Хороскопи за юли 2018Гледай в youtubeХороскопът за юли 2018 година ще ви подари само ярки и положителни впечатления. Вие ще се радвате искрено на тези дреболии, които съдбата ви изпраща. Търсите ли промените? Значи те ще се случат. Не ви устройва предишната работа? Без съмнение я сменете за по-перспективна и доходна. Мечтите и старите планове лесно ще се въплътят в реалността през юли, но ако вие самите не изпуснете шансовете си за успех и финансово благополучие.
През този месец трябва да си поставите постижими цели, да бъдете самоуверени и упорити. Променяйки принципите си и поставяйки си приоритети, вие ще успеете да погледнете по различен начин на личния си живот. При самотните ще се появи възможност да срещнат любим човек, с когото да сключат официален брак. В работата трябва да станете истински професионалисти в своята дейност, а не да се надявате на помощта на състоятелни „чичковци“. За да се появи хармония в душата, необходимо е леко да се промените вътрешно, а също и да се заобиколите с приятни и добродушни хора.
Хороскопът за юли 2018 година препоръчва да бъдете внимателни към себе си по време на работа, защото влиянието на Сатурн ще устрои истински изпитания за вашата сила. Може да се появи чувство за вина, отчужденост и апатия. Помнете, че само вие сте в състояние да се отървете от рутината и депресията. Общувайки със заобикалящата ви природа, приятелите и нови хора, вие ще се изпълните с позитивна енергия. Важно е да не се терзаете от съмнения и да бъдете търпеливи. Повярвайте, съдбата е особено хитра, тя знае на кого да даде шанс за успех и да го защити от проблеми.
В любовните дела трябва да бъдете сдържани емоционално, тогава може да разчитате на дълготрайни и искрени отношения. Хороскопът за юли 2018 година не обещава голяма любов, но и самотата понякога може да бъде от полза. Вашата очарователна усмивка и пленителен поглед няма да оставят равнодушен нито един ухажор. По Новолуние (13 юли) е най-добре да се откажете от интимни удоволствия, срещи, предложения за брак и взимане на съдбоносни решения.
И така, контролирайте своите желания, отнасяйте се съчувствено към хората и бъдете по-меки. През юли 2018 година трябва да прекарвате повече време със семейството, да се занимавате с домашни дела, а не да мислите само за работа. Иначе, споровете и конфликтите с роднините ще бъдат неизбежни, битовите проблеми ще се „нажежат“ и ще се стигне до спешно преместване. Хороскопът за юли 2018 година препоръчва да бъдете внимателни, занимавайки се с активен спорт. Веселете се, но с мярка, за да не попаднете в неприятни ситуации и аварии. В средата на юли не трябва да планирате собствен бизнес, това ще бъде напразно загубено време. Творческите проекти ще бъдат успешни, а личният бизнес, дори при крупни вложения, ще ви донесе само загуби.

Хороскоп юли 2018 за ОвенГледай в youtubeХороскопът за юли 2018 година предсказва на Овните интересен месец, когато може да поработите за слава и да попътувате. Важно е да е стремите да се заредите с бодрост, да се изпълните с емоции и впечатления, без значение какво ви очаква – делово пътуване или среща с нови хора. Вие ще се възползвате от такива възможности, че ще станете още по-успешни и оптимистични в живота.
Хороскопът за юли 2018 година ще предостави на Овните много възможности, не само да си починат на морския бряг, но и да посетят различни кътчета на света. Вие ще заприличате на истински пътешественици, затова от рано се запасете с куфари и уредете задграничния си паспорт. През юли не са изключени бизнес пътуванията и установяването на бизнес връзки.
Овните трябва да съставят план за действие още в началото на месеца, за да не пропуснат нещо интересно. По време на отпуската вие ще успеете да се запознаете с хора, които ще ви станат добри приятели.

