овните трябва да излизат „на лов“, за да могат да устроят личния си живот. Само бъдете по-меки и нежни в близките си отношения, защото само така ще можете да ги съхраните за дълго. Любовният хороскоп за юли 2018 година препоръчва на Овните да се примирят с някои обстоятелства в съдбата. Още повече, че вие, така или иначе, няма да можете да промените сами всичко из основи. Ако се доверите на вътрешните си чувства, ще можете да благоразположите към себе си онзи/онази, който ви подхожда, както духовно, така и в интимен план. Много считат Овните за твърде упорити и настойчиви, затова не искат да започват отношения с тях. Но на лековат роман може да се съгласите само, ако и вие изпитвате към човека само симпатия, а не силни чувства.
Ако Овните вече имат любим човек, то през юли 2018 година чувствата ще преминат на нов стадий. Вие ще започнете повече да се доверявате един на друг, ще планирате съвместно съжителство и далечно пътешествие. Важно е и двамата да не задълбавате само в работата и в изграждането на бизнеса, а да намирате време за романтични разходни и задушевни разговори. Не е нужно да губите онова, което някога е обединило сърцата ви.
Любовният хороскоп за юли 2018 година обещава много нови и интересни неща на семейните Овни. Вие може да разберете нещо от миналия живот на своя партньор. Не пречи да изучите по-добре навиците, вкусовете и желанията на човека, с когото живеете вече не една година. Това ще ви помогне да се сближите още повече и ще внесе хармония в семейните отношения. Само не се опитвайте да бъдете твърде настойчиви, а внимателно изучавайте онзи, който ви е скъп. През юли 2018 година, Овните ще преживеят доста приключения и авантюристични ситуации. Но, ако вие във всичко спазвате мярката и бъдете внимателни, то всички събития ще преминат без особени вълнения и проблеми. По Новолуние (13 юли) на Овните не се препоръчва да определят срещи и да сключват брак.