Хороскоп юли 2018 за ДеваГледай в youtubeПрез юли Девите трябва да укротят амбициите си и да издържат всички изпитания, които им поднася съдбата. За личния живот изобщо няма да ви остане време и сили, защото всички ще бъдат използвани в службата. Хороскопът за юли 2018 година съветва Девите да решават бързо проблемите, да не ги отлагат за „утре“. В края на месеца е възможно пътешествие, за което отдавна сте мечтали. Събирайте пари и купувайте куфари!
През юли Девите ги очакват ярки промени във всички сфери на живота. Ще се появи усещане, че съдбата ви проверява за устойчивост на духа, макар че на вас ви харесва всичко ново, необичайно и перспективно. Хороскопът за юли 2018 година предсказва на Девите служебен роман и преместване в друг град. Учудени сте? А колко още изненади стоят пред вас! Юли 2018 година ще се окаже за Девите не само незабравим месец, но и съдбоносен. Само се постарайте да взимате всички решения бързо и точно, а в любовта се доверявайте на здравия си разум.
Представителите на знака Дева ще решат, че във всичко присъстват някакви магии и вълшебство,

на в действителност, вие просто сте отвикнали от приятните изненади и новостите. През юли 2018 година на Девите им предстои доста да се грижат за благополучието на близките си хора. Дори и те да не ви молят за това, все пак не оставяйте техните проблеми без внимание. Хороскопът за юли 2018 година препоръчва на Девите рационално да използвате силите и енергията си, защото, в противен случай, в края на месеца съвсем ще „издъхнете“. Не се старайте да угодите на всички, бъдете в епицентъра на събитията и избутайте тези, които нагло ви се пречкат и ви завиждат.
В работната атмосфера ще се твори нещо, което дори на практичните Деви ще им бъде трудно да разберат, изцяло. Но ще се наложи в много от ситуациите да се примирите и да останете спокойни, а не да критикувате или да говорите от високо, от трибуната. През юли Девите трябва да поемат няколко отговорни задачи и да се занимават само с тях. Помнете, че, ако поемете върху себе си и чужди проекти, то ще останете без крака и ръце. А и без любими хора, които ще са се уморили да ви чакат да се връщате от работа.
В средата на юли е много вероятно Девите изобщо да не могат да си тръгнат от службата, а това вече е повод да се замислят за друга професия или да се заемат със собствен бизнес. Хороскопът за юли 2018 година е приготвил за Девите няколко интересни и изгодни предложения, но е по-добре да ги разгледате заедно с юрист. С колегите бъдете сдържани и учтиви, иначе ще се разрази буря. В семейните дела всичко ще се случи по най-добрия начин. При вас могат внезапно да дойдат желани гости отдалече, с приятни изненади и подаръци. Родените под знака Дева са отлични кулинари, затова посрещането на роднините няма да мине без оригинални блюда.
В средата на месеца не пречи Девите да се отнесат към себе си с доза критичност, особено, ако самочувствието им е намаляло. За да подобрите материалното си положение ще ви помогне човек, на когото вие самите многократно сте помагали. Хороскопът за юли 2018 година не препоръчва на Девите да „тушират“ проблемите със спиртни напитки. Разбира се, никой не ви забранява да ходите на кафе или ресторант, но с алкохола бъдете внимателни. Между другото и с хранителните продукти, също! Защото през лятото съществува риск от сериозно отравяне, затова внимателно гледайте за срока на годност, дори и на дълготрайните! Спазвайки диета Девите ще могат в кратък срок да нормализират дейността на стомашно-чревния тракт.
Здравен хороскоп
Девите са свикнали да работят до състояние, в което вече не си усещат краката, а главата сама пада на възглавницата. Затова, през юли, трябва основателно да се погрижите за своето здраве, иначе организмът ще ви „предаде“. Важно е да не седите до късно пред телевизора и да разговаряте по телефона до сутринта. Добрият сън ще помогне на Девите да възстановят силите си, а сутрешната гимнастика ще ги зареди с енергия за целия ден. Следете за режима си през деня, хранете се с полезни продукти и не се опитвайте да направите всичко на бързи обороти.
Хороскопът за юли 2018 година не препоръчва на Девите да пият транквиланти, ако нервната им система се е разклатила. Не си самоназначавайте лечение без предварително изследване при лекар. Народните методи могат да бъдат ефективни, но в началото вземете съвет от специалист! През юли 2018 година, Девите трябва винаги да бъдат с тонус, което означава ще ще бъде добре да спортуват, да плуват във водоеми и да се разхождат на чист въздух. Ако сте планирали пътуване и почивка, то нека бъде в планината, а не морския бряг. А преди лягане, непременно, взимайте релаксираща вана с лавандула, а след пийте чай с маточина. Девите трябва да помнят, че здравето е само в техните ръце. Иначе, прехвърляйки грижата за своите проблемите на чужд гръб, ще си докарате куп неприятни болести.
