Хороскоп юли 2018 за КозирогГледай в youtubeПрез юли на Козирозите няма да им бъде скучно и тъжно, защото всичко наоколо е толкова интересно, перспективно и авантюристично. Вие ще можете да измените към по-добро не само своя живот, но и живота на други хора. В любовта Козирозите ще бъдат загадъчни и привлекателни, както никога. А и в службата, няма да имате равни! Астрологичната прогноза за юли 2018 година предсказва на Козирозите солидни успехи, признанието на колегите и големи приходи. В края на месеца не пречи да си направите изследвания в поликлиниката.
През юли 2018 година, на Козирозите няма им да се наложи да скучаят, защото животът ще открие пред тях нови и ярки хоризонти. Във вас ще се събуди духът на авантюристи, които ще ви придаде повече самоувереност в работата и в любовта. Хороскопът за юли 2018 година обещава на Козирозите доста перспективни проекти, които ще им помогнат да се реализират професионално. Ще ви бъде лесно да разгадаете тайните, които околните пазят. Важно е да бъдете упорити и отговорни във важните дела.
Козирозите по натура са сериозни и решителни, затова с радост се заемат с всички нововъведения.

На вас ви харесва да правите това не само за доброто на другите, но и за себе си. Ако се доверите на шестото си чувстов, то ще успеете да намерите именно тази ниша, която ще ви помогне да постигнете успехи. Най-накрая реалността ще се въплъти в живота, което означава, че има шанс за благополучно бъдеще. Хороскопът за юли 2018 година съветва Козирозите да погледнат по друг начин на обичайните неща. Вие няма да търсите лесни пътища за решаване на проблемите, защото силите и енергията ви стигат за най-трудните задачи. Козирозите ще посрещнат с гордо вдигната глава всичко, което съдбата им изпраща. Ако ви се иска да напуснете работа, смело пишете заявлението за напускане. Активната борба с конкурентите ще ви придаде увереност и ще ви отърве от занижената самооценка.
В личния живот, през юли Козирозите не е желателно да скромничат, защото инициативността може да ви приближи към мечтите. Хороскопът не ви съветва да се измъчвате с въпроси, на които сами не знаете отговора. Постарайте се да приемете половинката си такава, каквато е. Логиката е уместна само в случаите, когато изключвате чувствата. Хороскопът за юли 2018 година предсказва на Козирозите истинска любов, над който ще ви се наложи да работите непрестанно, заедно с партньора/ката.
През този месец Козирозите ще се запознаят не само с приятни, но и интересни хора, с които ще могат да разговарят на всякакви теми и да прекарват весело времето си. Ходете на кино, театър и дори на концерт на любимата си рок-група. Важно да не стоите сами, а винаги да бъдете в центъра на събитията и вниманието. Семейните Козирози, през юли трябва да поставят акцент върху романтичните моменти и сериозно да се замислят за раждането на дете.
Не пречи леко да коригирате фигурата и външния си вид, например: посетете салон за красота и се запишете за фитнес. Резултатът след това ще ви позволи с удоволствие да похарчите прилична сума за нов гардероб, развлечения и подаръци за любимите ви хора.
Хороскопът за юли 2018 година не съветва Козирозите да се занимават с активни спортове, където се предполага, че съществува риск и екстремни ситуации. Вие може да получите сериозно счупване, травма или разтягане на връзки. Бъдете внимателни с алкохолните напитки и некачествените продукти. Има риск от отравяне и попадане в болница.
Здравен хороскоп
За околните, Козирозите са като скала, като железобетонна стена и кълбо от железни нерви. В действителност, те са уязвими и мнителни, което може да ги доведе до психически проблеми, през юли. Разказвайте всичко на някой добър приятел, не задържйате в себе си цялата досада и трудните преживявания. А, ако нямате надежден приятел, то се обърнете към опитен психолог. Хороскопът вече ви е намерил специалист, лечението при когото ще бъде много ефективно. Помнете, че всички проблеми се решават, ако на време им обърнете внимание!
Хороскопът за юли 2018 година съветва Козирозите да бъдат по-близо и по-внимателни към роднините. Те ви вярват и са готови да ви изслушат във всяка минута. По характер вие изобщо не сте алтруисти, но не пречи лятото да станете. Макар че ще бъде достатъчно да започнете да гледате по-леко на живота, да станете повече оптимисти и да се научите спокойно да реагирате на критиката, която идва от страни. Вие така бързо се адаптирате в непозната обстановка, че всичко ви е ясно. Благодарение на компромисите, Козирозите ще успеят през юли да намерят подход към всички лични и служебни въпроси. Ако си поставите приоритети, то още в края на месеца ще разберете, че сте избрави верния път. Промените са за добро! Вярвайте в това, което съдбата щедро ви дава!