Хороскоп юли 2018 за ТелецГледай в youtubeПрез юли, Телците няма да откажат морална подкрепа на никого, а също така и щедро ще споделят с околните своята увереност и правилни съображения. Макар че не трябва да се задълбочавате прекалено в проблемите на другите. Астрологичната прогноза за юли 2018 година препоръчва на Телците да си починат, да намерят съмишленици и да открият нови хоризонти в служебната сфера. Между другото, трябва да се погрижите за гръбначния стълб като направите няколко масажа.
Телците през юли 2018 година трябва повече да мислят за своя личен и служебен живот, отколкото да помагат на всички, които са ги помолили за подкрепа. Вие и така сте направили доста добро на околните, затова бъдете благоразумни. Хороскопът за юли 2018 година препоръчва на Телците да планират семейната почивка или далечно пътешествие. Определете какво повече ви харесва. Помислете също дали не е време да посетите салон за красота.
През юли на Телците ще им дотегне това еднообразие, което ги преследва в службата. На вас така ви се иска да внедрите нещо ново, необичайно, а времето хронично не ви достига. Предстои ви да се занимавате с битови, финансови и други проблеми, които не трябва да отлагате.

Хороскоп юли 2018 за БлизнациГледай в youtubeХороскопът за юли 2018 година обещава на Близнаците такива кардинални промени във външния вид, че всички наоколо ще ахнат от учудване. Вие и вътрешно също ще се промените, което ще ви бъде само от полза. Милите, отстъпчиви и здравомислещи Близнаци няма да направят никакви безразсъдни действия през юли, защото във всичко ще разчитат на минал опит и знания. Само в личния живот трябва да станат по-реалистични и да не витаят в облаците.
Хороскопът за юли 2018 година обещава на Близнаците страхотни отношения с близките. Всичко ще бъда в резултат на това, че вие сте се променили вътрешно. Между другото, в добра посока. Вашата мекота и отстъпчивост ще бъдат приветствани. Близнаците през юли ще бъдат постоянно в центъра на вниманието, участници в масови мероприятия и истински борци за справедливост. Изобщо, колкото по-благоразумни и внимателни към околните бъдете, толкова по-чудесен ще бъде личният и професионалният ви живот.
На Близнаците ще им се иска през юли 2018 година да получават изненади във всичко.

Хороскоп юли 2018 за РакГледай в youtubeПрез юли Раците трябва да бъдат благоразумни, за да постигнат желаното и да се реализират в професията. В любовта ще ви провърви само в случай, че станете по-инициативни. Хороскопът за юли 2018 година предсказва на Раците среща с втората си половинка. Но, за да се случи това, трябва да бъдете често в нови компании, а не да седите на прозореца и да чакате принца. За укрепване на здравето яжте повече продукти, богати на витамин С и се занимавайте със спорт.
Всички са свикнали с това, че Раците витаят в облаците и се отдават на мечти. Но през юли на тях няма да им е до илюзии, защото ще им се иска да поставят пред себе си реални цели и да ги постигнат с усърден труд. Дори в любовната сфера вие ще станете по-сериозни, за да привлечете вниманието на хората, които харесвате. Хороскопът за юли 2018 година обещава на Раците подкрепа от страна на близките роднини и приятели. Макар че вие самите обичате да давате съвети, сега ситуацията ще се измени напълно. За да успеете да организирате личния си живот, трябва по-често да бъдете на обществени места и в увеселителни заведения.

Хороскоп юли 2018 за ЛъвГледай в youtubeХороскопът за юли 2018 година съветва Лъвовете да се настроят позитивно, а не да живеят с тъжни спомени за предишна любов. Тогава съдбата ще им подари много ярки събития, романтични срещи и истински приятели. Ако Лъвовете поискат нещо много силно, то през юли ще излязат победители от всяка ситуация. Но не забравяйте за най-важното - здравето. Иначе има вероятност да попаднете в болница с отравяне или с възпаление на белия дроб.
Хороскопът за юли 2018 година съветва Лъвовете да гледат оптимистично на живота, а не да ходят с угрижено лице. Трябва да се самомотивирате за успех, за да постигнете желаното. Не трябва да избягвате моментите, които могат да ви помогнат да се изпълните с емоции и да оцветите живота си с цветовете на дъгата. Лъвовете не са свикнали да се предават, затова през юли трябва да бъдат самоуверени. Особено в критичните ситуации, когато всичко наоколо им се струва мрачно и сиво. Спомнете си, че на вън е лято, а слънцето ви дарява положителна енергия.
Разбира се, ще ви се наложи да се сблъскате с някои препятствия по пътя си, но това е временно и бързо преминава.