Ако Девите са предразположени към ревматични заболявания, то трябва спешно да си направите изследвания в съответната клиника. Слънчевите бани са много полезни за гръбначния стълба, за укрепване на имунитета и организма, като цяло. Девите трябва бързо да се откажат от вредните храни, прихапванията и газираните напитки. Ако искате да вървите по пътя към здравословния начин на живот, то мислете за всяка своя крачка. Желателно е да внимавате за фигурата си, особено, ако сте склонни към напълнявате. Съгласете се, че е обидно да гледате отражението си във витрините, когато до вас крачи стройна жена или добре сложен мъж, съответно. И така, тичайте в тренажорната зала!
Хороскопът за юли 2018 година не препоръчва на Девите да прегряват на слънцето или да се преохлаждат във водния басейн. Спазвайте мярка във всичко, за да не прекарате отпуската си в болница. Движете се повече, карайте кънки и колело, и не давайте на тялото си да мързелува. Повярвайте, че още в края на юли вие ще видите добрите резултати от своя неуморим труд над себе си. А от остеохондрозата, Девите трябва да се отърват не с помощта на мазила и таблетки, а със специални упражнения, които може да намерите в интернет. Вие може да ги изпълнявате, като дори не излизате от дома си и през всеки сезон.
Кариерен и финансов хороскоп
През юли, Девите трябва разумно да използват своята енергия, за да им стигне не само за работа и кариера, но и за близките им. Ако искате да укрепите финансовото положение, то създавайте нови и ярки идеи, а след това отидете с тях при шефа. Ако ги одобри, веднага ги внедрете в работата си. Очаква ви прилична премия в края на месеца. Хороскопът за юли 2018 година предсказва на Девите бързо и безболезнено решаване на старите проблеми. Това ще ви придаде сила на духа и упоритост, а също ще ви добави и оптимистично настроение. Само бъдете коректни в отношенията си с колегите, защото Уран, през юли, може да ви направи доста избухливи и неотстъпчиви.
Началото на юли ще премине леко скучно за Девите, защото всичко са свършили предварително. Не трябва да се отказват от дребните задачи, защото те могат да се окажат много перспективни и изгодни във финансово отношение. Интелектуалният труд ще ви донесе огромна полза, както прогнозира хороскопът за юли 2018 година за Дева. Ако имате собствен бизнес, намерете нови и креативни пътища за реализиране на продукцията. Не забравяйте за рекламата и влагането на пари в бизнес-проекти. Вие можете да направите скок в кариерата само в случай, че изградите отношения с достойни партньори, а също и, ако сключите договори със западни компании.
Девите не могат нито минута да останат без работа, а също и обожават да се ровят в информация, както стара, така и нова. Именно този добър навик ще им помогне да постигнат успех в най-различни сфери. Кариерният и финансов хороскоп за юли 2018 година препоръчва на Девите да спазват дистанция с колегите, които отдавна замислят някаква авантюра против тях. Ваши пари, слава и постижения не дават спокойствие на много, затова не трябва да се учудвате на машинациите на недоброжелателите ви. През юли Девите трябва да държат емоциите си под строг контрол, ако не са решили да сменят работата си. Важно е да избягвате конфликтите, сплетните и провокациите.
По Новолуние (13 юли) Девите не трябва да подписват договори, да организират командировки и съвещания.
Любовен хороскоп
През юли 2018 година, Девите ще се заровят до „шията“ в работа, затова изобщо няма да им е до любов. Но все пак, трябва да бъдете по-толерантни към онова, което ви носи радост и щастие. Защото, ако не се заемете с търсенето на половинка, то ще си останете самотни ергени и моми. Любовният хороскоп за юли 2018 година съветва Девите да не отказват нито една покана за среща. Да не се затварят в себе си, да не се задълбочават в кариерата, а нощем да мечтаят за принца или принцесата. Ако вие отворите сърцето си за любов, то скоро ново и ярко чувство ще влезе в живота ви. Възможно е този, когото считате за приятел, отдавна да изпитва към вас страстни чувства. В началото на месеца се вгледайте се в своето обкръжение.
Средата на лятото не е най-доброто време за Девите да сключват брак, затова е по-добре да се въздържат от тези пищни мероприятия. Ако вече имате избраник/ца, то продължавайте да се срещате, живейте на семейни начала и просто планирайте бъдещето. Любовният хороскоп за юли 2018 година не препоръчва на Девите да си правят прибързани изводи и взимат решение за създаване на семейство. Ако усещате, че ви „човърка“ чувство на ревност, то е най-добре да си изясните отношенията очи в очи или временно да се разделите. Иначе ще разрушите връзката си, която е хармонична и желана. Откровенният разговор ще ви помогне да поставите всичко по местата, затова не трябва да бягате от него.
Ако Девите са семейни, то през юли ги очакват неочаквани промени в живота. Това може да бъде както покупка на дом, така и пътешествие зад граница. Не са изключени разправии със съпруга/та за финанси, които близък роднина ще ви помогне да оправите. Любовният хороскоп за юли 2018 година не съветва Девите да ходят по петите на половинката си. Дайте си един на друг свобода, тогава ще си станете още по-близки. Дори честите командировки могат да станат своеобразен „мехлем“ за семейните двойки, които са на границата на раздялата. Раздялата ще ви позволи да се освободите от ежедневната рутина и монотонност.
На Новолуние (27 юли) Девите не трябва да ходят по срещи, да взимат решения и да организират семейни мероприятия. Този ден е подходящ за спокойна почивка и съзерцание, а не за активни действия.