Хороскопът за юли 2018 година е приготвил за Козирозите комплекс от упражнения, които ще им помогнат да се отърват от болките в гърба и да спегнат фигурата си. Ако не ви харесва да се печете и да се къпете във водоеми, то изберете плувния басейн. Само не се опитвайте да избягвате редовните тренировки, сутрешния джогинг и упражненията.
Кариерен и финансов хороскоп
Хороскопът за юли 2018 година не съветва Козирозите да бъдат просто наблюдатели, а с всички сили да се стремят към реализиране на целите си. Финансовата ситуация ще бъде толкова слаба, че ще си потърсите допълнителна работа. Макар, че от дълговете ще се измъкнете по-бързо, отколкото сте си мислели. Козирозите, с всички фибри на душата си, избират стабилността и упорития труд. Но не винаги се получава така, както ви се иска, затова бъдете внимателни с конкурентите, внимателно подписвайте сделките и документите. Ако ви е нужна помощта на юристи, не се отказвайте от нея.
Кариерният и финансов хороскоп за юли 2018 година препоръчва на Козирозите да поискат увеличение на заплатата от началника, ако преценявате, че реално е мизерна. Не се съмнявайте в себе си и в своите таланти, нека и околните се убедят още веднъж в тях. През юли Козирозите могат сериозно да си отмъстят на колегите, които отдавна им завиждат. Неприятните слухове зад гърба и постоянните претенции са подтвърждение за това. Хороскопът ви съветва да се съсредоточите върху своята работа, да бъдете настойчиви и решителни.
А, ако Козирозите искат през юли да започнат изучаването на нова специалност, то нека не се бавят. Правете онова, което сърцето ви подсказва! Между другото, не забравяйте и за любимото си хоби! Хороскопът за юли 2018 година е приготвил за Козирозите няколко интересни увлечения, които ще срещнете в интернет. Трябва само да ги разгледате и да вземете решение. Важно е да не живеете само с мислите за финансови приходи, а да изпълнявате работата си с радост и вдъхновение.
На Новолуние (13 юли) Козирозите трябва да се откажат от съвещания, преговори и командировки. Сделките и договорите също оставете за друг ден.
Любовен хороскоп
Любовният хороскоп за юли 2018 година препоръчва на Козирозите да бъдат по-откровени и емоционални в личните отношения. Понякога вие сте толкова сдържани, че отблъсквате от себе си ухажорите. А сред тях са тези, които може да бъдат достойна партия за вас. Не се крийте от собствените си чувства, защото вие много мечтаете да срещнете своята половинка това лято.
Очаквайте както романтични запознанства, така и раздяла с възлюбения/та. Но ако се задълбочите в мрачните мисли и постоянно се съмнявате в себе си, то няма да намерите взаимната любов. През юли Козирозите трябва да станат толкова активни в личния живот, колкото могат да си позволят. Харесва ви колегата/колежката? Значи, поканете го/я на среща. Направете първата крачка! Избирайте, вглеждайте се и тогава съдбата ще ви възнагради по заслуги.
Любовният хороскоп за юли 2018 година не съветва Козирозите, които имат любим да бъдат твърде придирчиви в отношенията. Научите се да отстъпвате на партньора, дори и да не е прав за нещо. Или ви се струва, че той/тя издевателства над вас и театралничи? Тогава и вие бъдете бъдете актьори, което ще създаде добър, театрален тандем. Важно е през юли 2018 година, Козирозите да избегнат ухажорите, които се нуждаят само от парите им, а не от искрените им чувства. Помнете, че ситуацията ще се задълбочи с времето, а вие ще си останете сами с разочарованията и обидите си.
В семейството на Козирозите ще се появят битови и финансови проблеми, което не е рядкост дори при двойките, които живеят вече дълги години заедно. Не трябва да обръщате внимание на капризите на съпруга/та, а спокойно да обмислите всичко и да вземете решение. Любовният хороскоп за юли 2018 година съветва Козирозите по-малко да нервничат, защото могат да попаднат в болница. На споровете реагирайте сдържано, внимателно доказвайте мнението си и най-важното – не правете прибързани изводи! По Пълнолуние (27 юли) Козирозите трябва да прекарат времето си у дома, а не да ходят по срещи.