Хороскоп юли 2018 за ДеваГледай в youtubeПрез юли Девите трябва да укротят амбициите си и да издържат всички изпитания, които им поднася съдбата. За личния живот изобщо няма да ви остане време и сили, защото всички ще бъдат използвани в службата. Хороскопът за юли 2018 година съветва Девите да решават бързо проблемите, да не ги отлагат за „утре“. В края на месеца е възможно пътешествие, за което отдавна сте мечтали. Събирайте пари и купувайте куфари!
През юли Девите ги очакват ярки промени във всички сфери на живота. Ще се появи усещане, че съдбата ви проверява за устойчивост на духа, макар че на вас ви харесва всичко ново, необичайно и перспективно. Хороскопът за юли 2018 година предсказва на Девите служебен роман и преместване в друг град. Учудени сте? А колко още изненади стоят пред вас! Юли 2018 година ще се окаже за Девите не само незабравим месец, но и съдбоносен. Само се постарайте да взимате всички решения бързо и точно, а в любовта се доверявайте на здравия си разум.
Представителите на знака Дева ще решат, че във всичко присъстват някакви магии и вълшебство,

Хороскоп юли 2018 за ВезниГледай в youtubeХороскопът за юли 2018 година препоръчва на Везните да работят от сутрин до вечер, за да оправят финансовото положение и да направят кариера. Разбира се, съществува възможност да „разклатите“ здравето си, затова бъдете много внимателни и спазвайте профилактични мерки. При семейните Везни всичко ще бъде благополучно, но разбира се, няма да избегнат разправиите на битова основа. Не се опитавйте да натрапвате своето мнение на съпруга/та, бъдете сговорчиви.
При думата „лято“ възникват асоциации с отпуска, слънце, плаж… Но не и при Везните, които дори през юли са готови да работят. Помнете, че умората сериозно ще разклати здравето ви, а натрупалата се раздразнителност може да избухне срещу любимите ви хора. Хороскопът за юли 2018 година препоръчва на Везните по-често да си спомнят за почивката, срещи с приятели и топлия морски пясък.
През юли Везните ще бъдат така взискателни към себе си, че ще останат без „втора половинка“. Защо сте си измислили образ, който изобщо не съществува в природата? Наоколо има такива очарователни обожатели, че си заслужава веднага да направите избор, в краен случай, може и на среща да отидете.

Хороскоп юли 2018 за СкорпионГледай в youtubeПрез юли, Скорпионите трябва да действат строго по план, а не както им скимне. Ако се хвърлите в авантюри, никого не обвинявайте след това. В службата ще можете напълно да реализирате своите, смели идеи, само преди това ги споделете с колегите и началството. Хороскопът за юли 2018 година обещава на Скорпионите щастлив период в любовта. Вие ще срещнете „своя“ човек, по интереси и в духовен план.
Хороскопът за юли 2018 година предсказва на Скорпионите успех във всичко, с което се заемат. Единствено, трябва да го правят спонтанно, а не обмислено. Авантюрите и минималния риск се приветстват! Ако скорпионите имат в запас много неординарни идеи, то през юли могат да ги въплътят в работата и в личния си живот. Вие сте така привлекателни външно, че лятото едва ли ще останете сами. Ще се наложи да отблъсквате натрапчивите ухажори.
В професионалната сфера не всичко ще се случва веднага и благополучно за Скорпионите. Някъде ще бъдат нужни гъвкавост и тактика, а в някой момент ще бъде нужно да направите компромиси с колегите си. Хороскопът за юли 2018 година обещава на Скорпионите както доходи, така и значителни финансови загуби.

