Хороскоп юли 2018 за ЛъвГледай в youtubeХороскопът за юли 2018 година съветва Лъвовете да се настроят позитивно, а не да живеят с тъжни спомени за предишна любов. Тогава съдбата ще им подари много ярки събития, романтични срещи и истински приятели. Ако Лъвовете поискат нещо много силно, то през юли ще излязат победители от всяка ситуация. Но не забравяйте за най-важното - здравето. Иначе има вероятност да попаднете в болница с отравяне или с възпаление на белия дроб.
Хороскопът за юли 2018 година съветва Лъвовете да гледат оптимистично на живота, а не да ходят с угрижено лице. Трябва да се самомотивирате за успех, за да постигнете желаното. Не трябва да избягвате моментите, които могат да ви помогнат да се изпълните с емоции и да оцветите живота си с цветовете на дъгата. Лъвовете не са свикнали да се предават, затова през юли трябва да бъдат самоуверени. Особено в критичните ситуации, когато всичко наоколо им се струва мрачно и сиво. Спомнете си, че на вън е лято, а слънцето ви дарява положителна енергия.
Разбира се, ще ви се наложи да се сблъскате с някои препятствия по пътя си, но това е временно и бързо преминава.

Хороскопът за юли 2018 година препоръчва на Лъвовете да бъдат ентусиасти и вдъхновители на идеите, които сами са създали. Старайте се да бъдете по-близо до роднините, които ви разбират и ви приемат с всички ваши минуси.
В любовта очаквайте интриги и увлечения, затова няма да ви бъде лесно да разберете къде чувствата са искрени и кой разчита само на изгода от отношенията ви. Самотните Лъвове е възможно да срещнат „своя“ човек, по дух и темперамент. Съдбата през юли 2018 година е щедра към Лъвовете, затова не трябва да униват и да тъжат. Някои ги очаква истинско любовно приключение. Те могат да срещнат своя избраник в нова компания или на неочаквано място. Важно е, в очакване на любовта, да се справите със спомените за предишните си връзки, както и да се отървете от предмети, които ви напомнят за бивши възлюбени.
Хороскопът за юли 2018 година предсказва за Лъвовете хронични заболявания, които ще напомнят за себе и в самия разгар на лятото. Старайте се да бъдете по-дълго на чист въздух, да ходите на плаж и да се веселите с приятели. В средата на юли Лъвовете ги очаква чудесна отпуска, заедно с избраника/цата или с роднините. Интересно е това, че по време на почивката вие харесате за себе си няколко професии – от шоу водещ да гид.
Финансовото положение на Лъвовете ще се промени към добро, но в края на месеца, когато стар приятели или бизнес партньор ще ви предложат изгодно занимание. Не е нужно да се замисляте дали да се съгласите или да откажете. Това е рядък шанс, който съдбата подарява на Лъвовете.
Здравен хороскоп
Ако представителите на знака Лъв нямат особени пристрастия към спорта, то може, просто, сутрин да тичат и да правят гимнастика, а вечер да покарат велосипед в парка. Така вие ще успеете не само да влезете във форма и да укрепите здравето си, но и да почувствате невероятен прилив на бодрост. Хороскопът за юли 2018 година препоръчва на Лъвовете различни начини, за да се справят с душевния дискомфорт и да станат по-оптимистично настроени.
Ако работата на Лъвовете е свързана с документация и се налага постоянно да седят в офис, то непременно трябва да се движат повече и да ходят пеша. Усещате, че сте прибавили килограми? Тогава не си позволявайте да се храните нощем, спазвайте диета и изпълнявайте някакви физически упражнения. Повярвайте, ако всеки ден лежите на дивана, ще се превърнете в истински глобус. Хороскопът съветва Лъвовете да работят над себе си и своето тяло.
Но е важно всичко да бъде с мярка. Иначе може да се нараните и да попаднете в болница. Хороскопът за юли 2018 година препоръчва на Лъвовете да се занимават в тренажорната зала, под ръководството на инструктор. Много големи натоварвания могат да увредят гръбначния стълб и целия организъм. Ако всеки ден през юли, Лъвове отделят дори само половин час за упражнения, то скоро ще видят положителния резултат.
Но не трябва да забравяте и за режима на хранене. Дори, ако на улицата е страшна жега, трябва да се храните с плодове, зеленчуци и ядки, макар че в летния период се пият певече течности. Важно е се откажете от вредните навици, това ще ви помогне да погледнете по различен начин на себе си и на начина си на живот. Оставете пушенето, ограничете употребата на алкохол и сами ще видите, че сте станали по-енергични и жизнени. Хороскопът съветва Лъвовете, през юли да спазват режим на сън и почивка. Здравето е най-ценното за човека. Помнете това и укрепвайте имунитета.