Хороскоп юли 2018 за СтрелецГледай в youtubeХороскопът за юли 2018 година предсказва на Стрелците труден, в психологически план, месец. Ще ди се иска да избягате не само от града, но и от всичко, което ви свързва в него. Помнете, че такова поведение може реално да отблъсне от вас надеждните ви приятели и любимия ви човек. На Стрелците им е присъща повишената мнителност, но през юли те няма да успеят да контролират своето вътрешно състояние.
През юли на Стрелците ще им бъде трудно не само да звъннат на приятели, но и да излязат на улицата. За вас схемата ще бъде една и съща: работа-дом-работа. Макар че това поведение и пълното оттегляне няма да ви бъде от полза. Трябва да бъдете по-общителни, да се радвате на лятото и да си почивате повече сред природата. Хороскопът за юли 2018 година съветва Стрелците да скрият негативните емоции и самоувереността си на далече. Още повече, че няма да имате повод за такова поведение. Настройте се позитивно, въпреки вътрешните си съмнения и странни желания.
През юли Стрелците трябва да си намерят хоби, което да им носи удоволствие.

Хороскоп юли 2018 за КозирогГледай в youtubeПрез юли на Козирозите няма да им бъде скучно и тъжно, защото всичко наоколо е толкова интересно, перспективно и авантюристично. Вие ще можете да измените към по-добро не само своя живот, но и живота на други хора. В любовта Козирозите ще бъдат загадъчни и привлекателни, както никога. А и в службата, няма да имате равни! Астрологичната прогноза за юли 2018 година предсказва на Козирозите солидни успехи, признанието на колегите и големи приходи. В края на месеца не пречи да си направите изследвания в поликлиниката.
През юли 2018 година, на Козирозите няма им да се наложи да скучаят, защото животът ще открие пред тях нови и ярки хоризонти. Във вас ще се събуди духът на авантюристи, които ще ви придаде повече самоувереност в работата и в любовта. Хороскопът за юли 2018 година обещава на Козирозите доста перспективни проекти, които ще им помогнат да се реализират професионално. Ще ви бъде лесно да разгадаете тайните, които околните пазят. Важно е да бъдете упорити и отговорни във важните дела.
Козирозите по натура са сериозни и решителни, затова с радост се заемат с всички нововъведения.

Хороскоп юли 2018 за ВодолейГледай в youtubeХороскопът за юли 2018 година съветва Водолеите да бъдат по-пестеливи, особено, когато влезете в скъп бутик за модни дрехи. За какво ви е още един костюм или рокля? Помислете добре за това, да започнете свой бизнес и да вложите в него спестените пари! Някои представители на знака Водолей ще решат да сменят местоработата си, което ще им позволи да разкрият своя потенциал в творческата област. През юли се хранете с повече плодове и зеленчуци, за да не боледувате през есента.
Хороскопът за юли 2018 година настоятелно препоръчва Водолеите да обърнат внимание на своето финансово положение. Вие толкова много пари харчите за всякакви „глупости“, че може да се наложи да изкарате отпуската с празно портмоне. Ситуацията дори може да стигне толкова далече, че да се наложи да търсите втора работа или да напуснете сегашната. И така, през юли, Водолеите трябва да пестят и да бъдат рационални в покупките.
Решение, разбира се, че може да се намери, особено, ако се постараят. Водолеите трябва да съставят бюджет за целия юли и да не се отделят от него, нито на сантиметър. А през почивните дни да не се размотават с приятели, а да си намерят допълнителна работа.

Хороскоп за Риби юли 2018Гледай в youtubeПрез юли 2018 година, Рибите няма да плуват в мътни води, а ще се плискат в чистия океан на любовта, в прекрасно настроение. Само не трябва да взимат кардинални решения в любовните дела. Най-добре е да изразходват всичките си сили и енергия за постигане на целите в кариерната област. Хороскопът за юли 2018 година съветва Рибите да бъдат внимателни към хроничните заболявания, които през лятото ще напомнят за себе си с пълна сила. Важно е на време да се обръщате към специалисти.
Хороскопът за юли 2018 година не препоръчва на Рибите да правят отчет на личния си живот. Нека всичко си върви по реда, не притискайте събитията и не изпадайте в депресия. Най-добре е да се заемете активно с работата и кариерното си израстване. Особено, ако това, което Рибите правят, им не само доходи, но и моралное удовлетворение.
Работата ще заема много време и енергия, но всичко това си заслужава, защото Рибите ще се прибират у дома в приятно настроение, макар и уморени. Вие подхождате професионално към задачите и новите проекти. В средата на юли хороскопът ви съветва да се обърнете към началството с молба за повишение на заплатата.