Кариерен и финансов хороскоп
Юли е благоприятен месец за професионални успехи. Ако Лъвовете са се насочили към кариерен ръст и финансови приходи, то нищо няма да ги измести от пътя им. Само бъдете внимателни с капиталовложенията и кредитите. Сатурн и Меркурий не приветстват твърде особено такива рискови действия. Хороскопът за юли 2018 година не съветва Лъвовете да губят това, което са трупали с години. Взимайте решения заедно с близките или с деловите партньори, с които отдавна си сътрудничите. Лъвовете често ще бъдат на границата на нервния срив, затова, още в началото на юли трябва да се въоръжат с търпение и бъдат мъдри.
През юли 2018 година Лъвовете ще бъдат преследвани от непрекъснати счупвания на домакинските уреди и други неприятни моменти. Ремонтите ще бъдат скъпи, а нов уред струва доста скъпо. И какво да се прави? Важното е да не се паникьосвате, а търсите изход от положението. Кариерният и финансов хороскоп за юли 2018 година препоръчва на Лъвовете да седнат и спокойно да обмислят плана за действие. Защото е вероятно да намерите верни приятели, които да ви помогнат във всичко. Бъдете инициативни и сдържани, тогава ще постигнете много без големи загуби. В края на юли могат да възникнат търкания между Лъвовете и началството им, заради някои производствени въпроси. Ако успеете да отстоите своето мнение, ще бъдете герои. Хороскопът не ви съветва да сключвате сделки, да влагате пари в дом или кола, а също и да се занимавате с крупни, финансови машинации.
Сред близкото обкръжение на Лъвовете могат да се окажат завистници и неприятели, които всячески ще възпрепятстват постигането на целите. Хороскопът за юли 2018 година съветва Лъвовете морално да се успокоят и да бъдат сдържани в най-отговорния момент. Възможно е в средата на месеца роднини да ви помолят за финансова подкрепа. Вие не можете да им откажете, но не си и помисляйте да им дадете и последните си пари. Внимателно подписвайте документите, за да не попаднете в казусни ситуации. А и в работата по-често слушайте тези, които са по-опитни и по-мъдри, а също и по-възрастни. Може да се каже, че по-добре познават живота. Интуицията ще помогне на Лъвовете във финансов план, защото рядко ги подвежда.
На Пълнолуние (27 юли) не се препоръчват деловите пътувания и преговорите с партньори.
Любовен хороскоп
Всичко, което е свързано с личния живот на Лъвовете, през юли 2018 година ще се случи по чудесен начин. Дори и не си помисляйте да се отчайвате и да се ядосвате по този повод. Още повече, че имате много обожатели, а сред тях има такива, които са готови да ви последват на края на света. Любовният хороскоп за юли 2018 година съветва Лъвовете да бъдат сдържани емоционално, иначе сами ще развалят цялата „картинка“. В близките отношения, повишената ви импулсивност може само да навреди. И така, колкото по-рано разберат това Лъвовете, толкова по-добре ще бъде за личния им живот. Не взимайте прибързани решения, всичко трябва да бъде „претеглено“ и обмислено до най-дребните детайли, иначе ще попаднете при човек, който изобщо няма да ви бъде интересен.
Любовният хороскоп за юли 2018 година за Лъв предсказва доста лекомислени романи. Ако усетите, че само ви използват, бързо бягайте от такива ухажори! Разбира се, че е възможно да флиртувате, но не си позволявайте да мислите за себе си по-лошо, отколкото е наистина. Това особено се отнася за интимните връзки, с които Лъвовете, през юли 2018 година реално ще злоупотребяват. За да се запознаете с достоен човек, трябва по-често да бъдете в нови компании. И в началото установявайте приятелски отношения, а след това мислете за чувства. А на Лъвовете, които вече обичат и са обичани, остава единствено да пожелаем търпение и още веднъж търпение.Постоянно ще ревнувате вашият избраник/ца и то напълно основано, но какво пък, вие сами сте си го/я избрали красив/а, секси и непостоянен/непостоянна в отношенията.
Семейните Лъвове ще поискат да разнообразят интимната страна на отношенията си. Това решение се подкрепя и от съпруга/та. Експериментите се приветстват, но не прекалявайте с играчките от магазина за възрастни. По Новолуние (13 юли) не е желателно да организирате семейни празници, да уреждате срещи и да изяснявате отношенията си с роднините.
Любовният хороскоп за юли 2018 година е приготвил за Лъвовете прекрасен дом, където те могат да създадат „гнездо“ с избраника/цата. Защото колко още можете да тичате по познати, да живеете с роднини и сменяте жилища. Важно е всички проблеми, Лъвовете да решават заедно с любимия човек. Дори и да ви се наложи през юли 2018 година да се сблъскате с битови или финансови трудности, всичко ще се реши бързо и успешно. Най-важното е, че се обичате един - друг.